Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er skrevet efter min ex-mand krævede at få sandheden at vide om mig og min svoger, nu får han den så, samt en bonus – sandheden om mig og hans far! Pludselig og uden nåde indhentede min fortid mig.

Min svoger døde for nylig og da min ex-mand gennemgik hans papirer fandt han nogle beviser på at jeg havde haft en affære med min svoger Erik. Min ex-mand var ret så sur og skældte mig ud og forlangte at få en forklaring.

Først mente jeg slet ikke det kom ham ved da vi ikke er gift længere, men han insisterede da vi jo havde været gift da det skete. Så nu kan han læse hans kære sandhed her på nettet, han har fået et link nu i en E-mail.

SEX I DAG?

Svigerfar!

Jeg har nu længe været i tvivl om han nu også vil have den fulde forklaring om hvordan jeg ikke fik tilfredsstillet mine behov af ham, jeg havde spurgt ham om hans tilladelse til at prøve en anden mand 3 måneder efter at vores første barn blev født da havde vi været gift i et halvt år.

Min mand krøb udenom, jeg kunne godt se på ham at det sårede hans følelser og jeg lovede ham dumt nok ikke at gøre det hvis han ikke sagde ja.

Han ville så tænke over det sagde han.

Dagene gik uden et svar, dage blev til uger og måneder, mit indre kogte af indestængte lyster efter en tilfredsstillelse som han ikke kunne give mig fuldt ud.

Så ca. 2 måneder efter mit stadig ubesvarede spørgsmål fik vi besøg af min svigerfar Bent. Han ville se sit barnebarn, han blev hos os i 2 uger, vi snakkede godt sammen og jeg blev faktisk ret liderlig hver gang vi var alene, jeg havde hørt rygter om at han var lidt af en tyr – i modsætning til hans søn.

Jeg kunne også godt se en afslørende bule i hans bukser der flere gange blev ret så stor når vi havde siddet alene og snakket.

Jeg tror at det der holdt ham tilbage i de første dage var tanken om at det var hans egen søn han gjorde til hanrej hvis han gik videre, det var jo ikke nemt at gøre det om igen hvis han tog skridtet fuldt ud, jeg er ret så sikker på at jeg udsendte tydelige signaler om at det var OK med mig.

Pludselig en formiddag hvor Jørgen var på arbejde og den lille sov sødt, min ældste søn var i skole, greb Bent fat i mig da jeg gik forbi ham for at lave kaffe, Bent grinede frækt og sagde: ”Kaffen kan vente Lene!”

Han stod bag ved mig med sin krop tæt imod min krop, hans hænder lagde sig på mine mælkefyldte bryster og masserede dem blidt på trods af mine protester, der blev svagere og svagere efterhånden som hans pik rejste sig og pressede hårdere og hårdere imod min krop. Jeg vidste at det var forbudte følelser der bredte sig i min krop, min fisse blev endnu mere våd og min krop dirrede, jeg kunne bare ikke modstå Bents berøringer og jeg vidste at det ville ende med at min svigerfar ville kneppe mig, jeg håbede på at han var en bedre elsker end min mand.

Han lyttede slet ikke til mine svage protester, han kunne sikkert mærke at jeg var mindst lige så opsat på dette som han var, hans ene hånd gled ned ad min krop og fandt vej op under min kjole, en finger gled ind under trussekanten og mit hoved gled bagover og jeg stønnede højlydt da fingeren gled op i min sjaskvåde fisse. Bent drejede mit hoved og kyssede mig og dæmpede min stønnen.

Han trak fingeren ud og lod den passere tæt forbi mine øjne, den glinsede af min fissesaft, Bent suttede på fingeren og smilede og sagde: ”Nå Lene du trænger vist til en rigtig mand gør du ikke.

Min søn er ikke mand nok til en liderlig tæve som dig, det må jeg vist hellere rette lidt op på og vise dig hvad familien kan byde på!”

Bent skubbede mig ind over vores spisebord og trak mine trusser ned, smed sine bukser og afslørede en pik på 22-23 cm og godt tyk, hvor var jeg dog bare liderlig, men jeg protesterede stadig og sagde at jeg ikke kunne ha' sex med min svigerfar. Bent grinede og spurgte om hvorfor min fisse så var sjaskvåd?

Det kunne jeg selvfølgeligt ikke argumentere imod og lidt efter mærkede jeg hans pikhoved glide op og ned imellem mine skamlæber, jeg sukkede dybt og kom stadigvæk med et ”Nej Bent nej du må ikke!”

