Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Oplevelsen jeg beskriver her, foregår i dagene før Vienna forlader hotellet. Af en eller anden grund var det Vienna og mig der skulle på tur sammen i jobbets tjeneste. Hun er en smuk kvinde, store bryster og de skønneste øjne. Hun var klædt i sorte strømper, sort nederdel og hvid top der ikke skjulte ret meget af hendes dejlige bryster.

Efter dagens arbejde kørte vi ud til det gamle hotel vi skulle overnatte på. Jeg ved ikke om hun havde en idé om at jeg også er til kvinder, da vi bestilte værelset.

SEX I DAG?

Da vi ankom, blev vi enige om at gå ind i baren for at få noget koldt at drikke. Det var meget varmt den dag. Vi fik serveret noget koldt hvidvin og det blev til mere end et par glas. Vienna sad med front mod mig og tøse snakken gik. Efter et stykke tid tabte jeg mine cigaretter på gulvet og hoppede derfor af barstolen for at samle dem op. Mens jeg sad på gulvet snakkede hun bare videre, så helt naturligt kørte jeg blikket fra gulvet og op mod hendes skønne øjne, og da jeg gør det, glider mine øjne op af hendes ben og stopper mellem hendes let spredte ben. Hun har ingen trusser på. Jeg fanger hendes blik, hun smiler bare. Jeg ved mere om dig end du tror, er det eneste hun siger.

Jeg kan ikke holde mine øjne fra hendes krop, hendes brystvorter stritter.

Jeg fornemmer jeg er godt våd af tanken om hun sidder der uden trusser på. Hun falder i snak bartenderen der er en rigtig flot fyr. Så jeg siger til hende at jeg lige vil op på værelset med mine ting. Da jeg kommer op på gangen går jeg forbi en virkelig lækker fyr der er ved at låse sig ind, han slugte mig med blikket, jeg kunne ikke lade være at kikke, han var bare hot.

Han boede sådan at der var et værelse mellem os og hans, og dette værelse var indrettet som mødelokale. Jeg smuttede ind og smed tøjet, og gik i bad. Bruserens varme stråler ramte min krop der skreg efter opmærksomhed, mit skød bankede, jeg var blevet så liderlig af at se hende, nu skulle hun få den tøs. Inden natten var omme så var hun min.

Efter badet lagde jeg en flot makeup, bare ben, ingen trusser, nederdel og høje sko og top men ingen bh. Glidecremen i min taske og så af sted ned i baren igen. Godt ankommet i baren var der kommet liv i den dejlige bartender der smed rundt om sig med drinks i stor stil. Viennas humør var i top, hun havde sikkert også fået et par stykker mens jeg var i bad. Hun satte sig hen ved siden af mig og lagde hånden på mit lår og hviskede i mit øre – Bartenderen er klar til sex er du det? Mens hendes fingre fandt vejen op til min våde fisse, jeg spredte benene så hun bedre kunne komme til. Hun stak to fingre op og kørte dem lidt frem og tilbage, jeg var meget våd.

Hun tog hånden til sig og slikkede mine safter af hendes fingre, så kikkede hun på bartenderen og nikkede til ham.

Hun rejste sig – Jeg kommer lige om et øjeblik, sagde hun og gik. Bartenderen fortalte at han havde fri om en halv time, han så hammer godt ud den unge mand bag baren. Jeg tror han så at Vienna havde haft hånden oppe under min kjole for der var en stor bule i han bukser.

Hun kom tilbage iført en lang hvid kjole der intet overlod til fantasien, hold op det tændte mig. Vi fik en drink mere og bartenderen var nu kommet om på den anden side til os. Jeg foreslog at vi tog en flaske Gin med op på værelset til mig og Vienna. Den var hun med på, så kan du bare komme senere sagde hun til bartenderen.

