Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede med, at jeg fik tilbudt et månedskursus i Jylland, og frem for at bo på et kursussted kontaktede jeg min fætter Niels, der bor tæt på kursusstedet. Niels syntes det var en glimrende ide, at jeg havde lyst til at besøge og bo hos dem. Niels var blevet gift for tre år siden. Det var ligeledes sidste gang, jeg havde set ham, dengang var jeg lige fyldt 15 år og jeg kan huske, at jeg var lidt misundelig på min fætter, da han skulle giftes med Kirsten. Min fætter er 8 år ældre end mig og Kirsten 7 år, på det tidspunkt var jeg for dem kun en lille pubertetsdreng.

Et par dage senere ringede Niels mig op for at fortælle, at både han og Kirsten synes at det kunne være sjovt at have mig boende der en måned. Efterhånden som tiden gik, begyndte jeg at glæde mig til kurset, og til at gense Kirsten, som jeg havde fantaseret om, når jeg lå i min seng. Jeg huskede Kirsten som en pige med ganske almindelige former, ikke model slank heller ikke kraftig, men med de former, jeg synes klæder en pige.

SEX I DAG?

Endelig blev det afrejse tidspunkt. Det var et flot solskinsvejr med en rimelig varm temperatur. Jeg kørte til en forstad til Århus, hvor Niels og Kirsten havde købt hus, tog min taske ud af bilen og ringede på dørklokken. Der gik et stykke tid og der skete intet. Jeg prøvede igen, men der skete stadig intet. Jeg satte min taske fra mig, åbnede lågen til haven og gik rundt om huset. Der i deres rimeligt ugenerte have så jeg min fætter stå og klippe nogle buske og ikke langt fra ham, sad Kirsten og ordnede nogle blomster. Jeg rømmede mig samtidig med de fik øje på mig. Begge kom de hen mod mig. Jeg må indrømme, at Kirsten så noget bedre ud end jeg kunne huske fra min fantasi, og de tre år tilbage. Som hun stod der foran mig i et par shorts, med nogle flotte slanke ben, samt en bar solbrændt mave, hvor hendes dejlige bryster kun var dækket af en hvid bikinioverdel, må jeg indrømme, at noget begyndte at røre på sig. Jeg fik knus af dem begge, og Kisten sagde, at hun havde været spændt på at se mig igen, da hun kun kunne huske mig som en mindre dreng.

Vi skyndte os ind i huset, hvor jeg fik vist mit værelse. De havde i kælderen en lille gæsteafdeling med et værelse og bad. Mens Kirsten og Niels gik ud i haven igen, pakkede jeg mine ting ud. Derefter gik jeg ud for at tage et bad. Da jeg stod der i badet og så Kirsten for mig, fik jeg en ordentlig rejsning, og mens jeg forestillede mig hendes dejlige nøgne krop, arbejdede mine fingre ihærdigt med min stive pik. Idet jeg sprøjtede ud i brusekabinen, blev der råbt oppefra, at der var noget koldt at drikke. Jeg trængte nok også til en afkøling. Jeg klædte mig på og gik op til de andre. Her sad vi og snakkede om alt muligt, de ville vide, hvad jeg lavede, og hvordan min familie havde det. Niels var blevet færdig som læge og Kirsten var korrespondent, men arbejdede ikke så meget. Mens vi snakkede, sad jeg og beundrede Kirsten, hun var virkelig dejlig. Knaldsort halvlangt hår, en dejlig krop med rigtige feminine former, og et par naturlige bryster i almindelig størrelse, der sad perfekt på hendes krop. Jo Niels havde gjort et scoop.

Da vi sad og snakkede måtte Niels desværre meddele, at han skulle væk i tre dage, men som han sagde, det betød vel ikke noget, da jeg ligeledes skulle på et introduktionsophold, hvor jeg skulle blive på kursusstedet de samme tre dage. Jeg tror nu ellers ikke, at jeg havde haft noget imod at være alene med Kirsten, men det blev ikke denne gang.

