Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg døsede hen af bar udmattelse, vågnede ved at celledøren blev låst op og to betjente kom ind, de løsnede ankeljernene fra væggen og trak mig op at stå. Så fik jeg igen håndjern på foran og de førte mig ud på gangen og ned mod rummet fra sidst, en kuldegysning gik gennem min krop med tanke på hvad jeg nu skulle udsættes for.

De samme to betjente sad ved bordet og jeg blev ført over til firkanten i gulvet og fik besked om at blive stående der. Både hånd- og ankeljern blev på, jeg stod helt stille med de to betjente bag mig og de to der sad ved bordet foran mig. Den ene kiggede op fra papirerne og spurgte mig om jeg var klar til at tilstå, jeg rystede bare op hovedet, hvorefter han for op og tog et fast greb i mit hår og trak mit hoved bagud imens han råbte: ”Svar mig”. ”Nej” fik jeg fremstammet, han gav mig en syngende lussing, så jeg var lige ved at vælte, jeg trådte et skridt tilbage for at finde balancen hvorved jeg trådte ud af firkanten.

SEX I DAG?

De to betjente bag mig tog fat i mig og holdte mig fast, han åbnede sit bæltespænde og trak roligt bælte af imens han så intenst på mig. Så blev jeg drejet rundt og tvunget forover, en susen gik gennem luften da han svang læderbæltet og et højt klask da det ramte mine baller, jeg skreg højt, men bæltet ramte mig igen og igen, det sved og gjorde frygteligt ondt hver gang han ramte. Min baller måtte være højrøde af slagene og mine skrig gik over i en hulken. Jeg blev trukket helt op og stå og igen spurgte han ”Vil du tilstå”, jeg ved ikke hvad der gik af mig, men jeg spyttede ham lige ansigtet imens jeg råbte ”Aldrig, du får mig aldrig til at tilstå”.

To hurtige lussinger ramte mig og jeg blev bøjet indover bordet, mine hænder blev låst fast til hvert sit bordben og mine ben ligeledes. Igen ramte bæltet mig på ballerne og nedover ryggen, jeg holdte mine skrig tilbage, de skulle ikke få den glæde og høre mig skrige. Slagene regnede nedover mig igen og igen ramte det læderbæltet mig, kun en gang i mellem stoppede han op og lov bælte glide nedover ryggen og ballerne. Endelig stoppede det, den anden betjent tog fat i mit hår og trak mit hoved op, så det var lige ud for hans skridt, han lynede bukserne ned og trak hans pik ud. Han pressede den mod min mund, men jeg bed sammen så han ikke kunne få den ind, han tog fat om mine kinder og klemte til og tvang på den måde at min mund op. Hans pik blev presset ind i munden og han begyndte at kneppe mig i munden hårdere og hårdere.

Pludselig blev der presset noget op i min fisse, kunne ikke dreje mit hoved og se hvad det var for pikken i munden blev bare ved, så savlen løb ned af hagen. Tror det var en politistav der blev brugt til at voldtage min fisse, den var hård og lang, men lille i omkreds, da den havde kørt godt ud og ind af fissen, flyttede han den til mit bagerste hul og langsomt blev den presset langt op og der lod han den sidde. Havde stadig pikken i munden, da jeg blev spurgt om jeg ville tilstå, rystede det jeg kunne på hovedet og udstødte nogle benægtende lyde. Et par fingre blev nu presset op i fissen på mig og startede med at fingerkneppe mig, hurtigt blev to til tre fingre, havde nu noget i alle tre huller. Staven i min røv blev nu kørt i hurtigt og hårdt frem og tilbage i min røv, fingrene borede sig langt op i fissen og min mund var fyldt til bristepunktet af pik. Pludselig sprøjtede pikken i munden på mig og jeg forsøgte at spytte det ud, men blev tvunget til at synke det hele. Så byttede de plads og en ny pik fyldte min mund.

Alle fire betjente brugte min mund og sprøjtede sperm ned i halsen på mig, imens min fisse blev misbrugt af fingre og min røv fik heller ingen fred, da staven blev deroppe under hele seancen. Udmattet lå jeg fastspændt til bordet, stadig med staven oppe bagi, mændene stod bag mig og talte sammen, men jeg kunne ikke tyrkisk, så vidste ikke hvad de talte om, men var sikker på det var om mig. En af dem trådte hen til mig og begyndte at give mine baller slag med flad hånd, imens staven blev holdt på plads langt oppe i mig. Jeg små hulkede af smerte, ydmygelse og udmattelse, men afstraffelsen fortsatte ufortrødent. Mine baller var meget ømme nu og jeg kunne snart ikke klare mere, det var lige før jeg overgav mig, da slagene stoppede og staven blev trukket ud og jeg blev løsnet fra bordet. Fik igen ankel- og håndjern på og ført ud af rummet, de nærmest slæbte mig af sted. Blev smidt på madrassen og ankeljernene blev låst fast til væggen igen og de forlod mig.

