BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Endelig kunne vi sidde og slappe af efter en hektisk start på nattevagten, der var kommet tre nye patienter, som nu havde fået en seng og plads på en stue. Der var nu kommet ro og vi kunne få lidt at spise inden det igen går løs. Jeg havde knap fået taget en bid af min medbragte madpakke før en af de unge læger kommer ind og beder mig om at følge med, han vil lige have en opdatering på en af de nye patienter.

Jeg har længe haft et godt øje til denne unge læge, som har en utrolig lækker krop og et skønt smil. Kan ikke lade være med at flirte lidt med ham imens jeg fortæller om patienten. Da jeg er færdig med at afgive rapport om patienten, smiler han til mig og siger han lige vil kigge til patienten inden han går videre. Wow hvor er han bare lækker tænker jeg imens jeg følger ham ned til patienten, der er faldet i søvn. Lægen vælger ikke at vække patienten og går ud på gangen igen, hvor han kommer til at gå lige ind i mig, et kort øjeblik står vi helt tæt op ad hinanden, jeg kan mærke hans pik gennem bukserne, den virker dejlig stor og jeg kan ikke lade være med at lade min ene hånd glide hen over den udenpå hans bukser. Han trækker sig lidt væk, imens han ser mig dybt i øjnene, tager min hånd og trækker mig ind på linneddepotet. Han kysser mig på munden, dybt og inderligt, vores tunger leger men hinanden. Han åbner min kittel og hans hænder kærtegner min bryster, jeg kan se begæret i hans øjne og mærke hvordan hans pik vokser i bukserne. Jeg stikker en hånd ned i bukserne og tager fat om hans pik der er dejlig stor. Længere kommer vi ikke, for i det samme lyder bipperen som fortæller ham at der kommet en ny patient han er nød til at tilse. Vi går begge derfra uforløste og liderlige.

SEX I DAG?

Efter godt en time var der igen faldet ro på afdelingen, men med et summede afdelingsmobilen i lommen, da jeg tog den, var det eneste der blev sagt: "Mød mig undersøgelses rum 3 i modtagelsen" og røret blev lagt på. Jeg stak hurtigt telefonen i lommen og gav min kollega besked om jeg var kaldt til modtagelsen. Da jeg kom ind i rum 3 stod han der - den skønne unge læge. Han låste døren og tog fat om mig, kyssede mig dybt imens hans hænder går på opdagelse under min kittel. Han skubber mig op på undersøgelsesbriksen og åbner kitlen helt, så den falder til gulvet og hiver trusserne af mig. Straks begraver han sit hoved i min fisse og hans tunge går på opdagelse i min våde grotte. Jeg stønner højlydt og sætter fødderne op på briksen og spreder benene så han kan komme til. Han skubber roligt en finger op i mig og begynder stille at fingerkneppe mig, imens han intenst sutter på min klit, som reagere ved at blive hård og meget følsom. Han lader endnu en finger glide op mig, som han meget præcis rammer mit følsomme punkt med inde i mig, det er lige før jeg kommer bare ved berøringen. Han stopper op og ser op på mig, bøjer sig frem og kysser mig dybt, så jeg kan smage mine egne safter. Mine hænder finder frem til bulen i hans bukser og jeg lader dem glide henover bulen, inden jeg åbner bukserne for at hive hans skønne pik frem.

Han træder helt hen til mig, så jeg kan nå hans pik med munden, forsigtig lader jeg tungen glide henover pikhovedet inden jeg tager den længere ind i munden og sutter den. Mine hænder finder hans nosser og mellemkød, som blidt bliver masseret. Jeg kan høre han stønner over min behandling af pikken, så jeg slikker videre over mellemkødet og suger nosserne ind i munden, imens mine hænder køre op og ned af skaftet. Hvor utrolig den end lyder vokser pikken endnu mere og står nu dejlig stor og stiv ud fra kroppen. Nyder synet af den velvoksne pik og hans stønnen, kan mærke hvordan det forplanter sig helt ned i fissen på mig, en sitren og varme breder sig i mit underliv og jeg bliver endnu mere våd end jeg var.

Han trækker sig lidt tilbage og ser på mig med sine lækre blå øjne, der lige nu viser at han er frygtelig liderlig. Han får mig op og sidde og tager min BH af så jeg nu er helt nøgen foran ham. Han tager stille og roligt fast om mine bryster og begynder at massere mine vorter mellem hans fingre, de bliver hurtig stive og står strittende ud mod ham, han sætter munden til først de venstre og sutter på vorten, som nu er meget følsom. Han fortsætter over til det højre bryst, som bliver ligeså følsom og stiv. Er bare blevet så tændt og klar til at mærke hans pik oppe i mig, men han havde andre planer. "Lig dig ned på briksen med fødder oppe i bøjlerne" siger han med hans dybe lækre stemme. Jeg ligger mig som han siger, så jeg nu er åben og frit tilgængelig for hans hænder og tunge. Han starter med at kysse mig dybt og fortsætter så med at kysse nedover min hals og bryst, hans tunge leger ekstra længe med mine bryster inden han fortætter med at kysse min mave, navle og ned på indersiden af mine lår. Han røre slet ikke min fisse, som bare bliver endnu mere våd og varm, han tager mine tæer og sutter hver og en af dem. Det føles så frækt og pirrende hver gang han sutter på en af dem, jeg er ikke blevet mindre liderlig af hans dejlige tunge og mund.

Endelig nærmer han sig min fisse og med et stikker han sin tunge godt op i mig og begynder at kneppe mig med sin tunge, hans fingre leger med min klit. Jeg må holde mig fast til briksen, da jeg slet ikke kan lade være med at vride mig af bar nydelse. Stønner højt, uden at tænke på der render personale rundt lige på den anden side af døren. Jeg kan se at pik stadig står som et spyd ud fra kroppen, klar til at spidde mig og der går heldigvis ikke længe før han føre pikken op til min fisse og tirre mig ved at kun lige at stikke hovedet ind. Trækker pikken tilbage og slikker lidt igen på klitten, min krop skriger nu på pik og jeg nærmest tigger ham om at tage mig. Med et hurtigt stød er han oppe i mig, jeg kommer med et lille skrig, da han begynder at kneppe mig med dybe og rolig stød, der gør han kommer i bund hver gang. Han tager et fast tag i mig og rykker mig helt ud til kanten af briksen og begynder så støde op i mig med et hurtigere tempo, men forsat helt i bund, efter et lille stykke tid med det høje tempo stopper han op med pikken helt oppe i mig. Han bøjer sig frem og begynder at sutte min brystvorter på skift, jeg stønner endnu mere og mine fingre finder min klit som jeg begynder at massere. Der går ikke længe før min fisse trækker sig sammen om hans pik og jeg kommer i kæmpe orgasme. Efter jeg er kommet starter han med at kneppe mig igen, men trækker sig ud inden han kommer, han kommer op til mit hoved og jeg tager pikken i munden og sutter den hårdt, der går da heller ikke længe før han sender hele sin ladning ned i halsen på mig. Det er lige før jeg ikke kan sluge det hele, men det lykkedes. Han hjælper mig op og sidde, så kigger han på mig og siger: "Det må vi gøre igen..... SNART"

Vi gør os hurtigt i stand med de remedier der er til rådighed, klæder os på og giver hinanden et dybt og inderligt kys inden vi skilles. Jeg går tilbage til min afdeling, hvor der heldigvis har været roligt imens jeg har været væk. Min ene kollega kigger på mig og mine blusende kinder, hun sender mig et underfundigt smil, hun ved helt sikkert hvad jeg lige har lavet.

Kan ikke vente min næste nattevagt!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.