Næste morgen tog vi så begge af sted og efterlod Kirsten til sig selv. Nu skete der bare det, at da jeg nåede frem til kursusstedet, fik vi besked på at overnatningen var blevet aflyst. Vi skulle allerede slutte 15.30. Jeg kunne næsten ikke vente til dette tidspunkt, jeg tænkte ikke på andet end, at jeg skulle være alene med Kirsten.
Kl. 15.30 styrtede jeg ud af døren og kørte alt, hvad jeg kunne tilbage til huset, men da jeg åbnede døren og trådte ind, fik jeg et af mine livs overraskelser. Der hang en herretrøje på knagen og et par herresko var parkeret på gulvet. Jeg blev selvfølgelig nysgerrig og listede nærmere døren, hvorfra jeg hørte stemmer. Døren stod på klem, så det var ikke svært at høre og se, hvad der skete. Ved sofaen stod den fremmede herre og kyssede Kirsten, mens hans hånd fandt ind bag en let opknappet sommertrøje. Jeg må indrømme, jeg blev noget forbavset, da det var det sidste jeg havde ventet af Kirsten, der virkede noget genert. Jeg stod lidt og tænkte om jeg skulle forsætte mit lureri og måske endelig se Kirstens dejlige nøgne krop, eller afbryde dette med at gå ind i stuen. Jeg valgte det sidste, og I kan tro Kirsten blev overrasket og meget rød i hovedet. Hun skyndte sig at undskylde, at det bare var en god arbejdskammerat, hvilket var temmelig nemt at se, med en bluse næsten knappet op til navlen, og bryster kun skjult af en lille hvid blonde bh. Herren skyndte sig at sige, at han hellere måtte skynde sig tilbage til arbejdet, og forlod huset temmelig hurtigt. Det viste sig, at det ligeledes var en af Niels’ gode venner.

Vi satte os ned og snakkede, det vil sige Kirsten snakkede. Selvfølgelig spurgte hun om jeg ville sladre. Jeg derimod ville gerne forskrække hende lidt, og nævnte han jo var min fætter. Kirsten havde tårer i øjnene og var parat til at gøre hvad som helst, for at det blev mellem os. Det var her jeg udtænkte en nedrig plan. Jo jeg skulle nok tie med hvad jeg havde set, men det måtte koste. Kirsten livede lidt op ved tanken om at det ville forblive en hemmelighed.

Jeg fortalte, at mit krav var, at Kirsten skulle stille for mig som fotomodel, en af mine hobbyer er fotografering. Det indvilgede hun i øjeblikkeligt, og næsten for nemt, indtil det gik op for hende, at det var som nøgenmodel. Her satte hun grænsen. Det var hun alt for genert til. Det at stå nøgen overfor andre, havde hun aldrig gjort før, bortset fra Niels. Jeg holdt dog fast i mit krav, hvilket hun syntes var tarveligt. Jeg mindede hende lige om, at jeg fandt det ligeså tarveligt at snyde Niels.

Jeg skyndte mig ned i kælderen for at hente mit kamera. Derefter bad jeg Kirsten om at rejse sig. Jeg begyndte straks at skyde nogle billeder af Kirsten med den lidt stramme nederdel og den lette sommertrøje. Jeg sagde til Kirsten, at den næste serie skulle være ligesom, jeg fandt hende, da jeg kom ind i stuen. Langsomt knappede hun de første knapper op og hendes dejlige solbrændte hud på maven kunne nu ses, det samme kunne hendes lette blonde bh. Jeg må indrømme, at jeg begyndte at blive godt liderlig. Her klædte min fantasi pige sig af for mig, som hun kun før havde gjort for Niels.

