Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Intro:   Sex-Kartellet, eller i daglig tale Kartellet, er en serie, hvor kapitlerne godt kan læses hver for sig. Den har en mere langsom rytme, end de sædvanlige noveller. I Kartellet møder vi fire meget forskellige par, som har fundet sammen i et erotisk fællesskab.  Alle lever i åbne forhold og mødes i Kartellet en gang imellem.

I de fire første posts præsenteres de medvirkende parvis. Derefter kommer der nogle kapitler, hvor der bliver blandet lidt.

SEX I DAG?

Kapitel 3: Mød Jytte og Peer

   Jytte og Peer har kendt hinanden siden skolen, hvor Peer gik i parallelklasse med Jyttes søster. Peer valgte dog, at lægge an på storesøster. Nu her godt fyrre år senere er de stadig sammen og har to voksne piger.  De bor i et husmandssted med udsigt til havet og har både hund, katte, høns og et par heste. Jytte har lige rundet de tres og er uddannet pædagog, men er gået på pension. Peer er adskillige år yngre og har haft forskelligt arbejde, hvilket har betydet at han kan finde ud af næsten alt.

   Peer er en hyggelig fyr, lidt til den sunde(læs: runde) side, almindelig af højde og altid smilende med et glimt i de brune øjne. Han bærer moustache, men har ikke meget hår på hovedet. Han sætter pris på god mad og at være velklædt til særlige lejligheder. Til gengæld har han aldrig brudt sig om sport og om at blive beskidt. Alligevel har han stået for at modernisere huset, bygget til hønsene og hestene, samt opført en garage. Haven står altid pæn. Peer er Toyota mand og holder meget af Landcruiser’en. Men han elsker Jytte, som han faldt pladask for. Hendes spillende grønne øjne, den smilende store, - lidt vulgære mund og det altid lidt viltre, rød-farvede hår. Hun kan stadig gøre ham varm om hjertet.

   Jytte er ret lækker og Peer fik hende ikke uden konkurrence, dengang for mange år siden. Hun er ikke filmstjerne-smuk, men har alligevel noget sensuelt og forførende over sig. Og så er hun den der højt misundelsesværdige type, som alt tøj bare ser godt ud på. Selv nu efter de tres, holder hun sig, til Peers store tilfredsstillelse, godt og kan sagtens appellere til andre mænd. Til daglig bruger hun sweatshirts og lidt slidte cowboybukser, men hvis de skal ud, er hun altid smart. Hun holder sig orienteret om den seneste tendens, både hvad angår tøj og hjem. Damerne i deres omgangskreds mener, at hun, - til tider, klæder sig rigeligt ungt. Men når man har en yngre mand, må man jo oppe sig lidt. Jytte holder af pæne ting. Hun er visuelt orienteret og tåler ikke rod. Det er måske derfor, at en velklædt ung mand, dengang i fortiden, fangede hendes interesse. Bort set fra hans hemmelige våben, så elsker Jytte Peers altid fornøjelige humør.

   Jytte går tur med hunden. De har stort set altid haft hund. Da børnene var små var det gule Golden Retrievers, mens de sidste par stykker har været Eurasier. Jytte kan vanskeligt forstille sig et liv uden hunde. Selv om Jytte synes, at de sviner fælt, er det nogle elskelige dyr. Man føler også en særlig ro, når man går med dem. Da de kommer ned til det rolige vand, finder Jytte en bænk og slipper hunden. Hun sætter sig og lader tankerne fare, filosoferer lidt over livets omskiftelighed. For år tilbage, fik hun konstateret en kronisk sygdom. Det fik hende til at tro, at hendes liv var ved en ende og at hun aldrig ville få det godt igen. Sådan er det slet ikke gået. Rent faktisk er hendes liv blomstret, efter at hun fik bevilget pension. Overskuddet er vendt tilbage og hun kan, med rimelighed, foretage sig de ting, som hun finder værdifulde. Jytte har god tid til børnene, barnebarnet og til det sociale liv med nogle få venner. Der er også blevet overskud til sexliv. Noget som, hun bestemt havde troet, hørte fortiden til, men som nu er bedre end nogensinde før. Peer og hun selv er kommet i gang igen. Og de gør ting, som Jytte aldrig havde troet, at de kunne mødes om. Det er simpelthen blevet så frækt, efter at de fik snakket om mulighederne. Det var virkelig dejligt, at opdage deres fælles kinks. I alle disse år, havde de begge gået der og troet, at den anden var for gammeldags og snerpet, til at gå med til det, som man selv fandt ophidsende. Det var jo helt fjollet, hvis man ser det i bakspejlet.

