Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg skulle til tandlæge for første gang i mange år, og frygtet det, jeg fik bestilt tid og kom der ned på aftalt tidspunkt. kl. 17. nu er det sådan at jeg ikke kan li’ tandlæger, og der for har det skidt med at komme der, men nu havde jeg fået ondt i tænderne.
jeg sad alene i venteværelset og fik det ikke bedre af at være der, så kom hun, min tandlæge!!
hun var en pige på omkring de 30, og hun kunne godt minde om en fotomodel, lange ben, store bryster, og en god røv. Jeg glemte helt at jeg ikke kunne lide tandlæger.
hun bad mig tage plads i stolen, ja du er den sidste kunde for i dag, så skal vi få det overstået, munden op på vid gab.
hun bukkede sig ind over mig, hendes tunge bryster lagde sig på panden af mig, og jeg blev helt saglig.
mens jeg lå der med åben mund og polypper, og et par dejlige bryster i panden, og blev mere og mere afslappet. tænkte jeg på om, hvor dejligt det måtte være at kramme sådan et par bryster, med de tanker i hovedet, begyndte min pik at røre på sig. så lå jeg der med stiv pik i mine cowboy bukser, og det er jo ikke til at skjule, hun sagde ikke noget, men jeg tror hun havde set min bule i bukserne.
Jeg havde 1 hul der lige skulle laves, det tager ikke lang tid.
jeg havde stadig jern på, og jeg kunne høre at tandlægen sagde noget til Sanne (klinikdamen). Jeg fik lavet hullet i min tand. Sanne begyndte at lægge ting på plads, jeg ved ikke om det var med vilje at hun tabte noget ned i skødet på mig, da hun ville samle det op kom hun til at strejfe min pik, der ikke var faldet til ro. uha uha sagde hun, vi er kommet til at ødelægge hr. Jensens bukser. Mia ville lige se på skaden. Hun prøvet at børste den lille plet af med hånden. Det blev pikken ikke mindre af, ja for sgu, det er en græmmer bule der er kommet der, det må vi nok gøre et eller andet ved. Som sagt så gjort. hun lynede mine bukser op og trak dem af, sagde til Sanne at hun skulle låse fordøren, mens hun gjorde klar til det store indgreb.
Inden Sanne kom tilbage havde Mia fået pikken ud i det fri, og var ved at komme mundvand på. Hun kunne sutte pik. Sanne smed tøjet og overtog min pik, de 2 tøser gjorde et godt stykke arbejde. Mia havde smidt tøjet og stod der med signe store bryster lige foran mig, jeg måtte bare kramme dem og sutte på dem, det var noget hun li’, det gav nogle små ryk i hende, hver gang jeg ramte vorten. Da jeg havde gjord det et stykke tid, ville Mia ha’ at jeg skulle slikke fisse på hende, der var ikke noget jeg hellere ville, mens jeg lå der med hele ansigtet begravet i Mias skød og slikkede det bedste jeg havde lært, satte Sanne sig op på min pik og begyndte at ride mig, i starten med rolige bevægelse, men hun kom hurtigt op i fart, og kørte i et tempo jeg næsten ikke følge med i.
hun blev bare ved mere og mere vild og til sidst kom hun i en kæmpe orgasme, hun hyldede som en stukken gris. hun sad helt stille et øjeblik, før hun overgav pladsen til Mia.
jeg var nu så liderlig at det næsten gjorde ondt i pikken, Mia lod sig glide ned over pikken, som smuttede ind uden besvær. hun kørte op og ned et par gange, så satte hun farten op, da hun havde kørte sådan et stykke tid, kunne jeg høre at hun var ved at komme, og det var jeg også. lige pludseligt kunne jeg mærke at Sanne var begyndt at sutte på mine nosser, Mia kom i et brag af en orgasme, hun rystede over hele kroppen. nu var det min tur til at bestemme, jeg sagde til Sanne hun skulle lægge sig op i stole på maven, så jeg kunne tage hende bagfra, først sagde hun nej, for det havde hun ikke prøvet før, Mia sagde at så ville hun godt ville, så Mia lage sig på maven i stolen. Jeg kørte pikken op i hendes plask våde fisse, sådan lige for at få noget smørelse på, jeg kørte frem og tilbage et par gange, hun var lige ved at komme igen, så trak jeg pikken ud af fissen og satte den til røven, ikke for hurtigt sagde hun, jeg pressede lige så stille på og begyndte at glide ind i hendes snævre røv. hun begyndte at skubbe bagud, så jeg gled helt op i hende. det kunne hun lide, hun stønnede højre og højre, og jeg kneppede hende hurtigere og hurtigere, nu kunne jeg ikke holde mig mere, jeg trak pikken ud af hende og sendte min ladning at sæd ud over Sannes bryster. jeg tror aldrig jeg er kommet så meget på en gang, det pumpet bare ud af mig.
Da jeg var ved at komme til mig selv igen, spurgte Sanne om hun ikke måtte prøve at få den i røven. Jo hvis du kan få liv i min pik igen. Mia sagde det kunne hun, hun nærmest kastede sig over min slappe pik og suttet løs, det virkede, den rejste sig med det samme. mens Mia suttet løs på min pik slikkede Sanne Mias fisse, nu var tiden inde til at Sanne skulle ha’ sin ilddåb, Sanne blev lagt på alle 4, og jeg kørte pikke op i hendes fisse, og kneppede hende hårdt, i fissen.
Med et trak jeg pikken ud af hende og bankede den op i røven på hende, sikke et hyld hun gav, da jeg var helt i bund stoppede jeg, mens jeg ventede på at det gjorde ondt mere, så satte jeg gang i maskinen. Først langsomt og så hurtigere og hurtigere. Hun kunne lide det, det kunne man høre, Mia havde lagt sig ind under Sanne og begyndte at slikke hendes fisse, det gav bonus, hun kom i et brag af en orgasme. Jeg var lige ved at komme, så jeg trak pikke ud af Sannes røv, og sendte min ladning ud i hovedet af Mia, hun slikkede det hele i sig. Sanne var helt færdig.
Vi gjorde og i stand og jeg takkede for god behandling.
Ja selv tak skulle det vare en anden gang, og det skulle det. Jeg er i dag Gift med Mia, og Sanne bor til leje ved os.
Så Sanne kommer tit og leger med mig og Mia, enten sammen eller hver for sig.
Så nu vil jeg slutte denne lille beretning og smutte ned til Tandlægen igen.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.