Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede, Ali sov stadigvæk, forsigtigt fjernede jeg dynen, hans pik lå slapt ned langs hans ene ben, det var for fristende.
Jeg begyndte at sutte på den og kælede blidt for hans nosser, Ali sukkede dybt og strakte sig.
Han sagde; "Godmorgen Lene, allerede sulten?"
Jeg smilede til ham og sagde med et grin; "Jeg er altid sulten Ali!"
Hans pik voksede hastigt og snart kunne jeg ikke have den i min mund, Ali væltede mi om på ryggen og begravede sin nu stive pik til roden i min sjaskvåde fisse.
Det var en skøn start på dagen, en kæmpepik dybt begravet i mit underliv. Jeg stønnede; "åååh ja Ali knep mig nu åååååh jaaaaaaaaaaa!"
Han stønnede; "Du skal få pik tøs, du skal få pik til du skriger højt om nåde!"
Han kneppede mig hårdt og nærmest lidt brutalt, jeg blev brugt som hans lolitadukke, bare en brugsgenstand til hans fornøjelse, men hvor var det skønt.
Jeg jamrede og skreg min nydelse ud mens han gennemkneppede mig. Så kom jeg i et brag af en orgasme, jeg skreg og jamrede mens jeg klamrede mig til Ali. Han lå stille mens jeg kom til mig selv.
Så skulle jeg ned på knæ ved siden af sengen og ligge med kroppen ind over sengen mens han kneppede mig hårdt bagfra. Det klaskede højt hver gang han stødte sin pik helt i bund, åååh hvor jeg nød det. Så kom Ali han pumpede mit underliv fuld af sin sperm mens jeg fik en ny orgasme, hvilken en skøn start på en ny dag.
Bagefter tog vi et hurtigt brusebad før vi gik ud i køkkenet hvor min mand ventede med morgenmaden.
11:10
Vi sad og snakkede lidt og min mand spurgte om jeg havde sovet godt, det havde jeg og jeg havde også nydt natten i fulde drag inden jeg sov. Han smilede han vidste nøjagtigt hvad jeg mente.
Efter morgenmaden gik Ali ind i stuen og jeg hjalp min mand med opvasken.
11:50
Da vi kom ind i stuen sagde Ali; "Lene bind din mand i den stol, der stod en spisestuestol midt i stuen ved siden af vores sofagruppe. Da det var gjort sagde Ali; "Lene sæt dig i den lænestol."
Jeg gjorde som Ali befalede og satte mig i stolen. 
Ali løsnede min badekåbe og åbnede den, så løftede han mine ben op over armlænene og slikkede min fisse, åååh hvor var det bare skønt, jeg fik en mindre men dejlig orgasme, da jeg åbnede øjnene knælede Ali foran mig med sin stive pik rettet mod min drivvåde fisse. Jeg gispede; "Ja Ali knep mig igen, jeg vil ha' din dejlige pik nu!"
Ali gjorde et hurtigt udfald og hans pik var begravet til roden i min fisse, jeg skreg højt og klagende; "ååååååh jaaaaaaaaaaaaaaa kneeeeeeep mig nuuuuuuuuuu ååååååååååååååååh!"
Ali kneppede mig hårdt og længe, jeg smilede til ham og gispede; "Knep mig hårdere Ali knep mig som den tæve jeg er knep mig!"
Ali satte tempoet op og kneppede løs hårdt og dybt. Det var skønt, så ramte orgasmen mig, den var så kraftig at jeg simpelthen besvimede. 
Da jeg kom til mig selv havde Ali trukket sin pik ud, min udblokkede fisse drev af en blanding af fissesaft og sæd. Han havde gjort det igen.

