Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Torsdag 2/5-2002 - Jeg stod op og efterlod Ron og Lise i vores dobbeltseng, så lavede jeg min mands madpakke og kaffe og sendte ham på arbejde.

Jeg smuttede i seng igen da de andre sov, jeg havde vel sovet en times tid da jeg blev vækket af en stønnen, det var Ron der var begyndt at lege med Lises fisse de smilede og sagde: "God morgen!"

SEX I DAG?

Ron smed Lises ben op på sine skuldre og kneppede hende, jeg kildede hans store tunge nosser mens han kneppede løs, Lise skreg højt og klagende da han fyldte hende med sin negersperm og trak sig ud af hende.
Han gav mig besked på at slikke hans pik ren, hans pik blev ikke slap mens jeg slikkede den ren, han skubbede pludselig mig ned på ryggen og gav mig samme omgang som han lige havde givet Lise, men uden nogen form for forspil eller opvarmning, han bankede løs i min drivvåde fisse med sin store stive pik, Lise kærtegnede min krop og efter en tid fortalte hun at hun ville lave morgenmad mens Ron blev færdig med mig,
Jeg skreg og hylede, Ron kneppede hårdt og dybt, jeg prøvede på at fange ham med mine ben og sætte farten ned, men han fik mine ben op over sine skuldre og øgede styrke og fart, åh gud jeg havde ikke engang set at Lise var kommet tilbage men opdagede det først da hun kærtegnede min rystende krop.
Jeg var helt i sansernes vold da jeg kom, min fisse malkede Rons pik i orgasmekramper og det blev for meget og han brummede: "Åh din liderlige hore du får mig til at komme åååååååh jaaaa nuuuu!"
Han bankede pikken hårdt i bund og kom, det sendte mig tilbage i orgasmen igen og så lige pludselig blev jeg helt slap og lå bare der uden at sanse noget som helst.
Jeg følte i en døs Ron trække pikken ud og så et sløret billede af Lise der slikkede hans pik ren.
De gik ind for at få morgenmad, men jeg blev liggende 5-10 minutter for at komme til hægterne igen så gik jeg ned og vaskede mig og gik ud og fik min morgenmad.

Efter morgenmaden var Lise nød til at gå, hun skulle møde sin kæreste, Ron og jeg tog en lille lur på et par timer.

Da vi stod op tog han mig med ud i haven og fandt til sidst et sted hvor han bad mig om at strække min arme op og gribe fat i en kraftig vandret gren på et bøgetræ og sagde: "Det her kan bruges!"
Jeg spurgte ham: "Bruges til hvad Ron?" Han smilede bare og sagde: "Vent og se Lene!"
Ron sagde at vi hellere måtte holde en pause da jeg skulle være frisk til i aften!"
Jeg var skide nysgerrig men Ron ville ikke fortælle noget om sine planer det eneste jeg fik at vide var at jeg skulle finde vores håndjern frem og give ham dem.

Da min mand kom hjem fra arbejde fik vi en tidlig gang aftensmad hvorefter Ron bad os om at følge med ud i haven, han tog os med hen til den fjerneste ende af haven hvor det træ vi så på tidligere stod, kun 6-7 meter fra den vej der passerer vores hus, det eneste der adskilte den del af haven og vejen var en gammel misligholdt tjørnehæk, hvis folk stod lige udenfor på vejen kunne de se ind, men hvis en bil passerede ville de næppe se noget inde i haven.

Ron sagde at jeg skulle smide tøjet hvilket jeg gjorde med en sær kriblen i mit underliv, hvad havde han fundet på, han trak mig hen under den gren jeg havde afprøvet højden af tidligere på dagen, trak mine arme op og lænkede mig til grenen med håndjern

Jeg kunne mærke saften løbe fra min fisse, det her var frækt at stå der nøgen og vide at hvis nogen så lige ind i haven ville de kunne se mig. Jeg måtte strække mig ud for at håndjernene ikke skulle bide for dybt i mine håndled.

Så var det Jørgens tur, Ron sagde til ham at han skulle smide tøjet, han tøvede lidt for længe for Ron hvæsede: "Vil du gerne have min pik i din røv igen Jørgen det får du hvis du ikke smider tøjet nu!"