Bent reagerede ikke på det legede bare videre i min fisse åbning med sin dunkende pik.

Til sidst blev det for meget for mig og jeg stønnede højt: ”Knep mig Bent, åh ja knep mig nu!”

Det gjorde ondt da han pressede sin pik hårdt op i mig mens han stønnede: ”Du er godt nok snæver Lene, du har vist aldrig haft en rigtig mand i dig før nu?”

Bent kneppede mig stønnende men hold ikke ret længe denne gang men han fik mig til at komme netop som han bankede pikken helt op i mig og skød sin ladning af dybt i mit sexhungrende underliv.

Vi var desværre nødt til at afbryde efter denne gang da min ældste søn snart ville komme hjem fra skole, hurtigt tog vi et brusebad for at skjule sporene.

Efter denne første gang var jeg solgt, jeg vidste at jeg ikke ville sige nej til Bent, han kunne få mig lige når han ville.

I løbet af dagen gik vi og tog lidt på hinanden i det skjulte, men det kunne ikke rigtigt blive til mere end det, dog havde Bent hvisket til mig at jeg skulle snige mig ind i gæsteværelset når Jørgen var faldet i søvn, jeg nikkede bare stumt til svar.

Resten af dagen nærmede sig tortur, min fisse brændte efter mere af svigerfars dejlige pik, jeg kunne næsten ikke vente på at det blev aften og nat.

Da vi gik i seng ville Jørgen have fisse (som han plejede) han anede intet om hvorfor jeg var så våd, men han bemærkede at jeg var mere våd end jeg plejede og jeg hviskede at jeg havde savnet ham, Jørgen kneppede mig hurtigt som han plejede og snart sprøjtede han oppe i mig, vi ville jo have et barn mere og han lå så længe og kælede for min krop og kyssede mig kærligt og hviskede at han elskede mig så højt. Jeg kyssede tilbage og forsikrede ham om at jeg også elskede ham meget højt, hvilket var sandt på trods af hans seksuelle formåen.

Jeg lå bare og håbede på at han snart ville falde i søvn, så jeg kunne smutte ind til svigerfar og få noget rigtig mandepik.

Det tog lang tid før jeg var helt sikker på at Jørgen sov tungt, forsigtigt smøg jeg mig ud af sengen og listede ud af soveværelset og videre ind på gæsteværelset hvor svigerfar ventede utålmodigt.

Han slog dynen til side og afslørede at han var nøgen og meget begejstret for at se mig.

Han trak mig ned til sig og kyssede mig og fik mig manøvreret hen i en 69’er hvor jeg lå på ryggen, han slikkede mig godt og grundigt mens jeg suttede på den dejlige store pik. Vi fik begge to orgasme på denne måde og lå så lidt og kælede for hinanden mens hans pik atter rejste sig til ære for mig.

Svigerfar smilede til mig og sagde at jeg vist var en værre en, bare se hvad du har gjort ved mig og pegede på sin pik der atter var stor og stiv.

Han spredte mine ben og jeg skulle nu bede ham om at kneppe mig, jeg ville gøre hvad det skulle være for at mærke hans pik i min fisse igen og jeg nærmest tiggede ham efter pik – og fik det.

Det var tidlig morgen før jeg på rystende ben atter listede ind i seng efter en let afvaskning.

Jeg fik vel 20-25 minutters søvn før jeg blev vækket af Jørgen der ville have sit morgenknald som han plejede. Nu lå han og kneppede mig som hans far havde gjort det for mindre end en time siden, han opdagede intet.

I den følgende tid indtil han rejste brugte hver en chance der var til at dyrke fed heftig sex og hver gang Bent tømte sine nosser i mig var pikhovedet trykket fast imod min livmoder.

Jeg må nok indrømme at jeg havde dårlig samvittighed over at bedrage min mand med hans egen far, men jeg kunne bare ikke stoppe dette, jeg nød det alt for meget.

Da jeg fødte Jørgens datter var jeg ikke sikker på om det var hans eller Bents, men udseendet ville jo ikke afsløre hvad der var sket, hun lignede sin far, men om det så var Jørgen eller Bent der var faderen vil vi nok næppe få at vide.

I årene der kom var jeg sammen med svigerfar mange gange både i Jørgen og min ægteseng hvis svigerfar kom når Jørgen ikke var hjemme, eller i gæsteværelset når Jørgen sov.

Det skete også at jeg tog over og besøgte en onkel i den samme by hvor svigerfar også boede, det var bare ikke min onkel jeg besøgte andet end en kort visit.

