Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Rystende af skræk, sad jeg bag i varevognen og ville bare ønske jeg aldrig havde skrevet under. Bilen stoppede op foran en stor murstensbygning og bagdøren blev åbnet, Jeg blev hjulpet ud af buret og ned fra bilen. De førte mig ind i bygningen, ind i en lang bred gang med mange døre på begge sider, cirka midtvejs blev jeg skubbet ind i et rum, hvor eneste møbel var en metalstol der var boltet fast i gulvet. På stolens forreste ben, var der monteret nogle brede læderremme og siden af ryglænet var der ligeledes remme.

Jeg blev placeret på stolen og læderremmene spændt om ben og håndled, en læderrem blev trukket rundt om maven og spændt hårdt, så jeg nu ikke kunne bevæger mig det mindste. Lænkerne fra stationen blev fjernet og betjentene forlod mig. Ind kom en mand i hvid kittel, som stod og betragtede mig uden at sige noget. Han trådte til mig og begyndte at beføle min bryster, hev i vorterne og masserede dem hårdt. Hans hænder fandt mit skød og han lod et par fingre glide gennem revnen op til min klit, som han tog mellem de to fingre og klemte hårdt til, jeg gav mig både ved at forsøge at vride mig væk og kom med klagende lyd. Han slap ikke knoppen, men vred den rundt, ”neeeej slip” skreg jeg og overraskende nok slap han.

SEX I DAG?

Han forlod rummet, men vendte hurtigt tilbage, hvor han trådte hen bag mig og pressede en bold lignende genstand i munden på mig, som blev spændt fast med en rem om mit hoved. Så tog han igen fat i klitten og hev den langt ud imens han vred den rundt, det gjorde ekstremt ondt, men der kom kun nogle svage lyde fra min kneblede mund. Han trak knoppen så langt ud, at jeg følte den var ved at blive revet af. Med et slap han og en ny form for smerte spredte sig. Han kaldte på nogle jeg endnu ikke havde set og ind i rummet kom to store muskuløse mænd, han udstødte tydeligvis nogle ordre til dem.

De løsnede mig fra stolen, men lod bolden blive i munden på mig, så førte de mig ud og ned af gangen og ind i et nyt rum, hvor der stod to metalsenge uden madrasser. I den ene seng lå der en kvinde fastspændt med remme på hænder og fødder, samt et bælte henover maven. Jeg blev lagt i den anden seng og spændt fast på samme måde. Den eneste forskel var bolden i min mund som de lod sidde, så trak de en tynd kæde, der var fastgjort i fodenden op til mine skamlæber, på kæden sad der en klemme som de satte på den ene skamlæbe, så strammede de kæden hvorved skamlæben blev trukket godt ud. Den anden skamlæbe fik samme tur. Ind trådte manden i kitlen, han stod ved min seng og kiggede ned på mig. Så sagde han, at han nok skulle få kureret min afhængighed af piller og sex, men at det ville komme til at tage tid. Prøvede gennem gagbolden at sige der var sket en misforståelse.

Han vendte sig mod kvinden i den anden seng og gik over til hende, han kærtegnede hendes bryster og skød. Hun lå helt stille og sagde intet heller ikke da han pressede to fingre langt op i hende. Han smilte til hende imens han kørte to fingre ud og ind af hendes våde skød, han stoppede inden hun kom og stak så de våde fingre i munden på hende og hun suttede dem rene uden et kny, hvorefter han forlod rummet. Lige inden han gik ud af døren vendte han sig smilende om og kiggede på mig og sagde: ”Vi skal nok få en god pige ud af dig, glæder mig til vores kommende seancer”. Lyset blev slukket og vi lå tilbage i mørket, da der ovre fra den anden seng lød hviskende: ”Overgiv dig til ham ellers slipper du aldrig herfra”, så blev der stille. Det var umuligt at sove, det smertede fra skamlæberne og min kæbe var frygtelig øm af at have gagbolden i munden.

Da lyset igen blev tændt, kom de to plejere ind og gik over til den anden seng, hvor de løsnede remmene og fik kvinden op at sidde. Hun var yngre end jeg, måske omkring de 25 år, slank, halv langt mørkt hår og brune øjne, øjne som diskret kiggede over mod min seng. De fik hende ned på knæ og en af plejerne trak sin pik ud af bukserne og stillede sig lige foran hende, hun tog den straks i munden og han greb fast i hendes hår og begyndte hårdhændet at kneppe hende i munden, Den anden plejer stod og gned sin pik, der rejste sig, stiv og hård. Der gik ikke længe før ham der kneppede hende i munden kom og sprøjtede hele ladningen ned i halsen på hende, hun slugte det hele, ikke en dråbe gik tabt. Så stak den anden sin pik i munden på hende og endnu en gang måtte hun tage imod en ladning, da han også sprøjtede ned i halsen på hende, og endnu en gang slugte hun det hele. Så trak de hende op og stå og tog hende med ud af rummet.

