Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag 26/4-2002 - Fredag morgen da jeg vågnede op glædede jeg mig til weekenden og til at min mand kunne være til stede hele tiden og se hvordan Ron tog sig af mig.

Jeg stod op lavede kaffe og madpakke til min mand, kyssede ham farvel og gik så i seng igen, jeg var så opstemt at jeg langsomt og forsigtigt trak dynen af Ron dernæst lå jeg bare og kiggede på den dejlige pik der havde givet mig så meget godt de sidste par dage. Jeg blev utålmodig og ville have ham med det samme. Forsigtigt blæste jeg lidt luft på hans blottede pikéhoved, det rykkede lidt i den og langsomt voksede den sig større og hårdere og i løbet af 5 minutter var den stenhård. Det var for fristende så selv om Ron stadigvæk sov skrævede jeg forsigtigt ind over ham og han vågnede først op da min drivvåde fisse langsomt gled ned over hans sorte pæl, han smilede og knurrede: "Gud hvor er du da liderlig tøs, du er en liderlig kælling Lene!"
Han greb fat om mine balder og bankede pikken længere op i mit underliv, jeg stønnede: "ÅÅÅÅH JA RON, JEG ER DIN LIDERLIGE TØS ÅÅÅH JA!"
Jeg kom næsten med det samme da hans pik pressede min livmoder længere op i mit underliv med små hårde stød mens jeg atter fik kontrol over min rystende krop.
Han rullede rundt så jeg kom nederst trak mine ben op på skuldrene og kneppede mig hårdt, hurtigt og dybt.
Gud hvilken omgang han gav mig jeg fik 2 orgasmer mere før han brummende fyldte mig til randen med sin sperm. Efter et par minutter trak han pikken ud og jeg følte hvordan vores safter flød fra mig.
Da vi gik ud for at tage et brusebad så jeg på sengen, der var en sjaskvåd plet med en diameter på 30 centimeter.
Vi fik vores morgenmad kl. 11 Ron begyndte igen og snakke om at tage mig ud at spise og danse om aftenen, jeg sagde: "Det ror jeg ikke min mand vil kunne lide Ron!"
Ron lo højlydt og sagde: "Jeg er helt og aldeles lige glad med om han brokker sig, jeg ved nok hvordan en modvillig ægtemand skal behandles, det skal jeg nok tage mig af Lene!"
Vi snakkede en del sammen og han fortalte mig mere fra St.Louis og da tiden for min mands hjemkomst nærmede sig kneppede Ron mig på spisebordet igen, min mand fortalte siden at han kunne høre mine skrig og jamren ude i indkørslen selv med bilruderne lukkede.
Da Ron var færdig med mig var det min mands tur, men han måtte kun slikke mig ren.
Jeg havde gjort aftensmaden klar til ham så han bare skulle varme den når Ron og jeg tog ud for at spise.
Vi spiste middag på en ældre lokal kro, der var også nogen vi kendte i krostuen, det ville min mand ikke blive glad for at høre. Hver gang mit blik gled over på dem slog de blikket ned som om de ikke havde set mig og min elsker, men jeg kunne føle deres blikke på mig når jeg så i en anden retning.
Efter en dejlig middag tog vi til en anden by fandt den natklub jeg havde fundet og fandt et bord bagerst i lokalet hvor lyset ikke var så kraftigt.
Ron var en god danser og selv om jeg ikke var en ørn til det gled det let og ubesværet rundt på dansegulvet. Hver gang der kom en langsom melodi trak han mig rigtigt tæt ind til sig og lod sine hænder glide over min rystende krop, jeg var blevet godt hed og liderlig af at føle presset fra hans store pik imod min krop når vi dansede tæt, efter een times tid i en pause beordrede han mig til at gå ned på wc og fjerne mine trusser, da jeg kom tilbage gav jeg ham dem under bordet, han snuste lidt til dem og hans øjne funklede da han sagde: "Du er rigtig liderlig, dine trusser dufter af SEX Lene!" Han stoppede mine trusser i lommen på hans jeans.
Jeg sagde med dæmpet stemme: "Jeg er så liderlig Ron lad os gå nu!"
Han rystede på hovedet og trak mig ud på dansegulvet til en langsom melodi, han greb godt fat i mig og trak mig tæt ind til sig og drejede mig så jeg vendte ryggen væk fra de fleste i lokalet. Hans hånd fandt vej ind under min kjole og 2 fingre gled op i min fisse.
Mit hoved gled tilbage og jeg stønnede lavmælt mens hans fingre arbejdede i min fisse, jeg føler mig sikker på at de fleste havde fundet ud af hvad der foregik på dansegulvet mange så fordømmende på mig da vi forlod dansegulvet og gik tilbage til vores bord i hjørnet. Vel tilbage bad Ron mig om at lyne hans bukser op hvilket jeg gjorde med stor iver, det eneste der var plads til i mine tanker på det tidspunkt var negerpik Rons negerpik.
Han pegede ned under bordet og jeg kiggede mig hurtigt rundt og gled ned under bordet, gud hvor var det frækt sutte pik på en neger på en natklub.
Det var imidlertid blevet set og nogen havde åbenbart klaget for lidt efter kom der et par kontrollører og bad os forlade stedet, vi forlod det uden ballade og gik ud i sidegaden hvor han tog mig op ad muren som en billig gadeluder, jeg var lidt højlydt da vi kom og Ron trak hurtigt den pumpende pik ud og oversprøjtede min mave og ben og vi skyndte os hen til bilen før politiet evt. dukkede op.
På vejen hjem stoppede vi på en rasteplads ved den lokale å hvor Ron tog mig på et af bordene, flere biler passerede imens og jeg tænker på om nogen så hvad der skete? I mellem de passerende biler var vores naboers bil, det var jeg 99 % sikker på, så de hvad der skete og genkendte de mig eller vores bil?
Ron gav mig en rigtig god omgang og det var meget sent da vi kom hjem og Ron vækkede min mand for at han kunne få sig lidt "natmad".
Lidt efter sov jeg trygt i Rons arme.