12:40
Lidt efter sad vi og snakkede sammen i sofaen, jeg sad på et håndklæde for ikke at søle sofaen til, min mand sad stadigvæk bundet, Ali sad åbenlyst og kælede for mine bryster og jeg for hans nosser og slappe pik, da den efter en tids kælen var "kampklar" igen skubbede han mig ned på ryggen på sofaen. Han spredte mine ben og anbragte sin store dunkende pik lige i åbningen af min sjaskvåde fisse, han kørte pikhovedet lidt op og ned mellem mine skamlæber og sagde; "Vil du gerne have at jeg knepper dig igen Lene?"
Jeg gispede; "Ja Ali det ved du da!"
Han smilede triumferende til min mand og sagde; "Så sig det højt, sig at jeg skal kneppe dig og fylde din liderlige fisse med min sæd.!
Jeg sagde med rystende stemme; "Ali jeg beder dig, knep mig igen, knep mig og fyld mig med din sæd!"
Ali så triumferende på min mand og sagde højt; "Hør bare hvor hun tigger om MIN pik, og nu får hun den!" Han stødte hårdt til og jeg skreg højt og klagende; "Åååååååååååh jaaaaaa Aliiii kneeep mig nu knep mig nuuuuuuuu!"
Han bankede pikken hårdt op i mig gang på gang mens jeg jamrede og skreg. Så stønnede han pludseligt; "Åh din liderlige tøs, nu får du min sæd åååååh!"
Spermen sprøjtede op i mig lige som jeg kom i en dejlig orgasme, jeg klyngede mig til ham med benene omkring hans hofter og trak ham helt i bund. 
Spermen sprøjtede ud langs den tykke pik og gennemblødte håndklædet.

13:15
Da vi var kommet til os selv var det tid til frokost.
Vi sad og spiste en dejlig let frokost og snakkede, Ali og jeg på den ene side af bordet og min mand på den anden side.

13:55
Da vi var færdige med frokosten var Ali klar igen, Min mand ryddede bordet mens Ali legede med min fisse, da min mand havde ryddet bordet, skubbede Ali mig hen til det og skubbede min overkrop ned på bordet, jeg stod for enden af bordet og lå med kroppen ind over bordet.
Jeg mærkede Ali's pik imellem skamlæberne og så direkte i bund.
Han kneppede mig hårdt og krævende og det var bare skønt.
Min mand kom ind og satte sig ved siden af bordet og kælede for min krop, åh hvor var det bare skønt.
Så kom jeg i en forrygende orgasme, min fisse malkede Alis pik, det var mere end den kunne tage, igen fyldte han min fisse med sin varme sæd.

14:20
Efter det tog vi et spil kort, min fisse trængte til en lille pause.
Vinderen skulle bestemme hvordan den næste gang skulle foregå.
Jeg vandt, jeg ville have dem begge to.

14:55
Jeg trak dem ind i sengen og legede med deres pikke på skift.
Ali lå på ryggen og jeg "spiddede" mig selv på hans tykke pik, det var skønt.
Jeg bad min mand smøre sin pik ind i glidecreme og tage mig analt.
Ali hjalp til og spredte mine balder så min mand bedre kunne komme til.
Jeg mærkede ham trænge ind og langsomt glide i bund.
Åh hvor skønt, nu var jeg spiddet i begge mine huller, jeg var bare helt vild med det. Ali's store pik og min mands meget mindre i min snævre røv.
Ali gispede; "Nå Lene kan du lide pik i din røv, hvorfor har du ikke sagt det før?"
Jeg så forfærdet på ham og sagde; "Din pik er alt for stor Ali derfor!"
Han sagde; "Det tror jeg ikke!"
De ord skulle jeg komme til at huske på senere.
Min mand der var holdt på pinebænken længe holdt ikke ret lang tid før han sprøjtede dybt i min røv. Han trak sig ud og Ali kneppede nu videre alene.
Han rullede os rundt og kneppede mig nu med mine ben oppe på hans skuldre.
Åh hvor det gik, jeg var helt væk da han til sidst sprøjtede dybt i min fisse.

