Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har siddet og kigget på dem længe, imens de har slanget sig rundt om hinanden, derude på dansegulvet..

Jeg elsker når hun er så fræk, som hun i aften har lyst til at være.

SEX I DAG?

Det er ikke gået stille af sig.. Jeg kan se på en del af de øvrige piger på stedet, at hun er lige ved at træde over den der "bitch" streg som piger åbenbart har en idé om, at der er. Personligt tror jeg dog at der er tale om, at hun tager opmærksomheden fra de øvrige kvinder, hvilket de bliver lidt småsure over..

Hun præsenterer ham, og vi hilser... Kender ham perifert i forvejen, og ved at han, udover at være en lækker fyr også er temmelig charmerende, en fantastisk danser og, synes jeg, helt ned på jorden.

"Tak for lån" siger han..

"arh.." Siger jeg, "du har jo kun danset med hende!"

Hun smiler med de frække øjne.. Først til mig, og så til ham. Hendes øjne lyser af frækhed.. Hun er, hvis jeg kender hende ret, temmelig tændt.. Og dejlig ser hun jo ud, med sine knæstøvler med de høje hæle, lowcut jeans, den flotte sorte top helt uden ryg. Heldigvis har hun da smag min elskede, og har derfor ikke BH under den top.. Jojo.. der er lagt i kakkelovnen til ballade. Hun ved jeg tænder på at hun er frækt klædt, og hun ved at jeg tænder på, at andre tænder på hende...

De forsvinder igen... Jeg kigger på dem..

Min foretrukne beskæftigelse på et diskotek?? Helt klart at sidde på et sted hvor jeg kan se mest muligt - at se Hun tirre alle mænd og en del kvinder på stedet.. Det tænder mig.. Enormt..

De danser til den musik, der nu engang er.. Så kommer den gamle klassiker med Joe Cocker.. U can leave ur hat on... Et veritabelt stående samleje går i gang derude nu.. Deres hænder er næsten overalt på hinandens kroppe.. Kan se helt her oppe fra, at hendes brystvorter stivner ved hans berøringer, hun lader sine hænder fange hans nakke, ned over ryggen, tager fat i hans røv og trækker ham ind til sig.. Stiller sit ene ben, så hans skridt ikke kan undgå at ramme toppen af hendes lår... De gnubber deres underliv mod hinanden..

Han kigger undersøgende op imod mig, men hun fanger hans opmærksomhed, og han svarer igen ved at kradse mærker ned over hendes ryg.. Jeg ved, at det tænder hende helt vildt at blive kælet og kradset hårdt ned over ryggen. Jeg ved også, at hun tænder på, at det tænder mig når hun leger med andre, og jeg sidder og tænder på deres leg..

Han fortsætter, lader hende komme rundt, så hun står med ryggen til ham, hun skyder ryg, lægger sin velformede røv mod hans pik og vrider sig. Hans hænder løber nu ned over hendes forside, begge hænder startende oppe under hendes arme, der er lagt bagover omkring hans nakke, den ene standser ved hendes højre bryst, i første omgang liggende stille, imens den anden fortsætter ned over hendes mave, ned til det bare stykke mellem bukselinning og top... Han kører hånden videre ned af, ned over hendes lyske og langt ned af hendes lår... I mellemtiden når mit øje lige at fange, at han tager fat om hendes bryst, med den hånd, der nu blev på de kanter.. Hun kvitterer for kærtegnene ved at "møve" sin dejlige røv endnu længere ind i hans skød.. Det her er sq frækt..

Jeg spekulerer et øjeblik på, hvor langt hun vil ta' ham.. Vi har endnu ikke helt talt igennem, hvor langt det er ok for mig at hun går. Senere har jeg dog fortalt hende, at så længe jeg er med, så skal jeg nok stoppe den der, hvor jeg synes det er nok, hvilket endnu ikke er sket.. *sf*.

De kommer op igen.. Vi drikker lidt, og jeg får diskret spurgt hende hvor langt hun har tænkt sig at trække den? Hun sender mig smilet og siger: "Hvor langt synes du??" "Tjaaa.. Du gør hvad du lyster" svarer jeg, og giver hendes ryg en tur med de letteste strøg mine fingerspidser kan præstere. Virkningen på hende er synlig med det samme, hendes brystvorter nærmest springer igennem stoffet...

