Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mandag 6/5-2002 -Jeg stod op og sendte min mand på arbejde, jeg tror nok at han var lidt lettet over at weekenden var forbi og han kunne slippe væk fra Ron og jeg.

Mens jeg stod og lavede kaffe og smurte hans madpakke tænkte jeg med vemod på at det ville blive Rons sidste hele dag og nat, i morgen ville han rejse fra mig!

SEX I DAG?

Jeg kyssede min mand farvel og så ham køre væk, låste døren og gik ind i seng til Ron der stadig lå og sov, jeg trak dynen af ham og så på hans sorte muskuløse krop, hvilket syn ikke et gram overflødigt fedt, dog uden at virke "overpumpet", jeg pustede stille varm luft imod hans pikhoved, pikken begyndte at røre på sig, lidt mere og den begyndte at rejse sig og snart havde jeg fået den helt op at stå.

Det var for fristende og jeg begyndte at sutte på hans stive pik, han vågnede gabte og strakte sig og sagde: "Nå allerede i gang Lene?" Jeg smilede til ham og sagde: "Jeg kunne ikke lade være Ron, det var for fristende!" Han grinede og sagde: "Du er den mest pikgale kvinde jeg har mødt Lene, læg dig på ryggen og spred dine ben så skal du få hvad du har brug for!"

Jeg rullede lydigt om på ryggen og spredte mine ben villigt og følte hans pik glide op i mig og så kneppede han mig mens jeg jamrede og skreg. Jeg fik orgasme længe før ham og fik så en igen da han borede pikken helt i bund og fyrede sin ladning af dybt oppe i mit "mishandlede" underliv.

Jeg klyngede mig til ham og sagde: "Jeg vil have dig hele tiden Ron, du tager af sted i morgen og jeg vil udnytte hver eneste time der er indtil det!"

Ron grinede og sagde; "Du er en liderlig kælling Lene, du er en gift kvinde og du tigger en anden mand om at kneppe dig, det er sådan jeg kan lide det Lene, jeg skal gi' dig så meget pik du ikke kan gå ordentligt bagefter!"

Jeg sagde til Ron at vi hellere måtte få noget morgenmad og gik ud og satte kaffe over og dækkede morgenbordet.

Vi fik vores morgenmad jeg fortalte Ron at jeg kom til at savne ham og at jeg ville ønske at han kunne blive her.

Han sagde at der jo ikke gik så længe før jeg ville komme over og besøge ham og så skulle jeg få så meget pik jeg kun havde drømt om det det ville han garantere. Han fortsatte for du kommer da ikke Lene?
Jeg smilede og sagde 10 vilde heste kunne ikke holde mig væk Ron.
Han grinede og hentede et A4 ark i hans taske og lagde det foran mig, jeg stirrede på overskriften:
SLAVEKONTRAKT!
Jeg læste videre, Denne kontrakt er gældende for:
Hersker: Ron .....

Slave: Lene .........

Denne kontrakt gælder for 1 år ad gangen og er altid i kraft når Hersker og Slave er til stede.
Slaven overdrager sin fulde vilje, og krop til herskeren og skal adlyde alle hans befalinger uden tøven.
Hele slavens krop er fuldt ud til herskerens disposition.
Hvis herskeren overlader slaven i en andens varetægt skal slaven adlyde denne fuldstændigt.
I tilfælde af ulydighed kan herskeren idømme slaven en passende straf.

Den var ret kort men ret dækkende - fuldstændig lydighed mod min kommende hersker, min fisse blev så varm og våd, dette ville udfylde mine fantasier var jeg sikker på, og jeg så ind i Rons øjne og bad ham om en kuglepen og skrev under.
Så skrev Ron under og daterede kontrakten
6 Maj 2002

Jeg var nu Rons slavetøs og faldt ind i rollen og knælede foran ham og sagde: "Hvad befaler min Hersker?"
Ron smilede og lagde omhyggeligt kontrakten i et omslag og tilbage i hans kuffert.
Han så på mig og sagde: "Ryd bordet Lene og læg dig på det!"

Jeg gjorde som min nye hersker befalede kravlede op på bordet og lagde mig på ryggen med røven lige ved bordkanten og spredte mine ben for min Hersker.

