Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil her fortælle om hvad der skete i en ferie for nogle år siden. Min kone og jeg var på en ferietur i Sverige, havde pakket telt osv. i vores stationcar og kørte op gennem de øde skovområder i midt Sverige. Det var en dejlig tur og vi kneppede mange gange i de øde skove, og havde det bare skønt.

Så en dag midt på en meget øde strækning satte motoren pludselig ud. Jeg prøvede på at ringe efter hjælp på min mobiltelefon, men vi var helt uden signal. Jeg sagde: "Lene jeg så et hus et par km. Længere tilbage, jeg går tilbage for at se om de har en telefon vi kan låne." 
Hun ville med, det skulle senere blive skæbnesvangert. Vi gik gennem skoven og det var heldigvis godt vejr. 20 minutter senere kom vi til den gamle skovarbejder bolig. Jeg bankede på, en mand på omkring 60 år kom ud og lukkede op. Han så på os og sagde; "Hvad vil I!" Jeg spurgte: "Kan vi låne en telefon, vores bil er brudt sammen et par km længere fremme?" 
Den gamle mand så på mærkeligt på os, jeg burde måske være blevet advaret af det sultne blik i hans øjne, da han så på min kone og sagde: "I kan komme ind og vente, min søn Bengt kommer snart hjem og kan køre jer ind til den nærmeste by, så kan I få hjælp der!" Jeg sagde: "Tak for tilbuddet," og vi gik ind i det lille hus! 
Erik som den gamle mand hed tilbød os en kop kaffe som vi tog imod. Jeg syntes den havde en lidt bitter smag, men ville ikke såre ham ved at sige det og drak kaffen. Jeg så over på Lene, og så hvordan hun blev utydelig, hvad var der galt, var det kaffen? Jeg så hende synke sammen ind over bordet og skulle til at sige noget, men kunne ikke få ordene frem, så blev det mørkt!
Det næste jeg registrerede, var at der var 2 mænd i rummet nu, den ene var Erik og så en yngre mand på omkring 30 år, det var nok hans søn Bengt. De havde smidt deres bukser og fremviste et par regulære hestepikke, og der lige foran dem på knæ og med hænderne lænket med et par håndjern bag ryggen var min kone Lene. Hun blev tvunget til at sutte deres pikke på skift.
Mig selv, jeg var solidt bundet til en stol. De eneste møbler i rummet var 2 stole og en stor gammel seng. Jeg råbte: "Hvad fanden er meningen, slip os fri nu!" Erik sagde; "Bengt luk lige munden på det brokkehoved!" Han samlede noget op fra gulvet kom hen og tvang min mund op og pressede Lenes trusser ind i min mund, bagefter bandt han et gammelt slips om mit hoved for at jeg ikke kunne spytte trusserne ud.
Han gik tilbage til de to andre, og sagde; "Nå det lukkede da munden på ham!" Jeg var nu vidne til hvordan de to grove fyre tvang Lene til at sutte dem til udløsning, mens de hårdt krammede hendes bryster. 
Da de kom sprøjtede de ud over hendes hoved og bryster. Så slæbte de hende over til sengen og lænkede hendes arme til sengestolperne med 2 par håndjern. De trak hver et ben ud til siderne og bandt det godt fast. 
Hun lå nu helt åben hjælpeløs. Bengt tvang hende til at slikke og sutte sin pik stiv igen. Da den var stor og stiv igen, knælede han mellem hendes spredte ben og anbragte sit store blottede pikhoved mellem hendes skamlæber og sagde: "Nu skal du fandeme få pik som du aldrig før har fået det!" Lene gispede; "Ååååh neej den er alt for stor neeeej du må ikke!" Han grinede til sin far og sagde; "Nå kællingen vil ikke have en ordentlig Svensk pik, nå men det får hun nu!" 
Han stødte langsomt sin pik i bund, mens Lene skreg og jamrede: "Neeej du må ikke, neeej stooop, ååååh ååååååh neeeej stop stop, ååååååååh åååååååh jaa åååååh!" 
Hendes protester ebbede hurtigt ud og blev til liderlige støn og klagelyde. Den unge grinede til faderen og sagde; "Det var sgu ikke lang tid de protester holdt, hun er fandeme skrubliderlig åååh hvor skønt åååh!" 
Han kneppede løs, hårdt og dybt, nogle gange trak han den helt ud og lod dem køre hen over kilderen lige indtil Lene frækt stønnede: "Ååååh neej du må ikke drille, knep mig nu åååh!" 
Bengt kneppede hende længe og grundigt, faderen stod ved siden af og æltede hendes bryster og nev i brystvorterne, hans hestepik levede igen op til betegnelsen, den var endda lidt større end sønnens. Han stønnede; "Gør dig nu færdig Bengt, jeg vil også til!" 
Sønnen kneppede hårdere og hurtigere og Lene jamrede og skreg, pludselig spændtes hendes krop i en bue og rystede i orgasmekramper, mens hun skreg højt og jamrende: "Åååååååååh ja åååååh jeg kommer åååååh jaaaaaaa!" Bengt stønnede; "Åååh din liderlige tøs, du malker min pik med din kusse åh jeg kommer nuuuu!" Hans krop stivnede da han fyldte hende med sin sperm. 
