Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg boede i Nivå på sjælland, og var kommet i konflikt med loven, så mine forælder ville ikke havde mig boende hjemme mere, så jeg blev sendt på drengehjem, hvor der var tilknyttet en drengeskole.

Det skal siges, at jeg på det tidspunkt gik i niende klasse og ikke bare kunne droppe ud.

SEX I DAG?

Jeg ankom til skolen som lå langt ude på landet, det vil sige, at der ikke var nogen andre bygninger i nærheden end skolen. Da vi kom kørende dertil dukkede der en grå bygning op, med en stor port som var låst. Der var en klokke man kunne ringe på for at komme ind. Da den blev åbnet stod der en lidt tyk rødhåret dame iført gummiforklæde og et par sorte gummistøvler og tog imod.

Nå sagde hun det må så være Peter som skal være her for at blive afrettet. Ja svarede min mor.

Hindes øjne så meget sure ud. Hun sagde, at min forælder godt kunne køre og at jeg skulle tage min kuffert og følge efter hinde. Min mor sagde farvel og satte sig ind i bilen og vente om.

Jeg blev fuldt op til inspektørens kontor og han bød mig velkommen, og fortalte, at skolen holde meget på at drengene som boede på skolen skulle være renlige, og kunne forvente inspektion alle tider på døgnet, og at man ville blive straffet hårdt hvis ens hygiejne ikke var i orden. Han kikkede over på den frodige gummiforklæde beklædte dame og fortalte, at det var hinde der var skolens sygeplejerske og at det var hinde der tjekke alle drengene.

Nå men her på skolen har vi uniformer, som består af blåt arbejdstøj og grønne langskaftet gummistøvler, så dit medbragte tøj får du ikke brug for sagde han og bad sygeplejersken og at konfiskere det.

Nå men nu kan du følge med hinde, så vil hun udlevere det til dig min dreng og velkommen til drengehjemmet.

Hun tog min kuffert i den ene hånd og mig i nakken og vi gik ned på hendes klinik.

Da vi kom ind stod der en nøgen dreng med et plasticrør spændt på pikken med en hængelås om nosserne. Jeg spurte sygeplejersken hvorfor han havde det rør på pikken. Hun svarede det var fordi hun havde fanget ham i at onanere i sovesalen, og for at han ikke kunne få udløsning var det den måde hun sørgede for, at vi drenge ikke fik udløsning uden at det var under kontrolleret forhold..

Nå men nu kan du god lægge alt dit tøj og det gælder også dine underbukser. Jeg begyndte at smide tøjet da jeg stod nøgen på gulvet bad hun mig om at bukke mig forover, så hun kunne undersøge, at jeg ikke gemte på noget oppe i tarmen. Jeg kunne høre, at hun iførte sig et par gummihandsker, jeg drejede hoved og så at det var et par sorte tygge handsker hun havde iført sig. Da hun kom hen til mig satte hun sig på en stol og med den ene hånd tog hun et fast tag i mine nosser. Hun sagde, at det for at jeg ikke undslippe hindes finger. Hun trak nu i mine nosser, så jeg var nød til at bakke baglæns. Med et kunne jeg mærke en finger ved mit røvhul som begyndte at bore sig ind. Det gjorde lidt undt men hun sagde at hun kunne mærke, at min røv ikke var vand til kyndig behandling, så jeg skulle møde hos hinde hver dag efter timer for at få masseret numsen. Nej nej svarede jeg men hun kommenteret det ikke. Jeg kunne nu mærke, at hun begyndte at fingerkneppe mit røvhul. I starten var det ubehageligt men gik hurtigt over i nydelse. Hun fortsatte til jeg begyndte at stønne og min pik havde rejst sig. Med et hurtigt ryk trak hun fingeren ud af min røv, og bad mig om at rejse mig, så hun også kunne undersøge om jeg havde gemt noget bag min forhud. Da jeg havde vænnet mig tog hun atter fat i mine nosser og med den anden hånd trak hun min forhud til bage. Hun sagde at jeg havde et meget smukt pikhoved, og at det var synd at gemme det bag alt det forhud, så hun skubbede en ring ned over pikhovedet så forhuden ikke kunne dække det til. Hun fortalte at hvis hun tog mig i at pikhovedet ikke var synligt, så skulle jeg omskæres med det samme, er det forstået Peter sagde hun. Jeg var lamslået over behandlingen men svarede som hun ønskede selvfølgelig ja.

