Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Her er min beretning om chefens datter, som skete for nylig.
En dag var jeg alene i firmaet (normalt er vi 3, chefen, mig og en kollega). 3 eftermiddage om ugen kommer chefens datter to timer og laver forfaldende arbejde på kontoret og lageret. Jeg glæder mig mere og mere til disse dage for hun har en gudelig skikkelse med den frækkeste numse og to gode håndfulde meloner.

Vi var som sagt alene på kontoret denne dag. Jeg nyder altid at få hende til at række mig noget fra øverste hylde, så man kan se det meste af hendes gyldenbrune mave og ryg, eller få en til at bøje sig ned efter noget foran mig. Dette efterlader et gudesyn når man kan se direkte ned mellem hendes gyldne balder. (Det er ikke altid hun husker at få sin g-streng på om morgenen.

Denne dag skete der noget særligt. "Jane, kan du ikke lige række kassen med brochurer fra nederste hylde" spurgte jeg med forventning i stemmen. Og ganske rigtig. Hun satte sig på hug og frem kom revnen. Det var en af de dage hvor hendes trusser lå hjemme i skuffen. Synet af hendes røv afspejlede sig hurtigt i mine bukser. Hun fandt desværre alt for hurtigt kassen, som hun gik om til mit bord med. Hun stillede den foran mig og så skete det. Hun nærmest slog sin hånd ned i mit skridt, hvor man tydeligt kunne se min stivert. "Jeg er lige fyldt 16. Tror du ikke snart jeg er træt af dine julelege din gamle gris" sagde hun frækt. (Jeg er kun 23). "Jeg gider ikke se din kæmpe bule hver dag uden at prøve den". Hun tog fat om min godt stive pik og rykkede lidt i den. Jeg var totalt liderlig nu, men fornuften kom op i mig. Jeg skubbede hende blødt væk, jeg skubbede selvfølgelig på brysterne og sagde det kunne jeg ikke gøre mod hendes far.. Hun klaskede til pikken med flad hånd og skred.

Klokken var nu 16. og jeg ville tage et fyraftensbad. Jeg kom til at tænke på hendes numse og turen hun gav min pik, som straks rejste sig under bruseren. Jeg begyndte selvfølgelig at spille pik og lige før jeg sprøjter over det hele, bliver badeforhænget hevet til siden. Ind træder Jane splitter ravendes nøgen. "Har du brug for hjælp" spørger hun og fjerner mine hænder fra mine nosser og fører dem op til hendes ungpige bryster. "Bare rolig far er ikke hjemme før om 2 timer" siger hun og sætter sig på hug. "Er det ikke sådan du plejer at vil have mig" så tager hun min eksplosive pik i munden. Jeg advarer hende om ladningen der er på vej, men hun nikker bare og sutter videre. Der går ikke 10 sekunder før hendes mund fyldes med sperm. Hun laver synkebevægelsen. "Nu er det min tur"

Hun lægger sig ned: "Sut mig" Jeg kan ikke andet end at adlyde. Det er først nu jeg får øje på hendes velplejede fisse. Kun en ganske tynd streg af blond hår fører ned til de dejligste læber jeg endnu har set. Jeg begynder at slikke og slikke. Hendes læber bliver mere og mere opsvulmede og hun stønner mere og mere. Lige da jeg putter tungen på klitoris skriger hun og begynder at sprøjte. Det var den dejligste kusse saft jeg har smagt og der kom ikke så lidt.

Nu ville hun have pik og den var mere end klar. Vi blev enige om at gøre det på mit skrivebord. Det var lidt frækt at gå nøgne gennem lageret, for der var ingen af os der vidste hvornår kollegaen kom tilbage. Hun ville ikke risikere at min stive pik skulle miste kraften, så hun trak mig stille og roligt gennem lageret i min pik. Jeg var allerede ved at eksploder igen ved synet af hendes vuggende baller mens hun trak i pikken.

Henne ved mit bord lægger jeg mig og hun sætter sig ovenpå pikken. Hun ridder næsten al kraften ud af mig, mens jeg bare ligger på min flade og får den helt store tur. "Hold kæft hvor føles sådanne unge bryster godt i mine hænder" stønner jeg. Det fik Jane til at stoppe rideturen. "Skal du ikke yde noget, eller skal jeg fortælle far du har voldtaget mig. Vi kravlede ned fra bordet. Jeg stillede hende i en vinkel op af bordet og begyndte at føre min pik om mod numsehullet. "Nej" stønnede hun. "Skulle jeg ikke yde noget" svarede jeg og førte forsigtigt pikken ind af hendes røvhul. Hun stønnede et svagt av og jeg spurgte om jeg skulle holde. "Bliv ved" skreg hun og det måtte jeg så hellere. Da hun havde vænnet sig til størrelsen af min pik red jeg hende i bund. Hun skreg og skreg, så jeg var nødt til at putte min hånd i hendes mund. Pludselig bed hun hårdt samtidig med at jeg sprøjtede op i numsen. Jeg hev pikken ud og sperm og safter begyndte at sive ud af hendes lækre numsehul.

Vi var begge godt svedige så vi besluttede at tage endnu et bad. Denne gang kunne hun ikke trække mig i pikken. Den var helt livløs. Under bruseren begyndte den dog at røre på sig bare ved at stå og gnide mig op af hendes gyldenbrune krop. "NÅH, jeg har da ikke helt dræbt din pik" , spurgte hun med et glimt i øjet. Da vi havde skyllet vores kroppe blev vi hurtigt enige om, det ikke var sidste gang dette skete. Hun kommer da også frivilligt med brochure kassen når vi er alene på kontoret.

Dagen efter fik jeg en intern mail fra min kollega: "Nå har du også været til 16-års fødselsdag"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.