Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Månederne var gået en efter en. Ingen tilnærmelser fra min side. Ingen seksuel kontakt. I begyndelsen var du egentlig godt tilfreds med ikke at skulle ”lade som om” eller afvise.

Men som tiden gik begyndte du at fornemme et savn. Først svagt men efterhånden tydeligere og tydeligere. Nogle gange forsøgte du at få mig med, men hver gang mislykkedes det. Enten fordi jeg afviste dig eller fordi du ikke fik noget ud af det, fordi jeg simpelt hen ikke kunne tilfredse dig eller var stiv nok.

SEX I DAG?

Vi snakkede ikke om det og hverdagen fortsatte sin egen skæve gang med de sædvanlige skænderier indimellem – og efterhånden forsøgte du heller ikke mere.

En dag fik du så en telefonopringning. Fra ham. Din første reaktion var ”åh, nej” – men han ville bare spørge, om apoteket kunne skaffe et bestemt krydderi til ølfremstilling. Samtalen var ret kort og uden undertoner af noget. Du lovede at undersøge og han ville ringe tilbage.

Ugen efter ringede han igen og du bekræftede at I kunne skaffe det ønskede og spurgte om I skulle sende. Han sagde, at det var lettest hvis han kom forbi og hentede på apoteket, når det var ankommet. Du skulle bare skrive en sms, når det var der.

Endnu en uge gik og krydderiet ankom. Du sendte en sms som lovet og fortalte, at han bare kunne hente det i apotekets åbningstid.

Et par dage senere havde du fri og apotekstelefonen ringede. En af dine kolleger fortalte, at der stod en mand i skranken, som skulle have noget, som ingen vidste hvor var. Du fortalte det og også hvad prisen var aftalt til. Kort efter kom der en sms. Fra ham kunne du se. Han spurgte om du var hjemme, så ville han lige komme forbi og takke – hvis det var ok for dig. Din første tanke var at svare, at det var en dårlig idé, men dine fingre skrev ok.

To minutter senere ringede det på døren. Masser af tanker fór gennem hovedet på dig, mens du forsøgte at opføre dig helt normalt og afslappet, selv om du var det stik modsatte. Han havde en buket blomster med, som han stak frem, mens han sagde tak for hjælpen. I stod stadig i døråbningen, da du sagde at det jo bare var en almindelig handel og det var for meget med blomsterne.

”De er også en undskyldning for dengang, du ved”, sagde han. ”Det var dumt og overilet og forkert, og jeg håber ikke, du stadig er sur på mig?”

”Sur? Ikke mere – men det var ret ubehageligt, da det stod på”, svarede du. Du sagde, at det nu også var en del af fortiden ligesom det der skete for 40 år siden.

”Fint. Men tak for hjælpen alligevel. Det kan være, at vi får behov for andre ting på et senere tidspunkt. Så ringer jeg. Jeg må hellere smutte…”, sagde han.

Du besluttede dig til at det ville være for uhøfligt ikke at byde ham inden for, så du spurgte om han ikke ville have en øl eller en kop kaffe. Du kunne se, at det var en invitation, han ikke var ked af, så han sagde ja til kaffen.

I kom ind i køkkenet og du satte først blomsterne i vand og begyndte derefter at lave kaffe, mens I snakkede om neutrale ting, især hvad krydderiet skulle bruges til. Det føltes ikke kunstigt på nogen måde. Han beundrede udsigten og du sagde, at han da lige kunne gå op ovenpå for at se den derfra. Imens fortsatte du med at finde kopper frem.

Han spurgte hvad det var for en bygning, man kunne se længst ude til venstre og forsøgte at forklare hvorhenne, men du var i tvivl om hvad han mente, så du gik op ad trappen. Han stod ved gelænderet og pegede og du stillede dig ved siden af for at finde ud af hvad han mente.

