Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter Lise havde været sammen med den unge fyr var hun parat til mere  af den slags.

Vi snakkede lidt sammen og hun var ret tændt på tanken, jeg spurgte forsigtigt hvad hun havde i tankerne, hun var lidt undvigende og  jeg spurgte om det tændte med to, det gav et sæt i hende og hun rødmede lidt, der havde jeg ramt noget hun nok har fantaseret om.

Vi aftalte hun  skulle snakke med sin unge fyr, han hedder forøvrigt Niels, om han kendte  en der kunne deltage. Nogle dage senere fortalte Lise så hun havde aftalt med Niels at han tog en ven med, jeg glædede mig til de skulle mødes og det ville ske den følgende fredag de ville komme ca kl 11, jeg fik ordnet det så jeg kunne holde fri den dag.

Dagen kom og jeg gjorde klar til tage afsted, Lise var kun iført sin morgenkåbe, jeg gav hende et klem og kunne mærke hun arrerede var våd, jeg   kørte men vente tilbage til garagen i god tid. Ganske som forventet kom Niels og en anden fyr da klokken blev 11, de gik nærmest hjemmevant ind, fandt ind i soveværelset hvor Lise var, hurtigt fik de tøjet af og stod med halvstive  pikke, Lise lagde sig på knæ og tog Nielses pik i munden, vennen stod bag Lise og klemte på hendes bryster og gned pikken mod hendes numse, de fik morgenkåben af Lise og lagt hende på sengen

Nels satte sig ovenpå hende så hun fik pikken i munden, den anden lagde sig mellem hendes ben og slikkede fissen, Lise stønnede og klynkede, jeg blev lidt tændt af at se dem ordne hende, snart efterrejste han sig og førte pikken til fissen og i et hug op i hende, han begyndte at kneppe i roligt tempo, snart efter kom Lise med sin første orgasme, de skiftede plads så Niels fik pikken i Lise og den anden blev suttet, Niels stoppede og fik vendt Lise så hun stod på alle fire, nu fik hun atter pikken i fissen mens hun suttede den anden, hun stønnede og klynkede var helt væk, jeg kunne fornemme Niels var klar til at komme, han bøjede sig ned klemte om hendes bryster, pressede pikken helt i bund  og kom med et brøl, da han var færdig og trak sig ud.

Den anden hurtig og fik pikken ind i fissen på Lise, hun klynkede og ville have mere pik, det fik og kom med sin anden orgasme, den anden kneppede videre og var snart klar til at sperme i hende, jeg kunne se hun var i en anden verden, så meget pik har hun ikke før fået, så pressede fyren sig helt op i hende og sprøjtede sin sperm dybt ind i hende, han trak sig ud og Lise faldt om hun var helt udmattet,

Jeg  følte på fissen, den var varm, hævet og sjask våd, min pik var ikke upåvirket af det så forsigtig fik jeg den frem og listet den indenfor i Lise hvor jeg spermede næsten uden at røre ved den. Senere da vi talte om det sagde Lise at det var en fantastik oplevelse og det vil hun gerne prøve igen, det er jeg helt med på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.