BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en dejlig sommerdag , i svigermors sommerhus. Min kone og jeg havde en forlænget weekend , og vi havde lovet svigermor , at hjælpe hende , med forskellige småting i huset.

Vi havde set fjernsyn , en godt ophidsede FILM , hvor intet var overladt til fantasien , så vi var lidt tændte alle tre. Svigermor sagde godnat , hun ville gå i bad og i seng , og min kone og jeg sad i sofaen , og hun var tændt , så da svigermor gik , sagde hun jeg skulle tage tøjet af hun ville sutte min pik som hende i filmen , og da jeg også var liderlig , smed jeg tøjet og satte mig bekvemt , og hun begyndte at sutte den dejligt , og vi glemte nok tid og sted , for pludselig kom svigermor ind , hun havde glemt sine læsebriller , og hun smilede frækt , og sagde , nå i kunne heller ikke tåle den film , jeg har lige nydt bruseren , og har en DILDO , jeg bruger af og til. Så tag den med herind , og lad os hygge sammen , sagde min kone , og uden et at sige noget gik svigermor ind og hentede sin dildo , og en flaske vin . Hun tog sin badekåbe af , og satte sig i lænestolen , og min kone tog sit tøj af , så vi var alle nøgne. Svigermor sagde det var frækt at se os sammen , og hun ville nyde at se mig komme , imens hun legede med sig selv. Min kone sagde at hun syntes svigermor skulle have lov at sutte mig, imens hun så på og prøvede dildoen , for sådan en havde hun ikke prøvet før.

Svigermor satte sig over i sofaen , og gav min kone dildoen , så tog hun min hånd ned i hendes skridt , og begyndte så at spille pik på mig. Min kone nød dildoen kunne jeg se , så jeg sagde til svigermor at hun kunne ligeså godt , mærke en rigtig pik , i stedet for dildoen , så hun lagde sig ned , og og jeg førte min pik op i hende , og bollede hende , og hun bad mig komme i hende , da det var længe siden hun havde mærket en pik komme i hende. Der gik kun et par minutter , så kom jeg med et brøl , og svigermor sugede mine safter til sig , og smilede tak for det. Min pik var stadig stiv , så jeg gik hen til min kone , og tog dildoen , og gav den til svigermor , og så fik min kone den stiveste pik hun nogensinde havde fået , og der gik også kun et par minutter , så kom jeg igen , og min kone kom også samtidig med , og svigermor legede med sin dildo. Jeg gik over til hende , og klemte hendes bryster , og min kone tog dildoen og gav svigermor en hjælpene hånd , og efter kort tid fik svigermor en dejlig orgasme. Til afslutning tog hun min pik i munden og suttede den stiv , så jeg måtte spille den af til afslutning , og sprøjtede ud over hendes dejlig , flotte , store bryster.

Vi gik derefter i seng , og sov godt og længe , og jeg har et par gange derefter , hjulpet svigermor med et par "småting" , både med og uden konens hjælp.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.