Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg fik fornøjelsen af at have en ung pige på 15 som praktikant på kontoret en uges tid. Hun var flot, langt mørkebrunt hår med enkelte lyst farvede totter, lange ben, og hvad jeg straks hæftede mig ved, et par veldisponerede bryster, ikke for små, ikke for store. Og så havde hun et fantastisk smil og var meget charmerende. Som ugen gik følte jeg lidt at hun spillede mere og mere op til mig, hun kom tilfældig til at røre mig, ja jeg må jo indrømme at jeg gik med på spøgen. Den sidste dag hun var i praktik, var det kun Ninna og jeg der var tilbage, og jeg bad hende kopiere noget materiale. Hun gik over til kopimaskinen og kort efter fulgte jeg efter for at se om hun gjorde det rigtigt. Jeg lagde mine arme om maven på hende, og sagde at det havde været hyggeligt at have hende som praktikant. Pludselig tog hun fat i den ene af mine hænder og førte hånden op til sine bryster. Derefter tog hun min anden hånd og førte den ned på skødet. Jeg kunne mærke hun stønnede mens jeg masserede hendes ene bryst og gned hendes kusse uden på cowboybukserne. Det her er dejligt, men helt forkert, tænkte jeg - tog mig sammen, vendte hende om, gav hende et kys på kinden og slap hende.

En uges tid senere ringede telefonen. Det var Ninna, hun spurgte om hun måtte komme forbi, hun ville gerne have lov til at låne vores kopimaskine. Jeg troede ikke mine egne ører, episoden ved kopimaskinen havde fyldt mine tanker (og min pik) hele ugen. Ninna kom ind på mit kontor. Hun var endnu flottere denne gang. Hun havde en lille top på, bar mave og en halvlang hvid slå-om-nederdel. Hej, sagde hun med dette forførende smil og gik over til kopimaskine. Hvordan er det lige man tænder den, spurgte hun, og så var jeg jo nødt til at komme tæt på hende. Scenen fra ugen før gentog sig, jeg lagde armene om hende, hun førte min ene hånd op til et bryst, denne gang drejede hun hovedet om mod mig og gav mig et heftigt tungekys. Jeg førte min anden hånd ned i skødet på hende for at kæle med kussen, men med et snuptag havde hun smidt nederdelen og til min store overraskelse havde hun ingen trusser på. Jeg begyndte at kæle for kussen og mærkede hurtigt at hun var våd og dejlig. Hun tog sin hånd om og begyndte at gnide min pik uden på bukserne. Jeg løftede hende over på et bord, så hun kom til at sidde på bordkanten, spredte hendes ben og begyndte at slikke hendes pragtfulde fisse. Hun bevægede underlivet mere og mere og pludselig kom hun med et lille gisp, mens hun klemte hårdt om mit hoved. "Kom bare op i mig, jeg bruger piller". Lynhurtigt fik jeg smidt bukserne og og fik pikken ført op i den unge kusse. Hun var stram som en ungpigefisse er, men var så våd at det ikke var noget problem. Kort efter kunne jeg ikke holde mig mere og jeg måtte sprøjte i den vidunderlige unge piges kusse. Tak, sagde hun - det kan være jeg kigger forbi en anden gang. Det har hun desværre ikke gjort, men jeg skal snart have en ny praktikant.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.