Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg boede jeg på et tidspunkt Østerbro i en større ejendom med fællesvaskeri, hvor kontakten til Birgitte blev skabt. Dengang var jeg 33 år.

En aften jeg var alene i fællesvaskeriet kom en dejlig moden kvinde i vaskeriet med håb om en chancevask. Hun var noget buttet, men gennem hendes bluse kunne jeg spotte et par dejlige store bryster, som lige var noget for brystfikserede mig. Jeg var færdig med mine maskiner, da hun spurgte spurgte hun mig om hunne kunne tage maskinen, som jeg venligt sagde ja til.

SEX I DAG?

Hun takkede meget og vi startede en samtale om ejendommen hvor vi begge boede. Jeg havde set hende før og hun kunne også huske mig fra generalforsamlingen i ejendommen, hvor vi ikke havde siddet langt fra hinanden.

Samtalen kom også ind på hvad vi arbejdede med, hvor jeg svarede at jeg arbejde som IT supporter. Hun nævnte at hun fornyligt havde købt en pc der drillede lidt. Jeg tilbød at kiggge på det når jeg havde været oppe med vasketøjet. Jeg fik at vide hvilken opgang hun boede i og skyndte mig at blive færdig.

Jeg gik ud af døren og kort efter bankede jeg på hendes dør. Hun åbnede med et smil og bød mig indenfor, hvor jeg fik tilbudt et glas rødvin, som jeg svarede ja til.

Hun viste mig hen til pc'en og jeg gik i gang med at få løst hendes problemer. Hun stod og kiggede med og kom så tæt på at hendes gigantiske bryster strejfede min skulder. Min lille ven begyndte at røre lidt på sig medens hun stadig stod tæt på.

Hun spurgte om det gjorde noget at hun tog en bad medens jeg kiggede på hendes pc, hvilket jeg havde det helt fint med. Hun gik ind i soveværelse og kom kort efter ud i tillukket badekåbe, og hun gik i retning af hendes badeværelse.

Min pik blev stiv ved tanken om Birgitte og de kæmpestore bryster, og det var mere end svært at samle tankerne om hendes pc.

Jeg har altid tændt på modne og der er et par FILM af slagsen i min samling.

Der gik vel to minutter hvorefter hun kom af badeværelset med en noget mere åben badekåbe der ikke kunne holde de store bryster helt inde. Jeg vendte mig om og hun sendte mig et sødt smil forefter at gå ind i hendes soveværelse for at tage tøj på.

Jeg var i mellemtiden blevet færdig med hendes pc og havde sat med over i sofaen med mit glas rødvin.

Birgitte kom ud af soveværelset og havde taget en mere udfordrende bluse på end hun havde på i vaskeriet.

Den var noget nedringet og gav et dejligt udsyn til brysterne som var kollosale. Hun takkede for hjælpen og tilbød mig nogle penge som tak, som jeg svarede nej tak til.

Det var mere end svært at kigge hende i øjnene hele tiden, og da hun bukkede sig ned for at tage fat på en slikbøtte hun havde stående på gulvet var der frit udsyn til hendes dejlige bryster.

Da, hun rejste sig op havde hun spottet at jeg vidst nok havde fået syn for sagerne, og spurgte mig om synet var dejligt. Jaa fik jeg fremstammet og hun smilede frækt til mig.

Hun måtte tilstå at hun havde set fra vinduet at jeg var gået i vaskeriet, og der var en lumsk bagtanke med hendes chancevask. Nu var det jo heldigt at hun havde en pc der kunne kigges på, ellers havde hun fundet på en anden undskyldning til at lokke mig med op.

Jeg rejste mig fra sofaen med noget af en rejsning, og vi mødtes hurtigt et dejligt tungekus. Hun greb fat ude på mine bukser og gned hendes hånd op af ned af skaftet. Min lille ven var stenhård og føltes som han var ved at springe. Hun snavede bedre og mere intest end nogen anden kvinden jeg havde snavet med i mit liv. Hun begyndte at åbne mit bælte og lyne bukserne ned, hvorefter jeg trak hendes bluse af og hendes kæmpebryster kom til syne bag en BH der ikke kunne holde sådanne kæmpebryster tilbage.

Jeg tog hendes på brysterne og begyndte at ælte med dem. Hendes vorter blev hurtigt stive og hun havde fået trukket mine underbukser ned og stod med min pik i hånden. Hun bukkede sig ned og tog den ind i hendes varme mund.. Hold da kæft hvor kunne Birgitte sutte pik og det varede ikke mange minutter før jeg skød en ladning af ned over hendes store bryster.

