Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Herefter blev jeg fulgt ud af de to plejere og ned til et rum, de førte mig hen til nogle ringe der sad med nogle kæder i loftet, jeg fik manchetter på og mine arme blev låst fast til ringene. Mellem mine ben fik jeg en stang som spredte dem godt ud.

Plejerne forlod rummet og der kunne jeg så stå og fundere over den drejning mit liv havde taget, at jeg ikke længere havde kontrol over mit liv og min krop. Da døren endelig gik op kom der en kvindelig plejer ind, hun tjekkede om bæltet sad som det skulle inden hun løsnede mine arme fra ringene og benene fra stangen. Så fik hun mig ned på knæ og blotlagde sin fisse, det var tydeligt hvad jeg skulle, så gik straks i gang med at slikke hende, lod min tunge glide gennem hendes revne op til klitten. Suttede på klitten og kunne høre på hendes vejrtrækning at jeg gjorde det godt, skilte hendes skamlæber så jeg bedre kunne slikke dem og støde tungen op i hende. Tog fat om hendes baller og kærtegnede dem blidt, imens min tunge var på overarbejde i hendes fisse. Hun greb fat om mit hoved og pressede det helt op imod den nu meget våde fisse og der gik ikke længe før hun krampede og safterne væltede ud af hende og mit ansigt blev smurt ind. Da hendes orgasme var klinget af, fik jeg lov at rejse mig og hun fulgte mig ud til et baderum.

SEX I DAG?

Jeg fik lov at tage et langt og varmt bad, dog med bæltet på, hvor var det skønt endelig at føle sig ren. Herefter kom jeg tilbage til rummet med de to senge og jeg fik noget at spise og drikke, inden jeg blev spændt fast til sengen igen. Lidt senere kom de med kvinden i den anden seng, hun blev ligeledes spændt fast, dog kun på mavebælte og arme. Jeg selv havde også fodremme på og havde meget lidt bevægelighed, hviskende spurgte jeg hende hvor længe hun havde været her og hvad hun hed, hun fortalte at hun hed Aliaya og var ankommet for flere måneder siden og det var hendes far der havde fået hende indlagt på det hun kaldte et sanatorium for sexafhængige. Hun havde været i behandling siden ved doktoren, vores snak blev brat afsluttet af den kvindelige plejer, som jeg tidligere havde slikket til en orgasme.

Hun tjekkede mit bælte og om remmene var spændt ordentlig, og satte så endnu en rem fast til sengen, en rem magen til den som jeg havde på i gynækologstolen, den hvor mine bryster blev presset gennem et hul, hullerne i denne rem var mindre og brysterne blev mast/klemt voldsomt, så blev endnu en rem spændt fast over brysterne med to endnu mindre huller, herigennem blev mine brystvorter trukket igennem. Begge remme var spændt stramt over brysterne, så jeg ikke kunne flytte mig og igen fik jeg gagbolden i munden. Så gik hun over til Aliaya, som også fik en gagbold i munden, så bøjede plejeren sig ned til hendes fisse og begyndte at slikke Aliaya. Jeg kunne se og høre at hendes fisse hurtigt blev våd, to fingre begyndte nu at kneppe hende og snart blev to til tre fingre, hurtigere og hurtigere kørte fingrene ud og ind af den meget våde fisse og pludselig spændte Aliayas krop sig op i en bue og det sprøjtede ud fra hendes fisse. Plejeren lod fingrene blive oppe i hende imens kroppen langsomt slappede af, da hun trak fingrene ud, stak hun dem i munden og suttede dem rene for safter og forlod rummet.