Det fik gang I ham og lidt efter var han lænket til den samme gren som jeg men tæt på træet, som en yderligere ydmygelse Ron tog Ron et stykke snor, lavede en løkke på det og satte den rundt om Jørgens tissemand og kugler bagfra og bandt den fast til træet han stod nu hjælpe løs mindre end en meter fra mig. Jeg stod så jeg kunne se ud mod vejen og Jørgen så på mig.

Ron samlede mine drivvåde trusser op og kneblede Jørgen med dem og en nylonstrømpe som han bandt om hans hoved så han ikke kunne spytte mine trusser ud.

Vi var helt hjælpeløse og Ron kunne nu gøre lige hvad han ville med muligheden for at forbipasserende kunne se hvad der skete inde bag ved hækken.

Jeg følte en mærkelig følelse blandet af liderlighed og skam ved tanken om at vi kunne risikere naboer eller andre vi kendte fandt ud af med sikkerhed at jeg var en slavetøs der elskede negerpik, men på samme tid følte jeg en opstemthed fordi jeg vidste at Ron ville kneppe mig i fuld offentlighed om lidt.

Ron gik bare rundt om mig, nappede mig i brystvorterne, krammede mine bryster og lod hænderne glide op og ned ad mine inderlår, han undgik omhyggeligt en hver kontakt med min fisse og kilder.
Jeg mærkede længselen efter hans pik vokse sig større og større og ønskede bare at han ville tage mig hårdt og brutalt lige nu.
Han drillede mig i hvad der føltes som en evighed mens jeg og min krop ventede med længsel.

Han smed sine bukser og afslørede hans vidunderlige negerpik, stor og tyk og med en klare dråber dryppende fra spidsen af det blottede pikhoved.

Han gik om bag mig og gnubbede den dejlige pik imod min fisse han ventede bare og pludselig sagde han: "Du skal bede om den Lene!"

Jeg stønnede højlydt: "Ron knep mig giv mig din store negerpik!"
Jeg åbnede mine øjne og så en ældre kvinde omkring de 60 holde på sin cykel og se direkte ind på os med et vantro udtryk på hendes ansigt - et udtryk der fortalte alt om hendes afsky, men hun så mig lige ind i øjnede da Ron bankede sin pik langt op i mig, han havde spredt mine ben godt og grundigt mens han løftede mig op så mine fødder sprællede i luften. Jeg kunne ikke lade være men skreg: "ÅÅÅÅH RON DET ER SKØØNT KNEP MIG MED DIN STORE NEGERPIK ÅÅÅH GUD KNEP MIG RON!"

Jeg hørte et forarget snøft da damen kom op på sin cykel og hurtigt kørte væk, hvis hun bare vidste hvad hun gik glip af, men jeg tror ikke hun ville have taget imod et tilbud om at deltage i festen.
Heldigvis var det ikke en jeg kendte, men hun skulle nu nok sprede godt med sladder.

Ron satte mig ned igen og trak pikken ud. Han gik igen rundt om mig og legede med min krop, åbenbart ventede han på at en ny skulle passere.
Et stykke tid efter kom der en ældre fyr på cykel fra den modsatte retning han standsede op lige ud for os på den anden side af hækken.
Ron løftede mig op på sin pik og så mig ind i øjnene. Jeg skreg højt og jamrende og den gamle mand spurgte: "Hvad sker der gør han dig noget?"
Ron sagde: "Fortæl ham hvad der sker og at han skal holde sig ude af haven, han kan kigge men ikke komme herind!"
Jeg jamrede: "Nej han gør mig ikke noget ondt, han knepper mig og du kan se på hvis du vil!"

Den gamle mand stor lige uden for hækken nu og kiggede på os.
Ron kneppede mig hårdt og krævende mens jeg jamrede og skreg.
Til sidst fyrede han sin ladning af langt oppe I mit underliv.

Tanken om den gamle mand der så på gjorde at jeg kom endnu kraftigere end normalt, nu vidste hele kommunen hvilken liderlig tøs jeg var og at jeg elskede negerpik.

Ron trak pikken ud og spermen løb ned ad mine inderlår, jeg havde en mærkelig følelse inde i mig, på den ene side skammede jeg mig over at blive afsløret på denne måde, men samtidig mærkede jeg mit begær vokse - jeg ville ha' mere!

Ron løslod min mand fjernede håndjernene og derefter snoren om hans tissemand og kugler, så skubbede han min mand ned på knæ foran mig og beordrede ham til at slikke mine fisse og lår rene.
Den gamle mand så måbende på imens, så skyndte han sig at tage sin cykel og spurtede af sted i den retning han var kommet fra.