Jyttes behov for at spille op, at blive begæret og at blive taget mens nogen ser på, passer så godt med Peers behov for, at se hende drive andre til vanvid. Gerne således, at de til sidst bare tager hende hårdt og gerne flere af gangen. Stod det til Jytte, ville hun helst tages af Peer, mens nogen så på dem. Men grundet deres fælles kinks, passer det tit bedre, hvis det er Peer, som ser på. Hun kan ikke klage. Hun får 1000 gange bedre sex nu, end hun gjorde før. For eksempel sidste weekend, hvor de var til noget sammenkost på Sjælland. Hun klædte sig sexet på, lagde op til mange af mændene og blev kneppet af to brødre ude på den åbne P-plads til frit skue for alle. Peer så det hele, så han gav hende en bonus kneppetur, så snart hun vendte tilbage til værelset. What’s not to like:)

De er også begyndt at mødes med andre, for at have sex. Jytte finder møderne i Kartellet dejlige og ophidsende. Det var godt, at Peer kom til at tale med Hendrik om det. Her kan hun udfordre mændene for fuld skrue. Og der er mange øjne, som gerne vil se på, når hun bliver taget, mens Peer ivrigt filmer. Det er rigtig frækt. Så må hun lidt bære over med, at de andre piger er ret vilde med Peer og gerne vil fyldes af hans store lem. Men på den anden side, hvis hun selv må være med, så er det helt fint. Pigesex er også lækkert, - har det vist sig.

Jytte fryser, da hun vender tilbage til virkeligheden og kalder hunden til sig. Det er ikke til at sige, hvor lang tid der er gået, så hun må hellere vende næsen hjemad. Når man ikke har hverken ur eller telefon med, så kan man godt blive lidt tidsfortabt. De trasker hjemad, hjem til varmen.

    Da Peer kommer hjem fra arbejdet, finder han huset tomt. Jytte og hunden er der ikke. Peer tænker, at de nok er på stranden. Han sætter sig med en kop kaffe. Det er fredag og Peer ser frem til weekendens fred og ro. Ahh, de moderne expressomaskiner laver nu en god kop kaffe, og det dufter dejligt, når bønnerne bliver kværnet. Peer tænker på sidste weekend. Der var der anderledes gang i den. Han griber sin telefon. Han bliver nødt til lige, at se den dér VIDEO igen. Han finder en VIDEO, som han optog til en fest på Sjælland sidste weekend. Nede i bukserne, begynder noget stort allerede at røre på sig.

Han sætter videoen i gang og en storsmilende Jytte toner frem på skærmen. Hun er iklædt en tætsiddende hvid kjole, som går til noget over knæet og har stramt trekvart ærme. Kjolen har anstændige udskæringer for og bag, men sidder lidt strammere, end de fleste tresårige ville bryde sig om. Gennem stoffet kan man tydeligt fornemme hendes let stive brystvorter over halvskålen, konturen af g-strengstrussen, som smyger sig rundt hendes hofte og blondekanten på de selvsiddende sorte strømper. På fødderne har Jytte røde stiletter, som matcher de røde negle, de røde læber og det knaldrøde hår, som bølger ned over skuldrene. På filmen vender Jytte ryggen til ham. Per lægger mærke til, hvorledes sømmen bagpå strømperne leder blikket op til hver sin balde, som begge vibrerer frækt, når hun går.

Jytte svanser rundt med sit glas. Hun ler, mens hun skåler og konverserer med de andre gæster, hun danser et par trin, vrikker med sin lille mås, kaster med sit hår og sender lidt udfordrerne blikke rundt. Hun nyder opmærksomheden. Især den hun får fra mændene påvirker hende. Jytte siger selv, at hun er ekshibitionist. Hun får seksuel nydelse af, at vise sig frem og nyder det begær, som hun kan tænde i andre, - jo især mænd, men sex med kvinder er ikke ukendt for Jytte.

