BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der fór mange tanker gennem mit hoved , da jeg hørte at Herren ikke var alene, men havde en kvinde med og det lød endda som kvinden var den der havde bukserne på. Døren indtil cellen blev låst op og døren åbnet og ind foran mig trådte Herren, han fjernede kæden til min brystklemmer fra væggen, så trækket forsvandt og løsnede min håndled, men fæstede manchetterne til bæltet jeg har omkring maven, så mine hænder fastlåst på ryggen. Derefter løsner han mine ankelmanchetter og vender mig og føre mig ud af cellen. Lige foran skrivebordet står fruen, hun har en pisk i hånden og er iført et sæt stramtsiddende lædertøj, hun beder mig komme hen til hende. Jeg går hen til hende og stiller mig foran hende , "Nåh er det sådan tøsen ser ud" siger hun og går en tur rundt om mig - "Spred benene" kommandere hun og giver mig et rap på indersiden af låret med pisken, jeg spreder hurtigt benene, men formår ikke at sige noget. Herren kommer hen til os og fortæller fruen, hvad størrelse DILDO og buttplug jeg har oppe i mig, de løsner remmen der mellem mine ben så presset bliver mindre i både fisse og røv.

Så bøjer de mig indover skrivebordet og løsner min arme fra ryggen for at fæste dem til bordet i hver sit hjørne, igen giver fruen mig et rap på indersiden af lårene for at få mig til at sprede benene noget mere. De fæstner også min ben godt spredt fra hinanden i dertil indrettede anordninger, jeg står nu med røven lige i vejret og med frit udsyn til både fisse og røv. Fruen trække langsomt dildoen næsten helt ud af min fisse for at hamre den op igen, jeg giver mig lidt og kommer med en stille lyd, hvilket hurtigt udløser fire hurtige rap med pisken på mine baller. Herren er gået over til et skab som han åbner og der i skabet står der stort set alle afskygninger af dildoer, buttplugs og andre ting jeg aldrig har set før. Han tager endnu en dildo frem, som er større end den jeg lige har fået banket op i fissen, han taler til fruen og siger: "Vi må hellere gå lidt hårdere til værks, da hun jo skal være klar til gæsterne i morgen", Fruen nikker og trækker dildoen helt ud af mig. Herren går hurtigt hen og erstatter dildoen med den der er større, den bliver presset helt op og i bund. Fruen tager nu fat i plugget, som efterhånden har siddet der i meget lang tid, hun trækker det ud af min meget ømme røv. "kom med to størrelse større" siger hun til Herren, som straks finder det ønskede plug frem. Jeg gruer i mit stille sind for at få det op i røven og har bare så meget lyst til at bede om nåde, men jeg tør ikke. Så da Fruen tager og skille mine baller fra hinanden og der lander en kølig klat glidecreme på stjernen, bider jeg tænderne sammen og lukker øjnene, som om det kan trylle den smerte væk, jeg ved vil komme. Herre sætter plugget til stjernen og skubber det indenfor millimeter for millimeter, jeg kan mærke hvor dan mit hul udvider sig mere og mere, jeg forsøger at slappe så meget af det er muligt, men det er svært for smerten er meget intens. Men Herren viser ingen nåde og presser det helt op og da det først sidder der bliver smerten noget mindre og jeg kan ånde lette op. Remmen fra bæltet bliver igen ført mellem benene på mig og spændt fast i bæltet igen.

Imens Herren har bearbejdet min røv har Fruen trukket op i læderkjolen blotlagt sit skød, hun er trådt hen foran mig og bedt mig om at slikke hendes fisse. Min tunge begynder at slikke hendes skamlæber og leger omkring klitten, før jeg endelig stikker den op i hendes våde grotte, jeg tungeknepper hende med min tunge og suger indimellem hendes klit ind i munden og giver den en tur. Fruen tager fat om mit hoved og presser det helt op i fissen og jeg skyder tungen godt op i hende og fortsætter med at tungekneppe hende. Lige før hun kommer trækker hun sit hoved væk og Herren som er kommet hen til hende, kysser hende intenst og lader et par fingre glide op i hende, han finger knepper hende lige foran mig og jeg kan se og høre hvordan hendes fissesafter løber ud af hende, han tager endnu en finger og køre op i hende. Efter lidt tid finder han sin pik frem og begynder at kneppe hende lige foran mig. Han banker pikken hårdt op i hende og jeg kan høre hvordan hun nyder det, der går ikke længe før de begge kommer, Fruens fisse sprøjter voldsomt og da Herren trækker sig ud af hende, kan jeg se hvordan spermen render ud af hende.
Fruen trækker endnu en gang mit hoved hen til hendes nu spermfyldt fisse og beordre mig til at slikke hende ren. Jeg lader igen min tunge køre gennem hendes fisse og slikker den ren for Herrens sperm, da hun endelig er ren, kommer herren om og presser sin pik i munden på mig og nu er det den der skal rengøres med min tunge. Jeg sutter den det bedste jeg har lært, jeg kan mærke hvordan den vokser i munden på mig og lige så stille begynder Herren at kneppe min mund. Han knepper mig så dybt, så jeg gagger flere gange, men det får ham ikke til at stoppe, han fortsætter til han skyder en ladning ned i halsen på mig. Da han føler at nu er han færdig, trækker han sig ud og forlader rummet.
Fruen løsner fra bordet og fører mig ud af rummet og ned til en række rum, der er indrettet som en fængselscelle med tremmedøre så man kan se hvad der sker i cellen. Hun åbner døren til celle 2 og siger: "gå ind og lig dig på sengen med spredte ben". Jeg gør som hun siger og mine arme og ben bliver fastgjort til sengeramme, hun skubber en hård pude ind under min røv, så der er frit udsyn til mine meget udfyldte huller. Så bliver tremmedøren lukket og jeg bliver overladt til mig selv.

