Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er et par sidst i tyverne, som har fundet ud af at vi elsker at være nøgne. Det betyder at så snart vi kommer inden for døren i vores lille hus, så ryger tøjet. Dvs. går vi i haven, er det nu også sjældent påklædt. Det har givet mange sjove situationer, her er et par eksempler:

Det er varmt, og vi er blevet enige om at hækken skal klippes. Jeg er i fuld gang med hækkeklipperen, nede i bunden af haven, og Karin har fundet en trillebør frem og begynder at samle bladene op. Hækken er en gammel bøgehæk, som efterhånden som jeg når frem med klipperiet, går mig til midt på brystet. Pludselig står der en ældre dame overfor for mig, på den anden side af hækken. Jeg holder inde med klipperiet, og hun spørger om vi er tilfreds med vores nye hus. Jeg svarer pænt, og vi står og snakker om vejr og vind, løst og fast. Karin kommer hen til os, og vi fortsætter den løse nabosnak. Jeg lægger mærke til at nabokonens øjne engang imellem glider lidt ned ad Karin, og jeg tænker på at hun da ikke kan undgå at se at Karin er topløs. Pludselig kommer en ældre mand også til, og inden vi ser os om, er vi inviteret over til eftermiddagskaffe. Den ældre mand går væk fra os, langs den uklippede del af hækken, med et "nu skal I se, der er et hul i hækken her", og lige så pludselig står han inde i vores have. Han står stille og kigger på os et øjeblik, og siger så at nu skal vi ikke være generte, men bare komme over og få det kaffe. Vi kigger på hinanden, og går så med over i deres have - nøgne. Det var en underlig fornemmelse at sidde der ved et kaffebord i Adam og Eva kostume, men snakken gik, og inden der var gået lang tid, fortalte vores naboer om at have det som os dengang i 30'erne da de var unge. I dag har vi ofte besøg af vores naboer, og vi tager ikke tøjet på bare fordi de kommer.

En anden oplevelse havde vi en søndag eftermiddag. Det ringede på døren, og Karin tog en morgenkåbe på, og gik ud og åbnede døren. Det var et ægtepar midt i 40'erne, og hun inviterede dem indenfor. Jeg var gået ud i køkkenet, og afventede om jeg skulle ind og tage tøj på, eller hvad. Jeg kunne høre at Karin sagde at hun lige ville sætte noget kaffe over, hvilket jeg tog som et signal til at tage tøj på. Men hun kom ud i køkkenet og grinede lidt. Det er Jehovas vidner, så lad os droppe tøjet. Hun satte kaffe over, og lagde morgenkåben fra sig. Vi samlede en bakke med lidt småkager, og service, og gik så begge ind i stuen. Karin indledte med følgende sætning: Ja, undskyld, men vi er naturister, og alle som kommer i vort hjem er vandt til at se os nøgne - hvad var det I ville vise os? Vi holdte på dem i næsten en halv time, men vi har ikke set dem siden.

Den sidste hændelse jeg vil fortælle om, skete en af de varme sommerdage. Vi havde lagt os på terrassen for at slikke sol, og var nok begge faldet i søvn, da pludselige et par af vores venner stod på terrassen. Der gik ikke mange øjeblikke før de var ligeså afklædte som os, og inden vi havde set os om, havde vi fortalt dem om vores last. Det er det skønneste der er sket for os, at have et par at være nøgne sammen med. På lørdag kommer de og spiser hos os, og aftalen er at tøj er bandlyst.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.