Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søndag 28/4-2002 - Søndag morgen lå jeg længe vågen og tænkte på hvilken form for ydmygelse Ron og jeg vil udsætte Jørgen for hvilken mulighed ville vi vælge?

Døren gik op og Jørgen kiggede ind og sagde: "Morgenmaden er færdig, jeg vækkede Ron og kyssede ham og hans dejlige pik, vi gik ind i stuen for at få morgenmad, vi var lige så nøgne som den dag vi kom til verden, mig jeg satte mig på et håndklæde da min fisse var drivvåd og Ron pralede med sine 11 tommers stenhårde negerpik.
Jeg trak Ron ned på stolen ved siden af mig og mens vi spiste morgenmad legede min ene hånd med hans store monster. Efter morgenmaden ryddede vi hurtigt bordet, Ron løftede mig op på bordet og skubbede mig ned på ryggen og bad Jørgen om at føre hans store pik på plads mellem mine drivvåde skamlæber og så be' ham om at kneppe mig for at bolle mig tyk.
Jeg så min mand dybt i øjnene da han førte Rons bankede pik på plads i min fisse og sagde med bævende stemme: "Ron vil du ikke nok kneppe min kone, giv hende din sperm og gør hende gravid!"
Ron lo højlydt og pressede sin bankende pik langt op i mit underliv mens han leende sagde: "Ønsket vil blive opfyldt Jørgen!" Han smilede lumskt mens han gennemkneppede mig og til sidst fyldte mig med sin sperm.
Endnu en gang måtte min mand gøre rent efter os og helt uden beklagelse.
Ron bad ham om at forlade stuen da vi havde ting der skulle drøftes ting som han ikke skulle vide nu, men som han snart skulle erfare.
Ron fortalte at han havde en ide hvor Jørgen selv fik lov til at bestemme hvordan hans skæbne ville forløbe. Jeg spurgte Ron om hvad han mente og fik hans forklaring: I aften ville Ron udfordre ham til et spil strippoker med os. Han ville ikke få at vide hvad præmien bestod af men jeg er sikker på at han ville mene at han tabte hvad enten han vandt eller ej.
Hvis Jørgen vandt ville han vinde retten (og pligten) til at sutte på Rons pik til den var klar til brug, dernæst ville Ron kneppe ham i røven indtil han skød sin sperm op i røven på Jørgen.
Hvis jeg vandt ville han have pligt til at sutte Rons pik klar og dernæst tigge Ron om at kneppe mig, han skulle også lede Rons pik på plads i min ventende fisse, når Ron så havde fyldt mig med sin sperm skulle Jørgen slikke mig ren.
Hvis Ron vandt havde Jørgen pligt til at sutte på Rons pik og sluge hver en dråbe når Ron skød sin sperm langt ned i halsen på Jørgen.
Jeg fandt håndjern frem så Jørgen ville være helt hjælpeløs hvis han prøvede at gøre den mindste modstand, jeg fandt også en knebel frem hvis Ron ville kneppe ham i røven, jeg ville helst skåne mine ører for hans jamren om at slippe fri.
Ron fortalte mig at han havde ordnet et par genstridige ægtemænd før og deres modstand var helt sikkert brudt efter at have været udsat for Rons store pik. På denne måde ville Jørgen selv komme til at vælge sin skæbne, men mulighederne var dog skjult for ham, ret lusket ikke?
Efter på den måde at have besluttet min mands skæbne gik vi ind i soveværelset for at fejre vores plan.
Han skubbede mig ned på ryggen og lænkede mig til sengen med de håndjern jeg havde fundet frem til min mand.
Ron kneppede mig i 11/2 time før han overgav sig og skød sin ladning af direkte imod livmodermunden. Dernæst kaldte han på Jørgen og bad ham om at se på hvordan spermen sivede fra min fisse og lavede en ordentlig plet på lagenet.
Mens han sad der fortalte jeg ham at vi snakkede om at spille strippoker i aften og han kunne være med det skulle være kl.21:00 og han kunne vinde en præmie hvis han vandt, jeg tror den stakkels fyr troede han kunne kneppe mig hvis han vandt, han skulle bare vide.
Tiden gik langsomt frem mod skæbnetimen og Ron ville ikke kneppe mig før spillet var ovre.
Kl. 21:00 sad vi ved bordet og efter en halv time sad Ron og Jørgen i deres underbukser og jeg var fuldstændigt nøgen. Jeg var så liderlig og våd, snart ville det vise sig om Jørgen skulle sluge Rons sperm eller have det op i røven, tanken ophidsede mig meget.