Jeg befalede hende nu at smide trøjen helt, og derefter stå i forskellige udfordrende stillinger, der ikke skjulte meget af hendes bryster. Jeg kunne lige ane en mørk strittende brystvorte i bh’en. Nu skulle det være. Jeg bad hende langsomt om at løsne bh’en. Hun var ikke meget for det, men gjorde det omsider. Da den endelig faldt på gulvet, afslørede hun noget af den hemmelighed, jeg ønskede opklaret. Her stod drømmepigen med et par dejlige hvide struttende bryster lige ud i luften. De sad perfekt, og med en ikke ret stor brun brystvorte i midten. Jeg kunne se at brysterne strittede, og spurgte om det ophidsede hende, hvilket hun straks nægtede.

Jeg bad hende nu om at løsne nederdelen, hvilket hun gjorde. Mine øjne langsomt vandrede op ad hendes slanke brune ben til de nåede et par utroligt velformede lår, der lige præcis fremhævede hendes kvindelige former. Mit blik standsede først, da det nåede de små hvide trusser, og hvilket syn. Bag det tynde stof kunne anes en forhøjning af noget lidt mørkere. På det tidspunkt kunne min pik næsten ikke længere være i bukserne, hvilket Kirsten da også sarkastisk bemærkede. Nu måtte det bære eller briste, af med trusserne Kirsten. Her stoppede hun. Hun ville ikke gå længere. Jeg mindede hende om vores aftale, så tæt på målet, måtte det ikke kikse. Efter lidt tid sagde Kirsten, at skulle hun lade det sidste falde, skulle jeg selv være nøgen til de sidste billeder. Jeg var så ophidset, at jeg bare nærmest trådte ud af mine bukser, samtidig med jeg rev min trøje af. Nu stod jeg fuldstændig som Vorherre havde skabt mig, dog nok med en pik, der reagerede noget voldsommere. Jeg bemærkede, at Kirsten var ikke helt uinteresseret i min tilstand, og spurgte om det var hendes nøgne krop, der havde bragt mig i den tilstand, hvilket jeg måtte erkende. Da Kirstens fingre langsomt nærmede sig trussekanten og forsigtigt lirkede lidt på trusserne, holdt mit hjerte næsten op med at slå. Nu fik jeg Kirstens mest intime del at se og Niels’private hemmelighed. Jeg kunne nu skimte et par knaldsorte pubeshår. Langsomt kom missen mere og mere til syne. Nu stod Kirsten ligeså nøgen som jeg selv, og hvilket syn. Det kunne nu ses, at Kirsten normalt ikke klæder sig helt af i solen, ikke engang i deres ellers rimeligt ugenerte have. Det er nok den dejligste krop, jeg endnu har set. Hun var temmelig brun over det hele, bortset fra et trekantet område, der var helt hvidt og til kontrast var dækket af en pæn knaldsort trekant af lidt grove hår, Brysterne var lige så hvide, og beviste, at overdel altid blev brugt.

Jeg var færdig med at tage billeder, og vidste ikke hvad jeg nu skulle gøre. Det var Kirsten der åbnede samtalen med et ”er vi kvit nu”. Hvilket jeg bare kunne nikke til, jeg var helt i trance. Jeg tror Kirsten mærkede situationen og ville så småt udnytte den fordel hun havde fået. Så Kirsten bad mig onanere, mens jeg beundrede hendes krop. Jeg kunne ikke andet, jeg greb om pikken med min hånd og gned frem og tilbage, mens jeg ophidset stirrede på de hvide bryster og den tætte sorte mis. Der gik dog ikke lang tid før jeg kom med et stort sprøjt, der ramte Kirsten på hendes ene lår, resten faldt ned på deres lidt mørke tæppe.

Jeg skyndte mig ned på mit værelse. Jeg var både helt oppe at køre og samtidig noget brødbetynget. Havde jeg nu mistet Kirstens venskab, blev jeg nødt til at rejse? Dette fik jeg svar på næste dag.