Des mere uforbeholdent mændene stirrer lystent på hende, des vådere bliver hun mellem benene. Derfor elsker hun at klæde sig sexet og at føre sig frem. Jytte har måttet sande, at kun få kvinder sætter pris på hendes seksualitet. Så den kommer kun til udfoldelse, når de er på farten, - væk fra lokalsamfundet, hvor hun har slået sig tilstrækkeligt på fornærmede kønsfæller. Jytte ønsker ikke splid. Men hun er vild med den dejlige sex, som ofte kommer ud af at være lidt fremme i skoene. Og så er hun vild med, at det gør Peer til lidt af et sexmonster. For at få Peer derhen, knepper hun gerne en fremmed mand eller flere. Hvis de endvidere kan gøre det, hvor Peer må se på, eller der er chance for at blive set af andre, så kan Jytte næsten ikke få nok af det. Det kan Peer nu heller ikke.

Peer kan godt se, at hans kone ser rasende godt ud på den VIDEO, hvilket selvfølgelig gør ham stolt. Men Peer kigger faktisk ikke så meget på sin Jytte, som uforskammet fortsætter med at spille op til mændene i lokalet. Han har opmærksomheden rettet stift mod de mandlige gæster, som kaster begærlige blikke efter hans frække lille kone. Det sker selvfølgelig mest i smug. Peer iagttager koncentreret den lille skærm. Deres slet skjulte begær tænder ham. Det tænder ham, at han har noget, som de begærer. Jo mere at de viser deres begær efter Jytte, jo mere lysten bliver Peer. Hvis der er nogen mand, som ikke kan styre sig og begynder at gramse på Jytte, kysse hende, eller endnu bedre, at kneppe hende, så bliver Peer helt vild. Hvis han må se på, så knepper han Jytte så snart de andre er færdige med hende. Hvis han ikke må overvære det, så kan Jytte være sikker på at få hans store pik, når hun helt gennemkneppet vender tilbage til ham.

Peer er godt liderlig af tankerne om sidste weekend og filmen, som han lige har set. Han beslutter, at se den igen inde på det store TV, så han rigtigt kan se detaljerne i mændenes ansigter. Han går ind i stuen og forbinder telefonen via Crome Cast’en. Han sætter sig i sofaen og flår bukserne ned, så han kan forlyste sig med pikken, mens han studerer videoen.

Da Jytte træder ind af døren, kan hun med det samme genkende lyden fra videoen. Hurtigt kommer hun ud af overtøjet og hunden bliver bedt om at gå i kurven. Derefter skynder sig ind i stuen, hvor hun ser en koncentreret Peer se videoen fra festen i lørdags. I hånden har han sin store fede lem, som han langsomt masserer, mens han studerer detaljerne på skærmen. Jytte føler en begyndende lyst indfinde sig.

”Hej, skat. Det ser lækkert ud, skat. Skal jeg hjælpe?”, udbryder hun i et glad toneleje.

Peer nikker bare, mens han stirrer på skærmen. Jytte kysser ham let på munden og glider ned mellem hans ben. Hun griber om hans stav. Hun bruger begge hænder over hinanden, mens hun betragter det prægtige værktøj med det blå-violette hoved. Den har hendes kusse altid været glad for. Jytte smiler over minderne og tager Peer i munden. Jytte har øvet sig på Peers massive jern i mange år og hendes mund er berygtet for dens evner. De fleste andre mænd, tager hun med lethed, helt og aldeles.

Da videoen er færdig, læner Peer sig tilbage i sofaen, så Jytte bedre kan kommen til. Derefter udbryder han: ”Ah, sidste weekend var godt nok en vild én. Du var så uimodståelig, at de simpelthen måtte råpule dig. Det var ubeskrivelig frækt.”

”Uuuuhmmm”, siger Jytte med munden fuld. I en pause i slikkeriet siger hun så: ” De der brødre, de var bare vilde med mig. Jeg var totalt i himlen, da de kneppede mig på parkeringspladsen, mens du så på fra vores værelsesvindue.”

”Du var så fræk”, udbryder Peer stønnende. ”Jeg elsker, at se når du får den i begge ender. Men opdagede du, at der var nogen som kørte, imedens i var i gang?”