Så lå kortene på bordet - Jørgen havde 2 par men Ron havde 3 knægte - Ron vandt så han skulle snart skyde sin ladning ned i halsen på min intetanende mand.
Jeg fortalte ham smilende hvad Rons præmie var, Jørgen protesterede højlydt og snakkede om snyd indtil Ron spurgte om han hellere ville have hans pik op i røven.
Jeg kunne se at hans modstand var brudt og da Ron befalede ham at knæle foran sig og Jørgen adlød. Jeg så til min overraskelse at Jørgens pik var stenhård, men den synede nu ikke meget i sammenligning med Rons. Jeg bad ham om at lægge hænderne om bag ryggen og lod håndjernene smække, han var nu Rons lydige SEXLEGETØJ. Jeg lo lidt og sagde: "OK Ron han er din nu giv ham din pik langt ned i halsen!" Jeg fortsatte: "Få åbnet den mund Jørgen din herre venter!"
Jeg var næsten lige ved at komme af bare liderlighed da jeg så min dominante elsker knægte den sidste modstand hos min mand ved at presse sin store sorte pik ind i munden på ham, jeg kunne se ham gylpe hver gang Ron pressede den længere og længere ind i munden på ham, hans næsebor var vidt udspilede og han hev besværet efter luft, et par gange hørte jeg Rons stemme hvæse: "Få den mund længere op skvat!"
Ron havde et solidt greb i Jørgens hår og gik hårdere og hårdere til værks pludselig gispede han: "Vær klar hvide tøs, du må hellere starte med at synke nu.
Jørgen kæmpede for at klare den store ladning og klarede det næsten en smule løb fra mundvigene.
Jeg lo og sagde: "Jeg tror han mangler træning Ron!" Ron gav mig ret men sagde at det måtte vente til senere.
Vi gik derefter ind i soveværelset hvor vi bandt Jørgen liggende i den ene side af sengen og derefter bandt Ron mig i den anden side, benene var selvfølgeligt vidt spredte så jeg var fuldstændigt udstillet og helt åben for ham,
Nu skulle Jørgen tigge ham om at bedække mig, Ron grinede og sagde at det var enten mig eller ham, gud hvor var jeg liderlig og sjaskvåd da Jørgen sagde: "Vil du ikke nok gøre mig den tjeneste og bedække min kone Ron, knald hende tyk vil du ikke nok!"
Ron bankede sin store pik op i mig og kneppede mig til en fed orgasme, så stoppede han lige længe nok til at jeg faldt til ro igen og kneppede os begge til orgasme, jeg hylede og skreg og Ron brummede da han fyrede sin ladning af med pikhovedet presset fast imod min livmodermund.
Derefter løslod han os og bad Jørgen om at forlade soveværelset, lidt efter lukkede han lydigt døren bag sig.
Ron lå og kyssede mig over hele kroppen, dog mest mine brystvorter der var helt hårde og følsomme, imens legede jeg med hans slatne pik hvilket den dog ikke var ret meget længere.
Ron lo da han lidt efter bankede pikken op i mig og sagde: "Jeg tror ikke han laver mere vrøvl, tror du Lene?"
Jeg gav ham ret, Jørgens vilje var brudt ned nu det var sikkert.
Vi lå på siden, Ron tæt bag mig med sin pik begravet i min fisse, det var en rar følelse. Jeg havde før prøvet denne stilling med Jørgen, mens hans tissemand smuttede hele tiden ud, det var dog ikke noget problem for Ron at blive inde i mig, åh det var så skønt at føle ham inde i mig og føle hans hænder glide over min mave og kramme mine bryster mens han stille kneppede mig ganske langsomt, orgasmen byggede sig langsomt op i mig og da Ron til sidst fyrede sin sperm af i mig kom jeg i en heftig orgasme.
Jeg var nu så afslappet og træt at vi bare lå der helt tæt i lang til og småsnakkede om hvad vi nu skulle finde på.
Jeg fortalte ham at jeg var lykkelig over at han havde vist min mand sin plads i vores ægteskab og at det måske ville være en god ide med et billede hvor han suttede på Rons negerpik, det ville være en god baggrund for afpresning. Ron grinede og kaldte mig en udspekuleret kælling.
Vi enedes om at vi snart skulle have en ny gang strippoker.

