Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg tændte for computeren og gik på nettet, der dukkede en meddelelse op på skærmen, der var post fra Ali, jeg mærkede med det samme min fisse blive drivvåd, skulle det nu endelig lykkes?
Hurtigt slog jeg over til Outlook Express og min mailkonto, mailen fra Ali dukkede op et øjeblik efter, jeg slog forbindelsen fra og læste hans mail, der stod!

Hej Lene!
Clive fortalte mig om din mands historie på Litterotica.com, jeg læste den, der var ingen tvivl, det var dig!
Jeg havde ellers min tvivl vedrørende dig, jeg troede kun at det var en spøg fra din side, men nu tror jeg på det!
Jeg vil meget gerne komme og besøge jer, og fylde din gifte liderlige luder-mave med min varme Muslimske sæd, jeg vil fylde så meget sæd i din mave, at jeg er helt sikker på, at du er gravid når jeg tager af sted, stol trygt på det!
Hvis ikke du tror det, så bare spørg A.K., den Svenske tæve er i fjerde måned nu, og jeg er helt sikker på at det er med mig!
Jeg har læst at du har fået fjernet din spiral så du er ubeskyttet, det er godt! Ellers kunne jeg heller ikke se nogen grund til at komme!
Bruger din mand kondom når han knepper dig nu?
Det skal han, i hvert tilfælde indtil jeg har kneppet dig. Når jeg først har kneppet dig i 2 dage, så er det ikke længere nødvendigt, så har du min sæd i din livmoder, min sæd der vil svulme op og vokse til en sund og rask Muslimsk dreng, stol trygt på det.
Skriv til mig og fortæl mig hvornår du næste gang er mest frugtbar, så vil jeg komme og besøge jer den nærmeste weekend, og vil kneppe dig lige foran din hanrej af en mand, det må han jo være ellers ville han da ikke lade en anden mand kneppe sin kone og endda se på det.
Kærlig hilsen
Ali H

Jeg læste hans mail igen mens jeg sad og onanerede, jeg var bare så liderlig ved tanken om den store tykke pik jeg endnu kun havde hørt om.
Jeg satte mig til at skrive til Ali:

Hej Ali!
Tak for din mail. 
Nej det var bestemt ikke ment som en spøg fra min side. 
Det jeg havde hørt fra Clive havde gjort mig meget varm og liderlig og jeg ville simpelthen mærke den, og nu har jeg så overtalt min mand og fået fjernet min spiral som du forlangte!
Jeg skulle efter mine beregninger være mest frugtbar i weekenden fra d.13-10 til d. 15-10. 
Nu er det så op til dig om du kan den weekend, ellers må det jo vente en måned mere.
Jeg glæder mig til at høre fra dig igen og håber at du kan komme d.13, jeg ser frem til endelig at skulle mærke din store tykke pik.
Hilsen
Lene

Jeg koblede på nettet og trykkede på <send>! 

D.29-09-2000

Ny mail fra Ali:

Hej Lene din liderlige tøs!
Jeg kommer og knepper dig d.13 oktober kl.18.30.
Jeg ringer 10 minutter før jeg kommer frem.
Jeg regner så med, at du har bundet og kneblet din mand før jeg kommer, så vil jeg kneppe dig lige for næsen af ham, stol trygt på det.
Det var en god ide din mand havde i sin historie, at DU skulle binde ham før jeg kom.
Jeg regner med at din fisse bliver drivvåd, mens du binder ham og tænker på, at han om lidt skal se på, at jeg knepper dig for første gang.
Kære Lene, giv mig nu din adresse og telefonnummer, så kommer jeg og gennemknepper din liderlige fisse, det ønsker du jo så brændende.
Kærlig hilsen
Dit næste barns far.
Ali H 

Jeg læste hans mail og min fisse flød af væde, jeg skrev:

Hej Ali!
Selvfølgelig må du få min adresse og telefonnummer, ellers ville det jo blive ret svært for dig at finde frem til mig.
Jeg glæder mig virkeligt meget til den weekend hvor du kommer og knepper mig, jeg er nu også ret så nysgerrig efter at se om din pik virkelig er så stor som du, Clive og A.K. fortæller.
Jeg kan næsten ikke bære at skulle vente 2 uger mer, men det bliver jeg jo nødt til.
Kærlig hilsen 
Lene F
Derefter fulgte min fulde adresse og telefonnummer.