Nogle gange hvor svigerfars samleverske var bortrejst kneppede vi overalt i hans lejlighed, var hun hjemme foregik det på et hotelværelse som svigerfar betalte, disse møder fandt sted omkring 6-7 gange om året og varede som regel et par dage op til en uges tid, jeg så altid frem til disse møder med stor forventning og de fik min ellers så monotone hverdag til at blive tålelig.

Den sidste gang vi mødtes var knap en måned før Bents alt for tidlige bortgang, han blev desværre kun 64 år, jeg sørgede dybt over tabet af Bent men kunne jo ikke rigtigt vise mine følelser fuldt ud da jeg jo ikke burde have haft et så nært forhold til ham.

Det ovenstående havde min mand ingen anelse om før han nu får mulighed for at læse min tilståelse.

Den tilståelse min ex-mand bad om – mig og min svoger!

Heldigvis gik der ikke lang tid efter dette før Jørgen endelig gav mig sit ja til at prøve en anden mand, dog med de betingelser at det ikke var nogen fra familien, venner eller nogen fra lokalområdet. Så selv om Bent stadig havde levet ville han næppe blevet ”godkendt” af Jørgen da han jo havde udtrykt uvilje mod at det var nogen fra familien, jeg tror nu nok at jeg ville have prøvet at få ham godkendt hvis han ikke var død før Jørgen endelig tillod mig noget fremmed pik.

I den kommende tid satte vi flere annoncer i flere Danske sexmagasiner og fandt flere forskellige mænd der kneppede mig godt og grundigt, både hvor jeg besøgte dem alene og sammen med min mand der bundet og hjælpeløs sad og så på hvordan andre mænd gav mig det han ikke selv kunne.

Der var også flere der kom hjem hos os og gav mig en ordentlig kneppe tur.

Næsten i starten af dette kapitel af vores liv, fik jeg besøg af min svoger Erik der havde genkendt mig i en af vores annoncer i Weekend Sex.

Jeg prøvede at benægte at det var mig, men han tog bladet og trak mig ind i vores soveværelse hvor han holdt bladet op foran vores seng og sagde: ”Prøv at sammenligne tapetet, sengen og de puder der ligger i sengen, vil du stadig påstå det ikke er dig på billedet Lene i den annonce hvor du søger en til at binde Jørgen og kneppe dig?

Hvad tror du din svigermor vil sige til den oplysning, hun kan jo ikke lide dig allerede nu?

Men jeg kunne overtales til at tie stille, jeg vil da gerne have noget af den fisse som du udstiller til offentligt skue og deler med andre mænd Lene!”

Jeg var rystet og så målløs på Erik, det havde jeg ikke troet han havde i sig.

Jeg sagde: ”Det ikke kan ikke lade sig gøre da Jørgen har betinget sig at der ikke var familie eller venner imellem dem der kneppede mig”.

Erik grinede bare og sagde: ”Han behøver vel ikke at vide alt Lene gør han?”

Få sex i dag

Jeg sagde at det ikke kunne blive nu da børnene snart ville komme hjem fra skole og børnehave.

Han trak alligevel bukserne ned og ”tvang” mig til at sutte hans pik til udløsning hvorefter han fortalte at han ville komme næste dag når Jørgen og ungerne var væk, så ville han gi' mig pik, han sagde at jeg skulle få det jeg åbenbart trængte til, en ting var sikkert hans pik var større end Jørgens men dog knap så stor som deres fars.

Mine tanker var et stort rod den eftermiddag og aften, jeg fik heller ikke sovet meget den følgende nat, jeg spekulerede over hvor god han ville være i sengen, gud hvor var jeg bare liderlig og våd.

Næste morgen fik jeg så sendt Jørgen af sted på arbejde og lidt senere børnene af sted.

Der gik ikke 5 minutter efter de var taget af sted før Erik dukkede op, jeg spurgte ham om han ville have en kop kaffe, men han sagde blot ”Ja bagefter!”

Da vi kom ind sagde Erik: ”Jeg vil se dig som på billedet Lene, men drop dildoen, den får du bestemt ikke brug for sammen med mig!”

Jeg fandt remme og reb frem og trak lydigt tøjet af og lagde mig på sengen kort tid efter havde Erik tøjret mig til sengen, nu var det for sent at protestere, jeg lå helt åben og klar til hvad han havde til mig.

Erik trak bladet frem og sammenlignede med hvad han så og grinede så og sagde; ”Ja der er sgu ingen tvivl her, det er dig din liderlige tøs.