Lørdag 27/4-2002

Lørdag morgen fortalte jeg min mand om vores tur i byen, da han hørte hvordan jeg var blevet kompromitteret måske endda af vores naboer blev han rasende, han kaldte mig beskidte luder og meget mere og sagde at hvis vi ikke kunne være lidt mere diskrete ville han ikke have at jeg fortsatte med Ron.
Den rasende stemme vækkede Ron der kom ind i stuen og bad min mand om at holde sin kæft, han skreg rasende til Ron at han bare skulle blande sig uden om og at det helt bestemt var forbi nu.
Ron greb fat i hans nakke og pressede min overraskede mand ned mod spisebordet og bad mig om at binde ham til bordet, hans arme til modsatte ende af bordet, mens min mand kaldte mig beskidte negerluder og møgtøs, men han var presset godt ned mod bordet og Ron klemte hårde hver gang han prøvede at slippe fri, han var hjælpeløs i den stærke unge mands hænder og snart var hans hænder sikret, Ron bad mig trække Jørgens bukser ned og binde hans ben til spisebordet han prøvede at slippe fri men snart var han fanget og hjælpeløs og Ron slap ham.
Jeg rystede over hele min krop, jeg havde aldrig set eller hørt min mand så rasende og her havde jeg hjulpet en anden mand med at binde ham til vores spisebord. Hvad var det jeg havde indladt mig på mine tanker snurrede rundt i mit hoved, men samtidig blev jeg liderlig efter at have set min elsker overmande min mand på den måde.
Ron bad mig om at hente en dobbeltdildo med seletøj jeg havde fortalt ham om jeg havde leget med en anden kvinde med, jeg gjorde som befalet og da jeg kom tilbage bad Ron mig om at strippe og tage dildoen på.
Jeg lod den ene del forsvinde op i min fisse og spændte seletøjet godt fast. Ron så tilfreds på resultatet og sagde: "Lene nu skal du røvpule din galsindede mand!"
Jørgen jamrede: "Neeej ikke det neeeeeej Lene!"
Ron lo og rakte mig noget glidecreme som jeg kom en god klat af i røven på min jamrende og klynkende mand.
Min mand protesterede og kneb balderne sammen indtil Ron trak mig hen ved siden af Jørgens hoved trak sin pik frem og målte den imod dildoen Rons var omkring 2 tommer længere end dildoen og tykkere. Ron så på ham og sagde: "Nå hvad vælger du så, din kone og dildoen eller mig og min pik?!"
Min mand klynkede bare: "Neej neeej gør det ikke!"
Ron sagde vredt: "Nå hvad bliver det så til!"
Jeg hørte min mand jamre: "Jeg vil ha dig til at gøre det Lene!"
For at ydmyge min stakkels mand yderligere sagde Ron: "Det hedder vil du ikke nok kneppe mig Lene!"
Med tårer i øjnene og midt i den værste ydmygelse i hans live sagde han: "Vil du ikke nok kneppe mig Lene!"
Jeg havde egentligt lidt ondt af ham da jeg spredte hans balder og langsomt pressede dildoen op i hans røv og begyndte at kneppe ham ganske langsomt mens han klynkede men modstanden var brudt, det var en blandet følelse af medlidenhed og en brusende magtfølelse.
Mens jeg røvpulede ham hånede Ron ham ved at fortælle ham hvor meget jeg nød at blive kneppet af en rigtig mand og at han helt sikkert ville gøre mig gravid så vi ville have en lille farvet dreng til et evigt minde om dette og at hvis det blev fint vejr så ville han gennemkneppe mig lige midt på vores græsplæne så alle kunne se hvilket skvat han var og hvilken liderlig negertøs jeg var.
Dildoens bevægelser forplantede sig i mig og pludselig fik jeg en heftig orgasme, da var Ron tilfreds og bad mig trække mig ud.
Ron løsnede min mand men kun for at fortælle ham at han skulle lægge sig under bordet som han havde prøvet et par gange før, denne gang blev han bundet til bordet hvorefter Ron kneppede mig mens Jørgen havde fuldt udsyn til min fisse og Rons pik Ron bankede pikken lige i bund og jeg jamrede højlydt. Ron lo og sagde. "Hør en gang på din kone, den lille luder elsker virkelig en stor pik!"