Mandag 29/04-2002

SEX I DAG?

Det var arbejdsdag for Jørgen igen og vi havde huset for os selv.
Vi sov indtil middag og fik en let frokost og dernæst kneppede Ron mig 3 gange før Jørgen kom hjem fra arbejde, hver gang han kom var hans store negerpik presset tæt imod min livmodermund.

Ron fortalte mig at han gerne ville en tur på værtshus den aften og da der som før nævnt kun var 2 pladser i vores varevogn måtte Jørgen blive hjemme og vente.

Efter middag tog vi ind til en anden by end sidst, jeg havde aldrig været på det værtshus før men var kørt forbi det masser af gange i bilen.
Jeg købte en screwdriver og Ron fik en øl. Vi fandt et bord i et hjørne, der var kun 3 andre mænd og bartenderen foruden os.
Ron gik op efter en ny øl, jeg drak meget langsomt da jeg skulle køre hjem, jeg så Ron smile mens han snakkede med bartenderen og ind imellem pege ned imod mig jeg fik en underlig fornemmelse i maven, hvad var han i gang med?
Ron kom tilbage og trak mig med om bag baren og ind gennem en dør, bag ved var der et rum, en stor seng, et par stole og en håndvask.
Ron gav mig besked på at smide alt mit tøj, jeg trak rystende tøjet af og Ron forsvandt ud af døren igen. Hvad fanden havde han gang i men lidt efter var jeg nøgen og lagde mig på sengen så kom Ron tilbage sammen med 2 af mændene fra baren, jeg protesterede og sagde: "Hvad har du gang i Ron?" Jeg forsøgte at dække min nøgne krop for de fremmede mænds blikke men Ron beordrede mig til at fjerne mine hænder og sagde med et stort smil. "De to fyre her vil kneppe dig Lene og de har lige betalt for det, så giv dem et godt knald!"
De to fyre næsten flåede deres tøj af og smed det overalt på gulvet, deres pikke var allerede hårde og klar til "kamp"!
Ron gav mig et par kondomer som jeg rullede på deres bankende pikke.
En af dem lagde sig midt på sengen og bad mig om at ride på hans pik, jeg så bedende på Ron, men han nikkede bare så jeg adlød og lod hans bankende gummiklædte pik glide op i mig. Den anden fyr knælede bag mig og jeg mærkede at han langsomt og stønnende trængte op bag i mig, så kneppede de mig mens Ron smilende stod og så på. Jeg ville meget hellere have haft hans pik i mig end disse 2 hvide fyre, selv om de var 2 fyldte jeg mig mere udspilet af hans pik. De kom ret hurtigt og forlod rummet og 2 nye kom ind og afløste dem og andre afløste dem, da værtshuset lukkede tror jeg der havde været 6-7 fyre der havde kneppet mig, bartenderen kom ind og talte en masse hundredkrone sedler op og gav Ron det halve, efter det fik han også lov til at kneppe mig, men det var på husets regning som Ron udtrykte det med et grin.
Han grinede da han trak sig ud og sagde med et smil til Ron: "Kom snart tilbage og tag luderen med dig!"
Ordene ramte mig hårdt, jeg var nu fuldgyldigt Rons luderslave.
Da vi kørte hjem fortalte Ron mig at han lige ville teste mine evner som luder og jeg havde bestået testen.
Da vi kom hjem beordrede Ron Jørgen til at slikke mig ren, han gav mig et par slik og så op med et spørgende udtryk : "Du smager af gummi Lene, jeg troede ikke han brugte gummi?"
Ron grinede og sagde hånende: "Det gør jeg heller ikke, men det gjorde de 10 mænd der betalte for at kneppe hende!"
Jørgen så måbende på mig!
Jeg sagde blidt: "Det er sandt Jørgen jeg er nu Rons luder!"
Jeg fortalte ham om hvordan aftenen var forløbet mens han slikkede min fisse.
Derefter lod Ron ham hjælpe Rons pik på plads hvorefter han kneppede mig godt og grundigt, det var noget andet end de mænd på værtshuset selv om tanken om det var umådeligt fræk. Jeg erkendte at jeg var blevet afhængig af Rons negerpik.
Han startede langsomt og øgede langsomt kraft og fart og mine bryster dinglede under mig i takt med hans dybe hårde stød. jeg fik 2 orgasmer før han stønnende pressede pikken langt op i mig og pumpede mig fuld af negersperm, det føltes som om hele min krop eksploderede, jeg gik i krampetrækninger og skreg og klynkede. "ÅÅÅÅH GUD RON JEG KOMMER ÅÅÅÅÅÅH GUD JEG KOMMER ÅÅÅÅÅÅÅÅH JAAAAAA ROOOOOOON!"
Jørgen forlod stille stuen jeg sank stille sammen på gulvtæppet med Ron oven på mig.
Da hans pik var skrumpet ind trak han den ud og tvang mig til at slikke den ren.
Så trak han mig ind i soveværelset hvor han kneppede mig 2 gange mere før jeg træt faldt i en dyb søvn drømmende om masser af pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.