Ron anbragte mine ben på sine skuldre og anbragte sit svulmende pikhoved mellem mine drivvåde skamlæber og sagde at jeg skulle bede ham om at kneppe mig.
Jeg mumlede: "Kære Hersker vil du ikke nok kneppe din nye slave?"
Ron så på mig og sagde bare: "Højere Lene - jeg kunne ikke høre hvad du sagde!"
Så jamrede jeg højt: "Kære Hersker vil du ikke nok kneppe din nye lydige slavetøs!"
Ron grinede og bankede pikken hårdt op i mig og kneppede mig hårdt og brutalt.
Jeg jamrede højt: "Av Ron det gør ondt, slap lidt af!"
Ron hvæsede: "Hvad siger du slavetøs, du burde takke mig ikke beklage dig!" Han gav mig et ekstra dybt hårdt stød som svar på min bøn og et nap i en af mine brystvorter.
Det gjorde ondt, men samtidig tændte det alle mine masochistiske tilbøjeligheder og jeg nød smerten og fik næsten øjeblikkeligt en heftig orgasme.
Ron grinede og sagde: "Bare se Lene jeg ved hvad sådan en ulydig slavetøs trænger til!"
Han kneppede videre og jeg fik ind imellem yderligere nap i brystvorterne og klask over mine lår.
Jeg var helt i sansernes vold og fik pludselig en rigtig kraftig orgasme, min fisse krammede om Rons store pik og hele min krop gennemrystedes af orgasmen.
Ron gave mig et sidste dybt stød og holdt pikken presset i bund mens han fyldte mig med sin sperm.
Ron så på mig da han havde trukket sin pik ud og sagde: "Det var en forsmag på hvad du har i vente som min slavetøs Lene!"
Jeg lå bare på bordet og min krop rystede stadig efter det heftige knald.

Da jeg kom lidt til mig selv gik vi ned og tog et brusebad, det var godt at Ron var med og kunne støtte mig lidt da mine ben føltes lidt som gele.

Jeg lavede frokost til os Ron sagde: "Nu skal du komme og besøge mig, som din Hersker befaler jeg dig at gøre det, jeg ved godt at din mand kun har 3 ugers ferie hvis han tager med, men jeg vil have du bliver hos mig i 3 måneder!"
Jeg så bare på Ron forestillede mig at blive hans slave i 3 måneder, gud hvor blev jeg varm og liderlig bare ved tanken, jeg sagde: "Det vil jeg utroligt gerne Ron, lyder skønt rigtigt skønt!"

Bagefter gik vi en tur i omegnen og fandt da også en solbeskinnet plet hvor Ron gennemkneppede mig, så jeg jamrede og skreg lige indtil Ron igen fyldte mig med sin sæd.
Vi lå længe i solen før vi tog tøj på og gik hjem.

Lidt efter kom min mand hjem fra arbejde og vi fik kaffe, da kaffen var drukket fortalte jeg min mand om den slavekontrakt jeg havde underskrevet.
Han så med vantro på mig og sagde: "Det er løgn Lene - det har du ikke gjort!"
Jeg så på ham og sagde: "Det er min krop og jeg bestemmer selv, og nu har jeg skrevet en kontrakt med Ron, der gør ham til min Hersker og mig til hans slavetøs.

Ron grinede og tog kontrakten og viste den til min hovedrystende mand. Ron så på ham og sagde: "Du vil vel ikke bestride den Jørgen?"
Min mand indså det håbløse i det og sagde: "Nej Ron jeg anerkender hendes ret til at handle som hun vil!"
Ron smilede bredt og sagde så: "Anerkender du også min ret til at bruge din kone som jeg vil?"
Jeg så spændt på min mand der bare sagde: "Ja Ron!"

Ron smilede bredt og sagde: "Lad os gå ind i soveværelset nu, Jørgen du skal nu overvære hvordan en slavetøs som din kone får det pik hun trænger til!"

Ron sagde til min mand: "Smid dit tøj og læg dig midt på sengen!"
Han tøvede lidt men gjorde som befalet, Ron så på mig og sagde; "Nu skal du binde din mand godt og grundigt.
Jeg fandt håndjern og reb frem, lænkede min mands arme til tremmerne i hovedgærdet og bandt hans ankler fast til fodenden.

