BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet den første fredag i måneden og min mand Dans faste pokeraften med drengene, så jeg fortrak ind i soveværelset for at se tv og lade drengene hygge sig. Forskansende mig i sengen med lidt godt at drikke, fredagssnolder og en god FILM. Jeg kunne høre drengene inde fra stuen, at der var gang i spillet og der blev drukket godt med whisky til, det lød som vanligt som om de havde en rigtig god aften. De fire drenge var venner helt tilbage fra gymnasietiden, de havde fulgt hinanden i tykt og tyndt, der var intet der kunne skille dem ad, ikke en gang deres koner, som ikke altid bifaldt deres til tider vilde påfund og skøre ideer.

Tiden gik og jeg blev opslugt af min film, men måtte til sidst give fortabt og faldt i søvn. Jeg ved ikke, hvor længe jeg havde sovet, da jeg blev vækket af Dan der lagde sig i sengen ved siden af mig. Han hviskede stille til mig, "er du vågen, skat?", mmmnn mumlede jeg og vendte mig om mod ham. Han rakte frem og nussede mine bryster uden på t-shirten, kunne mærke at min krop reagerede med det samme på hans berøring af min bryster. "Jeg har noget som jeg skal fortælle dig" sagde han og kyssede mig, imens hans fingre fortsatte med at nulre mine brystvorter. "okay" svarede jeg og kiggede ind i hans skønne blå øjne, han stoppede pludselig med at nulre brysterne og sagde "jeg har tabt dig i poker!". "Hvad har du", sagde jeg overrasket og satte mig brat op, imens jeg gloede på ham. "Ser du, jeg var løbet tør for jetoner og jeg sad med en rigtig god hånd, så forslog Morten, at jeg kunne satse dig", men det viste sig altså at han sad med en endnu bedre hånd og så nu har altså vundet dig i 12 timer fra i morgen kl. 19:00. Hold op, hvor blev jeg sur, råbte til ham: "Og hvis i regner med, at jeg vil være med til det, er i fuldkomne idioter".

SEX I DAG?

Jeg vendte ryggen til ham, men han var ikke færdig og vil blødgøre mig og han ved præcis hvordan. Hans hænder begynder stille at klatre ind under min t-shirt og op mod min bryster, jeg ville egentlig skubbe dem væk, men jeg var faktisk blevet tændt ved tanken om at drengene havde spillet om mig. Det ville jeg selvfølgelig ikke fortælle ham. Pludselig rejste han sig og gik ud af soveværelset, der gik dog ikke længe før jeg kunne høre at døren gik op igen. Min dyne bliver med et hurtigt ryk fjernet, jeg vender mig om og der sidder Morten med min dyne. Jeg beder ham om dynen og fortæller jeg ikke vil komme i morgen og være til rådighed for ham. Fint, siger han, så klarer vi det bare nu og smider dynen på gulvet. Han tager fat i mine trusser og hiver dem af inden jeg når at gøre modstand. Han ligger sig mellem mine ben og begynder at slikke mig, jeg skubber hans hoved væk og beder ham stoppe. Han sætter sig op og kalder på Dan, der kommer ind i soveværelset. Hun vil sgu ikke betale din gæld, hvad gør vi ved det, spørger han Dan. Så må vi jo sørge for, at hun ikke kan gøre modstand, siger han og går ud. Morten bliver siddende mellem mine ben og hver gang jeg prøver at komme op, skubber han mig ned i sengen igen.

Dan kommer ind igen og sætter sig på sengen oppe i hovedenden, han tager fat i mine arme, trods mine protester og giver mig håndjern på, så mine arme er låst fast til hovedgærdet. Han kigger på Morten og siger, sådan nu er hun til fri afbenyttelse, som lovet og han forlader rummet. Morten lader sine hænder glide op af min mave og op til mine bryster, som får et godt klem. Han skubber min T-shirt op over brysterne, så de er helt blottede og begynder at sutte på dem. Han bider let i dem på skift og lader tungen spille henover vorterne, som reagere ved at blive helt stive og strittende. Nå, nå hun kan lide det, siger han og smiler til mig inden han lader tungen glide ned over min mave og ned til min fisse, som er blevet våd. Min krop kan slet ikke lade være med at reagere på at jeg ligger her fastgjort til sengen og med Morten der kærtegner mig over det hele og hans lækre tunge der går på opdagelse i min fisse. Han stikker tungen op i mig og begynder at tungekneppe mig imens han leger med min klit. Jeg stønner og vrider mig væk fra ham i en lille protest, som jeg dybest set ikke mener. Han giver mig et slag henover brysterne og beordre mig til at ligge stille, jeg gør som han siger og snart kan jeg mærke en finger oppe i mig, en finger der hurtigt bliver til to. Min stønnen bliver højere og mine safter driver ud af mig, jeg er nu så tændt, at jeg slet ikke tænker på at gøre modstand.

Jeg spreder helt frivilligt min ben så han bedre kan komme til. Morten trækker sine fingre ud af mig og tager sit tøj af, han har en lækker stor pik der står lige ud fra kroppen, den er klar til kamp. Morten skubber mine ben langt fra hinanden og presser sin store pik helt op i mig, han gennemknepper mig hårdt og jeg fuldstændig ligeglad med at Dan kan høre hvor meget jeg nyder det. Han bliver ved med at banke pikken op i mig i hurtigere og hurtigere tempo, indtil jeg skriger min orgasme ud. Morten er ikke kommet endnu, så han bliver ved indtil han er lige ved at komme, så trækker han pikken ud og sætter sig op til mit hoved og kommer den i munden på mig. Sut mig til jeg kommer i munden på dig, siger han og jeg sutter det bedste jeg har lært. Kan mærke hvordan pikken trækker sig sammen og så sprøjter den sin ladning af sperm, "Slug den, smag mig" beordre han mig og jeg forsøger at sluge det hele, men kan mærke det løber ud af min mundvige. Morten rejser sig og kalder på Dan, "Her har du din lille luderkone tilbage, godt brugt og husk jeg kun har brugt en time af de 12 som du skylder mig". Morten smiler til mig og siger "Jeg glæder mig til de næste 11 timer Næste gang er det hjemme hos mig og bare rolig jeg har masser af legetøj som du skal prøve".

Da Morten er gået, løsner Dan håndjernene og kigger skamfuldt på mig og spørger: "Er du okay, jeg ved godt, jeg har gjort noget dumt" siger han. Jeg smiler til ham og siger "Du skylder mig Big Time og du skal nok komme til at betale mig tilbage" Der kom mange timers sex ud af den pokeraften både med Morten, men bestemt også med Dan, der måtte betale for hans uheld i poker med sex, hvor det var mor her der havde styringen. Håber han snart taber i poker igen!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.