Så sad jeg der foran computeren, pludselig var jeg i tvivl, skulle jeg sende mailen med min adresse til Ali eller ej?
Jeg ønskede så vildt at mærke den store tykke pik, som jeg havde hørt så meget om, men var det nu også det rette at gøre, en ting var fantasi, en anden ting det rigtige liv.
Jeg besluttede mig til at vente indtil min mand kom hjem fra arbejde. 
Jeg sad så der og fantaserede om Ali og specielt om hans pik. Det tændte mig så meget at jeg satte mig til at onanere, jeg nåede lige at få en dejlig orgasme lidt før min mand kom hjem.
Jeg kaldte på ham og viste ham vores mails og sagde:
"Skat nu er din sidste chance kommet, vil du lade mig gå videre eller ej, hvis jeg sender denne mail til Ali, så kommer han d.13 og knepper mig hele weekenden for at gøre mig gravid, og sender jeg det, så vil jeg lade ham gøre det, hvad siger du skat?"
Han lod en hånd glide op under min kjole og følte hvor våd jeg var, så sagde han; 
"Hvis du virkeligt ønsker det skat, så er det OK!"
Jeg så ham dybt i øjnene og sagde; "OK skat!"
Så klikkede jeg på <send>, nu var det for sent at fortryde, vores adresse var på vej til Ali.
Den sidste forhindring var fjernet, intet kunne holde ham væk nu!
Om 2 uger ville Ali komme og kneppe mig, fylde min fisse og livmoder med sin sæd og formodentligt også min livmoder med kimen til en lille baby.
Min mand kyssede mig kærligt og hviskede mig i øret; "Åh min liderlige tøs, nu vil jeg kneppe dig!"
Jeg huskede ham på kondomet, og så kneppede han mig hårdt og stillede min sult for en tid. 
Men da jeg lå om aftenen i min seng ved siden af min sovende mand, kunne jeg ikke sove, jeg lå og fantaserede om den weekend Ali skulle komme.

D.30-09-2000

Ny mail fra Ali:

Hej Lene!
Tak for din adresse og telefonnummer.
Nu ser jeg frem til den 13, hvor jeg vil fylde din gifte mave med min sæd.
Hold din fisse våd til mig, det vil du få brug for at være, hvis du skal kunne klare min store pik.
Jeg lover dig så, at du vil få så meget sæd i dig den weekend, som du aldrig har fået før på en weekend.
Vi ses den 13
Ali H


Torsdag d.12 kom der en mail fra Ali den lød:

Hej Lene!
I morgen kommer jeg og knepper dig med min store tykke muslimske-pik, jeg har set på dit billede flere gange og glæder mig til at komme og kneppe en buttet gift Dansk ludertøs som dig. 
Du skal få så meget pik at du ikke kan gå ordentligt bagefter. 
Sådan som du opfører dig er du en liderlig ludertøs og du skal få så meget pik, at du trygler mig om at stoppe, stol du trygt på det. 
Min sæd vil fylde din fisse og livmoder mange gange i løbet af weekenden stol trygt på det, jeg er også helt sikker på at min sæd vil svulme op i din livmoder, så der er anbragt spiren til en ny lille muslim i din livmoder når jeg tager hjem, så har jeg både spredt min sæd både i Sverige og i Danmark, du vil blive nr. 19 der føder et af mine børn, min egen kone tæller ikke med i det regnskab, det er kun de skandinaviske ludertøse jeg fører regnskab over.
Vi ses i morgen kl.18.30!
Ali

Jeg læste hans mail flere gange mens jeg onanerede og fik en kraftig orgasme.

Jeg skrev en kort mail til Ali:

Hej Ali!
Glæder mig meget til i morgen, min fisse er sjaskvåd nu efter at have læst din mail, og jeg kan næsten ikke vente til i morgen.
Hilsen
Din Danske ludertøs
Lene F