Ron befalede mig til at lægge mig på alle fire ind over min mand.
Ron anbragte sin pik mellem mine sjaskvåde skamlæber og sagde: "Kig godt på din kones ansigt og se hvordan hun ser ud når hun får en rigtig mandepik i sin liderlige slave fisse!"
Jeg skreg højt og klagende da Ron bankede pikken i bund i et hårdt stød.
Jeg hørte Ron sige: "Syntes du om synet Jørgen, jeg tør væde med at hun ikke har det udtryk når du stikker din tissemand op i hende - vel Jørgen!"
Jeg hørte min mand sige: "Nej du har ret Ron!"
Ron grinede og sagde: "Kig godt efter nu Jørgen for du vil se hende nyde dette som du aldrig vil kunne få hende til!"
Han kneppede løs og pludselig sagde han: "Nå slavetøs, hvem er så bedst til at kneppe dig, din mand eller mig?"
Jeg stønnede: "Åååååh Gud det er du herre åååååh ja det er så skønt ååååååh!"
Han kneppede videre og sagde så: "Når du og din mand kommer til St.Louis og din mand tager tilbage efter 3 uger, hvor længe bliver du så min slavetøs!"
Jeg gispede: "Jeg bliver hos dig i 3 måneder herre, åååh det er så skønt åååååååh!"
Jeg hørte min mand gispe: "Hvad siger du?"
Ron snerrede: "Det hørte du vist godt Jørgen, hun bliver hos mig i 3 måneder så hun kan få det pik hun trænger til, du vil aldrig mere kunne tilfredsstille hende når jeg er færdig med hende vel Lene!"
Jeg jamrede efter et særligt hårdt og dybt stød: "Nej Ron det er DIN pik jeg trænger til!"
Ron grinede og sagde: "Hun er måske nok din kone, men hun er min liderlige slave tøs og jeg vil bruge hende kan du tro, hun vil tigge om at komme tilbage til mig igen og igen!"
Jeg gispede: "Åh ja Ron jeg er din slavetøs nu - åh ja knep mig, åååh ja jer er lige ved nu åååh!"
I en rus hørte jeg Rons stemme: "Se nu godt på hende når hun får orgasme og jeg fylder hende med min sperm, jaaaa nu kommer det!" Ron bankede pikken HELT i bund og pumpede sin sæd op i min fisse.
Min krop gennemrystedes af en heftig orgasme så blev det sort for mine øjne.
Da jeg lidt efter kom til mig selv lå jeg slapt oven på min mand med Rons sperm løbende fra min fisse.
Jeg hørte Rons stemme: "Sådan har du aldrig kneppet hende vel Jørgen, så du det hvide i hendes øjne da hun kom og besvimede?"
Jeg hørte min mands stemme sige: "Du har ret Ron, det har jeg aldrig prøvet, og ja jeg så det hvide i hendes øjne lige før hun besvimede!"
Da Ron opdagede jeg var vågen klaskede han mig over den ene balde og sagde: "Flyt dig nu slavetøs og løsn din mand så han kan komme op i seng!"
Jeg adlød og kyssede Jørgen godnat inden han forlod soveværelset.
Ron grinede og sagde: "Jeg må hellere give dig noget at huske på, jeg tager jo af sted i morgen formiddag Lene!"
Han gav mig virkeligt noget at huske på, han kneppede mig flere gange i træk før han lagde sig til at sove, jeg kunne ikke falde i søvn, det kunne snart heller ikke betale sig da der kun var 11/2 time til jeg skulle op og sende min mand på arbejde, jeg lå længe og fantaserede om vores kommende ferie i St.Louis og hvad jeg ville opleve der, Ron havde lovet mig at arrangere mindst et gruppeknald hvor mindst 5 af hans venner ville deltage, måske endda flere.


Tirsdag 7/5-2002

Jeg sendte min mand på arbejde og gik ind i sengen til Ron og faldt hurtigt i søvn tæt ind til ham.

Pludselig hørte jeg Ron bande højlydt: "Satans også klokken er mange, jeg skal nå mit tog, Lene ring efter en taxa hurtigt.
Han pakkede hurtigt sit tøj sammen og så ventede vi på taxaen, mens Ron kyssede mig grådigt og gned mig mellem mine ben og ind imellem lod han en finger smutte op i min sjaskvåde fisse.
Han sagde: "En skam at der ikke er mere tid, men jeg vil ikke til at hive min pik ud, når taxaen kommer Lene, men husk på dette og tænk på hvad der venter dig i ferien.

Taxaen stoppede uden i indkørslen og jeg kyssede Ron farvel i døren, han smed sin kuffert i bagagerummet og satte sig ind og vinkede da han kørte væk.

Åh gud hvor var jeg liderlig, jeg gik ind og fandt min største DILDO frem og legede med den til jeg fik en orgasme og lagde mig til at drømme om min dejlige hersker der ville modtage mig i St.Louis om nogle alt for lange måneder.

Det var så enden på mit første møde med min Sorte Hersker Ron, men det var bestemt ikke det sidste, jeg bor nu hos ham og nyder min rolle som underdanig sexslave for ham... Men det er en helt anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.