Mørket sænkede sig omkring af os, og denne aften havde vi ikke mulighed for at tale sammen, men bare ligge og lytte til hinandens lyde. Aliaya lå stadig og trak vejret tungt ovenpå hendes orgasme, jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at var man ikke afhængig af sex når man kom, så blev man det. Det var ikke ligefrem behagelig at ligge der fastspændt med kyskhedsbælte og brysterne strammet til. Jeg måtte trods alt været døset hen, for jeg vågnede ved at to plejere, var i gang med Aliaya, den ene havde sin pik i munden på hende og den anden i hendes fisse, de hamrede ud og ind af hendes huller, ham der sad var ved hendes fisse havde taget hendes ben op på skulderen, så han bedre kunne hamre ind i hende. Først blev hun sprøjte i munden og tvunget til at sluge, da han lod pikken blive i munden på hende, så fik hun en stor ladning sperm op i fissen, han brølede imens han fyrede sin ladning af. De trak sig begge ud og skiftede plads indtil de igen skød deres ladninger af i hende. Spermen løb både ud af munden og fissen på hende, da de proppede gagbolden tilbage i munden på hende og lod hende ligge. De vendte sig mod min seng og kom over løsnede remmene over min bryster, der var frygtelig ømme efter nattens fastspænding. Så løsnede de remmene så jeg kunne komme op og stå, de gav mig manchetter på håndled og ankler. Jeg fik et halsbånd på med ringe i, mine håndled blev låst sammen på ryggen og ankler kædet sammen, så jeg lige kunne gå uden at falde.

De satte en kæde fast i halsbåndet, så de kunne trække af sted med mig som en hund i snor. Jeg blev trukket ned doktorens kontor. Inde på kontoret fik jeg kyskhedsbæltet af og blev jeg lagt på briksen på ryggen, mine ben blev hængt op i nogle kæder der blev sat i manchetterne og mine arme fikseret over hovedet. Benene var vidt spredte og hævet så meget at mine to huller var frit tilgængelige. Der blev igen spændt en bred læderrem med huller til brysterne over dem og strammet til. Lægen kom ind og satte sig ved skrivebordet, lod mig ligge blottet og ignorerede mig indtil en anden mand kom ind, ”Nå det er så hende som tilstod i går” sagde den anden mand. Lægen rejste sig og gik over til manden der stod og betragtede mig, ”Ja hr. direktør, og det er nu fastslået at hun også tænder på sex med sit eget køn, der ligger et stort arbejde foran os for at få hende på rette køl”. Manden stod nu distræt og nulrede og nev i mine brystvorter, ”men tiden er med os, hun er jo anbragt her på ubestemt tid, så det skal nok lykkedes” sagde han og stirrede mig i lige ind i øjnene, hans blik skræmte mig, der var en snert af ondskab i de øjne eller sådan opfattede jeg det. Pludselig vred han begge mine brystvorter hårdt rundt og opad, jeg skreg, men mit skrig blev bremset af gagbolden i mund. Han slap vorterne og sagde så ”Du tager dig af formiddags sessionerne, så tager jeg mig af hende resten af dagen” og med et smil der ikke nåede øjnene tilføjede han ”og natten med”.

Jeg kiggede skrækslagen efter ham, da han forlod rummet og overlod mig til lægen og hans undersøgelser. Han fjernede gagbolden og løsnede mine arme inden han tilkaldte to plejere, mit hoved blev vippet bagover og briksen kørt op, så min mund var lige ud for en af plejernes pik, han stak den i munden på mig og startede med at kneppe min mund med dybe stød i et roligt tempo. Den anden plejer tog min hånd og førte den hen til hans pik, som jeg skulle massere, spillede hans pik med hånden og den rejste sig hurtigt og blev stiv. Lægen havde sat sig ved min blotlagte fisse og røv, han masserede rundt om anus og pressede to fingre op, som han brugte til at udvide hullet med ved at lave roterende bevægeler og sprede fingrene ud, langsomt kom endnu en finger op og han fortsatte de roterende bevægelser. Pikken i min mund stødte dybere og dybere til den var helt bund ved hvert stød, den kneppede mig hurtigere indtil den kom med nogle store sprøjt af sæd helt nede i halsen på mig, så jeg var nød til at sluge ladningen. Den blev hurtigt erstattet af den pik jeg havde masseret med hånden og jeg fik den nu knap så stive pik fra munden i hånden. Mit bagerste hul var nu godt udvidet og jeg kunne mærke hvordan et stort plug blev presset op, da det smuttede på plads var det både en lettelse, men der var også en følelse af være fyldt til bristepunktet. Da plugget var på plads startede han med at bearbejde min fisse med en DILDO, som han lod glide langt op inden han tændte for vibratoren i den. Jeg kunne mærke at jeg mod min vilje blev våd og følte at min krop forrådte mig. Pikken som var i mund sprøjtede endnu en ladning ned i halsen på mig, kun for at blive erstattet af pikken fra min hånd. Da begge pikke var kommet i munden på mig 3 gange hver og spermen som jeg ikke havde formået at sluge løb ned over mit ansigt stoppede de. Under det hele havde dildoen i min fisse behændigt styret mod mit g-punkt og igen og igen var jeg bragt på randen af orgasme uden jeg fik lov at komme, safterne løb ud af mig, da dildoen blev trukket ud. De to plejere slikkede mig helt ren for safter og legede med deres tunger både oppe i mig og på min klit, heller ikke under deres leg fik jeg lov at komme.