Han kneppede mig hårdt og krævende og da han kom oppe i mig lod han pikken blive i mig så Jørgen kunne se spermen sive ud af mig langs med den store sorte pik.
Ron trak sig ud lidt efter og spermen løb fra min fisse og ned ad mine inderlår og en stor del landede lige i ansigtet på Jørgen perfekt ramt.
Jeg satte mig ned over hans ansigt og han slikkede mig lydigt ren.
Ron så på ham og sagde: "Adlyder du nu uden brok Jørgen?"
Jørgen nikkede bare og Ron sagde: "Jeg kan ikke høre dig Jørgen!"
Jørgen sagde med grådkvalt stemme: "Ja Ron jeg adlyder!"
Så var det tid for frokost, min mand sad meget uroligt mens vi spiste han var vist øm i røven.
Efter frokost spurgte jeg Ron om det var i orden at jeg checkede min mail, det var det.
Mens jeg checkede e-mail var mine tanker et stort rod, jeg tænkte på hvordan min mand var blevet lært en lektie ved at jeg hans egen kone havde voldtaget ham i røven, jeg havde aldrig haft en sådan følelse af magt som jeg havde mens jeg gjorde det, jeg havde beskidte fantasier om at få Ron til at sutte hans pik klar til mig og jeg bestemte mig for at foreslå Ron det, jeg var sikker på at Ron sagtens kunne gennemtrumfe det da han var både større, kraftigere og yngre end Jørgen, jeg var dog ikke sikker på hvordan han ville have det med at have en fyr til at sutte på hans pik, men han havde jo antydet at han ville røvpule min mand så.....
Efter at have checket min e-mail jeg gik nedenunder igen Jørgen lå stadig bundet under bordet og Ron skubbede mig ind over bordet og kneppede mig igen. Ron bad Jørgen om at bede ham om at kneppe mig. Jeg hørte ham sige: "Ron vil du ikke nok kneppe min kone - knep hende uden gummi og sprøjt din sperm dybt op i hendes livmoder så hun bliver gravid!"
Det eneste der var i mine tanker var følelsen af den dejlige pik mellem mine skamlæber og lige da min mand var færdig med sin bøn bankede Ron sin pik i bund og kneppede mig hårdt mens han leende sagde: "Hørte du det Lene din mand bad mig om at kneppe dig og gøre dig gravid og nu sker det, jeg vil fylde din livmoder til randen med min potente negersperm bare vent og se."
Jeg jamrede og skreg: "Knep mig Ron - hårdere hårdere åååh ja - ååååh ja det føles såååå godt Ron - åååh jeg kommer - ååååh ja sprøjt din negersperm op i mig og knald mig tyk åååååååh gud jaaaa Ron åååååååh ja nuuuuuuuu!"
Orgasmen var så kraftig at jeg besvimede.
Da jeg lidt senere vågnede jeg hørte Ron sige i en hånlig tone: "Hørte du det hanrej, hørte du din kone be' mig om at bolle hende tyk? gjorde du?"
Jeg hørte min mands brudte stemme sige: "Ja Ron jeg hørte hende!"
Ron fortsatte nådesløst: "Så du at jeg kneppede hende så godt at hun besvimede da hun fik orgasme - har du nogensinde kneppet hende så godt?"
Min mand lød næsten grådkvalt da han sagde: "Nej Ron ALDRIG!"
Jeg følte at Ron trak sin pik ud og efterlod min fisse åben og udblokket lige over min mands ansigt og hørte Rons stemme igen: "Se godt på hendes kusse se hvor udblokket den er og se hvordan min sperm løber fra den, det er intet imod den mængde som jeg sprøjtede direkte ind i hendes frugtbare livmoder hun vil snart bære rundt på min baby og føle den vokse i sig de næste 9 måneder og når den kommer ud ved folk at det ikke er din ha ha det vil du aldrig kunne bilde nogen ind da den bliver farvet.
Jeg følte spermen løbe ned ad mine inderlår og var nu fuldt vågen igen. Ron kyssede mig og sagde: "Lad ham slikke dig ren igen og prøve om han kan undgå at du bliver gravid ha ha ha.!"