Hånd i hånd gik vi op mod værelset, men da vi var ud for mødelokalet fik jeg den idé at tage i døren, den var ikke låst. Inde midt på gulvet stod der et langt bord. Jeg skubbede Vienna baglæns hen mod bordet mens jeg kyssede hende med tungen. Min hånd fandt vej op til hendes varme elskovsrede der var godt våd, jeg pressede hende ned på bordet og trak stoffet til side så hendes store bryster kom til syne, hendes brystvorter kom til syne, min tunge dansede omkring hendes brystvorte. Jeg kyssede hendes hals, hendes bryster, hendes mave uden på kjolen. Løft røven – bad jeg hende, og det gjorde hun, kjolen røg op om livet på hende. Jeg kikkede direkte på hendes våde fisse. Nu skal du få skal du. Jeg trak en stol hen og satte mig mellem hendes ben, spredte dem og begyndte at slikke hende, hun smagte dejligt, hun var helt glat og smask våd. Hun stønnede sagte da min tunge ramte hendes klit, jeg stak et par fingre op i hende og hjalp. Pludselig lød en herrestemme – Har i brug for en hånd? Det var bartenderen fra før. Ja smid tøjet bad jeg ham, min veninde skal have noget pik, kan du klare det? Og det mente han nok han kunne. Men du får lige bind for dine øjne, er det ok? Og det var det. Hans slips fik han for sine øjne og så fik han besked på at ligge sig på bordet. Vienna kravlede op på bordet og gled langsomt ned over hans store pik med ryggen til mig.

Jeg tog glidecremen fra tasken og hældte noget ud over hendes røv, derefter noget ud over han pik og nosser, det løb ned mellem han baller. Jeg masserede det ud over hans pik, nosser og baller. Det kunne han lide. Derefter smurte jeg Vienna ind i glidecreme, hendes baller og det lille stramme hul, hendes fisse, jeg slikkede hendes lille stramme hul mens pikken gled ind og ud af hendes fisse.

Samtidigt gled en våd finger op i hans stramme røvhul, lidt efter en finger mere.

Så fik jeg en idé. Naboen, gad vide om han var hjemme?

Han var noget forvirret da han åbnede døren, han stod i hans morgenkåbe. Vil du have noget sex smukke? Spurgte jeg. Øh ja stammede han. Kun på en betingelse okay. Du får bind for dine øjne. Det er i orden svarede han. Jeg tog bæltet fra hans morgenkåbe og gav ham det på, tog ham i hånden og førte ham ind i værelset ved siden af.

Sæt dig her beordrede jeg og satte ham på en stol. Han pik stod allerede stor og flot, jeg gik hen til bordet og tog glidecremen. Satte mig mellem hans ben og hældte noget ud over hans store pik og gav mig til at massere ham ind... Hold kæft han var lækker.

Mine læber fandt hans pikhoved og min sugede ham så han var helt stiv mens jeg legede med hans nosser. Imens havde Vienna vendt sig så hun nu sad front mod os, men med pikken oppe i røven. Jeg kunne se at hun var vandvigtigt ophidset. Jeg førte naboen hen til dem, lidt frem, lidt mere viskede jeg til ham. Hans pik var nu lige ud for bartenderens stramme røv... Lidt mere, lidt mere viskede jeg. Hans pik var nu på vej op i hans stamme røv. Min hånd gled nu ned mellem hans baller og en våd finger gled op i hans stramme røv. Med den skubbede jeg ham det sidste stykke frem, hans pik var nu i bund. Min finger gled ind og ud af hans røv. Jeg kunne mærke på ham at han var ved at komme og lige inden han kom skubbede jeg ham bagud.

Med den anden hånd gjorde jeg ham færdig, spermen sprøjtede ud over Viennas fisse, med fingeren i hans røv kunne jeg mærke hvert et sprøjt, jeg var sejlene våd nu.

Da hans udløsning havde lagt sig fulgte jeg ham stille ind til sig selv, han skulle ikke se hvad han havde lavet. Da jeg kom ind igen stønnede barmanden temmelig højt, jeg tog hans pik og gjorde ham færdig med hånden, hans sæd ramte også Viennas fisse. Jeg slikkede hendes ren for sperm og kort efter kom hun med et hæst skrig.

Hun rejste sig, kikkede på mig og sagde – lad os gå ind til os selv.

Bartenderen gik og vi ind til os selv. Læg dig på maven skat – Bad hun mig og det gjorde jeg. Hun slikkede mig i nakken, ned over min ryg, mellem mine baller, min lille stjerne mens hun legede med min klit... Fuck det var dejligt. Jeg kom i en voldsom orgasme.

Næste morgen vågnede jeg ved at en varm tunge slikkede mig noget så dejligt. To minutter efter kommer jeg igen. Vienna kikker op og hendes smukke øjne sagde alt. Hun rejser sig og går i bad.

Jeg blunder nok da hun siger – Jeg smutter skat. Jeg når lige at sige – Du vil altid komme efter mere.

Fortsættes med Legen Del 1

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 118 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.