Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Historien er til dels en sandfærdig beretning. Det hele startede en varm sommeraften for tre år siden. Min kone havde været på noget studieophold i en uge, og jeg skulle hente hende på hovedbanegården klokken 16.00. Vi kørte hjem, hvor jeg havde forberedt en hyggelig aften med lidt lækkert og noget vin. Da vi ikke havde set hinanden i en uge, var der ligesom lagt op til lidt mere end mad og vin. Vi kunne da heller ikke lade være med at smågramse og kysse hinanden. Da klokken nærmede sig midnat, var min kone Louise ved at være træt, og skulle hele aftenen ikke være spildt uden mit opsparede tryk blev udløst, måtte det være sengetid.

Det skal her nævnes, at vi bor i et ældre hus i en gammel bydel. Vores have ligger rimeligt ugenert. Det er ikke nemt at komme om til vores vinduer, da vi både har elektronisk lys og hun, der hører alt. Vi trækker derfor sjældent for, idet vi samtidig synes det er dejligt at blive vækket til lyset udenfor.

SEX I DAG?

Denne aften var ingen undtagelse. Louise var netop gået ud på badeværelset for at gøre sig klar, Jeg begyndte at tage mit tøj af. Lidt efter kom Louise ind, kun iført et par sorte g-strengstrusser, der ikke overlod meget til fantasien. Der kom hurtigt liv i mine boxershorts, hvilket Louise da også hurtigt bemærkede. Med et snuptag hev hun dem af mig, og der stod jeg fuldstændig nøgen med et strittende lem, der ikke var i tvivl om, hvad det ønskede. Jeg smed mig ned på sengen og begyndte at kysse Louise over hele kroppen. Min tunge kredsede rundt om de mørke små brystvorter, der straks blev hårde og stive af min tunges bearbejdning. Jeg kunne mærke, at Louise var ved at blive godt liderlig. Jeg lod hende beholde sine trusser på lidt endnu, men mine fingre legede med det tynde stof, der kun lige akkurat dækkede den veltrimmede kusse. Bag stoffet kunne man ane det let opsvulmede venusbjerg. Da jeg sådan havde kælet for hende et stykke tid, var stoffet begyndt at blive godt fugtigt, langsomt tog jeg fat i siden af trusserne, og lod dem langsomt glide ned over hendes velformede runde hofter. Jeg må sige at vær gang jeg trækker hendes trusser af hende og hun blotter sin dejlige lysebrune mis, bliver jeg meget liderlig. Det varede da heller ikke længe før, Louise bad mig kneppe hende. Jeg lagde mig op på hende og førte min pik ind mellem hendes lår, og begyndte at bevæge mig frem og tilbage. Pludselig fornemmer jeg noget ved vinduet, først tror jeg bare det var vores kat, der sprang op på vindueskarmen. Jeg kan dog ikke lade være med at skæve til vinduet, og nu ser jeg en person kigge ind. Det er svært at se, da vi har lys i værelset, men jeg er helt sikker. Jeg siger intet til Louise, men forsætter. På en måde synes jeg det er ret liderligt sådan at blive betragtet, men er nysgerrig efter at vide, hvem der er trængt ind i haven. Er det venner, der vil overraske os, da de ved Louise lige er kommet hjem? Alle disse spørgsmål svirrer i mit hoved, mens jeg ligger her og knebber Louise. Jeg kan høre, at Louise er kommet et par gange, og jeg er lige ved. Med et rykker jeg pikken ud og sprøjter Louise op ad maven. Samtidig fornemmer jeg mere bevægelse udenfor. Jeg tror ikke skyggen udenfor har set, at vi er færdige, for vedkommende bliver stående.