Jeg kan godt fortælle dig Peter, at der er mange af drengene der vil misunde dit flotte pikhoved. Da jeg kom til mig selv i gen blev jeg genert over at en anden dreng havde stået og kikket på min ydmyge behandling.

Nå jeg følger dig lige ned på depotet så du kan få noget tøj og et par gummistøvler. Hun tog i gen et fast tag i min nakke og førte mig ned til depotet som lå for enden af gangen. Det var frikvarter så alle de andre drenge som boede på skolen stod ude på gangen og så at jeg kom gående nøgen med ring om pikken. Det var virkelig pinligt, at gå sådan og med så mange drenge øjne som var fokuseret på min pik.

Bare rolig sagde hun, du er ikke den eneste der har ring på pikken selv søren her har også fået sådan en vil du se spurte hun. Jeg svarede ikke, men så trykkede hun hårdt til i nakken og jeg fik fremstammet et ja det ville jeg gerne se. Hun sagde til søren at han skulle lyne ned og vise mig hans pik. Han trak med det samme hans arbejdsbukser ned og frem sprang en pik som også havde ring på. Godt min dreng sagde hun til ham træk du bare dine bukser op igen. Vi fortsatte ned af gangen og kom endelig til depotet.

Hun fat arbejdstøj frem og sagde, at jeg skulle prøve det. Jeg tog det på og det sad meget stramt ind til kroppen. Det er vist det helt rigtige til dig, så er det kun gummistøvler vi skal havde fundet. Det skal siges, at jeg ikke var ret høj og meget spinkel, så jeg brugte kun størrelse 39, men hun kom med et par der var et par nummer støre og sagde, at dem kunne jeg vokse i. Jeg tog dem på, og lignede nu en der lige var kommet ind til byen fra landet. Jeg spurte om man ikke fik underbukser og sokker, men hun svarede, at ingen af drengene brugte underbukser eller sokker for jeg havde jo mine støvler.

Det var det sagde hun og viste mig rundt på skolen, og fortalte om reglerne samtidig. Da klokken ringede nåede vi frem til min klasse som bestod af 12 drenge på min egen alder. Det viste sig, at Søren som jeg havde stødt på tidligere på dagen gik i samme klasse, og at jeg skulle seede ved siden af ham.

I det kommende frikvarter fortalte Søren mig om hvordan sygeplejersken var meget fokuseret på vores kønsorganer og at hun tit kom og tømte os for sperm om morgen, så vi ikke klattede på sengetøjet. Han fortalte mig også, at hun mente at for at vi kendte os selv bedst skulle vi knippe hinanden i røven og sutte pik på hinanden men kun under hindes opsyn, så jeg havde meget at se frem til.

Tiden gik og jeg blev masseret i numsen hver dag som hun havde lovet. En dag kom hun ind i klassen og fortalte os, at hun hos en dreng i en af de andre klasser havde fundet nakkeost og havde sendt ham op til skolelægen for at få ham omskåret. Derfor var hun kommet for at undersøge os for det samme. Det skal siges at det var en meget varm dag og alle svedte. Hun sendte vores lærer ned på lærerværelset imens hun undersøgte os. Hun startede med Nicolaj som hun kaldte op til katetret. Hun satte sig på lærens stol og iførte sig sine gummihandsker. Træk bukserne ned Nicolaj så jeg kan se nærmer på dig. Han gjorde som hun sagde og inden han havde rejst sig havde hun fat i hans nosser og med den anden hånd trak hun hans forhud helt tilbage. Hun kikke på den og spurte ham om han ville omskæres for at forhindre nakkeost. Man kunne se på hans ansigt, at hun klemte hans nosser hårdt og han fremstammede et ja. Man kunne se på hindes ansigt, at det var som sød musik i hindes ører. Det skal jeg sørge for at du bliver svarede hun og kikkede op på ham. Vi alle sammen fik samme tur, og alle fremstammede ja til tilbuddet. Da det blev Sørens og min tur sagde hun bare at vi i forvejen var vand til at vise vores pikhoveder så vi kunne lige så godt også få samme tur som de andre klassekammerater. Der gik ikke en uge, så var vi alle sammen omskåret. Skal jeg være ærlig så syntes jeg selv min pik var blevet meget flotter efter behandlingen.

Efter hun havde fået alle skolens drenge omskåret, blev der ikke optaget nye drenge på skolen uden at de også blev omskåret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.