Kort efter gik døren op og ind trådte manden i kitlen. Han kom hen til min seng, bøjede sig hurtigt ned og hev med hurtigt tag i kæderne til klemmerne, så de blev trukket af mine skamlæber. Det gjorde usandsynligt ondt og det blev ikke bedre da blodet vendte tilbage, en voldsomme varme og smerte bredte sig i mit skød. Jeg stønnede højt af smerte gennem gagbolden og det gav et sæt i hele min krop, så jeg rykkede voldsomt i remmene der holdt mig fast. Han gav med flad hånd min fisse et slag og så endnu et, slagene faldt i en jævn rytme og snart var min fisse rød og varm. Havde jeg ikke haft gagbolden i, havde jeg skreget højt. Slagene stoppe ligeså pludselig som de var startet, han løsnede nu mine remme og tog gagbolden ud. Jeg kom op og sidde på sengekanten lettere fortumlet og øm i min nedre dele. Han smilede til mig og fortalte at det var blevet tid til vores session sammen, hvor han vil kortlægge hvad min behandlingsplan ville blive.

Vi gik ned af gangen til hans kontor/behandlingsrum, rummet var møbleret med en lægebriks, en gynækologstol (eller det lignede den) og en metalstol med læderremme som lignede den jeg var placeret på da jeg ankom, skabe og et skrivebord og stol. Jeg blev placeret på metalstolen og læderremmene blev spændt om mine håndled og ankler, så satte han sig ved skrivebordet. Han fortalte, at måden at finde frem til behandling af mine afhængigheder var, ved at teste mig på flere forskellige måder for at se hvornår min sexdrive ville gå i gang og hvad der satte den i gang. Igen prøvede jeg at få ham til at forstå, at der var sket en misforståelse, at jeg ikke var afhængig af sex eller piller. Han rejste sig og kom over til mig, bøjede sig indover mig og tog fat i mit hår, trak mit hoved tilbage, han kiggede ned på mig og sagde at første skridt mod helbredelse var, at jeg ville vedstå mine afhængigheder og at hver gang jeg benægtede det ville der falde en straf og når jeg anerkendte ville jeg få en belønning.

Han fandt et halsbånd frem fra et af skabene, halsbåndet havde fire kæder med klemmer hængene, han satte først en klemme i hver af mine brystvorter og derefter en klemme i hver af mine i forvejen meget ømme skamlæber. Kunne ikke holde tårerne tilbage, men sagde intet, han tog fat om min hage, så jeg igen så ham i øjnene ”Sig pænt tak for din straf” sagde han i et hårdt tonefald, næsten hviskende fik jeg fremstammet et tak, en syngende lussing ramte min kind. ”Tal højere” sagde han og endnu en lussing ramte ”TAK for min straf” svarede jeg højt og tydeligt, herefter satte han sig igen ved skrivebordet. Han sad og skrev i nogle papirer inden han kiggede op og fortalte at testene ville starte i eftermiddag og at jeg indtil da skulle bære halsbåndet.

Han hidkaldte to plejere, som førte mig til et nyt rum hvor jeg blev sat op på en smal læderbetrukket buk, mine hænder blev påsat manchetter der blev låst sammen på ryggen, om anklerne fik jeg ligeledes manchetter der blev spændt fast til bukkens ben, uden at mine fødder rørte jorden. I halsbåndet blev der sat en kæde fra loftet, der sørgede for at holde mig oprejst. Der bredte sig en smerte i mit skød af at sidde uden at kunne aflaste trykket mod min fisse. Her efterlod de mig siddende overskrævs på bukken og med kæderne fra halsbåndet trukket godt ud. Kom til at tænke på ordene som min værelseskammerat sagde i nat, at jeg skulle overgive mig til ham, lige nu var det tydeligt, at gjorde jeg ikke som han ønskede, ville jeg blive udsat for mere end jeg måske kunne klare og hvor længe det skulle stå på stod hen i det uvisse. De to plejere vente tilbage efter hvad der føltes som en evighed, det gjorde ondt i hele kroppen, det var svært at sige hvor det smertede mest. De løsnede mine ben og kæden fra loftet og fik mig ned fra bukken, jeg sank ned på knæ af udmattelse, men fik ikke lov at hvile længefør de hev mig op at stå og førte mig tilbage til hans kontor.