Få sex i dag

Jeg rejser mig langsomt, går ud af værelset, tager mit digitalkamera, og åbner forsigtigt døren til haven. Det kan gøres uden at blive set andre steder fra. Samtidig skal man forbi døren til vores have for at nå soveværelsesvinduet. Idet jeg åbner døren, ser jeg en mand stå og onanere, mens han kigger på Louises helt nøgne krop. Her må han da kunne se de hvide spermpletter på Louises gyldne maveskind. Jeg tager kameraet op tager et billede. Idet blitzen udløses ser jeg tydeligt personen. Han bliver noget forbavset, men er fanget mellem mig og husets væg. Han fremstammer nogle mærkelige undskyldninger, men ingen duer rigtigt, da der aldrig kan blive en forklaring på hans adfærd i vores have. Jeg går over til ham. Han har stadig sin nu halvstive pik hængende udenfor bukserne. Jeg spørger ham om han nød det. Nu ser jeg pludselig helt tydeligt, hvem der er. Det er en genbo, hvilket gør situationen lidt mere alvorlig og speciel. Det er samtidig en person, der før har hjulpet os med forskellige ting. Jeg spørger ham, hvad vi nu skal gøre, for en person, der kender os så godt er det lidt mere pinligt. Jeg har jo også et helt godt bevis, med det billede jeg tog.
Jeg siger så til ham, at det må blive tand for tand øje for øje. Han foreslår da også, at når han nu har set min kones hemmeligheder, bør jeg vel se hans, som han siger, så er vi lige, og kan vel glemme den historie, da den kan få katastrofale følger for ham. Jeg tænker mig lidt om og indvilger. Ikke fordi jeg har vindueskigger tendenser, men vi er jo nok alle lidt voyeuristiske. Vi aftaler, at han skal give mig et praj, hvorefter jeg lader ham glide ud af haven.

Derefter går jeg igen ind i soveværelset. Louise ligger stadig fladt på ryggen med sperm på mave og i de gyldne krusede kussehår. Hun sover tungt og har slet ikke bemærket, jeg har været væk. Jeg tager en klud og tørrer mine efterladenskaber af, dækker hende til med et tyndt tæppe og lægger mig selv til at sove. Der var mange tanker denne nat i mit hoved. Jeg prøvede at forestille mig hans kone, og hvem det nu var. Han var netop flyttet for sin kone gennem de sidste 4 år og fundet en lidt ældre end min. Jeg vil tro på dette tidspunkt har hun været i midten af 30,erne. Sådan kunne jeg ligge og fantasere om hende.

Jeg synes lige jeg må fortælle om, da det skulle blive min tur til at udspionere. Peter som vindueskiggeren hed kom en eftermiddag over til mig og sagde, at i morgen skulle det være. Der havde Marianne som hun hedder været til gymnastik, og ville være hjemme omkring 23.00. Hun plejer altid at bade hjemme, og tit hygger de sig derefter. Peter ville således fjerne gardinerne fra deres badeværelse med den undskyldning at de skulle renses. De bor lige så ugenert, så det ville ikke gøre den store forskel, mente Peter, da de alligevel sjældent trækker for. Jeg vil således kunne stå helt ugeneret med udsyn til både badeværelse og soveværelse.

Det blev hurtigt torsdag aften, og jeg var utrolig spændt og jeg må sige også lidt ophidset ved tanken om, hvad der ventede mig. Da klokken nærmede elleve om aftenen, nok lidt før, gik jeg gennem nabohaven og over til genboen. Der var fuldt lys i rummene, så Peter talte sandt. Alligevel bliver jeg overrasket, for der er allerede nogle i badeværelset. Der er næsten en halv time til Marianne skulle komme hjem. Jeg lister mig tættere til vinduet og stor bliver min forbavselse, da jeg ser en ung pige stå i badeværelset iført cowboybukser og bh. Jeg kender hende tænker jeg, og pludselig går det op for mig. Det er en pige fra min datters klasse. Jeg var ikke klar over, at hun nu var steddatter til Peter. Camilla som hun hedder, har da også været på besøg hos os nogle gange. Min datter er 14 år, så Camilla er vel 14 eller 15 år. Jeg blev lidt forvirret, på en måde kunne jeg ikke lide at stå her og betragte hende. På den anden side var hun en flot pige. Jeg ville aldrig drømme om noget seksuelt med hende, men hendes krop var dejlig og virkede meget uskyldig. Jeg blev stående og jeg må indrømme, at jeg blev noget ophidset af sådan at se hende lidt afklædt uden hun vidste det. Men aftenen var ikke forbi endnu, for jeg var kommet på det rigtige tidspunkt. Camilla var åbenbart i gang med at afklæde sig, for nu hægtede hun sin bh af, og et par nydelige ungpigebryster struttede lige ud i luften. Man kunne se hun plejede at have overdel på, da resten af kroppen var lettere brun af solens stråler. Derefter knappede hun sine jeans op lynede lynlåsen ned og krængede bukserne af. Her stod Camilla iført et par hvide trusser og ellers intet. Sådan blev hun stående lidt. Jeg havde lyst til at råbe til hende om at tage trusserne af. Nu ville jeg have det hele med. Der gik noget tid, uden der skete mere, og jeg var indstillet på, at dette var åbenbart, hvad jeg skulle opleve i dag. Men så skete underet. Camilla lod sine fingre tage fat i trussekanten, for derefter at langsomt at blotlægge en dejlig rund hvid velformet pigebagdel. Sikke en krop hun havde, hun havde fået de rigtige former, selvom lårene ikke var helt så runde endnu. Camilla gik over mod bruseren og tændte for vandet, hun vendte sig om, for ligesom at ville vise hele verden sin yderst velformede krop. Langsomt gled mit blik op over hendes krop. Her så jeg en dejlig brun pige, der nød solen, men samtidig så jeg en noget uskyldig pige, som heller ikke ville vise andet frem. De to hvide struttende bryster med lysebrune små vorter stod i skærende kontrast til resten af hendes krop, for slet ikke at tale om den lille sorte mis mellem hendes ben. Her var kontrasten endnu større. Den hvide baggrund med den næsten knaldsorte kønsbehåring. Det her var næsten for meget. Det var tydeligt at hun studsede sin mis, så den kunne holdes indenfor bikinien. Jeg kunne ikke lade være med at hive mit nu meget stive lem frem, og der gik ikke lang tid før husmuren havde fået et ordentligt skud sperm.