Aftenen fortsætter med deres leg, med mig som ham, der sidder i baggrunden og lurer.. Hvordan hun fik formuleret over for fyren, hvad hun ville ved jeg ikke, men pludselig kommer de igen op til mig og hun siger: "Skal vi ikke fange en taxa, en bager og så køre hjem og spise noget brød??" Jeg kigger spørgende på hende og hun siger: "Ja... Han ska' med, hvis det er ok med dig". Jeg nikker, og får fat i tjeneren og beder hende om at skaffe en vogn..

Vel ude på gaden er det ved at være lyst. En god sommermorgen med masser af frisk dug i luften. Vi kommer ind i taxaen, siger hvor vi skal hen, og hvilken bager vi lige skal stoppe ved på vejen.. Jeg får puffet de to ind på bagsædet og sætter mig selv foran. Jeg stiger ud ved bageren, går bagom, banker på døren og køber det vi nu skal ha'.

Da jeg kommer rundt om hjørnet, ser jeg min kvinde i et dybt kys med den her fyr, jeg tænker: "Det er sqda heldigt, at chaufføren ikke ved hvem der er partner med hvem!" Åbner døren og sætter mig ind.. Han ser lidt febrilsk på mig, men jeg smiler beroligende til ham... Hun er helt oppe og ringe, hendes kinder er blussende røde, stemmen småskinger og hendes vejrtrækning er et kapitel for sig.

Vi kommer hjem til os, får betalt taxaen og stiler mod hoveddøren.. "Jeg skal lige ryge" siger jeg inden vi når ind. "Så gi' mig lige nøglen, skat" siger hun og fortsætter: "Så går vi lige ind og gør klar".. "Fint" sagde jeg, og tænkte, at så blev jeg da fri for at lave kaffe...

Det tager vel 5 -7 minutter at ryge en smøg, og da jeg var færdig forventede jeg egentlig, at der duftede af kaffe, når jeg kom ind.. Men næ.. Ikke en dyt.. Poserne med morgenbrød lå og flød på entregulvet, så der var ikke sket en skid i den retning..

Til gengæld, så skal jeg love for, at der var gang i den inde i stuen, hun lå på knæ foran denne fyr, som jeg nu også vidste om, at han var rimeligt udrustet, med hans pik i munden. Han havde nået at få bukserne om anklerne og ikke andet.. Hun havde ikke nået andet end at få toppen af, den lå i spisestuen, så den var altså røget inden de var nået derind. Han stod med lukkede øjne, dog åbnede han dem lige da jeg kom ind af døren. Det er fandeme et frækt syn at se sin kæreste liggende på knæ skydende ryg i en sådan grad, at hendes dejlige bryster virkelig kommer til sin ret, med en pik i munden. Hun drejede hovedet og sendte mig et sløret "jeg er SÅ tændt af det jeg laver lige nu" blik...

Relativt roligt gik jeg ind i stuen, befriede hende for hendes støvler, så hun kunne komme ud af bukserne... Nogle mener måske ikke at det er lækkert det jeg nu beskriver, men for fanden jeg synes det er frækt: Jeg kælede for hendes bryster med den ene hånd, åbnede hendes bukser med den anden, fik trukket dem ned og måtte bare konstatere, at i aften, havde der været brug for trusser.. Hendes safter, nærmest sejlede rundt i skridtet på hendes cowboybukser.

Jeg lagde min ene hånd i hendes sejlende skød, imens hun med munden slap fyrens pik, for at vende sig lidt.. Hun fik åbnet mine bukser, trukket dem ned om mine ankler, hvorefter jeg selv fik sparket dem af... Fyren var nu også ved at være nøgen... Jeg fik drejet hende rundt, så jeg også kunne mærke hendes mund.. Han var ikke sen. Lagde sig ned mellem hendes ben og slikkede hende.. første gang jeg har oplevet det, at blive slikket mens min kvinde slikkes af en anden.. Uha.. det er anderledes.. Jo bedre han gør det, jo mere distraheret bliver hun, men jo mere ophidset hun bli'r jo mere tændt bli'r jeg.. Det er noget giftigt stads det sex...

Jeg får dirigeret dem så meget rundt, at han kan trænge ind i hende.. Løfter lige pegefingeren.. "gummi" siger jeg, hvilket han fluks finder frem... Hun lægger det på ham.. Med munden.. Hans øjne er ligeså store som tekopper, da han opdager, at det kan hun også..