Da jeg stod op næste morgen, ville Kirsten gerne tale med mig. Nu var det hende, der ville have revanche og beskyldte mig for at have ødelagt gulvtæppet med mit svineri. Så nu skulle jeg gøre som hun ønskede. Når alt kom til alt var Kirsten blevet ligeså liderlig som jeg ved gårsdagens hændelse. Hun beordrede mig ned i lænestolen og løftede op i sin nederdel. Jeg blev noget forundret for lige ud for min mund dukkede hendes lækre sorte afgrænsede fisse op. Så kan du godt begynde at slikke sagde hun. Jeg må indrømme, at alt det jeg havde fantaseret om de sidste tre år, gik nu i opfyldelse. Det var noget så dejligt at mærke de lidt ru hår på min tunge, samtidig med min tungespids begyndte at kæle for hendes klitoris. Kirsten var bestemt ikke upåvirket, hun vred sig og stønnede sagte, og det varede da heller ikke længe før hun kom med nogle vældige krampetrækninger.

Nu kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg nærmest væltede Kirsten om på gulvet, rev trøjen over hovedet på hende, og begravede mit hoved i hendes små bryster, jeg var ikke den med mest erfaring, men var dog godt klar over, at tungen også kunne bruges på de mørke spidser af brystet, mens mine fingre forsigtigt legede med hendes små bløde bryster. I det samme mærkede jeg en blød feminin hånd omkring min meget stive pik. Jeg kunne mærke, at jeg var tæt på udløsning og vred mig lidt fri. Det skulle ikke stoppe endnu. Langsomt fik jeg min pik i stilling. Den stod nu som et spyd på vej ind i den mørke urskov. Nu stødte jeg og kunne mærke en blød meget våd grotte omsluge mit meget stive lem. Jeg blev endnu mere ophidset af at se min pik glide ind og ud af Kirstens dejlige mørke mis, hvor hårene glinsede af Kirsten safter. Pludselig sagde Kirsten, at jeg ikke må komme oppe i hende, da hun ikke bruger beskyttelse, til gengæld kunne hun godt tænke sig at tage den i munden. Det havde hun aldrig prøvet. Jeg trak mig, som omtåget i en rus, ud af hende. Kirstens dejlige ansigt nærmede sig spidsen af min pik, om med sin tunge, begyndte hun at slikke den forsigtigt og langsomt. Det var liderligt at se hendes mund omkring pikken samtidig med hendes sorte hår lå ned over den. Der gik ikke lang tid før jeg med et ordentlig ryk sprøjtede Kirsten i munden. Det var nok ikke lige det hun havde forventet, og jeg ved ikke rigtigt om hun kunne lide det. Vi lå og kælede lidt for hinanden, og hvis Kirsten ikke havde mindet om, at det snart var spisetid, var jeg blevet ved med at ligge og røre ved denne dejlige krop.
Vi gik hver til sit, badede og klædte os på. Næste dag kom Niels og eventyret måtte slutte. Vi mødtes ovenpå, hvor vi spiste frokost sammen. Kirsten betroede sig til mig, om at det havde været det mest ophidsende hun havde været ude for, hvilket jeg kun kunne give hende ret i. Vi var også enige om, at dette var vores hemmelighed, som nok ikke skulle gentages.

Jeg blev der resten af mit kursus, og da jeg var færdig, tog jeg pænt afsked med Niels og Kirsten. Jeg kunne lige mærke Kirstens fingre lige gav min pik et hurtigt lille klem. Nu vidste jeg hvad det var Niels satte så meget pris på, så når han snakkede om hvor genert Kirsten var og trofast mod ham, havde jeg svært ved at skjule et lille smil.

Som et lille efterspil fandt jeg, da jeg var til en fotoaften, en kæreste. Hun lignede Kirsten lidt. Jeg så senere meget mere til Niels og Kirsten, men den oplevelse jeg havde der sidst, har endnu ikke gentaget sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.