BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg må være faldet i søvn efter en hård dag, først flyveturen herover og så alle de mistanker og undersøgelser. Havde stadig ankel- og håndjern på, heldigvis foran, men var noget øm i kroppen af at ligge i en ubehagelig stilling, mon der snart kom nogen så jeg kunne få en afklaring på denne misforståelse. Nu de ikke havde fundet noget måtte de da løslade mig igen, så jeg kunne genoptage min ferie. Havde kun lige tænkt tanke til ende før døren indtil cellen blev åbnet og to betjente kom ind, jeg rejste mig og stod og kiggede afventende på dem. Den ene låste håndjernene op og bad mig vende mig så jeg stod ryggen til ham, han gav mig et bælte om livet og mine arme blev låst fast til det. Spurgte dem hvad der skulle ske og fik at vide jeg skulle for en dommer, de førte mig hen til en elevator som stoppede på 2. sal, hvor der lå et retslokale.

Da det blev min tur til at komme for en dommer, blev anklagen mod mig læst op og jeg kigge overrasket på retsbetjenten, da han læste: "Modsættelse  af anholdelse og vold mod tjenestemand" . Nej, nej det er ikke mig det der, begyndte jeg at sige, men blev bedt om at tie. Dommeren kiggede på mig og spurgte hvordan jeg forholdte mig til anklagerne, igen sagde jeg, at jeg var uskyldig og det måtte være en misforståelse. Dommeren kiggede på anklageren, der fortalte, at jeg havde forsøgt at stikke af, da vi ankom til fængslet og at jeg under tumulten havde slået en betjent i ansigtet med min albue. Nej, nej stammede jeg, havde jeg ramt nogen var det et uheld og jeg var bare blevet bange og ville ikke flygte. Dommeren sagde så at mine forseelserne var oplagte til en straks dom og at han ville afsige dommen med det samme: "Den tiltalte idømmes 2 måneders fængsel, som skal afsones straks i fængslet her i byen", han lod hammeren falde og var klar til næste sag. De to betjente kom og førte mig ud af salen, nu skulle jeg tjekkes ind i fængslet der lå i samme bygning, jeg var skrækslagen og bad om at få lov til at ringe til den danske ambassade. Talte for totalt døve øre, kom ind i et tjek ind område, hvor jeg blev sat på en bænk, benene blev fastlåst til en stang på gulvet. Der kunne jeg så vente indtil det blev min tur.

SEX I DAG?

Der kom flere til som ligeledes blev fastlåst til bænken, vi var efterhånden nået op på 5 kvinder der sad der og ventede. Ventede på at skulle i fængsel, nogen af de andre så ud til at have prøvet det før, de sad og småsludrede sammen. Jeg selv sad bare og kunne ikke få hold på mine tanker, kunne slet ikke forestille mig hvordan det ville være, at skulle være låst inde i 2 måneder. Jeg blev brat revet ud af mine tanker, da 4 betjente fik frigjort os alle fra stangen og førte os ind i et rum ved siden af, vores lænker blev fjernet og vi blev bedt om at tage tøjet af. Der stod vi 5 kvinder nøgen side om side med 4 betjente som tilskuere, vi blev bedt om at vende os med ryggen til betjentene og bukke os ned og tage fat om vores ankler. De fire andre var hurtige til at udføre ordren, men jeg følte det så nedværdigende at skulle stå der til offentlig beskuelse. En betjent kom hen til mig og spurgte om jeg skulle hjælpes eller jeg selv ville komme i sving - jeg spurgte bedende om det ikke var muligt at gøre det et andet sted uden så mange tilstede. Betjenten smilede til mig og bad mig følge med, da jeg blev fulgt ud af lokalet, kunne jeg se hvordan de andre kvinder fik undersøgt deres bagerste hul.

