BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet lørdag, og kæreste tid, min kæreste og jeg havde gennem lang tid sat en lørdag om måneden af til at kunne være sammen og nyde hinanden. Vi skiftedes til at planlægge dagen og i dag var det hans tur til at overraske mig. Allerede fra morgenstunden var han i et dejligt frækt humør, han vækkede mig ved, at jeg mærkede en tunge der langsomt, men bestemt gled gennem fissen og helt om til min stjerne. Mine ben blev skubbet op, så de strittede op i luften, da to fingre langsomt blev presset op i min fisse og drejet rundt. Sikke en følelse det gav i hele kroppen, hans tungede legede omkring min stjerne og blev stukket lidt ind og ud af stjernen. Der gik ikke længe før min fisse trak sig sammen omkring hans fingre i en skøn orgasme. Den bedste morgenvækning man kunne tænke sig.

Efter en lækker frokost, havde han planlagt en tur ud i det blå, så vi satte os ind i bilen og kørte afsted, der gik ikke længe før han bad mig om at tage hans pik frem og massere den. Jeg knappede hans jeans op og tog hans pik ud i det fri, lod min ene hånd glide henover pikhovedet, for at lade den glide nedover skaftet, med et fast tag begynder jeg at massere pikken. Der går ikke længe før han stønner og har svært ved at koncentrere sig om at køre bilen. Han vælger at køre fra på den nærmeste rasteplads, så han virkelig kan nyde mit "håndarbejde". Efter lidt tid hvor jeg massere pikken med begge hænder, tager han blidt fat om min nakke og presser mit hoved ned mod pikken indtil min mund rammer den. Jeg begynder at sutte ham og han holder mit hoved fast så jeg ikke kan flytte min mund fra hans pik. Min tunge er på overarbejde, den spiller henover pikhovedet indtil han slipper taget og jeg kan få lidt luft, jeg ser op på ham og møder hans blik og de dejlige blå øjne kigger liderligt ned på mig. Jeg bøjer mig igen nedover pikken og fortsætter mit blowjob af hans store stive pik, han stønner højt og stopper mig så. "Skat, du må stoppe nu for jeg vil ikke komme endnu" han smiler til mig og nikker så ud mod parkeringspladsen ved siden af os. Der i bilen ved siden af vores sidder et ældre ægtepar og kigger over på os med store øjne, mon de har set det hele?

SEX I DAG?

Min kæreste kommer pikken ind i bukserne og stiger ud af bilen, han går hen til ægteparret og banke på bilruden indtil dem, hun ruller vinduet ned og de taler dæmpet sammen, jeg kan ikke høre hvad de siger, men de nikker begge og stiger så ud af bilen. Min kæreste vender tilbage og åbner min dør, "Kom skat" siger han og rækker mig sin hånd. Jeg kommer ud af bilen og han præsentere mig for ægteparret og siger så til min store overraskelse: "Du er den næste halve time lånt ud til Hr. og Fru Hansen", de smiler til mig og beder mig komme hen til dem. Inden jeg går over mod dem hvisker min kæreste til mig: "Giv dem en oplevelse som de aldrig glemmer, Skat". Jeg kommer over til dem og kan se at han står med sin pik i hånden, det er helt tydeligt, at han vil have mig til at sutte ham. Så jeg sætter mig på knæ foran ham og tager ham i munden og begynder at sutte ham, jeg kan fornemme at hun nærmer sig bagfra og så mærker jeg hendes hænder der tager fat om mit hoved og presser det mod hans pik. Han læner sig mod deres bils køler og lader hende bestemme tempoet ved at hun presser mit hoved mod hans pik. Jeg sutter og slikker det bedste jeg har lært, hun lader mig ikke få mange pauser, så jeg kan få noget luft. Der går ikke længe før hans pik eksplodere og sprøjter sperm ud i munden på mig.

Tænker så, at jeg er færdig, men nej, hun trækker op i sin kjole og blotter sit skød, der er uden trusser, hun trækker mit hoved mod hendes fisse og jeg lader tungen glide gennem revnen. Suger hendes klit ind i munden og den bliver med det samme hård. Stikker så min tunge op i hende og tungeknepper hende, hun stønner og jeg supplere med to fingre oppe i hende, min tunge slikker stadig hendes klit og fisse, imens jeg roligt fingerknepper hendes nu meget våde fisse. Hun vender sig om og bøjer sig indover køleren, så hendes røv strutter ud mod mig, jeg bliver trukket op og bøjet frem så jeg fortsat kan slikke hende og fingerkneppe hende. Min bukser bliver åbnet og trukket ned, så jeg nu står med blotlagt røv i G-strengs trusser, et par fingre begynder at massere min fisse og klit udenpå trusserne. Så bliver G-strengen trukket til side og jeg kan mærke en pik der trænger op i min fisse, imens jeg stadig slikker hende og leger med mine fingre i hendes våde grotte. Han knepper mig med dybe og hårde stød, hurtigere og hurtigere. Hans pik banker i bund hver gang og jeg kan ikke lade være med at nyde det, bare tanken om at min kæreste står og kigger på jeg bliver gennemkneppet af en ældre herre, imens jeg slikker hans kones fisse, gør mig vildt liderlig.

Min fisse er drivende våd og jeg skyder røven bagud for at få hans pik helt op, konen stønner højt og jeg kan mærke hvordan hendes fisse trækker sig om mine fingre i kæmpe orgasme. Der går heller ikke længe før han trækker sig ud kommer udover min røv, endnu en gang kan han sende en ordentlig portion sperm ud. Han skubber mig frem og indover køleren på bilen og beder hans kone slikke mig helt ren, hun slikker mine baller og røv, hvilket er utrolig pirrende og tænder mig igen. Da jeg er ren stopper hun og trækker mine bukser op, jeg rejser mig og vender mig mod ægteparret og min kæreste, der kan jeg se, at der kommet et par ekstra tilskuere til, et par herrer der står og spiller pik. Ægteparret takker mig og kæresten for en dejlig oplevelse og sætter sig ind i bilen og kører væk. Herrerne der har spillet pik nikker smilende hen mod mig og går over til deres biler.

Min kæreste trækker mig tæt ind til sig og siger tusind tak for en fantastisk oplevelse og for at jeg ville lege med. Vi kører hjem og slutter dagen af med at elske sammen længe og intenst. Endnu en lørdag er til ende og jeg glæder mig til den næste gang, hvor det er min tur til at planlægge lørdagen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.