Den. 13-10-2000
Hele fredagen gik jeg som i en rus, mine tanker kredsede om Alis store tykke pik som jeg nu skulle mærke i aften.
Jeg var i bad og fandt frækt undertøj frem, og fandt håndjern, remme reb og en gummiknebel frem, så jeg var klar til at binde min mand når Ali ringede. 
Vi spiste aftensmad tidligt og vaskede op. 
Kl.18.00 satte vi os til at spille kort. Min mand vandt hele tiden, jeg kunne ikke koncentrere mig om spillet, mine tanker var allerede fremme ved Alis ankomst.
Kl.18.20 ringede Ali, han sagde: "Nå Lene er du klar til at binde din mand nu?" 
Jeg svarede: "Ja Ali jeg har det hele klar!" 
Ali sagde: "Dygtig pige, bind ham til en stol ved siden af jeres spisebord, jeg vil kneppe dig på det først!" 
Jeg sagde: "Ja Ali!" 
Han svarede: "Godt Lene jeg er der om 15-20 min."
Jeg så over på min mand og sagde; "Nå skat nu er det din tur, Ali kommer om et kvarters tid!"
Jeg bandt et reb godt fast rundt om hans overkrop og stolens ryglæn, så førte jeg hans arme om bag ryglænet af stolen og gav ham håndjern på. Satte remme om hans ankler og stolebenene, nu manglede han kun knebelen i munden, den kunne vente lidt endnu.
Jeg satte mig overskrævs på ham og kyssede ham med tungen dybt begravet i hans mund, jeg kunne mærke at hans pik var stenhård og pressede mod min fisse, men der var tøj imellem. 
Han kunne tydeligvis godt tænke sig at kneppe mig lige nu, men han måtte vente, der var ikke tid nok før Ali kom. 
Jeg sad og kyssede ham og kælede for ham lige indtil der kun var få minutter tilbage, så tog jeg gummiknebelen, satte bolden ind i hans mund og spændte remmen om hans hoved.
Nu var han helt hjælpeløs og kunne intet gøre for at standse det der snart skulle ske. Min fisse var bare så våd og hed. 
Lidt efter hørte jeg en bil standse foran huset, jeg så ud af vinduet og så en mørk mand stige ud af bilen, det måtte være Ali der kom.
Hurtigt gik jeg ud for at lukke ham ind, jeg åbnede døren og så på ham, en lidt ældre men atletisk mand med gråligt hår og et frækt smil.
Jeg sagde; "Hej Ali, kom indenfor!" 
Ali så på mig og smilede og gik forbi mig ind i entreen, jeg lukkede døren og vendte mig mod ham. Han greb fat i mig og trak mig tæt ind til sig og kyssede mig hårdt og krævende, jeg kunne mærke noget stort og hårdt presse sig mod mig, noget stort og tykt, meget tyk.
Ali sagde: "Nå Lene er du klar, hvor sidder din mand henne!" 
Jeg gik foran ind i stuen og hen til spisebordet og sagde; "Skat det er Ali, Ali det er min mand!" 
Ali så på min mand og sagde;" Lene smid dit tøj nu, jeg vil kneppe dig med det samme, min pik har været stiv halvdelen af turen her over." Han startede med at trække sit tøj af, så jeg gjorde ham følgeskab.
Lidt efter var vi begge næsten nøgne, jeg i ganske små trusser og BH Ali bare i et par underbukser som pikken truede med at sprænge. 
Ali sagde; "Den skal du selv pakke ud Lene!" 
Jeg knælede foran Ali og trak underbukserne ned, ih for et syn, han havde bestemt ikke pralet, hans pik var stor meget stor, men især var det tykkelsen der imponerede mig, den var tykkere end nogen anden pik jeg før havde fået og længden var næsten oppe på størrelsen med den længste jeg har prøvet. 
Ali afbrød mine frække tanker med ordene; "Smid dine trusser og sæt dig op på kanten af bordet Lene!" 
Jeg adlød med det samme. Ali skubbede mig bagover ned på bordet og stak en finger prøvende op i min fisse og trak den så ud, så på den med et tilfreds grin og sagde; "Du er godt våd din liderlige tøs, men det er du også nødt til at være for at du kan klare min pik." 
Han bøjede sig frem og smagte på mine fissesafter, det gav et spjæt i mig da hans tunge ramte min kilder, ååh hvor var det skønt. 
Han rettede sig op og anbragte sit store blottede pikhoved mellem mine sjaskvåde skamlæber, kørte det lidt op og ned i revnen, mens han sagde: "Du skal bede om den ludertøs, du skal bede mig om at kneppe dig!" 
Jeg gispede; Da pikhovedet ramte imod min kilder og stønnede: "Ååååh ja Ali knep mig nu, knep mig med din store pik!" 
Ali så triumferende på min hjælpeløse mand og sagde: "Du skal sige, Ali knep mig med din dejlige store muslimske babymaker!" 
Jeg så på ham og sagde desperat: "Ali knep mig med din dejlige store muslimske babymaker!" 
Ali så igen triumferende på min stakkels mand og sagde: "Hør hende hør din liderlige kone skamløst tigge en fremmed mand om at kneppe hende for øjnene af dig, det er en rigtig liderlig tøs du er gift med, men nu skal hun få hvad hun trænger til!"
