BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Så stod den på endnu en nattevagt på medicinsk afdeling, havde selvfølgelig mange gode kolleger som det altid var en fornøjelse at være sammen med, men lige netop i dag var energien bare ikke den højeste.

Fik klædt om til standard uniformen farvede strømpebukser og hvid kittel, var nu så klar som jeg ville blive til endnu en travl nattevagt. Efter en kort overlap fra aftenvagterne var jeg klar til at gå i krig med nattens opgaver. Jeg var tildelt blandt andet stue 4, en to sengs stue hvor der siden i går var kommet en ny patient ind. En ung mand ved navn Morten, som havde fået en infektion i sit ben der skulle behandles med IV drop flere gange i døgnet, så min første opgave var gøre droppet klar og sætte det op.

Går lige ind for hilse på den unge mand inden jeg kommer med droppet for at fortælle jeg er nattens "forstyrrelse". Kommer ind på stuen og går hen til sengen og siger: "Hej Morten, jeg er din sygeplejerske som kommer til forstyrre dig lidt i nat" Ser ned i sengen, hvor der ligger den skønneste og veltrænet unge mand med et flotte tatoveringer på begge arme. Han kigger op på mig med de lækreste blå øjne og siger så med et smørret smil: "Jaa men sikke en dejlig og lækker forstyrrelse. Forstyr du mig bare lige så meget du vil" Jeg bliver lettere forfjamsket og smiler. For sagt at jeg kommer igen om lidt med hans drop til natten og forlader stuen. Glemte helt at hilse på den anden patient, men det måtte jeg gøre når jeg kom derind med droppet.
For klargjort droppet og går igen ind på stuen for sætte det op, det går nemt og smertefrit bortset fra Morten åbenlyst flirter det bedste han har lært. Jeg går hen og hilser på den ældre herre der ligger i den anden seng, da Morten kalder på mig og fortæller at han synes det trykker lidt i brystet og han har hjertebanken - jeg beder ham trække T-shirten op så jeg kan lytte på ham. Han tager T-shirten helt af og åbenbare en lækker six-pack, sætter stetoskopet på og lytter på hjertet og lungerne, da jeg står helt tæt for at lytte, mærker jeg pludselig en hånd på mit ben der langsomt glider op af låret. Morten kigger mig lige ind i øjnene, inden hånden glider op og blidt aer udenpå mine strømpebukser og trusser. Jeg ønsker ikke at stoppe ham, men nyder bare hvad hans hånd laver. Der er ingen mislyde på hans hjerte, men kan mærke hvordan mit eget hopper i brystet. Selvom jeg ville ønske jeg kunne blive stående, men trækker mig alligevel væk - der er jo andre patienter der har brug for min hjælp. Jeg forlader stuen lettere opstemt og håber jeg kan få tid til at kigge derind igen senere.

Der går dog et par timer før der ro på afdelingen og jeg igen har tid til at gå ind på stue 4. Den ældre herre snorker højlydt, men Morten ligger med sin IPad og ser en FILM. Jeg fortæller at droppet lige skal tjekkes om det løber som det skal, han smiler, tjekker hurtigt at alt er som det skal, da han fortæller at han har fået en mærkelig følelse og bule som han synes jeg lige skal tjekke. Jeg tænker straks på hans infektion i benet og han trækker da også dynen til side, men peger så ned på hans boksershorts, hvor jeg tydeligt kan se aftegningen af hans pik. Kan simpelthen ikke lade være med at spille med på hans frække spil og siger at det vist er noget der skal tages hånd om med det samme. Han nikker og trækker boksershortsene længere ned, pikhovedet kigger lige ud - jeg stopper ham og siger at det vist er en sygeplejeopgave og trækker boksershortsene helt ned, så hans pik kommer helt ud i det fri, den ligger stiv og hård op af maven. En dejlig stor og flot pik, wauw min nattevagt blev lige pludselig noget mere spændende og sjov. Tager fat om pikken og lader min hånd glide henover pikhovedet og trækker forhuden lidt tilbage, gnider stille og roligt på hovedet, han vil tage fat i mig, men jeg beordre ham ned og ligge. Det her er min opgave, jeg begynder at give ham en spiller ved at køre min hånd op og ned af skaftet, han stønner stille, hvilket tænder opildner mig til at bøje mig ned og lade min tunge spille henover pikhovedet, der kommer lidt presperm frem, lader min mund omslutte hele hovedet og sutter ham. Han kan ikke ligge stille og tager fat om min nakke og presser mit hoved længere ned og hans pik længere ind i munden på mig. Giver ham et godt og grundigt blowjob og der går ikke længe før han beder mig stoppe, da han er lige ved at komme. Han stønner højt og spørger om han må komme udover min bryster, inden jeg når og svare hiver han min kittel fra hinanden, så min BH kommer til syne, han hiver den ned og mine bryster blotlægges, han ælter dem og trækker mig ned så han kan komme til at kysse dem og sutte på mine brystvorter, nu er det mig der stønner. Jeg ender med at stå godt bøjet indover ham imens vi kysser dybt, han gnider sin pik nogle gange og sender så en ladning ud og op, det rammer på min kittel, men også min blotlagte bryster. Han er kun lige kommet, da der kommer et kald fra en anden stue. Shit, får mine bryster ned i BH'en igen og knappet kittel, undskylder mig overfor Morten og drejer om for at forlade stuen med hans sperm på mine bryster og en ophidselse i underlivet som ikke er blevet forløst. Da jeg drejer mig omkring for at gå kan jeg se at den ældre herre ikke længere sover, men ligger med hånden på hans pik som er blevet stiv, han smiler til mig og siger: "håber da jeg får samme behandling lidt senere". Jeg skynder mig ud af stuen og videre til næste stue.
Det først sidst på vagten at jeg igen får tid til at komme ind på stue 4, her sover begge. Jeg går hen til Morten og frakobler droppet som er løbet igennem. Han kigger søvndrukken op på mig og trækker mig så tættere på, så han kan få hånden op under min kittel og ned i mine trusser. Han siger. "Vi blev vist ikke helt færdig, gjorde vi?" Stille presser han en finger op i mig, jeg bliver våd med det samme og der går ikke lang tid før jeg har 2 fingre oppe, bøjer mig ind over Morten og kysser ham, han fingerknepper mig hårdt og dejligt. Hans tommeltot køre på min klit, som reagere prompte ved at bliver hård og følsom, jeg stønner højt og kan mærke hvordan en orgasme bygger sig op inden i. Min fisse trækker sig sammen om Mortens fingre og jeg kommer med et brag, for ikke at skrige højt er min mund sammensmeltet med Mortens. Der går lidt inden orgasmen klinger af og jeg kan rejse mig op uden at føle min ben ekser under mig.
Morten kigger på mig og siger han håber da at jeg snart skal på arbejde igen, så jeg kan pleje ham til at komme til hægterne igen. Kan kun nikke og sige at jeg er på arbejde hele ugen, så han skal nok blive plejet efter bedste evne. Sikke en fantastisk arbejdsuge jeg fik...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.