Jeg lægger mig på ryggen på tæppet.. Hun sætter sit skød over min mund og får, inden hun tager mig i munden igen, sagt til ham, at han skal ta' hende... Det gør han.. Det syn det er, på 10 cm afstand at se en pik penetrere sin elskedes fisse.. Det ka' slet ikke beskrives.. Jeg var lige ved at komme.. Mærkede sammentrækningerne fra mellemkødet, alene ved synet. Hun slikkede mig, og jeg opfyldte en af hendes fantasier, nemlig at blive slikket af mig mens hun kneppes af en anden.. Hun var vanvittig tændt.. Roterede med hele underlivet mod hans pik, min mund, min krop.. Det hele fik en tur. Det tog egentlig ikke ret længe, før hun, i ren nydelse, måtte slippe min pik, og "bare" nyde. Jeg sugede hendes klit ind i munden, mens fyren bagved hende roterede mod hendes balder. "jeg ka' ikk'... Jeg kom.... Jeg Kommer af d.... Jeg kommer af det der...." Og hele hendes krop roterede rundt i sammentrækninger...

Jeg markerede over for gutten, at han skulle stoppe, så hun ku få bare to minutters pause. Han trak sig ud i det samme, flåede kondomet af og sprøjtede hele sin ladning ud over hendes sommerbrune røv.. Intet syn er frækkere end en fremmed mands sperm på min kærestes hud.. Overhovedet!

Hun vender sig om mod ham, tager hans pik i munden. Deepthroater ham, så godt hun nu kan... Leger med hans pikhoved med tungen, lader ham "komme færdigt" i hendes mund.. Han er helt væk i nydelse...

Jeg tænker, at nu skal jeg da lige mærke hende, så jeg lader forsigtigt min pik trænge langsomt op i hende... Står helt stille bag hende. Lader hende mærke hvordan min pik trækker sig sammen, en instinktiv handling, som jeg ikke helt selv har styr på.

Jeg kan mærke, hvordan mine nosser "kravler" helt op i min bughule.. Det er spændte.. Meget spændte... Fyren i den anden ende bukker sig ned og kysser min elskede, sådan nærmest i et "for fanden hvor er du lækker" kys. Han ser nærmest taknemmelig ud. Hun leger elevator med sin bækkenbund.. Hun ved det gør mig vanvittig...

"PAAAUUUUSSSEEEE! Ellers kommer jeg sq", nærmest råber jeg.. Trækker mig ud af hende... Kigger på dem begge.. hendes lækre sommerbrune krop, fyren, der faktisk er hamrende flot, dem begge rodende rundt på vores stuegulv... Sætter mig op i sofaen og siger:" Skulle vi ikke få lavet den kaffe... Og (fyrens navn) har vel brug for en pause... Der nikkes samtykkende, og fyren rejser sig og går mod vores køkken imens han siger: "Finder jeg kaffen i skabet over kaffemaskinen?". "Ja" siger min kæreste.. "Jeg kommer ud og hjælper dig"...

Få sex i dag

Jeg giver hende et dybt begærligt kys og hun klemmer min pik blidt før vi rejser os..

Kaffen laves, morgenbrødet skæres op og vi sidder og sludrer lidt, fyren fortæller, at han aldrig har været sammen med et par før, hvilket han egentlig ikke havde forestillet sig var så frækt. Både fruen og jeg kan se, at hans tankevirksomhed går tilbage med den nyligt overståede "kamp", da hans pik stille og roligt vokser.. Sq i øvrigt en underlig fornemmelse, at sidde der ved sofabordet, splitter nøgen, og for mit vedkommende, med en pik, der for 5 minutter siden var springklar, imens man sidder og spiser morgenmad, med en relativt ukendt fyr, der lige er forløst, og en kæreste, hvis safter løber ned i det håndklæde, hun har været nød til at sætte sig på..

Hun får helt tydeligt også set på hans pik, der nu er ved at være helt stiv igen. Hun er ond... Læner sig tilbage i sofaen, sætter begge ben op på kanten af bordet og spreder dem, så langt hun kan, imens hun siger: "puha.. Nu ka' jeg altså ikk' spise mer'".

