BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde chattet sammen nogle gange efterhånden og fundet en fælles kemi, der var godt nok en stor aldersforskel mellem os, men der var bare noget der klikkede når vi chattede frækt. Hun er 68 og jeg 48, men det betyd intet når vi chattede - hun er bare så fræk. Det lykkedes os at tænde hinanden gennem chat beskederne, bare tanken om vi skulle chatte kunne gøre mig våd. Og vi havde aftalt at vi skulle mødes på g6n i aften og jeg glædede mig til endnu en omgang heftig og våd chat. Loggede på i god og det havde hun så også gjort, så der kom hurtigt gang i den frække chat. Vi afslørede flere og flere detaljer om vores fantasier og ønsker til en hed aften sammen og snakken faldt på om vi ikke snart skulle mødes og prøve at udleve nogle af fantasierne. Det endte med at vi aftalte at jeg skulle komme hjem til hende fredag aften til aftensmad og så måtte vi se om vi fortsat ønskede at lege med hinanden.

Endelig oprandt fredagen og jeg kørte mod hendes bolig, mit hjerte bankede lidt hurtigere end normalt, da jeg kørte op ad indkørslen og parkerede bilen. Skulle lige finde modet inden jeg stod ud og gik op til døren med mit medbragte vin og ringede på. Døren gik op og der stod hun, en pæn slank dame med stålgråt hår og et dejligt smil, "kom indenfor" sagde hun smilende. Jeg trådte ind i smuk forgang og blev vist ind i stuen, som blev domineret af en stor hjørnesofa i sort læder. Vi satte os ned og kiggede på hinanden uden at sige noget, da jeg endelig fik taget mig sammen, fik jeg givet hende flasken med rødvin. Hun gav mig et stort kram som tak  og sluttede krammet af med et skønt kys. Hun rejste sig og gik ud i køkkenet for at lave det sidste til maden, jeg fulgte stille efter. Hun stod ved køkkenbordet med ryggen til mig da jeg kom derud, hun var i gang med anrette noget salat i en skål. Jeg gik hen bag hende og tog om hende, kyssede hende i nakken og lod mine hænder vandre op til hendes dejlige bryster, nullerede blidt hendes vorter udenpå trøjen og kunne mærke hendes reaktion med det samme, de blev hårde og strittende, hun stønnede stille. Langsomt vendte hun sig om, tog om mit ansigt og kyssede mig dybt og inderligt, vores tunger legede med hinanden i en smuk kærligheds dans.

SEX I DAG?

Mad fik lov til at være mad, hun trak mig med op af trappen og ind i hendes soveværelse, forsigtig begyndte hun at knappe mine bukser op og trak dem roligt ned, jeg trådte ud af dem og tog min t-shirt af. Der stod jeg i trusser og BH, rakte frem mod hende og knappede hendes skjorte op, lod den glide ned over hendes skuldre og ned på gulvet, hendes nederdel røg samme vej. Hun tog min hånd og trak mig over til sengen, hvor vi endnu en gang endte i en omfavnelse og kys, nød virkelig hendes intense læber mod mine, hendes tunge der udforskede min mund med sådan en begærlighed at man skulle tror den aldrig før havde kysset. Vi væltede omkuld på sengen og lå længe og kyssede, imens vores hænder gik på opdagelse på hinandens kroppe. Hun stoppede op og satte sig ved siden af mig, knappede min BH af og smed den hen i bunken med vores aflagte tøj, hun satte sin læber mod mine strittende brystvorter, kyssede dem blidt og bed let i dem. Jeg stønnede og nød hvert sekund, nærmest uendelig langsomt kyssede hun mig nedover maven og ned mod mit skød, der blev mere og mere varmt og vådt, med tænderne bed hun om trussekanten og trak roligt trusserne af mig, imens hun kiggede op mig med hendes flotte grønne øjne. Hele rummet emmede af hed erotisk følelse, man kunne kalde det en følelse af stor liderlighed mellem os to kvinder, mig der nu lå nøgen foran hende, hende med mine trusser i munden. Hun kastede med hurtig bevægelse trusser hen til BH'en og kiggede på mig med øjne der lyste af lyst og liderlighed.