Da de kom ind igen havde de vand med og lidt at spise, her gik det op for mig, at jeg skulle tisse og bad om at komme på toilet. De løsnede ankeljernene fra væggen og jeg blev fulgt over til et toilet, der var ingen dør eller andet som kunne dække af imens man tissede. De to betjente stod bare stirrede på mig imens jeg sad og tissede, det var frygtelig ydmygende og gjorde det svært for mig at lade vandet. Jeg kunne ikke komme til at tørre mig, da jeg fortsat var i håndjern, men de trak mig ind under en bruser og åbnede for vandet, der var iskoldt. Hurtigt trådte jeg væk fra de kolde stråler, men blev skubbet ind under dem igen. Stod rystende af kulde med vandet rendende nedover mig i lang tid, da vandet stoppede fik jeg ikke mulighed for at tørre mig, blev bare ført tilbage til cellen. Spiste hurtigt den kolde suppe og drak vandet, jeg vidste jo ikke hvornår jeg fik noget igen.

Lagde mig ned på madrassen, men det var svært at finde en behagelig stilling med benene låst fast til væggen og min ømme krop, der gjorde ondt uanet hvordan jeg lå. Det lykkedes dog at falde i søvn, da jeg var udmattet, men jeg fik ikke lov til at sove længe. For endnu en gang blev jeg hentet af to betjente og ført ned til rummet, som var blevet til rædselsrummet i mine tanker, jeg gik med tanken om at tilstå bare for at få det her til holde op. Inde i rummet sad de to betjente som jeg efterhånden kendte så godt, men der stod også en kvindelig betjent, som overtog mig fra de to betjente der havde fulgt mig ned, hun tog mig over til firkanten på gulvet og låste mine håndjern op.

Jeg blev beordret til at holde armene ud til siden og sprede benene så meget som det var muligt for ankeljernene. Hver gang mine arme faldt det mindste, gav hun mig et slag på brysterne, jeg havde stået der længe og mine arme var trætte og faldt med jævne mellemrum lidt ned, så nu var brysterne også godt ømme af slagene. En af de mandlige betjente udstedte en ordre og den kvindelige betjent hev mig hurtigt ned på knæ, så åbnede hun sine bukser og blottede en glatbarberet fisse, hun trak mit hoved helt hen til den og gav mig ordre til at slikke. Jeg var åbenbart ikke hurtig nok til at efterkomme ordren, så den ene mandlig betjent trådte hen bag mig og greb fat i mit hår og pressede mit hoved mod hendes skød. Hurtigt lod jeg tungen glide gennem hendes revne og lidt op i hende, suttede på hendes klit, manden bag mig slap mit hår tog et fast greb i mine bryster, som han klemte og masede hårdt. Der blev nevet og revet i mine brystvorter imens jeg slikkede hende så godt jeg kunne, det var første gang jeg slikkede en kvinde.

Hendes vejrtrækning blev hurtigere og mere stødende, hun var blevet meget våd og hun holdt mit hoved helt ind, så jeg blev smurt ind i safterne. Pludselig kom hun med et sprøjt direkte i min mund, jeg måtte bare sluge det hele, da hun strammede grebet om mit hoved. Da hun endelig slap mig, trådte manden hen foran mig og pressede sin pik ind i min mund, han kneppede min mund hårdt og uden hensyntagen til at jeg gaggede når han pressede den så langt ind, at jeg ikke kunne få vejret. Han kom dog forholdsvis hurtigt og fyldte min mund med sperm og tvang mig til at sluge, hurtigt blev hans pik erstattet af kollegaens, som var ligeså hensynsløs og brutal, igen måtte jeg sluge en stor ladning sperm.

Så blev jeg trukket op og stå, fik håndjern på og ført over i firkanten, hvor min arme igen blevet hevet over mit hoved og spændt fast. De forlod rummet og lod mig stå der, jeg ved ikke hvor længe, men det føltes som mange timer, da de kom ind igen, hang jeg i kæderne og håndjernene uden at kunne sanse ret meget. Mit hoved blev løftet og en betjent sagde: ”Dette er din sidste chance for tilstå ellers vil du blive overført til fængslet, hvor du skulle blive indtil en retssag mod dig og der er over 1 års ventetid, valget er dit” Tankerne fløj gennem hovedet på mig, hvad ville der ske hvis jeg tilstod, ville de slippe mig løs eller skulle jeg i fængsel uanset hvad.

De kunne se jeg vaklede og sagde hvis jeg tilstod ville jeg få en mildere dom, men gjorde jeg ikke, stod jeg til mange års fængsel. Grædende sagde jeg med svag stemme, at jeg ville tilstå. De løsnede håndjernene fra kæden der holdt mig oprejst og jeg sank sammen på gulvet. De trak en stol ud, som jeg blev placeret på, så rakte de mig et papir som var skrevet på tyrkisk, dette skulle jeg underskrive. Jeg var så udmattet at jeg bare skrev under, hvad der stod anede jeg ikke, men lige så snart papiret var underskrevet trak de mig op og stå og jeg kom tilbage i cellen, endnu en gang blev ankeljernene låst fast til væggen og jeg lå på madrassen grædende og helt uvidende om følgerne af min underskrift.

Faldt små hulkende i søvn og vågende ved at jeg blev løsnet fra væggen og trukket op at stå. Så blev der lagt en kæde rundt om maven hvor der var monteret håndjern, fra kæden gik der yderligere en ned som blev sat fast til ankeljernene. Jeg blev ført ud i en varevogn, hvor der bag i var et bur som jeg blev sat ind i. Jeg spurgte angst hvor jeg skulle hen og fik at vide, at jeg jo havde skrevet under på, at jeg var psykisk ustabil og det var derfor jeg havde taget pillerne, så nu gik turen til et lukket hospital, der skulle kurere mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.