Hans øjne er ved at springe ud af hovedet på ham.. Han æder hendes skød med øjnene, og hans pik er nu helt klar til brug igen.. Hun læner sig lidt over mod ham, rækker ind over hjørnet af bordet og tager fat om hans pik og siger: "Og den her rumsterstang, den er der sandelig også kommet liv i igen.. Glæder mig til at mærke den igen".. Hans øjne søger mine.. Tror de spørger om der er ok.. Jeg nikker igen.. Hvorefter han læner sig mod hende og giver hendes højre brystvorte et veritabelt festfyrværkeri med sin mund og tunge.

Han forsøger at nå hendes skød, men hun driller ham og siger:" Næ næ du.. Nok se men ikke røre.. endnu..." Jeg tænker, at så får hun det svært, vi er "to mod en" her, så jeg flytter mig om så jeg kan røre hendes skød.. Jeg sætter en finger på hver side af hendes klit, lader dem klemme sammen om hendes hævede lystcenter og begynder stille og roligt at spille fisse på hende.. Hun sukker dybt i nydelse, og kravler endnu længere ind over fyren.

Helt inde over ham tager hun ham i munden... Han får rykket sig så meget i sofaen, at han får sit ansigt ind mellem hendes ben, jeg kan mærke, at mine fingre nu har konkurrence af hans ivrige mund og tunge, så jeg lader ham komme til.. Det er trods alt bedre for hende, at blive slikket, end at jeg leger med mine fingre...

Tænker, at jeg må se, fra en uvant vinkel, hvordan hun slikker pik, så jeg rykker ned i den anden ende, altså der hvor hun har hans pik dybt begravet i sin mund.. Hold kæft hvor er det frækt.. Hun lader sin tunge køre over hans bristefærdige pikhoved, lader sin ene hånd køre op af skaftet, imens den anden "trækker spor" helt nede fra hans anus op over mellemkødet til nosserne.. Lader indimellem en finger hvile på hans endetarmsåbning.. og hun har igen de der "Det er lige før jeg kan komme alene ved at gøre det her" blik på... De nyder hinanden.. Et smukt syn..

Jeg stiller mig, så jeg kan nå hendes lækre bryster imens jeg nyder synet.. Hun er ikke sen.. slipper hans pik med munden og tager min i stedet.. Det er vel en hver kvindes drøm det her.. Tændt, og med to fyre, der gør alt hvad de kan for at hendes nydelse fuldendes...

Jeg må ha' hende, så trækker mig tilbage og flytter mig til den anden ende, hvor hans mund og fingerarbejde, helt tydeligt på hendes bevægelsesmønster og lyde, har sin positive ophidsende effekt.. Jeg flytter hans fingre fra hendes fisse og lader min jernhårde pik trænge i bund.. Én lang glidende bevægelse.. Kan mærke, at han et øjeblik tøver med at slikke.. Måske skulle også han nyde synet, men efter få sekunder slikker han igen det bedste han har lært...

Jeg lader min ene hånd lege med hendes faste baller og røv.. den anden tager jeg fat i hendes lange brune hår med.. Trækker hende, så hun skyder ryg... Hun må slippe fyrens pik med munden, men bearbejder i stedet hans pik intenst med begge hænder... Jeg sætter en finger på hendes bagerste hul... Hun reagerer som firventet, støder lidt imod og grynter et eller andet uforståeligt, uden der dog er tvivl om meningen.. Jeg tænker.. Det ska' sku' prøves...

Trækker mig ud og siger: "I flytter Jer ikke... Jeg kommer om lidt".. Farer op i soveværelset og henter en bøtte Eros bodyglide.. Tager allerede på vejen ned at trappen en god håndfuld i hænderne, så det er varmt når jeg kommer tilbage...

Han har ikke flyttet sig, men hun har vendt sig om, og rider nu hans pik, som en blondine på en kunstig rodeotyr.. Må lige stoppe op og nyde det syn... Genindtræde i legen, nu med Bodyglide på hænderne, godt tempereret, så hun ikke synes det er koldt... Jeg sætter mig mellem hans ben, nyder endnu engang synet af min elskedes krop i liderlig ekstese, fremprovokeret af denne fremmede mands pik...

Lægger mine nu temmelig fedtede hænder på hendes røv.. Masserer hende... Lader en "luskefinger" strejfe hendes bagerste hul.. Intensiverer mine krævende kærtegn, hvilket hun nyder så meget, at hun intensiverer sit ridt på den stakkels fyr der ligger under hende.. Jeg bearbejder nu hendes bagerste hul mere intenst, lader hende mærke den kildrende fornemmelse det er, at får provokeret alle de nerveender, der mødes i åbningen... Først en finger.. bare en til tre centimeter op... Lader min anden hånd lege på mellemkødet.. Hvilket helt naturligt medfører, at hans nosser også får en tur.. Først ligger han stille.. Bestemmer sig så åbenbart for, at det er dejligt, for han fortsætter lystigt med at bevæge underlivet mod min kæreste og mine hænder..