Jytte stopper med at sutte. ”Peer, det kan min kusse slet ikke tåle, at du siger. Nu bliver du nødt til at kneppe mig rigtigt.” Jytte rejser sig og begynder at klæde sig af og Peer følger hendes eksempel.

 

Kapitel 4: Jytte og Peer, ulven kommer

Få sex i dag

”Kom”, Jytte rækker Peer sin hånd. ”Du skal tage mig op ad det store vindue ud mod vejen. Jeg har virkelig brug for en god orgasme.”

Vinduet er faktisk en dobbelt terrassedør med otte ruder. Jytte stiller sig med front mod døren. Hun sætter højre hånd i øverste højre rude og venstre hånd i øverste venstre rude. Således skærmer sprossen hendes nøgne krop en anelse. Så svajer hun i ryggen og tilbyder Peer sin efterhånden drivvåde indgang.

”Så må vi bare håbe, at der kommer nogen forbi”, sukker hun lystent.

”Skal jeg ringe efter nogen”, griner Peer, mens han tager hende på måsen og kæler lidt for hendes blanke skød. Der, hvor de bor, er ikke så store chance for at der kommer nogen forbi.

”Neaaj, bare ta’ mig”, sukker Jytte. Han sætter sit store mørke hoved mod den snævre indgang og skubber sig lidt op. Jytte jamrer sig lidt og begynder at ventilerer. Efter at have trukket luft nogle gange, slapper hun tilstrækkeligt af til, at han kan fortsætte. Jyttes fødder letter næsten fra gulvet og der lyder en dyb rallende stønnen fra hendes strube, da han skubber sig op. Peer ved, at Jytte nu skal have en lille pause.

Da Jytte føler sig klar, siger hun:” Knep mig Peer, knep din utro luderkone, som hun fortjener”.

Peer kører stille og roligt i sin kones hårdt udspilede kusse, mens han taler om, hvordan mændene fra filmen begærligt havde set på hendes lækre krop, hvordan de havde haft lyst til at tage hende og hvordan deres liderlige blikke havde afsløret dem. Jyttes støn bliver mere liderlige og Peer øger langsomt tempoet.

Jytte mærker, hvordan Peers pik masserer hele hendes indre og hvordan safterne, som hun danner, bliver skubbet ud mellem dem pga pladsmangel, når Peer glider i bund. Pers ord og hans pik driver hendes lyst opad.

Peer kan mærke, at han snart ikke holder længere. Han må have Jytte med. Han skifter til, at tale om dem, som kørte fra parkeringspladsen, mens brødrene kneppede hende i begge ender. Han digter, hvorledes de forbipasserende gloede, hvilket bringer Jytte tættere på kanten.

”Kommer ulven i dag?” spørger Per drillende, velvidende at Jytte hyler, hvis hendes orgasmer er særligt kraftige.

”Åhh, det ved jeg ikke”, stønner Jytte. ”Så skal du kneppe mig hårdere”.

Peer går et gear op. Han går ”all in”, som man siger i Poker, mens han sjofler sin kønne lille kone:

”Ååh, din fucking lille luderkone. Alle mænd savler efter din lille luderkusse og dit stramme røvhul, som du ikke engang tilbyder din mand. Næste gang lægger jeg filmen ud på nettet, så alle kan se dig.” De stønner begge uhæmmet.

Peer kan mærke, at han snart kommer og han vil gerne have Jytte med. Med kraftfulde stød pumper han pikken op i hende, mens hans hjerne arbejder på højtryk. I sidste øjeblik kommer løsningen, på magisk vis, til ham. Idet det første seje sprøjt af den tykkeste hvide elskovscreme forlader ham, stønner han:

”Dér kommer posten, aahh. Han kan se dig.”

Det er løgn. Men det bliver ordene, som bringer Jytte i ulvetimen. Hun hyler sin orgasme ud og klemmer om Peer, mens han brøler og holder om hendes krop. Kroppen, som ustyrligt vrider sig i lyst og vidunderlige kramper, der næsten gør ondt.

Når Ulven kommer her hjemme, er det fantastisk. Når de overnatter ude, kan det godt være lidt pinligt.

Ingen vil være i tvivl, når hunulven kommer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.