Denne gang blev jeg sat i gynækologstolen, kæderne fra halsbåndet blev fjernet og mine ben blev fastspændt i bøjlerne og trukket langt ud til siderne. Mine arme blev spændt fast over mit hoved og en bred læderrem med huller som mine bryster blev presset op igennem blev spændt over brystet på mig. Sådan lå jeg, da han kom ind. Han satte sig på en skammel mellem mine ben og lod sine fingre kærtegne min ømme skamlæber imens han skilte dem, han tog den ene mellem to fingre og nulrede den hårdt og så fik den anden samme tur. Han pressede to fingre op i min fisse uden at tænke på, at jeg ikke var våd. Han fandt g-punktet oppe i mig og masserede det, meget imod min vilje kunne jeg mærke hvordan min krop forrådte mig og jeg blev våd. Han fortsatte med stimulere punktet og med sin anden hånd legede han med min klit. Endnu en finger blev skubbet op i mig og i et roligt tempo fingerkneppede han mig, han øgede tempoet og hårdheden i behandlingen af mit indre. Hele tiden holdt han øje med mine reaktioner, om det var et sagte støn eller mit ansigtsudtryk, jeg blev mere våd og han bragte mig på kanten orgasme, men inden jeg kom trak han fingrene ud og stoppede med at stimulere klitten.

Uforløst lå jeg tilbage og langsomt fortog liderligheden sig, da den næsten var væk startede han igen og bragte mig til randen igen og igen. Da han havde gjort det tre-fire gange, sagde han at jeg bare skulle sige til ham, at jeg gerne ville komme og fortælle ham hvor liderlig jeg er. Så startede han igen, imens han hele tiden så op på mig, jeg kunne ikke få mig selv til at tigge ham om at få mig til at komme. Efter at havde bragt mig til randen for syende gang, stoppede han endelig, han lod liderligheden sive ud af min krop.

Han rejste sig og gik op til mine bryster der stak ud af hullerne i læderremmen, han startede med at massere dem, nive i brystvorterne og satte så en klemme på hver vorte. Fra klemmerne gik der en ledning ned til en boks der stodved siden af stolen, han fortsatte ned til mine skamlæber hvori han også satte klemmer med ledninger. Han gik over til et skab og fandt et eller frem, jeg kunne ikke se hvad det var, men han satte sig på skamlen mellem mine ben og en finger begyndte at glide rundt om mit bagerste hul. Så blev der sat en kold metal spids mod hullet og langsomt blev tingen presset op i mig, kunne regne ud at det var det metal buttplug, pludselig svuppede det helt ind. Han pillede ved boksen med ledningerne og med et blev mine brystvorter ramt af et strømstød, ikke at det gjorde voldsomt ondt, men hurtigt fandt jeg ud af styrken kunne reguleres og der blev skruet op for styrken, det sitrede og smertede i brystvorterne.

Så stoppede det, men nu var det mine skamlæber der stod for tur, jeg begyndte at småklynke og forsøgte at vride mig ud af remmene, men det var umuligt. Han skuede nu op for styrken og denne gang var det både bryster og skamlæber der fik tur, kunne ikke holde et skrig tilbage. Han lod strømmen flyde et stykke tid inden han slukkede og stak et par fingre op i mig for at se om jeg var blevet våd, da det ikke var tilfældet tændte han igen for strømmen, men nu var det også pluggen bagi der gav de bølgende strømstød, han lod strømmen være tændt på et moderat niveau. Jeg lå halvspjættende på og spændte op mod remmene. Han sad roligt og justerede strømstyrken op og ned, jeg tiggede ham om at stoppe, men nej for pludselig blev der skruet voldsomt op og min krop vred sig i smerte, jeg skreg højt og tiggede igen om at måtte slippe. Han lod strømmen være tændt og sagde at han ville stoppe når jeg indrømmede min sexafhængighed og misbrug. Alt sitrede i min krop og en smerte jeg aldrig havde prøvet før gennemrystede mig, ”Ja” skreg jeg ”jeg er afhængig af sex og piller, please stop”, strømmen stoppede med det samme og han smilede selvtilfreds til mig, imens han fjernede ledningerne.

Han lod klemmerne og buttplug blive hvor de var, igen pressede han to fingre op i mig og begyndte at fingerkneppe min fisse. Han masserede mit g-punkt og snart begyndt min krop at reagere, denne gang fortsatte han til jeg kom. Så gik han hen til skrivebordet og begyndte at notere i hans papirer, han tilkaldte to plejere, som kom og løsnede remmene og fjernede klemmer og buttplug. De fik mig på benene og trak mig hen foran skrivebordet, han så op på mig ”Dejligt med en tilståelse fra dig, nu kan jeg starte på din behandling”, han rejste sig op og fandt noget frem fra et skab. Han gav det til plejerne, som straks gik i gang med give mig et metalbælte om livet, som var beklædt med silikone på indersiden og en rem magen til mellem benene, som blev låst fast til bæltet. Det hele blev tilpasset min krop og størrelse, der var flere små huller foran og et større bagtil. ”Dette bælte skal du være iført når du ikke er til behandling” sagde han.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.