En finger mere.. Kan godt forestille mig, hvordan han har det.. En ting er hendes lækre fisse, der kan arbejde enhver mand til orgasme, en anden ting er det arbejde, som hun slet ikke kan lade være med, kombineret med mine fingre i hendes røv.. Det bliver jo ikke mindre stramt, og SÅ tyk er skedevæggen jo heller ikke...

Jeg tager med den ene hånd fat om min egen pik.. Smører det sidste af bodygliden ud over den.. Sætter mig helt op til hendes fantastiske røv og siger: "Lig stille.. Hvis hun skal nyde det her, så skal hun selv styre"... Lader mit pikhoved ramme hendes bagerste hul og venter... Langsomt.. uhyggeligt langsomt, kan jeg mærke, at hun støder mod mig.. Fornemmelsen er fantastisk.. hendes stramme røv omslutter mit pikhoved, lige der på kransen og strengen, hvor jeg er mest følsom.. Han ligger HELT stille inden hende... Hun glider stille og roligt ned over min pik.. Jeg kan mærke et nu er ringmuskulaturen gennembrudt.. Kan mærke hans pik gennem den tynde skedevæg, kan mærke, at hans pik trækker sig sammen.. Sikkert pga. den nye stimulans...

Hun hvisker hvæsende: "Årrhh hvor er det godt.. Jeg er fyldt heeeelt ud... Tag mig så!".. Hverken han eller jeg var sene til at følge den opfordring... Vi fandt hinandens rytme, hvor vi skiftedes lidt til at komme i bund... Jeg har meget svært ved at beskrive den fantastiske følelse det var, at mærke hendes stramme underliv arbejde på vores pikke... Himmelsk.. Om end udtrykket i denne sammenhæng vel grænser til det blasfemiske??

Hun arbejder med sine muskler, vi arbejder med hver vores pik og underliv.. Sammen arbejder vi alle tre mod det uundgåelige... Jeg kan høre og mærke på min kæreste, at det er meget tæt på hendes orgasme, og jeg ved af erfaring, at når hun kommer med mig i hendes røv, så skal den ud.. Med det samme... Så jeg tænker.. Fandeme så.. Jeg skal med på den bølge.. Og giver slip.. Jeg kan mærke hvordan kroppen prikker.. Mærke hvordan musklerne i min røv strammes op, mærke hvordan min hjerne bliver tom for tanker, men udelukkende koncentrerer sig om den orgasme der stormer frem, helt nede fra tæerne og skylder ind over hele kroppen... For til sidst at eksplodere i min hjerne.. Jeg sprøjter hendes fantastiske røv fuld af min sperm...

Min orgasme sender hende ud over kanten.. Kan mærke i mine sidste orgasmebølger, at hun klemmer min, og sikkert også fyrens, pik fast som i en skruestik.. Hun skriger sin orgasme ud i vores stue, så højt så jeg et øjeblik er nervøs for, at naboerne kommer rendende fordi de tror der er noget galt... "Få den ud skat... tag den ud!" Ganske som forudset, så ønsker hun ikke anal stimulans lige efter hun er kommet.. Jeg trækker mig ud.. og lige da min pik slipper hendes åbning siger det "Squirt".. Og hun overdænger den stakkels fyr under hende i safter, der sprøjter ud af hende..

Jeg løfter op i hendes hår. Trækker hendes mund op til min og giver hende det varmeste kys.. Dejligt.. frækt, varmt og følsomt...

I det samme brøler fyren.. Hendes ejakulation var åbenbart mere end han kunne klare... De sidste bølger af hendes orgasme hulkes ud i rummet sammen med hans.. Jo da... Det endte jo med at være en diskotekstur at hidtil ukendte dimensioner...

Morgenkaffen blev indtaget.. Vi fik puttet fyren i en taxa hjem... Gik i seng, og elskede med hinanden, på den varme, intense og "jeg kravler ind i dig" måde, man KUN kan når man er alene og elsker hinanden så højt som vi gør!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.