Få sex i dag

Det var ikke sidste gang Ron kneppede mig den dag og heller ikke det sidste negersperm min mand skulle slikke i sig den aften.

Min mand - ja han måtte bruge sin hånd hvis han ville have noget.

Fortsættes


Fredag 3/5-2002

Jeg sendte min mand af sted på arbejde, han virkede noget mut men der var jo også sket en del på det sidste som han ikke brød sig om, selv om han accepterede at andre mænd kneppede mig og gerne ville så på imens, så var det der var sket med Ron en hel del grænseoverskridende for ham, men han skulle nok bare vænne sig til det, det var helt sikkert nu at jeg ville besøge Ron i St.Louis senere på året, nu var det så bare et spørgsmål om Jørgen ville med.
Jeg smuttede i seng til Ron igen og lå længe og bare nød synet af hans sorte muskuløse krop lige der ved siden af mig i sengen.

Ved 9 tiden vækkede jeg ham og sagde at jeg gik ud og lavede morgenmad. Ron greb hurtigt fat i mig og sagde: "Jeg tager dig til morgenmad Lene!"
Det gjorde han helt bestemt efter en hed hyrdetime gik vi ned og tog et hurtigt brusebad. Derefter lavede jeg morgenmad nøgen med Ron stående bag mig mens hans hænder gled over min spændte krop, det var svært at lave noget som helst på den måde men det lykkedes.
Da vi skulle spise satte jeg mig på et håndklæde, det var nødvendigt ellers var betrækket på stolen blevet vådt.
Efter morgenmaden tog han mig med ud i haven - stadig nøgen - og skubbede mig op imod et træ og gennemkneppede mig hårdt og brutalt mens jeg klynkede og jamrede. Pludselig så jeg et glimt af postbilen der kom ind i indkørslen for derefter at forsvinde ud af syne foran huset, det lykkedes mig at bide tænderne sammen og kun komme med en klynken indtil den kørte igen. det selv om Ron bankede pikken hårdere op i mig som for at få mig til at afsløre hvad der skete med et højlydt skrig. Åh gud Ron var en rigtig slem fyr tænkte jeg lige før orgasmen rasede i min rystende krop, Ron bankede pikken hårdt op i mig igen og kom så med et brøl. "ÅH DIN LIDERLIGE TØS, NU KOMMER JEG NUUUUUUUU!" Jeg mærkede det skyde op i mig i tykke stråler og mærkede det sile ned ad mine lår da han trak sig ud og trak mig ind i huset.

Vi tog et hurtigt brusebad og sad og snakkede om hvad vi nu skulle finde på.
Jørgen ville næppe spille kort igen med eller uden stand-in. Lidt senere kom Lise "tilfældigt" forbi og vi endte alle tre i vores seng og der fandt min mand os da han kom hjem.

Vi trak ham ind i stuen og mens Ron og jeg holdt ham bandt Lise ham liggende på ryggen underspisebordet.
Først kneppede Ron Lise mens hun skrævede over Jørgens hoved, imens suttede jeg på hans pik og gned den, men kun lige til han var ved at komme, så stoppede jeg til han faldt til ro igen.
Da Ron kom i hende satte hun sig ned over Jørgens ansigt og lod ham slikke sig ren, jeg kunne mærke på hans pik at det ophidsede ham meget.

Så byttede Lise og jeg plads Ron kneppede mig hårdt og Lise slikkede og suttede på Jørgens pik imens, jeg er sikker på at det var med vilje hun ikke stoppede og Jørgen skød sin ladning ned i halsen på Lise der grådigt slikkede hans pik ren bagefter.
Jeg fik en ordentlig tur på bordet mens jeg jamrede og skreg og så kom jeg med et jamrende skrig, min fisse malkede Rons pik i orgasmekramper og lidt efter kom han dybt begravet i mig.
Jeg mærkede pludselig Lises hoved mellem mine lår og mærkede hende slikke den sperm der lækkede ud i sig med største velbehag det gav et sæt i mig hver gang tungen ramte min kilder.
Denne gang var der kun et par dråber der ramte Jørgens ansigt, resten havde Lise grådigt slikket i sig.