Med de ord pressede han ganske langsomt den store tykke pik op i min snævre men sjaskvåde fisse, mens jeg skreg og jamrede: "Åååååh Ali den er alt for stor åååååh ååååååh, ja skønt skønt, åååååh!" 
Så mærkede jeg pikhovedet presse mod min livmoder, min fisse var spilet helt ud og presset fortsatte og skubbede min livmoder længere op i mit underliv. Det var helt enormt, min fisse blev spilet helt ud som den aldrig var blevet det før. Jeg jamrede og klynkede mens han pressede de sidste centimeter op i mig. 
Da den var i bund stønnede Ali: "Åååh din dejlige tøs, så meget pik har du vist aldrig fået før vel, er det skønt endelig at blive fyldt helt ud?" 
Jeg jamrede: "Neeej Ali jeg har aldrig før prøvet en så tyk som din før, og jaaa det er skøøønt åååååååh!"
Ali kneppede mig med lange langsomme bevægelser, det var en hel ubeskrivelig følelse at vær fyldt ud i den grad, det gjorde også noget ondt i starten, men efterhånden var det kun nydelse, følelsen af Alis store tykke pik dybt begravet i mit underliv var næsten for meget, og der var ikke engang gået et kvarter endnu, og han ville blive hele weekenden. 
Jeg var helt vild og stønnede og skreg; "Åååh ja Ali knep mig knep mig ååååååååh!" 
Pludselig uden varsel ramte orgasmen mig, jeg jamrede og skreg og min fisse malkede Alis pik i krampetrækninger. 
Ali stønnede; "Ååååh Lene din dejlige luder, jeg kan ikke klare at du malker mig på den måde, ååååååh jeg kommer nu, den første ladning får du på maven, din mand skal se hvor meget jeg fylder i dig hver gang jeg kommer!" 
Han trak pikken ud og sprøjtede ud over min mave, jeg har aldrig før set en mand levere så meget sperm før, den tykke klæbrige sperm lavede store klatter på mit maveskind og løb langsomt ud over mine sider og ned på dugen, heldigvis har jeg altid en voksdug under stofdugen, ellers var der blevet pletter på bordet.
Jeg lå og gispede efter luft mens Ali gned sin pik i min fisseåbning.
Han sagde henvendt til min mand: "Se der, se hvor meget sperm jeg kan levere, din kone er helt sikker gravid inden jeg forlader jer, og så vil jeg komme tilbage og kneppe hende igen, når man kan se hendes mave er vokset, det kan du roligt regne med!"
Han så på mig bøjede sig frem og kyssede mig, så sagde han: "Lene jeg kunne godt bruge en kop kaffe nu, vil du lave det nu?" 
Jeg rejste mig op og tørrede spermen af min mave og sider og sagde: "Ja Ali jeg laver kaffe nu!"
Jeg gik ud i køkkenet og lavede kaffe.
Da jeg kom tilbage stod Ali og bankede sin store stive pik ned i bordet, mens han fortalte min stakkels bundne og kneblede mand om, hvor meget pik jeg ville få i løbet af weekenden.
Jeg skænkede kaffe til Ali og mig selv. 
Ali trak en stol ud og satte sig på den med siden til bordet, hans pik var stor og stiv igen og han sagde: "Lene, du skal sidde på min pik mens vi drikker kaffen, og bagefter vil jeg kneppe dig igen, men denne gang vil jeg fylde din liderlige fisse og livmoder med min sperm." 
Jeg sagde: "Ja Ali og skrævede ind over ham og førte den store monsterpik på plads, langsomt spiddede jeg mig selv på den, åh det var skønt.
Det var næsten ulideligt bare at skulle sidde stille på den dejlige pik og drikke kaffen, men der var ikke noget at gøre. Ali havde en arm om livet på mig og holdt mig fast presset ned over pikken.
Lidt efter satte Ali kaffekoppen fra sig og sagde: "Nå min tøs, du skal ride på min pik nu!" 
Jeg startede med at ride på den store pik mens jeg stønnede og jamrede. Det var bare så skønt at være fyldt ud på den måde, jeg kunne se min mands blik fulgte den store sorte piks vej ind og ud af min sjaskvåde fisse. 
Jeg stønnede: "Ååååh Ali din pik er så skøn ååååååååh!" 
Lidt efter lidt satte jeg tempoet op efterhånden som jeg nærmede mig en orgasme, min krop begyndte at sitre i alle musklerne og min fisse begyndte at kramme den store pik i kramper, så ramte orgasmen mig, den var så kraftig at jeg var helt væk!
Da jeg kom til mig selv, sad jeg stadig på Alis store pik, der dog var blevet ret blød igen, jeg mærkede spermen sile ud af mit underliv langs med den skrumpende pik. Spermen lavede en stor plet på stofbetrækket på stolen.
Ali havde et godt greb om mine bryster for at holde mig på plads på hans pik. Han sagde: "Nå var det godt din gifte tæve?"
Jeg vendte mig halvvejs om og sagde: "Ja Ali det var bare skønt!" Så kyssede jeg ham kærligt!"
Ali sagde nu: "Nu skal du kneppes i jeres ægteseng, og din mand skal bindes til en stol ved siden af sengen!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.