Gnisterne sprang straks. I stod ganske tæt med ham en anelse bag dig. Han lagde en hånd på din hofte samtidig med han pegede. Du lænede dig lidt frem og han fulgte efter. Du hørte intet. Så intet. Fornemmede kun hans nærhed og din pludselige ophidselse. Den kom ikke snigende – men var der som en eksplosion. Han flyttede sig en anelse og stod nu lige bag dig, mens du hørte dig selv forsøge at sige noget om den ny bygning ved museet. Hans anden hånd lagde sig også på din hofte og han pressede sig ind mod dig. Du lukkede øjnene, mens du mærkede hans underliv presse sig mod din bagdel. Han var hård.

Hans hænder gled ned omkring din bagdel, ned til det nederste af nederdelen og du mærkede ham skubbe den op. ”Hvad laver du”, hviskede du. ”Noget jeg har haft lyst til i årevis”, hviskede han tilbage. ”Men du vil vel helst have at jeg skal lade være?”. ”Ja, du skal holde op”, hviskede du.

Men din krop og din stemme forrådte dig og det vidste han. ”Du ka´ slet ikke li´ det her, vel”, hviskede han. ”Nej, slet ikke”, hviskede du.

”Hvad er det du ikke ka´ li´?

”At du rører ved mig på den måde”

”Hvorfor ikke”?

”Fordi jeg ikke er vant til det”

Hans hænder trak dine trusser ned og du mærkede hans hånd mellem dine ben. Et par fingre åbnede dig blidt og du fornemmede at eksplosionen havde gjort dig åben og våd. Du hørte dig selv stønne højt, mens fingrene blidt bevægede sig på og i din kusse. Du rejste sig fra din foroverbøjede stilling og hans hænder gled ind under din bluse og kærtegnede dine bryster. Han fingre gned dine brystvorter og samtidig mærkede du ham blive endnu mere hård mod din bagdel.

Han trak dig væk fra gelænderet og ind midt i stuen og vendte dig om. Dine trusser lå på gulvet og din nederdel sad oppe om livet på dig, mens han trak din bluse af.  

”Ikke her”, hviskede du og trak ham ind i soveværelset. Han skubbede dig ned på sengen, mens han samtidig trak din nederdel af. Han skyndte sig at tage skjorten af, mens du åbnede han bælte og trak ned i hans lynlås. Hurtigt og hektisk kom han af bukserne og underbukserne fulgte med. Det hele gik nu meget, meget hurtigt. Han lagde sig ned ved siden af dig og kyssede dig dybt på munden, mens hans hænder kærtegnede din krop. Du begyndte også at røre ved ham og nåede hurtigt ned mellem hans ben, hvor du mærkede en mere stiv og hård pik, end du nogensinde havde haft i din hånd. Du begyndte at gnide ham blidt og han blev endnu større. Samtidig var hans fingre igen mellem dine ben og du kunne høre og mærke, at du var meget våd. I hviskede en masse i ørene på hinanden, mens ophidselsen steg endnu mere.

”Jeg vil kneppe dig nu, Else Marie. Ligegyldig om du siger nej, så vil jeg kneppe dig”, hviskede han i dit øre.

”Gør det bare. Du må godt. Du skal”, hviskede du tilbage. Du spredte benene vidt ud til siden og han greb om din bagdel, mens du førte ham på plads. Langsomt gled han op i dig, og du blev fyldt helt ud. Men det gjorde ikke ondt. Tværtimod spredte varmen sig i hele din krop, mens han begyndte at støde ind og ud. Han blev mindre og mindre blid. Hans pik bankede op i dig og hans hænder greb hårdere og hårdere om din bagdel. Den lette smerte forøgede din ophidselse og du mærkede orgasmen komme.

”Åhh, bliv ved. Jeg kommer nu. Jeg kommer nu. Din pik er så dejlig oppe i mig. Jeg kommer nu”, hviskede du. Og det gjorde han også. Hans hænder greb meget hårdt om din bagdel, da han kom og I stønnede begge, mens jeres tunger snoede sig omkring hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.