Du får ikke brug for bindet for øjnene, du skal se hvad jeg har til dig.

Jeg så Erik smide sit tøj og han afslørede en stiv pik der ville gøre Jørgen grøn af misundelig.

Erik stak prøvende en finger op i mig og smilede da han sagde: ”Nå du har længtes efter min pik Lene, du er lige klar til at kneppe!”

Han bankede sin pik i bund i et hårdt stød og jeg skreg højt og jamrende, det var godt der var næsten en halv kilometer til de nærmeste naboer, det var lidt af en tortur, dog på den gode måde da han kneppede mig hårdt med dybe stød.

Jeg ville gerne have klemt mine ben om ham og presset han dybere ind i hvert stød, men mine ben var bundet godt ud til siderne og Erik styrede tempoet som det passede ham, jeg fik et par skønne orgasmer før han bankede pikken helt i bund og fyldte mig med sin varme sperm, det flød fra min godt gennem kneppede fisse da han trak sin halvslatne pik ud af mig.

Han fandt sit kamera og tog et par billeder både i hel figur samt et par nærbilleder af min sperm fyldte fisse.

Derefter løsnede han mine remme og reb og vi lå lidt stille og kælede for hinandens kroppe indtil ”lille Erik” var klar igen.

Erik befalede mig om på alle fire og knælede bag mig og lod pikken glide op og ned i min fisse sprække indtil jeg stønnede: ”Stop det drilleri Erik knep mig nu ordentligt, kom nu knep mig!”

Erik greb hårdere fat om mine hofter og stødte pikken i bund mens han næsten hvæsede: ”Nu ska' du fandeme få pik din liderlige so!”

Det fik jeg helt bestemt, mine tunge bryster dinglede i takt med hans hårde dybe stød, som jeg mødte ved at trykke bagud så jeg fik hele pikken op i mig hver gang, jeg nød det i fulde drag og fik pludselig en kraftig orgasme der tappede min krop for energi da kramperne for igennem den.

Jeg lå på knæ, min overkrop og hoved lå helt ned på sengen og gled frem og tilbage ved Eriks heftige stød, gnidningen mod lagenet fik mine brystvorter stimuleret helt vildt og endnu en orgasme ramte mig lige da Erik greb hårdere om mine hofter og skød sin ladning af dybt i mit underliv.

Orgasmen ramte mig igen så kraftigt at jeg besvimede ved det.

Da jeg kom til mig selv lå Erik afslappet ved siden af mig og sagde: ”Du er sgu' godt nok et godt knald Lene, jeg kommer igen helt sikkert og jeg behøver vist ikke at afpresse dig nu, men jeg tog nogle billeder af dig ved du nok så hvis du bliver modvillig så har jeg midlerne til at få dig til at makke ret.

Jeg vaklede ud på badeværelset og tog et hurtigt bad sammen med Erik, bagefter tog jeg de ret så tilsølede lagener af sengen og fik dem lagt til vask så sporene var slettet inden børnene kom hjem lidt senere.

Da de kom sad Erik og jeg og drak en kop kaffe, det var der jo intet mærkeligt i at ens svoger kom forbi og fik en kop kaffe.

I de efterfølgende næsten 4 år kom Erik jævnligt og kneppede mig godt og grundigt, det og de elskere jeg sammen med min mand fandt i bladene tilfredsstillede mine seksuelle lyster.

Denne affære sluttede da Erik fandt ud af at jeg blev kneppet af en sort mand, han ville ikke være ”hus-svoger” med en neger sagde han, jeg fortalte ham at det så var hans valg, så det blev slut på vores affære som jeg ellers ser tilbage på med stor glæde og tænker på mange gode stunder sammen.

Min mand fandt først ud af dette efter min svogers alt for tidlige død, hvor Jørgen fandt det blad hvor den annonce som førte til min affære med Erik, der var skrevet med en speedmarker.

LENE ??? (spørgsmålstegnene var streget over) JA!

HAR KNEPPET HENDE FLERE GANGE

MEGET VÅD OG MEGET VILLIG

Jeg kunne fortælle meget mere om vores møder både med Bent og Erik, men jeg vil stoppe her, måske vil jeg senere skrive om nogle af vores møder.

Nå fik du så den elskede sandhed at vide Jørgen, nu er den ude dog er Bent og Erik ikke de rigtige navne men Lene & Jørgen er vores navne

Jeg håber at en masse læser om dette nu hvor du ville have sandheden frem.

Mvh Lene

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.