15:35 
Vi sad og fik en kop kaffe og en snak.
Ali sagde han havde en god ide, han bad mig om at hente reb og håndjern, jeg adlød ham spændt.
Nu bandt vi min mand liggende under bordet på ryggen, hans hoved stak ud under enden af bordet.
Så sagde Ali: "Nu er det din tur Lene stil dig der, han skubbede mig hen så jeg stod og skrævede over min mands hoved, han havde frit udsyn til min drivvåde fisse, mine ben blev bundet fast til bordbenene og mine arme til de modsatte ben, så jeg lå med overkroppen ind over bordet.
Ali gav mig et slag over balderne så det klaskede og sagde; "Nu skal' du få pik din liderlige tæve, og din mand har første parket!"
Han trængte hårdhændet op i mig bagfra, det var bare så frækt især tanken om min mand der lå med hovedet lige under og tydeligt kunne se Alis store tykke mørke pik arbejde i min fisse.
Bare tanken om det fik mig til at komme ret så hurtigt, Ali kneppede bare videre.
Da jeg havde fået min anden orgasme stønnede Ali højt: "Se nu godt efter, nu fylder jeg din liderlige kone igen, ååååååh jaaa nuuuuuuuuuu!"
Ali bankede pikken helt i bund og sprøjtede mig fuld af sperm, det løb fra min fisse da han et øjeblik efter trak pikken ud.
Ali løste mine bånd og jeg fik lov til at løsne min mand, hele hans ansigt var sølet ind i vores blandede safter, jeg tog en klud og tørrede hans ansigt af så han kunne åbne sine øjne.
Bagefter var min mand nede at vaske sit ansigt.
Ali og jeg sad og snakkede indtil han kom tilbage.
Jeg gik nu ud for at lave aftens mad, jeg havde en steg så det tog lidt tid inden den var færdig.
Ali og min mand sad og spillede kort så længe.

18:10 spiste vi aftensmaden og fik et par glas vin til.

19:20 
Ali og jeg i sofaen og min mand i en lænestol, vi sad og snakkede og Ali fortalte om nogle af de Svenske piger han havde kneppet.

20:05 havde Ali gejlet mig op til en ny omgang, han kneppede mig på sofabordet, mens min mand sad og så på, da Ali fyldte mig igen kom min mand hen og kyssede mig kærligt og krævende.
Jeg havde næsten ondt af ham, at han bare måtte nøjes med at se på, altså bortset fra da han var med til den sandwich.

Vi sad og snakkede igen. 
21:45 
Ali sagde at nu ville han have mig for sig selv igen.
Jeg kyssede min mand godnat og vi trak os tilbage i soveværelset.
Ali slikkede mig til en skøn orgasme, så knælede han mellem mine ben og bankede sin pik op i min fisse og gennemkneppede mig godt og grundigt, da han til sidst kom var jeg helt færdig, jeg lå bare og stønnede.

Vi lå længe og kælede for hinanden inden Ali bandt mig liggende på knæ ved siden af sengen med overkroppen ind over sengen, mine arme var bundet til den modsatte side af sengen.
Mine ben var bundet til sengestolperne og spredt godt og grundigt.
Ali kneppede mig godt og grundigt bagfra nu, hans hårde stød gav mig ret hurtigt en orgasme, men Ali fortsatte bare ufortrødent, jeg var helt i liderlighedens vold og jamrede og skreg, og da han endelig fyrede sin ladning af var jeg næsten bevidstløs.

Han lå på knæ og gned sin store pik mod mine røvbalder og gned lidt på den, den vedblev med at være stiv.

Så mærkede jeg noget koldt og fugtigt mod min anus, han smurte mig ind i creme, ville han kneppe mig i røven nu, han gik hen ved siden af sengen og smurte omhyggeligt sin monsterpik ind i glidecreme mens han sagde; "Se godt på den Lene, hvor tror du den skal hen?"
Jeg jamrede; "Nej Ali den er for stor du må ikke neeeeeeej!"
Lidt efter mærkede jeg den presse mod mit snævre røvhul og Ali stønnede; "Slap af Lene, så gør det ikke så ondt.
Det kunne han sagtens sige.
Jeg skreg og hylede da han trængte op i mig, det gjorde ondt, især i starten, jeg skreg højt og klagende, men min mand troede vel bare at det var af ren og skær liderlighed, det var det også!
Jeg jamrede og skreg mens han kneppede mig i røven, det mærkede skønt efter en tid og jeg fik også en skøn orgasme før Ali måtte overgive sig og fyldte mig med sin sperm.

Kl.00:15 gik vi ned og vaskede os og lagde os til at sove.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.