Jeg kiggede på klokken den var næsten tolv, vandet løb inde fra deres badeværelse, min datters veninde havde lige blottet sig helt for mig, men hvor var min aftale med Peter, hvor var Marianne?
Jeg listede jeg stadig ophidset, men også ret skyldbevidst, med dårlig samvittighed. Jeg ville ikke nævne episoden for Peter. Det ville være for pinligt for både Camilla og især mig. Historien slutter dog ikke her. For næste gang jeg mødte Peter, spurgte jeg til vores mellemværende, hvilket jeg her vil berette om.

Jeg mødte Peter et par dage senere, og han var meget ked af det, men samme dag, hvor jeg skulle have været på besøg i deres have, fik han at vide, at han skulle med til et arrangement på den skole, hvor Marianne er lærer. Han havde ikke nået at give mig beskeden. Vi aftalte således, at jeg skulle prøve igen den kommende torsdag. Jeg nævnede intet om mit besøg og resultatet af det.

Det blev torsdag og jeg vadede den samme tur til deres have ved halv elleve tiden.. Der var fint lyst op i både soveværelse og baderum. Jeg gik igen over til vinduet, men denne gang var der ikke nogen i værelset. Her stod jeg og ventede. Jeg syntes jeg ventede i timevis. Endelig skete der noget. Jeg kunne høre en bil, og lyskeglen fra bilens lygter svævede hen over deres græsplæne, da Marianne kørte ind i indkørslen. – Jo den var god nok. Det var Marianne, og Peter havde holdt sit ord, hun dukkede op i svedig gymnastikdragt. Hun havde ikke klædt om endnu. Der gik næsten en time før hun dukkede op i soveværelset. Jeg kunne se hun stod foran spejlet kun iført sin gymnastikdragt. Hun var en flot kvinde, slank selvom hun havde født to børn, meget kvindelige former, lige tilpas krop for en kvinde syntes jeg. Det var et betagende syn, sådan at stå og betragte hende langsomt klæde sig af. Hun havde en fantastisk dejlig krop, og det blev endnu bedre, da gymnastikdragten gled ned over hendes dejlig lidt mere fyldige bagdel. Hun stod lidt og betragtede sig selv i spejlet med ryggen til mig. Jeg kunne ind imellem ane konturerne af hendes bryster. Der var nu noget specielt ved at se hende stå og betragte sig selv uden at vide, at der stod en og betragtede hende. Samtidig vidste jeg, at hendes mand Peter sad i stuen velvidende, at i dette øjeblik udleverede han sin kone til mig. Mens jeg stod der og fantaserede og legede lidt med mit lem, forlod hun værelset. Jeg skyndte mig over til badeværelsesvinduet, hvor jeg nu så hende fuldt frontalt helt nøgen foran mig. Kun en væg og et glas adskilte os. Hun var virkelig flot proportioneret, da jeg betragtede hende bagfra, men det var ikke dårligere det syn, der nu mødte mig. Hun havde mørkebrunt krøllet hår til skulderen, derefter en overkrop, der kun afslørede en lille revne ved navlen om, at hun havde født to børn og var på vej mod de 40 år. Hun havde nogle skønt aftegnede bryster, en anelse større end datteren Camillas, desuden struttede de ikke helt så meget, men de hang ikke. Brystvorterne var også lidt større og aftegningen lidt mørkere. Måske var det hendes alder der gjorde det, men det virkede som om brysterne fik lige så meget sol som resten af kroppen. Der var lige en antydning af en lille hvid stribe fra en overdel. Jeg syntes jeg længe havde studeret denne krop, da mit blik skyndsomt flaksede videre ned mod hendes elskovsgrotte. Her afslørede en meget brat linje lidt neden for navlen til gengæld en noget større hårpragt en datterens. Hun havde en fin afmærket kønsbehåring lige linje mod navlen, for derefter at fortsætte i en trekant ned mellem benene. Hun var ikke helt så mørk forneden som Camillas unge skød, der var begyndt at komme lidt lysere hår, men jeg tror, da Marianne var i Camillas alder har det nok været det samme. Jeg kunne se, hun i hvert fald behold trusser på, når hun solede sig. Jeg spekulerede på om hum mon kunne holde hele måtten indenfor, når hun havde bikinitrusser på. Her blev jeg stående og nød hele hendes badescene. Jeg må også sige, hun varmede lidt op til det, Peter plejede at sige, de gjorde efter hendes gymnastik. Jeg stod faktisk og betragtede, at hun onanerede i badet.
Efter et stykke tid holdt vandet op med at løbe, og Marianne tog et håndklæde for at tørre sig, derefter gik hun ind i soveværelset, lagde sig på sengen ved siden af Peter og slukkede lyset. Her stod jeg med verdens stiveste lem, og nu var det slut. Jeg syntes jeg manglede noget. Jeg belavede mig på at gå, da lyset pludseligt blev tændt. Nu så jeg Peter ligge mellem Mariannes lår og en ivrig tunge, der kredsede om skamlæberne, ind imellem bed han lidt i de mørkkrusede pubeshår, jeg kunne se det gav nogle ryk i Marianne. Samtidig med Peters tunge gik på opdagelse i Mariannes grotte, var Hans hænder meget ivrige på Mariannes nu struttende brystvorter. Jeg kunne se på Mariannes hoved og de krampetrækninger hun fik, at orgasmen var nær, der gik da heller ikke lang tid før, der hørtes en ivrig stønnen. Det var meget liderligt, jeg havde aldrig set andre bolle hinanden i virkeligheden før. Det var ligesom at være med bortset fra det var min egen hånd, der gned frem og tilbage på mit lem.