Jeg kom ind  i et lille lokale, hvor jeg blev bedt om at stille mig med håndfladerne mod væggen og spredte ben, der blev en betjent tilbage i rummet som satte sig ved et bord der stod bag mig. Jeg ved ikke hvor længe, jeg stod der med spredte ben og ventede på hvad der nu skulle ske. Da døren endelig gik op, kom der en kvindelig betjent ind, det var tydeligt at hun var den der bestemte, vagten der havde siddet i rummet sprang op og stod nærmest i retstilling. Hele hendes kropssprog emmede af autoritet og magt, hun sendte den anden vagt ud af rummet og gik helt hen og stod lige bag mig mellem mine spredte ben. Hun skubbede dem yderligere fra hinanden, mine ben kunne ikke komme længere fra hinanden nu, hun kom nu op til mit hoved og tog fat i mit hår og trak hovedet bagover: "Du er nu i MIT fængsel og her adlyder man første gang man bliver bedt om noget ellers bliver man straffet - Forstå du?". Ja svarede jeg spagt, hun slap mit hår og satte sig ved bordet. "Vend dig og hænderne bag nakken" Jeg vendte mig om og kiggede på hende, hun sad og bladrede i nogle papirer, jeg kunne se det var mine papirer fra retten.

Nå så du skal være hos os i to måneder, sagde hun, men forventede intet svar, rejste sig og smed  papirerne på bordet. Hun satte en finger på mit ene bryster og lod den glide rundt om brystvorten og videre til det andet bryst, hvor hun gentog kærtegnet af min brystvorte, så fortsatte fingeren ned af maven og ned mod mit skød. Langsomt nærmede fingeren sig min vagina, den kørte blidt henover mit skød, jeg var derfor slet ikke klar, da hun med en hurtigt bevægelse tog et fast greb om mine skamlæber og imens hun klemte hårdt om dem trak hun dem ud fra kroppen - jeg gav et lille skrig fra mig og forsøgte at vride mig væk fra hende faste greb. Hun tyssede på mig og sagde: "Stå stille eller det bliver værre", så slap hun og fingeren fortsatte med at køre hen over min krop og om til min ryg. Uendeligt langsomt gled den ned mod revnen mellem mine baller, hendes anden hånd lagde et pres mod min ryg, så jeg kom til at stå foroverbøjet og med et snuptag pressede hun to fingre op bagi mig og drejede dem rundt. Jeg stønnede af smerte, jeg var slet ikke klar til at få hendes finger op og slet ikke to der ikke var smurt med glidecreme eller andet. Hun bøjede sig frem mod mig og sagde "Sådan går det ulydige piger" og pressede fingrene yderligere op. Lige så pludseligt hun havde presset dem op, lige så pludselig blev de trukket ud igen. Presset mod min ryg forsvandt og jeg kunne rette mig op, stadig med hænder bag nakken, hun tog nu mine arme ned og gav mig håndjern på omme på ryggen og vendte mig tilbage mod væggen.

Jeg kunne høre hun forlod rummet og endnu en gang stod jeg i venteposition, nøgen, i håndjern og dybt rystet over at dette kunne ske. Der gik ikke længe før døren blev åbnet og ind kom der to vagter, der tog fat i mig og førte mig ud af rummet, vi kom til et baderum med flere brusere, de låste kun håndjernet op i den ene side som blev låst fast til en stang ved en bruser. Vandet blev tændt og det væltede ned af min krop, vandet var ikke varmt, men heller ikke iskoldt. Det var faktisk befriende at blive rengjort af vandet efter alt jeg havde været igennem det sidste døgn. Da vandet stoppede fik jeg intet håndklæde til at tørre mig med, men igen blev håndjernene låst fast, dog foran denne gang. Vi kom ud i et område, hvor der var 8 metal døre som førte ind i hver deres isolationscelle , der stod to døre åbne og jeg blev ført over mod den ene. "Du er idømt 7 dage i isolation for lydighedsnægtelse, du skal have hånd- og ankeljern på i hele perioden" - hvad med tøj spurgte jeg stille, vagterne grinede bare og påsatte ankeljernene og skubbede mig ind i cellen. Døren lukkede sig tungt bag mig og jeg så mig rundt i mit logi de næste 7 dag, en metalseng med gummimadras, et stål toilet og ditto håndvask var alt der var i rummet, der var ca. 3 x 4 meter. Satte mig på sengen og kunne ikke fatte, at jeg nu var en indsat i et amerikansk fængsel.

Læs mere i del 4

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.