Jeg blev nu løsnet fra briksen og fik igen kyskhedsbæltet på, de lod buttplugget sidde. Jeg skulle sætte mig på metalstolen foran skrivebordet, jeg fik dog ikke remmene på denne gang, det var ret ubehageligt at sidde med plugget oppe. Lægen opremsede, at han nu havde fastslået, at jeg både var til mænd og kvinder seksuelt, at jeg hurtigt blev våd og kunne lide at sluge sperm. I morgen skulle det undersøges om jeg også var til analsex, at det var derfor plugget skulle blive siddende for at jeg var udvidet nok til i morgen. Jeg sad bare og lyttede, kunne ikke forstå at mit liv var blevet reduceret til at være prøveklud for en gal mands sexlege eller det var i hvert fald sådan jeg opfattede det. Jeg gruede for hvad morgendagen ville bringe og om direktøren ville gøre alvor af hans ord og ”tage” sig af mig om eftermiddagen og natten, hvad kunne han ikke finde på.

Jeg blev af plejerne ført ned til et nyt rum, som skulle være mit fremover, i rummet var der en metalseng, hvor der var remme til fastspænding. Kyskhedsbæltet blev fjernet og Jeg blev bedt om at ligge mig på ryggen i sengen, hvorefter mine ben spændt fast så de var løftet op og spredt, en hård skråpude blev skubbet ind under røv, så mine huller var frit tilgængelige, mine hænder blev samlet over mit hoved fastgjort der, en rem blev spændt stramt over mine bryster, så de presset helt flade. Som kronen på værket satte de en maskine med en dildo på en stang for enden af sengen, så den kunne køre ind i min fisse. De startede maskine og den kørte nu i et jævnt tempo dildoen ind i mig, den blev justeret så den gik i bund hver gang. Jeg fik en penisgag i munden, blindfold på og efterladt til mig selv. Efter hvad der føltes som lang tid, kunne jeg høre døren gå op og at der kom en person ind i rummet. Der blev justeret lidt maskinen, så dildoen kom længere op i mig og tempoet blev skruet op, så var jeg igen alene.

Da døren igen gik op, var min fisse meget øm og jeg stønnede af smerte bag penisgaggen. Tempoet blev skruet lidt ned, men dildoen fortsatte med at støde dybt op i mig, personen satte sig ved siden af sengen og begyndte at gnide min klit hårdt. Jeg havde svært ved at nyde det pga. smerten ved den arbejdende dildo, pludselig blev klitten vredet hårdt rundt – jeg skreg uden lyd og forsøgte at vride mig væk, hvilket var umuligt. Blindfoldet blev taget væk og jeg kunne se det var direktøren som fortsat vred min klit rundt, det var tydeligt han nød at se smerten i mine øjne og desperationen ved ikke at kunne komme væk. Han slap min klit og tog fat i min ene brystvorte og nulrede den hårdt, for så og vride den hårdt, igen ville jeg skrige uden at kunne, han gav den anden vorte samme behandling. Han rejste sig og gik hen til et skab, hvor han fandt nogle tynde kæder med justerbare klemmer for enden. Han satte en klemme i hver af mine vorter og førte kæderne op til ankel manchetterne og strammede dem til, så vorterne blev trukket godt ud. Så tog han yderlige en kæde med klemme, som han satte i klitten, igen blev kæden strammet ud, så klitten blev trukket hårdt i.

Han havde ikke ytret et ord, da han overlod mig til mig selv og smerterne, som efterhånden ikke var til at holde ud. Det gjorde ondt i hele min krop og maskinen blev ubønhørlig ved med at kneppe min fisse. Tårer trillede stille ned af mine kinder, kunne ikke holde dem tilbage af smerte og fortvivlelse over min situation.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.