BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Endelig var det blevet tid, nu skulle jeg på den længe ventede rejse til USA. Kufferterne var pakket og jeg stod klar til at tjekke ind i lufthavnen. Indtjekning af bagage gik smertefrit, selv sikkerhedstjekket gik uden problemer. Snart sad jeg i flyet, klar til nye eventyr.

Da vi var landet skulle jeg igennem paskontrollen og endnu et sikkerhedstjek, inden jeg kunne hente min bagage ved båndet. Ingen problemer i paskontrollen,  men så kom jeg til sikkerhedstjekket.  Jeg lagde pænt min taske, telefon og bælte i kassen og bevægede mig frem mod metaldetektoren, også selvfølgelig bippede den, da jeg gik igennem. Der røg mange tanker gennem mit hoved om hvad jeg kunne have glemt, den meget store security mand bad mig tage armene ud til siden og klappede ned af min krop. Han kunne ikke finde noget, men bad mig tage briller og sko af og gå igennem igen. Endnu en gang bippede den og han fandt en lille scanner frem, som han kørte ned over min krop og ca. udfor min røv begyndte den at hyle, "Så er du nød til at følge med mig og min kollega herind et øjeblik" sagde han og tog kassen med mine ejendele med. Fulgte pænt med ham og hans kvindelige kollega ind i et tilstødende lokale, de gik på hver side af mig og jeg følte mig meget lille og usikker.

SEX I DAG?

Da vi var kommet ind i lokalet spørger de mig om jeg har andet bagage end håndbagagen, det svare jeg bekræftende til og de beder mig gå med ned og hente dem, da ville gennemføre en tilbundsgående undersøgelse af mig og mine ting. Vi får hentet min store kuffert og går tilbage til lokalet. Her bliver jeg placeret på en slags bænk der er fastgjort til væggen og de beder mig blive siddende der imens de undersøger indholdet af min kuffert. Kvinden kommer hen til mig og spørger aggressivt om jeg har noget smuglergods på eller i min krop. "Nej, nej det har jeg ikke, skal bare på 14 dages ferie" svare jeg forskrækket. Hun beder mig rejse mig og tage mit tøj af undtagen mine trusser og BH, jeg ser forvirret på hende, sådan gør man da ikke hjemme i lille Danmark. "Vil du ikke selv, må jeg og min kollega jo gøre det" fremturer hun. Jeg begynder at tage min t-shirt, strømper og jeans af og ligger det på bænken,  står nu i trusser og BH og føler mig udstillet, jeg holder mine hænder op foran min krop for bare at dække lidt af det bare hud. Hun tager tøjet på bænken og giver det sin kollega, som mærker efter om der syet noget ind i tøjet, han ryster på hovedet og nikker hen i mod mig: "Så kan du godt smide resten og vende dig om mod væggen og placerer dine hænder på den." siger han roligt. "Jamen, jeg har jo ikke gjort noget" stammer jeg - det var åbenbart nok for han tager fat i mig og holder mig imens hans kvindelige kollega fjerner mine trusser og BH. Jeg bliver brutalt vendt mod væggen og mine hænder bliver placeret mod den og mine ben spredt fra hinanden. Aldrig har jeg følt mig så ydmyget og tårerne presser sig på.

Jeg når knap at tænke på hvad der nu skal ske før en behandsket hånd begynder at beføle mig forneden og stikker en finger op i mig, jeg vrider mig for at undgå det, men bliver holdt godt fast af manden. Han vrider mine arme om på ryggen og giver mig håndjern på. Nu er der ikke bare én finger oppe i mig, men to som roder rundt, jeg føler mig meget udsat og ydmyget, men holder op med at gøre modstand for det gør det bare mere ondt af. Jeg bliver taget hen til et bord og bukket henover det og nu er det mit bagerste hul der skal undersøges. En finger bliver stukket godt ind i mit hul og den bliver drejet rundt og så ryger der endnu en finger op som udvider mit hul, "Av, stop det gør ondt" jamre jeg og forsøger at vride mig løs af deres greb. Det gør at manden holder mig endnu mere fast og han nærmest maser mig ned mod bordet, imens hun jager tre fingre op i mig og føles som om jeg skal sprænges. Tårerne løber ned af min kinder og jeg tigger og beder dem og at stoppe. Lige så hurtigt som de er begyndt stopper de, de løser håndjernene og beordre mig til at tage mit tøj på.

Jeg er taknemmelig for at det er slut og skynder mig at tage mit tøj på. Jeg kigger på dem og spørger om jeg må gå nu. De kigger underligt på mig og beder mig vende mig med ryggen til dem, hvorefter min hænder endnu en gang bliver låst fast med håndjern på ryggen, de finder et sæt ankeljern frem og sætter dem på mig og begynder at trække af sted med mig, hvor vi skal hen, har jeg ikke fået at vide. Jeg bliver overdraget til to andre betjente, som fører mig ud af lufthavnen iført lænker og kan mærke de mange blikke der følger mig og mine to vagter. Hold kæft, jeg kunne have gemt mig i et musehul, så jeg valgte bare at se ned i jorden. Jeg blev sat ind bag i en patruljevogn og de kørte af sted med mig, hvor skulle jeg nu hen og hvad havde jeg gjort?

Vi kørte ned under en stor bygning og jeg blev hevet ud af bilen og ført ind i bygningen, hvor der var en lang skranke til modtagelse af nye fanger. Jeg gik i panik og rykkede mig løs fra betjentene, men kom ikke langt, jeg faldt da kæden mellem min ben hang fast i et eller andet. Ikke bare de to betjente var over mig i løbet af no time, men flere af fængselsbetjentene kom dem til hjælp. Jeg blev hevet op og hen til skranken, jeg blev holdt godt fast og fik besked på at opføre mig ordentlig ellers ville jeg ryge i isolationscelle iført lænkerne. Jeg nikkede og stod stille, imens de fjernede mine lænker. Jeg skulle tømme mine lommer og tage alle smykker af, så blev jeg ført gennem et system, som tog billeder, fingeraftryk med videre. Vi  endte ved en dør hvorpå der stod: "Undersøgelses Rum".  Nåede kun at tænke: ååååh nej ikke igen"

Læs mere i del 2

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.