Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Skulle hjælpe min mors nabo, en ældre kvinde på 70, med at flytte møbler, så hun kunne male og tappeseere i soveværelset. Jeg møder op lørdag, og vi går i gang med at bære møbler ind et andet værelse, og vi skiller hendes seng ad og bære den ind. Da vi når til kommoden og rykker den ud fra væggen, ryger der noget på gulvet. Jeg gå hen for at samle det op, det var et massageapparat, og det var gået i stykker. Jeg smiler og giver det til Inge,som hun hedder. Hun bliver lidt flov, og siger, jeg har altid brugt sådan et siden min mand døde, det giver en dejlig orgasme. Det skal du da ikke være flov over, min kone har da også et, og jeg onanere da også, hvis trangen er der.

Hun svarede ikke på det, og vi bar de sidste ting ud, og vi aftalte, hun skulle sige til når hun var færdig med at male, så ville jeg komme og hjælpe hende med at sætte på plads.

Hun spurgte mig så om jeg ville hjælpe med en ting mere, og jeg sagde ja.

Vil du købe et nyt massageapparat til mig, jeg kan ikke lide at gå ind og købe det, det var meget svært for mig da jeg købte det andet. Ja sagde jeg, jeg er i kbh. om tirsdagen, så ser jeg efter et.

Hun sagde tak, og jeg kørte hjem. Efter hun havde ringet om torsdagen, og spurgt om jeg ville hjælpe med at sætte på plads om lørdagen,, mødte jeg op med den indkøbte DILDO, en naturlig afstøbning af en pik, og gav hende den, og sagde, nu har du en jomfru trøster igen. Hun sagde tak og lagde den på køkkenbordet. Vi bar møblerne ind i det nymalede soveværelse, og derefter bød hun på et par stykker smørrebrød og en øl og snaps. Hun fortalte hun var glad for jeg havde købt en ny dildo, og vi snakkede onani imens vi spiste, og jeg fortalte hende, at min kone og jeg af og til onanerede sammen, og vi begge fik en dejlig orgasme . udløsning af det.. Hun sagde så det var længe siden hun havde set en mand sprøjte, og spurgte om vi skulle onanere sammen, når vi havde spist, da hun trængte, efter en uge uden dildo. Jeg sagde ja, da jeg selv var blevet liderlig.

Da vi havde spist tog hun sit tøj af, og gik ind i soveværelset med dildoen og sagde, kom med.

Jeg gik efter hende, og tog mit tøj af i soveværelset, og satte mig i en stol ved siden af sengen.

Inge begyndte derefter at kører dildoen ud og ind, og jeg sad og spillede min stive pik. Hun smilede og sagde det så frækt ud, og det var dejligt.. efter 4 . 5 min kom hun med et skrig, og lagnet hun lå på blev vådt, og hun bad mig komme ud over hendes bryster, hvilket jeg gjorde, efter kort tid.

Jeg ville nu kæle med hendes våde fisse og bryster, men hun sagde det måtte jeg ikke, men jeg måtte gerne onanere med hende en anden gang. Jeg gav hende et klap på brystet og sagde med fornøjelse. Hun rejste sig og gav mig et klem på pikken, og sagde tak, og tak for jeg havde købt en ny dildo, og så af gummi, den var bedre end den gamle.

Vi tog tøj på og jeg kørte hjem. Vi har siden onaneret sammen en 5 - 6 gange, og hun nyder når jeg sprøjter, og jeg har nu fået lov at masturbere hende med dildoen, og hun har lært at spille min pik, og hun elsker at mærke, når jeg kommer, men jeg må stadig ikke kæle med hendes fisse og bryster, men det kommer måske en dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.