Hun trak mig med ud på badeværelset hvor hun tændte for bruseren. Vi stod begge under bruseren og fik hurtigt tungetontakt igen, samtidigt jeg havde den ene finger oppe i hendes skede og brugte den anden hånd på det ene af hendes massive bryster. Min pik fik massiv rejsning igen medens vi snavede videre. Hun bukkede sig ned og tog mit erigerede lem i munden, for kort efter at tage den ud og sige, at nu var det hendes tur til at blive forkælet.

Vi tørrede os hurtigt med et håndklæde og hun førte med et solidt greb omkring pikken mig med ind i soveværelset. Hun lagde sig ned og jeg begyndte at slikke hendes fisse medens jeg stadig havde en hånd oppe på hendes venstre bryst. Hun mumlede nogle lyde der tyede på at det var noget hun nød. Hun trak min hånd opad og sagde at hun ville havde min pik indenfor. Jeg førte derefter mit lem ind i hendes dejlige varme kusse, som overraskede mig ved at være dejlig stram. Tempoet steg og jeg fik hende til at komme i en dejlig orgasme for hende. Da, jeg for nylig havde sprøjtet, så var min lille ven stadig ikke på vej.

Jeg trak mig ud af kussen, hvorefter hun bad mig om at lægge mig på ryggen. Hun kærtegnede op og ned af mine ben, samtidigt med at hendes tunge bryster rørte mit skridt. Hun tog min pik i munden og tog den til roden flere gange. Medens hun suttede som en drøm måtte jeg bare ælte med de store bryster som gyngede frem og tilbage i takt med at hun suttede min pik.

Hun førte nu sin skede ned over min pik og sank ned omkring den, et dejligt ridt begyndte og hun bøjede sig forover så jeg fik hendes kæmpebryster i hovedet.

Jeg tog den ene brystvorte i munden og suttede og bed hende blidt i vorten som var blevet stiv.

Hun rejste lidt op og jeg fat om hendes hofter, synet af de store patter der gyngede vildt og pikken der gled frem og tilbage fik mig til at komme med en voldsom ladning inde i skeden på hende.

Vi lå derefter og hyggesnakkede lidt medens vi kom til hægterne igen.

Vi gik ind i stuen og snakkede videre over et glas rødvin mere, da det pludselig ringede på døren. Birgitte tog badekåben på og åbnede døren. Det viste sig at være hendes nabo som var en kvinde Birgitte talte meget med.

Naboen Lone spurgte åbenbart efter om Birgitte havde noget fløde, og overraskende for mig lukkede hun Lone ind i gangen og ud i køkkenet. Jeg kunne høre at de sludrede i køkkenet og begyndte at tage mit tøj på.

Jeg kunne høre at Lone sagde til Birgitte at hun havde hørt aktivitet fra soveværelset, og hun var blevet nysgerrig over hendes gode veninde havde gang i lagnerne.

De kom begge ind i stuen og Lone præsenterede sig som en meget god nabo til Birgitte. De viste sig hurtigt at de talte fortroligt med hinanden om deres sexliv og at de begge havde snakket om mig efter at have set mig til generalforsamlingen i ejendommen. Birgitte havde dog været mest modig med at forsøge at få kontakt, som lykkedes via vaskekælderen.

Lone var i begyndelsen af 50'erne og havde også et brystparti der kunne få en baby til at skrige efter mad.

Lone tog badekåben af og Lone satte en PORNOFILM i DVD afspilleren. Birgitte begyndte at klæde mig af igen og medens hun suttede min pik stiv igen, så begyndte Lone at tage tøjet af. Hun startede med hendes bukser og dernæst trusserne, hvorefter hun kom over og gav mig et dejligt tungekys. Lone forslog at vi gik ind til hendes lejlighed ved siden af, da hun havde en stor dobbeltseng. Birgitte kiggede ud af hendes dørspion for at checke om der var nogen i opgangen, og åbnede derefter døren. Lone's dør stod på klem, og vi var hurtigt derinde.

Lone bad mig om at lægge mig ned i hendes seng og ligge stille. Lone og Birgitte kyssede hinanden og Lone tog sine bluse af og hendes kæmpebryster kom til syne. Det var svært at ligge stille med det syn, men heldigvis kom Lone ned til mig og tog min pik i munden.

Hun var måske ikke lige så god til at sutte pik som Birgitte, men ikke dårlig. Jeg æltede med hendes bryster og Birgitte kom op i sengen for at kysse mig. Birgitte ville nu have slikket sin fisse medens Lone suttede mig inderligt. Min tunge slikkede Birgitte noget drilsk og imellemtden var var Lone gledet ned over min pik og red den vildt. Birgitte trak ned til Lone og de begyndte at kysse igen.