Hun lå bare jamrende og tog imod. Erik var blevet utålmodig og skyndte på sin søn, "tag dig nu sammen Bengt, kom nu af jeg vil også til." 
Bengt trak sin halvslappe slimede pik ud, spermen hang i en lang sej tråd fra den og flød fra Lenes udblokkede fisse. Erik knælede og anbragte sin kæmpepik i den fedtede åbning, han pressede til og pikken gled i bund i et stød. Lene jamrede og stønnede. Erik stønnede: "Ååååh hvor skønt, skøn fisse hun har, ikke Bengt?" Bengt sagde; "Ja far hun er godt nok et dejligt knald, og jeg vil kneppe hende igen bagefter dig." Erik kneppede Lene med lange seje stød, en del langsommere end Bengt. Men det så ud til at have lige så stor effekt på Lene. Hun lå bare og skreg og jamrede: "Ååååh ja knep mig med din store pik, knep mig rigtigt hårdt!" Hun var helt væk, sansede kun den store pik i hendes fisse. Bengt kom hen til mig og lynede mine bukser ned og trak min stive og stenhårde pik frem, han så hånligt på mine 17-18cm og sagde til Erik: "Se her far, så kan jeg godt forstå at kællingen er så vild med vores pikke, når hendes mands ikke er større!" 
Faderen gispede: "Nå du er ikke bedre vant min tøs, så må vi jo hellere give dig så meget pik at du er mæt for det næste år, hvis du så får lyst, så kan I jo bare komme forbi næste sommer!" 
Han fortsatte ubarmhjertigt: "Er det skønt at mærke en rigtig Svensk mandepik i din liderlige fisse?" Lene jamrede: "Åååh ja det er skønt åååh jaa!" 
Erik fortsatte frækt: "Er det ikke bedre end den lille pik din mand render rundt med?" Lene jamrede et eller andet uforståeligt. Erik sagde: "Sig det højt tøs, så de andre også kan høre det!" Lene nærmest skreg da han bankede pikken ekstra hårdt i bund og holdt den presset hårdt i bund: "ÅÅÅÅH JAAAA DET ER BARE SÅ SKØNT MED JERES STORE TYKKE PIKKE, MEGET BEDRE END MIN MANDS ÅÅÅÅÅÅÅÅH!" 
Bengt så udfordrende på mig og sagde; "Nu er hun færdig, hun vil aldrig kunne glemme den omgang, vi giver hende her, kan du ikke høre hvordan hun nyder det!" 
Lene jamrede og skreg, mens den gamle hingst gennemkneppede hende og hun fik 2 orgasmer før han måtte overgive sig og fyre sin ladning af. Han gispede: "Ååååh din liderlige tøs åååh nu kommer det åååååh!" 
Jeg sad og tænkte på at det vist var godt at hun brugte en spiral, ellers ville det nok have fået følger. Da Erik trak sin slatne pik ud, lå Lene bare og hev efter vejret. Bengt sagde; "Vi kan vist godt slippe hende fri, hun render ikke nogen steder, jeg tror hun vil have mere endnu." 
De løsnede Lene, der trods alt ikke havde fået nok endnu, hun var helt i de to frække Svenskeres magt. Bengt satte sig på en stol med spredte ben og sagde: "Kom her og sut på min pik, hvis du da vil have mere!" 
Jeg så som i en tåge, hvordan Lene frivilligt gik hen og knælede mellem hans ben og suttede på den halvslappe pik. Det var den nu ikke længe. Bengt flyttede sig og Erik satte sig på stolen. Bengt sagde nu; "Sut på min fars pik nu tøs, så skal du få min bagfra imens!" Lene anbragte sig villigt på alle fire foran faderen og suttede. Bengt knælede bag hende og bankede sin pik op i hendes fisse bagfra. 
Lene spyttede Eriks pik ud og skreg højt og klagende; "Ååååååååh ja knep mig åååååh!" Så fortsatte hun slikkeriet mens hun fik pik bagfra, hendes dejlige bryster gyngede i takt med hans hårde stød og det klaskede hver gang han gik i bund. 
Det var ekstremt frækt og liderligt, og jeg glemte helt fornedrelsen i at måtte side hjælpeløs og se min kone få de 2 massive pikke. Eriks pik var nu så stiv og tyk, at hun ikke kunne gabe over den, kun slikke på den. Men det gjorde hun også til hans fulde tilfredshed. 
Lene var helt vild nu, hun pressede bagud for at møde de hårde stød og få så meget af Bengts store pik op i sig som muligt.
Bengt afpassede sin hastighed og dybden af stødene sådan, at holdt hende på randen af orgasmen. Da han selv var lige ved at komme stødte han hårdere, dybere og hurtigere. Da han med et brøl fyldte hende med sin sperm for anden gang, kom hun i en kæmpeorgasme, hendes krop rystede og hun jamrede og skreg. 
