Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette her er en sand historie....om noget der skete for mig...Marts 2003. Jeg kører til Fyn over den nye Lillebæltsbro, solen er i mine øjene, der er kun små spredte skyer på himlen, dejligt vejr at skulle besøge sin nye tøs, kommer over Fyn, ser træer og blomster. Fuglene leger i græsset ved vejen, flyver op efter hånden som de bliver forskrækket over bilens sagte brummen hen over de fynske landeveje.

Jeg kommer ind til husene, de står tættere nu, det bliver langsomt til en by.. nyborg mmm.

SEX I DAG?

Så er man endt det rigtige sted *ss* man glæder sig vildt, er lidt nervøs, er hun nu som man har forestillet sig, kommer hen til den rigtige vej, det rigtige hus.. kommer ind i indkørslen, det ser tomt ud.. hmm. Nå men hvad tænker man, går op og banker på, der er ingen der lukker op……. Prøver igen…. Stadig ingen.. går over til nabohuset hvor den dejlige tøs fra nettet bor, banker på der, der er meget stille, der ser faktisk også tomt ud, men alligevel mere levende.

Pludselig kan man høre små trin inden for døren, meget lette og elegante trin, så bliver der åbnet, der står hun lidt forvirret, ventede ikke besøg på denne tid af dagen, ingen gang middag, hun står bare der i hendes korte T-shirt, og nogle sorte trusser, som man tydeligt kan se under den meget korte T-shirt.. wauuw hun var ligeså lækker som på de billeder, utroligt,, tydeligt hun havde lagt og hygget sig hele formiddagen. du kigger op og ned af mig. En gang til, joh det var sku ham fra nettet, kim.. stod bare der, ingen siger noget. Jeg var for nervøs, du vidste ikke hvorfor jeg pludselig kom der uventet.

Jeg er alene hjemme siger du pludselig, bryder den skønne tavshed, vil du inden for?? Øhh siger jeg, jeg kom egentlig efter Sofie men der er ingen der åbner, vi skulle være sammen i denne weekend, du svarer undrende hun er da ved en veninde.. men kom ind.Vi går ind, siger lige hej igen, giver hinanden et knus. Nøj du er bare så slank at holde om, dine ben rører mine, som kun har shorts på p.g.a. varmen, den bedste følelse, du mærker det også.

Vi giver lige hinanden et sidste klem inden vi slipper. Jeg spørger hvor jim og dawn er henne, du svarer at de er taget på noget far og barn weekend, hvor man skal sove i telt og sådan noget, og du egentlig bare skal kede dig hele dagen, siger du ville være glad for selskab. Jeg siger fint, jeg har jo åbenbart ikke travlt, hvem ville have det med den skønne tøs foran sig, du er tydeligvis ikke generet af at du kun er iført trusser og T-shirt, når du går kan man tydeligt se den manglende bh. Du siger kom, vi kan da se en FILM.

Vi sætter os ind i sofaen, jeg først, du sætter dig, meget tæt op ad mig,, for tæt tænker jeg i mit hoved,, men hvad hun er vel bare interesseret i at sidde lidt sammen, du læner dig tilbage, starter filmen, du lægger langsomt din arm om mig efter som filmen starter, vi snakker lidt, du kommer tættere på mig, jeg kan nu mærke din krop hele vejen op ad mig,, jeg gør alt hvad jeg kan for at min bule i bukserne ikke skal blive stor.

Tænker så meget på det at jeg glemmer at høre efter hvad der sker i filmen, og glemmer at grine. Du spørger om den er kedelig, jeg siger hurtigt neeeej, du kommer til at se hvad jeg kigger efter, jeg tør ikke kigge på din krop, der tydeligvis er på vej neden ud af T-shirten sofaen trykker den længere op ad din krop.