Efter at have ligget fastspændt i nogen tid, kommer herren ind i cellen. Han begynder at massere mine bryster og nulre min vorter, som blive hårde og strittende, så finder han klemmer frem som bliver sat på hver sin vorte. Han strammer klemmer godt og tager så fat i kæden mellem klemmerne, den bliver fastgjort til bæltet så kæden hele tiden er spændt stramt ud og giver et konstant ryk i vorterne. Så forlader han mig igen og der får jeg lov og ligge rigtig længe. Indtil både Fruen og Herren begge kommer ind i cellen, de løsner mig fra sengen, men både klemmer og dildoer får lov at blive siddende, de tager mig hen i et stort rum hvor der i midten er forhøjning med forskellige remedier på bl.a. en gynækologstol, et kors og en pæl. Der er allerede en mand, der er blindfoldet fastspændt til korset, jeg bliver ført hen til gynækologstolen og spændt fast i den, klemmerne bliver fjernet og dildo og plug taget ud. Jeg bliver blindfoldet og jeg kan høre de forlader forhøjningen. Hvor længe jeg ligger der, ved jeg ikke, men kan høre der bliver fastspændt endnu en til pælen, inden det begynder at summe af stemmer rundt om os.
Der bliver snakket på alle sider af os, indtil Fruen beder om tavshed. Hun erklærer at Den Sorte Loge er åben og det i aften er dem med de røde billetter der har fri adgang til podiet og slaverne der fastspændt der. Jeg kan jo godt regne ud, at jeg er en af de slaver som der fri adgang til og der går da heller ikke længe før jeg mærke hænder på min krop, hvor mange er umuligt at sige. Nogle leger med mine bryster, andre med min fisse, der blev slikket, nevet og fingre undersøgte det indre af min fisse, som forrådte mig ved at blive våd. Mit bagerste hul blev heller ikke skånet, det fik samme tur som fissen. Pludselig blev stolen vippet længere bagover og mit hoved lagt godt tilbage, en pik blev stukket ind i munden på mig og begyndte at kneppe min mund. Så lød der et højlydt gong og alle trak sig væk fra mig og podiet. Fruen talte igen, at det var blevet tid til aftenens lodtrækning om at servicere en af slaverne efter eget valg imens alle så på og derefter have råderet over slaven i 4 timer i et af de tilstødende rum. Hun råbte et nummer op og en dyb mandestemme sagde: "her". Vælg din slave sagde Fruen og jeg kunne mærke han trådte op på podiet, men kunne ikke fornemme hvor han var "hende her" sagde han og lagde en hånd på mit skød. Kunne fornemme at de to andre slaver blev ført bort fra podiet og der blev stille i lokalet. Hans hænder kærtegnede min krop og han begyndte at slikke min fisse imens han fingerkneppede den. Efter lidt tid stak han pikken op i mig og hamrede den i bund i et stød, derefter forsatte han med gennemkneppe mig hårdt indtil han kom oppe i mig. Troede han var færdig men han kom til mit hoved og stak den halvslatne pik i munden på mig og bad mig sutte den stiv. Suttede det bedste jeg havde lært og kunne mærke hvordan den voksede i munden på mig. Han tog den ud inden han kom igen og vendte så tilbage til min fisse, troede jeg, men nej pikken blev presset op i mit bagerste hul og han stødte den langt op i mig, så jeg måtte give et hyl fra mig. Hvilket bare udløste et kraftig slag på mine balle, han fortsatte med at give mig sin pik indtil den tømte sig endnu en gang. Jeg blev herefter løsnet og hjulpet ned fra podiet, stadig blindfoldet og ført ind i rum, hvor mine hænder blev fæstet fast over mit hoved. Så nu stod jeg klar til at blive brugt igen af ham der vandt lodtrækningen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.