Jeg adlød Rons ordre og følte igen magten da min mand lydigt slikkede Rons sperm fra min fisse men samtidigt følte jeg også lidt medlidenhed med ham.

Efter middagen sagde Ron til Jørgen at han ønskede noget tid med mig alene og bad ham om at gå op på gæsteværelset, jeg vil gætte på at han surfede rundt på diverse interracial og cuckold sider på nettet.

Ron kneppede mig 2 gange mere den dag hårdt og krævende hver gang og begge gange fyrede han sin ladning af med pikken presset godt mod min livmodermund åh gud han gjorde hvad han kunne for at gøre mig gravid.

Vi lå og snakkede et godt stykke tid og jeg luftede tanken om yderligere ydmygelser af mi mand og spurgte ham om han havde nogle gode ideer dan han jo var erfaren i at klare besværlige ægtemænd, jeg regnede med at det var bedre end at foreslå at han skulle tvinge min mand til at sutte pik.
Ron foreslog selv at han kunne tvinge Jørgen til at sutte ham klar til mig og derefter hjælpe Ron på plads i min fisse eller måske give ham den fulde ladning i munden han kunne da også som den yderste ydmygelse røvpule Jørgen foran mig.
Vi blev ikke enige om hvilken løsning vi ville vælge men måske vi ville finde løsningen næste dag - tanken om det ophidsede mig på en underlig måde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.