Langsomt bøjede hun sig ned mellem min ben og spredte min skamlæber ud til siden, hendes tunge strejfede blidt min klit imens en finger fandt ind i min hede grotte. Tungen fortsatte dens leg på min klit og ned til grotten, hvor der nu var to fingre oppe der kørte ud og ind i et jævnt tempo, jeg stønnede højt og vred mig i nydelse. Hun fortsatte sin leg indtil, jeg måtte overgive mig til kæmpe orgasme, hvor safterne løb ud af mig. Hun smilede skævt til mig og spurgte om jeg havde lyst til mere, jeg kunne bare nikke, da jeg slet ikke var kommet mig over den fantastiske orgasme.

Hun tog resten af sit tøj af, som blev tilføjet bunken på gulvet, hun lagde sig tæt op af mig og kyssede mig igen, kiggede mig dybt i øjnene og spurgte så om vi skulle prøve noget af det som vi havde skrevet sammen om. Jeg nikkede tilkendegivende til hende og hun rejste sig, gik over til et klædeskab modsat i rummet, der tog hun en lille rejsetaske frem, i taske havde hun forskelligt SEXLEGETØJ, legetøj vi havde chattet om og fantaseret sammen om at bruge på hinanden. Ud af tasken startede hun med at tage et blindfold, som hun forsigtigt gav mig på, hun tog mine arme og førte dem over mit hoved og satte så manchetter på begge og fastgjorde dem til hovedgærdet, lod sine hænder glide nedover min krop og ned til fødderne hvor hun ligeledes monterede manchetter, mine ben blev trukket fra hinanden og fastgjort godt spredte.

Så forlod hun sengen og rummet, der lå jeg helt fastspændt og uden mulighed for at se hvad der nu skulle ske, det var vildt pirrende og gjorde mig meget våd bare ved tanken om fortsættelsen. Pludselig var hun der igen, skubbede en pude ind under min røv og hældte så olie udover mig, hendes hænder masserede mig overalt og de fandt også vej til min glatbarberede fisse. Langsomt masserede de mine skamlæber og klit, uden de kom ind i grotten, hænderne fortsatte om mod min røv og det bagerste hul, kredsede roligt om stjernen og en enkelt finger blev stille presset indenfor. Jeg stønnede højlydt ved følelsen af en finger i stjernen, men lige så pludselig den var kommet op blev den fjernet igen. Hænderne kredsede nu om mine bryster og specielt om min brystvorter, der blev nulret mellem hendes fingre og med et snuptag klemte hun sammen om første den en og så den anden imens hun satte en klemme på hver, den søde, dejlige følelse af en let smerte bredte sig som storm ild til min fisse og min stønnen blev intensiveret. Jeg kunne høre hun fandt noget frem fra taske, jeg skulle hurtigt finde ud af hvad det var, da hendes hænder igen begyndte at kærtegne mit bagerste hul, først med en enkelt finger oppe, der langsomt blev drejet rundt oppe i mit indre, så kom endnu en finger op og roligt kørte de ud og ind af stjernen.

Da hun trak fingrene ud, gav jeg dybt suk, da jeg ønskede mere og heldigvis var det ikke slut, fingrene blev afløst af et buttplug der langsomt blev presset op og drejet rundt så det sad godt fast i stjernen. Kunne fornemme hun trak sig lidt tilbage for at betragte mig der lå der med klemmer på brysterne og et plug bagi. Inden jeg kunne nå at sunde mig ramte hendes tunge mine skamlæber og klit, hun havde lagt sig mellem mine ben og slikkede mig hårdt, lod tungen komme ind i grotten, ind ud i et skønt tempo. Jeg kunne mærke at der ikke skulle meget til før jeg ville komme igen, det kunne hun også og stoppede for at finde en DILDO med vibrator, som hun begyndte at kneppe mig med, imens tungen legede med min klit, der blev suttet og slikket som aldrig før. Dildoen kørte ud og ind af grotten, der blev mere og mere våd, vibratoren gjorde det endnu mere pirrende, for ikke at glemme pluggen og hendes tunge, snart vred jeg mig så meget det var muligt for mine fastgjorte arme og ben. Jeg skreg min orgasme ud til hende og resten af verden der lyttede med, aldrig var jeg kommet så meget, safterne løb som en flod ud af mig, safter som hun begærligt slikkede mig ren for. Da orgasmen var klinget af og min vejrtrækning igen var rimelig normal fjernede hun blindfoldet og kiggede på mig et saligt smil. Hun bøjede sig ned og kyssede mig dybt, hviskede i mit øre: "Hvor var det godt vi fandt hinanden på chatten og husk på, natten er kun lige begyndt".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.