Lone trak sig forover og hendes kæmpebryster gyngede ned i mit ansigt. Vi mødtes med tungekontakt og jeg kunne mærke Birgitte havde hånden nede på mine nosser og skaftet medens det gled ud og ind i Lone's dejlige skede.

Nu ville Lone have mig bagfra, hvilket jeg adlød. Jeg fik ført den ind i hendes varme skede, og satte hun tempo på. Lone var noget højlydt og vi kom samtidig en dejlig orgasme.

Nu var der brug for en pause i Lone's køkken med endnu et glas rødvin, som er godt for at holde længere.

Der var intet tyede på at de var færdige for i dag, men jeg troede nu ikke på at der var mere liv i min lille ven.

Efter en noget fræk samtale i køkkenet og de to modne piger kun siddende i badekåbe og kinomo kom der igen liv i min pik. Lone kom hen til mig stående og jeg åbnede for kinomoen og suttede på hendes store bryster. Birgitte følte at det var tid til at sutte min pik og tog derfor min pik i munden. Birgitte havde åbnet for badekåben og jeg kunne mærke hendes dejlige bløde bryster medens huns suttede som en drøm.

Lone bukkede sig ned over køkkenbordspladen og Birgitte slap sit arbejde og førte mig tungekussende og med hjælpende hånd op i Lone's skede. Jeg greb efter om Lone's hofter og slap nogle gange mit tag for at kunne tage på hendes store bryster. Efter nogle minutters heftig banken op i Lone's kusse, så mente Birgitte at det var hendes tur, hvorefter de skiftede plads. Jeg førte pikken op i Birgitte's hvor den havde være nogle gange hertil aften.

Lone havde været så snu at trække gardinerne for, så andre i ejendommen ikke havde udsyn til hvad der foregik i Lone's køkken.

Birgitte stønnede vildt og det var dejligt at banke i bund i hende skede. Lone ventede utålmodigt medens hun legede med sig selv. Nu måtte dog vente lidt mere, da Birgitte ikke var færdig endnu. Jeg lagde mig ned på køkkengulvet og Birgitte gled ned over med. Lone var ved at gå til af længsel efter pik, så hun nærmest løftede Birgitte af. Lone tog min pik der netop var gledet ud af Birgittes skede ind i sin mund, for kort efter at glide ned over den. Lone's store bløde bryster gyngede vildt og jeg kunne mærke at ladningen var på vej. Lone gled af og tog hurtigt min pik i munden og slugte rub og stub.

Nu kunne vi ikke mere og gik derfor allesammen ind i Lone's seng for at sove. En god ting var det var lørdag i morgen og der kunne soves længe.

Men ak, efter en 5 timers søvn vågnede jeg ved at Birgitte slikkede min pik. Lone sov stadigt i den anden side af hendes kæmpeseng medens Birgitte fik suttet mig effektivt stiv. Birgitte lagde sig ned og jeg blev kommanderet til at slikke hende. Lone vågnede ved vores rumsteren i sengen og ville heller ikke snydes, så nu måtte jeg også slikke hende.

Jeg førte først min pik ind i Lone's skede og skiftede nærmest med fem minutters mellemrum mellem de to dejlige modne kvinder. Nu mente Lone at vi skulle tage et bad sammen selvom der var trange kår på badeværelset.

Medens Birgitte tog et bad, så tog jeg Lone bagfra opad ad vasken. Jeg æltede med hendes dejlige kæmpebryster samtigt med at der blev kørt hurtigt frem og tilbage i hendes varme skede.

Birgitte var nu vasket og mente at det nu var hendes tur, hvorefter jeg trak mig ud ad Lone og inde i Birgitte. Jeg kom eksplosivt inden i skeden og nu var jeg bare færdig.

Det der startede som lidt pc hjælp til Birgitte udviklede sig til at blive dejlig sex med to gode nabober, dog var det ikke så tit at vi alle tre var sammen på samme tid. Det har nu stået på i fire år og selvom de begge ligesom er blevet ældre, så har de stadig lysten til at elske med deres hemmelige ven fra ejendommen flere gange om ugen.

Det har holdt mig fra at finde en kæreste på min egen alder, men jeg vil ikke slippe Birgitte og Lone endnu.

Vi har holdt lav profil i gården og vaskeriet hvis der var andre end os, men der skal nok være nogle i opgangen der undrer sig over mine besøg i en anden opgang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.