Jeg er sikker på det næste lille kig i smug vil få pikken til at blive stiv og synlig, men det har du opdaget, du ligger hånden over den og siger se bare nu, nu er der ingen der kan se den blive stiv, nu er jeg rød i hovedet, du fornemmer det, du kysser mig nænsomt på kinden og siger slap bare af jeg bider ikke, vi ser halvdelen af filmen, det bliver langsomt mere og mere nusseri, først hænderne så langsomt længere op ad armene, vi er begge meget tændt, du trækker blusen op ad mine shorts og fører den ene hånd op på min mave, den er kold, du har åbenbart haft fat om et koldt ben på sofaen eller noget, det er dejligt, man kan mærke dine dejlige fingre på en, jeg nusser din videre, tager på dine lår, langsomt de er meget glatte, fører hånden hen til blusekanten, siger må jeg ,, du nikker bare kigger mig dybt i øjnene, hovederne kommer tæt på hinanden, vi laver et lidenskabeligt langt nænsomt kys, vi tager tungen med, vi slikker spidsen af hinandens tunge. Det er bare skønt, min hånd på din mave kan mærke navlen, putter den længere op, finder et bryst, nusser det, du suger hårdere i vores kys, for at fortælle mig at det er det du vil.

Jeg nusser dem et efter et, dine ben glider til side, dine meget små trusser viser tydeligt at du er meget tændt, du tager hånden ud fra min bluse, tager den op under din, og tager min hånd, ,du fører den langsomt ned i dine trusser, nøj der er blødt og vådt, nus mig siger du. Du putter din hånd tilbage, jeg bevæger fingrene langsomt mellem dine skamlæber, meget glat og vådt, rører din klitoris nænsomt en gang imellem, begynder at koncentrere mig mere om den, du kysser mig igen, du tager min livrem og løsner den, der er noget der gerne vil ud af mine bukser, du løsner knappen, tager lynlåsen, og tager pikken frem du nusser den først blidt, slikker på dine fingre, og nusser om hovedet. Det bliver en akavet stilling og du siger kom.

Du tager min våde hånd og slæber mig til soveværelset, hvor der står en stor blød seng, den er lidt uglet fordi du har nusset der hele formiddagen, jeg tager din T-shirt af, vi står for enden af sengen, du står bare i dine trusser, du tager min bluse af, den går stramt over min krop, den er lille nok til at vise mine muskler, og den smule for meget flæsk der er på mig, du tager mine shorts ned, sammen med boxershortsene, du sutter nu på min pik, langsomt men meget vådt og lækkert, den er meget stiv nu,, jeg føler det hele køre rundt. Jeg stopper dig, løfter dig over i sengen, tager dine trusser af langsomt, du kigger da de slipper din fisse, måske de lige rører noget godt, nu spreder du benene helt til side, man kan se din våde fisse.

Jeg slikker dig, lader tungen lege med dine skamlæber, slikker dig lige over huller til skeden, slikker din klitoris, kan høre din vejrtrækning, den bliver hurtig og du stønner lidt, du kommer nu, kan se hele din krop bevæge sig,, efter lidt slapper du af,, jeg vender dig om, du ligger med maven hen over sengen benene spredt jeg tager den stive pik og trykker den op i dig langsomt, men helt i bund, du begynde at stønne efter som man trækker den ud og ind,, dine arme søger noget at holde i, men der er intet, du får fat i en stump af lagenet, og klemmer, du stønner, og klemmer, det bliver hurtigere, du er vild nu, jeg er ved at komme og stopper.

Du kravler op i sengen og ligger dig på ryggen, spreder benene og leger lidt med dig selv, jeg slapper så meget af som jeg kan, og kravler på dig der, kan mærke dine bryster når jeg langsomt rykker frem og tilbage. Du holder om mig, jeg tør ikke ligge kroppen helt ned, p.g.a. vægten, så er meget nænsom, du klemmer mig ned over dig, vi holder nu bare om hinanden og elsker, vi bliver bare ved, kysser og elsker til du kommer igen, bare synet af at se dig så vild, gør mig ivrig, jeg giver dig mere og mere, du stønner vildt, jeg kommer op i dig, mærker spændingerne i dig, vi bliver ved lidt efter, men den bliver slap, vi tørrer os i et håndklæde og slapper af. Ligger sammen i ske, en times tid..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.