Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sommeren 2006. Jeg cyklede de 4 km ud til min svigermor, en søndag formiddag,for at hente noget creme min kone skulle smøres med om aftenen, hun er alvorlig syg og sidder nogle dage i rullestol. Min svigermor bor alene, i et dejligt hus, med en dejlig have, og da jeg kom kunne jeg ikke finde hende nogle steder, så jeg var ved at kører igen, men så kom jeg i tanke om at hun måske var hos naboen eller i haven.

Jeg gik om i baghaven, og der sad hun splitternøgen med en kop kaffe og halvsov, med den ene hånd nede i skridtet, men hun flyttede den ikke da jeg sagde, hej, du hygger dig nok. Ja det er dejligt, hent dig en kop i køkkenet og få en kop kaffe med. Jeg hentede koppen og satte mig ved siden af hende på bænken, og hun kunne se jeg havde fået en bule i bukserne. Tag dit tøj af og lad os snakke lidt sammen, sagde hun, og jeg gjorde det, da jeg var godt liderlig.

SEX I DAG?

Ja jeg er jo alene og har også et behov, men jeg klarer mig med onani, da det giver en dejlig orgasme, og det virker hver gang, men hvad gør du, for jeg ved jo Lis er syg, så i ikke kan dyrke sex sammen. Nogle gange onanere jeg Lis sagde jeg, og samtidig spiller jeg pik for hende, og hun nyder det, men jeg ville gerne bade hende og lege mere med hende, men det kan jeg ikke selv, da hjemmehjælperen skal hjælpe med af og på klædning, og jeg vil ikke spørge hende om hun vil vente imens jeg ordner min kone. Hun smilede lidt og spurgte om hun kunne hjælpe, hvilket jeg sagde jeg ville spørge om.

Må jeg se dig spille pik sagde hun så, for det skal jeg jo se på hvis jeg skal hjælpe jer, og jeg trænger til at se en mand komme.

Jeg rejste mig op fra bænken og stillede mig foran hende, og klemte hendes bryster med den ene hånd og kørte stille forhuden frem og tilbage. Hun legede vildt med sig selv og hun kom efter kort tid, så hynden hun sad på blev driv våd, hun stønnede dejligt og skreg kom kom kom på mine bryster, jeg gik lidt tilbage og kørte vildt med staven, og efter kort tid kom jeg også, og sprøjtede på hendes bryster og mave, hun havde julelys i øjnene og sagde ikke noget et stykke tid.

Så sagde hun pludselig, tak, nu må vi se hvad Lis siger, når i får snakket, og så må vi nok hellere stoppe for i dag.

Jeg kørte hjem og snakkede med min kone, og fortalte hende, at hendes mor ville hjælpe mig med at bade hende, hvis hun ikke havde noget mod det, så hun slap for at skulle bades når det passede hjemmehjælpen, så kunne vi bade hende i weekenden og hjemmehjælpen om aftenen. Hun spurgte så om det var slut med vores sexlege, men det svarede jeg nej til tværtimod, og fortalte hende sandheden. Hun smilede lidt af det og sagde ok, vi kunne prøve på Lørdag.

Min svigermor og kone havde talt sammen flere gange i løbet af ugen, fik jeg at vide om lørdagen da vi sammen spiste frokost, og jeg glæde mig på min kones vegne til det der skulle ske.

Svigermor og jeg smed tøjet, og begyndte at klæde Lis af i fællesskab, og hun nød at vi var 2 der kælede med hende, for det var vi, for svigermor klemte hendes bryster kørte sin hånd op ned af hendes lår, og da vi havde vasket Lis og skyllet hende med bruseren, tog svigermor håndbruseren og kørte strålen kraftigt på Lis s kusse så hun fik orgasme på en måde jeg aldrig har oplevet, og derefter brugte hun den på sig selv så hun også kom. Nu var min stive ikke til at styre, og jeg gik hen til Lis for at tømme mig, men hun sagde jeg skulle bolle svigermor, da jeg jo altid skulle onanere. Jeg var vild, og det var længe siden den havde fået rigtig kusse, så svigermor og jeg bollede stående foran min kone, min svigermor bukkede sig fremover, og jeg måtte love ikke at sprøjte op i hende. Jeg klemte hendes bryster og stødte min pik op i hendes totalt våde hule, og vi nød det begge, og i løbet af et par minutter kom jeg voldsomt ud over hendes baller og ryg. Vi har næsten hver weekend siden nydt hinanden alle tre, og min kone har faktisk fået det bedre, og hun kan gå selv med krykker, og styre sine ben og arme. Min svigermor får nu løn som hjælper for sin datter, jeg kan igen passe mit arbejde, da vi nu bor sammen alle tre, og min kone kan nu også bolle lidt igen, selv om hun skal hjælpes af svigermor.

Ps. Jeg har ikke mere behov for at onanere, hvis jeg er alene.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.