Han måtte holde godt fat i hende for at hun ikke skulle falde sammen på gulvet så hans pik gled ud. Erik støttede hende med et fast greb om hendes bryster. 
Da hun var kommet til sig selv igen byttede de plads. Faderen kneppede hende bagfra, mens hun måtte slikke sønnens pik ren for en blanding af fissesaft og sperm. Så tog Bengt sit tøj på og gik med ordene: "Du kan vist godt selv klare hende nu ikke far?" Erik smilede til ham og sagde; "Jo det kan du stole på jeg kan, først gennemknepper jeg hende, og bagefter kan hun få lov til at lave vores mad som tak!" Bengt grinede og sagde; "Ja det er vel ikke for meget for det store arbejde vi gør for hende." Han lukkede døren og forsvandt.
Erik kneppede hende i et godt stykke tid før han trak hende over på sengen og sagde: "Spred benene og læg dem op på mine skuldre!" Lene var en lydig lille pige og gjorde som befalet, lidt efter gled den store pik igen til bunds i hendes sjaskvåde fisse.
Den gamle fyr kneppede hende hårdt og sengen knagede så jeg troede den ville brase sammen. Pludselig fik hun igen en stor orgasme og hendes dejlige krop gennemrystedes af orgasmekramper.
Den gamle stønnede: "Åååh min tøs, jeg elsker når din fisse malker min pik på den måde, åååh nu kommer det åååååh ja nuuuu!" 
Han bankede pikken i bund og fyldte hende igen med sperm. Så trak han pikken ud med et svup og sagde; "Så kan du godt skruppe ud og lave mad nu!" Da hun forlod rummet så jeg spermen drive ned ad hendes inderlår.
Det var sgu en køn voldtægt hun havde været udsat for, hun var skrubliderlig og gjorde lige hvad de sagde. 
Lidt efter hørte jeg en bil standse uden for, jeg håbede på hjælp, men blev hurtigt skuffet da jeg så, at det var Bengt der var kommet hjem. Han sagde; "Så er det fikset min skat, jeres motor spinder som en kat!" Han havde ordnet vores problem og havde medbragt bilen. 
Han sagde: "Det dufter godt skat, dejligt ikke at skulle æde min faders mad til en afveksling!" Han kom ind og fjernede slipset og trusserne og sagde: "Vil du ha' noget aftensmad?" Jeg tænkte mig ikke om og begyndte at brokke mig over den behandling vi havde været udsat for. Det resulterede bare i, at trusserne igen havnede i min mund og slipset bundet stramt til.
Bengt sagde: "Nå far, der sgu nogen der aldrig er taknemmelige, her ordner vi både hans bil og kone, og så brokker han sig bare!" 
De satte sig til at spise og jeg måtte på grund af min egen dumhed sulte. Da de var færdige med aftensmaden kneppede de hende på skift ude i køkkenet, jeg kunne ikke se hvad de lavede, men tydeligt høre det, der var ingen tvivl om hvad der foregik og at Lene nød det. 
Efter hvad der føltes som 8-10 timer, men nok nærmere var 2-3 timer, kom de alle 3 ind, Lene gik med et tilfreds smil om munden, hun havde jo også fået det hun bedst kunne lide, hård kontant sex!
Bengt løsnede slipset og trak trusserne ud, så holdt han mit hoved som i en skruestik. Erik tvang min mund op og hældte en bitters smagende væske i munden på mig, jeg var nødt til at synke den for ikke at blive kvalt. 
Jeg så Lenes ansigt blive sløret og utydeligt, ville brokke mig men kunne ikke få ordene frem. Så kom mørket, et kort stykke tid hørte jeg stemmer utydelige stemmer.
Det næste jeg sansede var at jeg lå i vore stationcar med Lene ved siden af, hun ruskede blidt i mig og hviskede: "Du må ikke sige noget om det der er sket, jeg vil ikke igennem en retssag her i et fremmed land." Hun så bedende på mig, da så jeg politimanden der stod og bankede på ruden. 
Jeg rullede vinduet ned og han spurgte om, hvad vi lavede der. Jeg svarede at vi var blevet for trætte til at køre videre, så vi havde besluttet os til at sove før vi fortsatte. Han så på os og så lige mit kørekort før han fortsatte. Lene gav mig et varmt kys da de var kørt og sagde; "Tak skat, jeg har jo ingen skade lidt, og jeg må nok indrømme at jeg nød behandlingen, desuden ordnede Bengt også bilen ikke skat!"

Jeg var nok klar over, at hun havde nydt behandlingen, og modstræbende måtte jeg nok også erkende at jeg havde nydt synet. Da vi var på vej hjem i gennem skoven en uge senere, spurgte Lene om vi ikke kunne stoppe ved deres hus. Det gjorde vi, men der var ingen hjemme. Vi kørte så hjem til Danmark, hvor Lene lige siden har plaget om at komme til Sverige igen. Jeg ved ikke rigtigt, men til sidst plejer hun jo at få sin vilje.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.