Pludselig vendte Marianne sig om og tog fat i Peter store stive pik. Hendes sensuelle mund åbnede sig og slugte hele Peters pik til roden. Det var utroligt. Sådan lå hun og lod sin mund onanere Peter, der med små grynt eller lyde, virkelig var i en anden verden. Han virkede fuldstændig som han havde glemt mig på den anden side af vinduet, eller også var det med til at forstærke hans nydelse. Sådan efter at have gejlet hinanden op, lagde Marianne sig på alle fire, nu ville hun have Peter stive lem op i sig bagfra. Det var en nydelse sådan at se Peter glide ind og ud af Mariannes saftige kusse. Jeg kunne lige skimte enkelte dråber i det forpjuskede hår. På et tidspunkt mødte Peter og mit blik hinandens, jeg ved ikke om han kunne se mig. Lidt efter kunne jeg høre Marianne igen fik orgasme, det var også her jeg sprøjtede ud over deres hus for anden gang. Jeg måtte tage mig selv i at være stille. Jeg ved ikke om det lykkedes, men Peter kom selv næsten samtidig, så Marianne har ikke hørt mit lille suk, da mit sperm ramte væggen. Jeg må indrømme, jeg ville gerne have været Peter , for i stedet for husmuren at have sendt min ladning op ad Mariannes ryg. Herefter luskede jeg hjem en oplevelse rigere. Jeg har nogle gange siden onaneret til disse oplevelser. Det er svært både at møde Marianne, men især at møde Camilla, og egentlig sidde med en viden om deres krop, som de nok ikke ligefrem ønskede jeg skulle have.

Efterspil. Jeg mødte Peter ikke så lang tid efter. Vi var begge enige om, at dette havde været en oplevelse, der berigede vores sexliv meget. Han fortalte ligeledes, at han ikke var vindueskigger ellers, men sidst han havde hjulpet os, var min kone i haven iført bikini, der besluttede han, at han ville se, hvad der gemte sig under den. Det havde været en streg i regningen, at han var blevet opdaget, men løsningen vi fandt på, havde medført, at denne dag han vidste, at jeg belurede hans kone, for derefter at nyde deres elskovsleg, havde tændt ham meget. Så meget, at Marianne havde spurgt ham dagen efter. Han havde selvfølgelig ikke røbet vores hemmelighed.
Vi har senere udspioneret hinanden, men det har altid været aftalt på forhånd. Derimod var det eneste gang jeg var heldig med datteren Camilla.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.