Lise tog hjem og vi fik aftensmad efter aftensmaden trak vi min mand ind i soveværelset hvor han blev bundet til en stol, Ron beordrede mig til at strippe og dernæst klæde ham af.
Han pressede mig ned på knæ foran sig og pressede sin pik imod min mund og sagde: "Sut kælling - NU!"
Jeg adlød og suttede og slikkede på den dejlige pik, mens Ron kom med bemærkninger som: "Se din kone se hvordan hun sutter på min pik som en anden luder!" og "Om lidt vil jeg knalde hende som hun fortjener!" Han kaldte mig tæve, liderlige kælling og luder mens jeg begærligt suttede løs.

Pludselig kom han og skød sin sæd ned i min hals i tykke stråler så jeg kom til at hoste og spildte en del af hans sæd, han skældte mig ud fordi jeg ikke havde slugt det hele og sagde at jeg var en ulydig slavetøs der trængte til en straf.
Han lagde mig over sine lår og gav mig en endefuld med flad hånd, det gjorde ondt og mine balder sved, Ron nød det tydeligvis da hans pik begyndte at vokse igen og pressede hårdt mod min mave, gud hvor blev jeg bare liderlig.

Så smed han mig på sengen og spredte mine ben og lagde dem op på sine skuldre og lod sin pik trænge op i mig, jeg var så våd at den bare gled op i mig uden problemer, han smilede til mig og sagde: "Nå du ka' li' en god røvfuld Lene du er jo sjaskvåd!"

Han kneppede løs med hårde dybe stød og fik mig til at stønne løs og fik mig til at sige ting jeg ellers ikke lige siger.
"Hvem er bedst Lene mig eller din mand?" - "Du er bedst Ron åååh gud åååh!"
"Hvor vil du ha' min sperm Lene?" - "I min fisse Ron ååh ja i fissen Ron!"
"Skal jeg knalde dig tyk Lene?" - "Jaaa Ron sprøjt din sæd langt op i mig - åååh gud jeg kommer ååååååååh!"
Jeg fik en kraftig orgasme mens Ron pumpede sin sæd op i mit underliv!"

Vi lå lidt og slappede af før Ron igen begyndte at håne min mand ved at sige: "Du har nu en dejlig liderlig kone Jørgen, synd at du ikke selv er mand nok til at tilfredsstille hendes lyster!"
"Hvad nu Lene vil du ha' mere?"
"Ååååh ja Ron knep mig igen!"
"Hørte du det Jørgen hun vil ha' mere. Du skal be' om det Lene ellers får du ikke mere i dag!"
"Ron vil du ikke nok kneppe mig igen vil du ikke nok!"
"Hørte du det Jørgen, hun ligefrem tigger om det, ha ha. Lene hvorfor får du ikke bare din mand til at kneppe dig i stedet for mig?"
"Åh lad da være med at være pjattet Ron, det ved du da din pik er mere end dobbelt så stor som hans og du knepper også bedre!"
"Hørte du det Jørgen, din kone syntes ikke du er noget værd i sengen, men bare rolig jeg skal nok tilfredsstille hende!"

Ron sagde: "Hvis jeg skal kneppe dig som du så gerne vil ha' så sut på min pik nu!"
Jeg gjorde som han ønskede og snart var hans pik stor og stenhård igen, han fik mig om på alle fire og bankede pikken langt op i mig i et hårdt stød der fik mig til at jamre. Med et godt tag i mine hofter kneppede han mig hårdt og krævende mens jeg stønnede og jamrede.
Ron stønnede: "Se på hende Jørgen, se hende presse tilbage for at få hele min pik op i sig, hun er en dejlig tæve der elsker at blive kneppet, se hendes tunge modne patter svinge vildt i takt til mine stød."
Da jeg fik en dejlig orgasme malkede min fisse Rons pik i orgasmekramper, det var for meget for ham og han knurrede: "Det kommer nu Lene ååh ja det kommer nu åååååååh jaaaaa!"

Jeg faldt slapt sammen på sengen og Rons pik smuttede ud og afleverede det sidste sprøjt op ad min ryg. Han smed sig ved siden af mig og lå lidt stille og stønnede om kap med mig.

Lidt efter sagde han at jeg skulle befri min mand og sende ham op i seng. jeg løsnede Jørgen og kyssede ham godnat før han forsvandt og lukkede døren bag sig.

Ron gav mig endnu en god tur i sengen før vi lagde os til at sove arm i arm.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.