Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone og jeg var på besøg hos min svigerinde og hendes mand der bor i Tyskland, for nogle måneder siden, her fik vi en oplevelse der var lidt ud over det sædvanlige. Min kone er en dejlig pige på 43 hun er ikke høj men pæn slank og ser noget yngre ud end sin alder. Jeg selv er 40 og ser rimeligt normal ud lidt under gennemsnitshøjde men rimelig tilfreds. Jeg er veludrustet med en pik der er over gennemsnits størrelse så jeg er rimeligt til freds med den side af livet. Min svigerinde og er midt i fyrrene, og kraftig buttet hendes mand er 50 og ligeledes lidt kraftig. De er begge meget almindelige men hyggelige og rare og lever et meget ordinært og lidt kedeligt, troede jeg.

Vi sad torsdag aften og hyggede med lidt vin i glassene og cognac til kaffen, humøret var højt og i min halvberusede kom jeg til at komme med en af mine sædvanlige beklagelser over manglende aktivitet i sengen. Min svigerinde begyndte pludselig at fortælle at de også havde haft lidt problemer med sexlivet, men at det nu gik meget bedre da de var begyndt at komme i en swinger klub. Hun fortalte nu detaljeret om hvordan det var og lidt om de oplevelser de havde haft i klubben og om hvordan det også havde smittet af på deres indbyrdes forhold og at de nu begge var meget tilfredse. Jeg kunne mærke på min svigerinde at hun var meget optaget af emnet og hun lagede stor vægt på hvor vigtig en rolle deres sexliv nu spillede i deres liv. Efter en behagelig aften gik vi noget overraskede og lidt berusede til køjs.

SEX I DAG?

Dagen efter brugte min svigerinde og min kone rigtig meget tid til at snakke sammen, hendes man og jeg kørte en tur i området fik en øl og kiggede lidt på de dejlige billige biler hos byens bilforhandlere. Da vi gik til ro om aftenen erfarede jeg at svigerinden havde overtalt min kone til at vi skulle tage med dem i Swingerklubben til en fest lørdag aften. Min kone fortalte at hendes søster havde brugt meget tid på at overtale hende og hun syntes det var en god ide at vi tog med. Jeg indvilligede straks. Svigerinden havde fortalt at man altid bød nye gæster velkommen med en helt særlig oplevelse og havde fortalt min kone at det for hende havde været rigtig dejligt og at der ikke var noget at frygte.

Om lørdagen tog vi så af sted til klubben, da vi ankom, var de andre deltagere allerede ankommet, vi fik en velkomst drink, stemningen var god og alle så meget glade. De fleste af deltagerne vil jeg skyde til at være mellem 40 og 60 år. Jeg kiggede selvfølgeligt nysgerrigt rund på især kvinderne og der var et par stykker der så rigtig pæne ud, men ellers var de som folk er flest. På et tidspunkt slog en af mændene på glasset og holdt en lille tale, han fortalt at der var et nyt par fra Danmark og vi blev præsenteret. Herefter sagde han at de som vanligt skulle tage godt imod de nye. Nu skulle alle gå ud i omklædningsrummene og klæde om, til aftenen påklædningen var herefter et håndklæde om livet. Da alle var i håndklæderne fik min kone og jeg hver en drink og blev bedt om at gå ud i omklædningsrummet igen. Vi var meget spændte nippede til drinken og gav hinanden et stort kys. Efter nogle minutter kom en af mændene og hentede min kone og lidt efter kom en af damerne og hentede mig.

Da jeg kom ind i lokalet hvor vi var før var min kone blevet lagt på ryggen i en rund seng med bind for øjnene hendes ben var trukket ud til siden, en mand kørte, et sølvfarvet massage apparat rundt om hendes fisse og hendes klit. En mand kom med et fad og en skraber og begyndte at fjerne hårene fra hendes ellers veltrimmede fisse. Jeg kunne se hun allerede begyndte at reagere på behandlingen, nogle af de andre mænd holdt hendes arme og ben og kærtegnede hendes krop.

Jeg blev ført hen til en anden seng hvor alle kvinderne stod forsamlet jeg kunne ikke se ret meget af sengen da kvinderne stod og ligesom skærmede for sengen. Da jeg kom helt hen til dem trak de til siden og på sengen lå min svigerinde på ryggen på sengen, de sagde at nu skulle jeg tilfredsstille min svigerinde og så ville de se om jeg kunne klare mere når det var gjort. De gjorde tegn til at jeg skulle starte med at slikke hendes fisse, jeg satte mig på knæ ved siden af sengen og lagde mit hoved mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes glatte fisse, den var overraskende frisk og velduftende, to af de andre kvinder holdt hendes ben spred. Svigerinden begyndte at vride sig lidt og stønne når jeg ramte hendes klitoris, mens jeg slikkede mærkede jeg pludselig en hånd der kravlede op under håndklædet og begyndte at kærtegne min pik og mine nosser. Det var dejligt og snart stod min pik rank og stiv. Svigerinden begyndte at vride sig mere og stønnede højere, hun kom i en lille orgasme. En af damerne trak mig op og stå og straks var der en der trak mit håndklæde af, jeg blev puffet hen mod min svigerindes hoved, hun smilede og sagde lad mig nu se hvad du har til mig. Hun greb om min pik og så ud som om hun var tilfreds med den. Hun åbnede munden og lod sine læber omslutte pikken, hun suttede som en drøm og jeg begyndte at kærtegne hendes bryster. Inden længe kunne jeg mærke udløsningen var ved at nærme sig, men en af kvinderne havde åbenbart opfattet dette og hun greb resolut om roden på min pik og klemtet til, og trak mig væk fra svigerindens hoved.

Imens havde jeg lejlighed til at se hvad der foregik på den anden seng, min kone lå stadig på ryggen hendes hoved lå helt ude ved kanten, hun havde stadigvæk bind for øjnene. Mellem hendes ben sad en af mændene pressede massage apparatet mod hendes klitoris. Jeg kunne se hun nød det og hun kunne ikke ligge stille, men 2 af mændene havde fat i et ben hver. Alle mændene havde smidt deres håndklæder og der var strittende pikke over hele linien, på nær en ældre herre jeg vil tro han var nær de 60 år hans pik hang slapt ned, men den var enormt stor. 3 af mændene stod ved min kones hoved og stak skiftevis deres pik i munden på hende, hun suttede villigt løs, manden med den store pik stillede sig med et ben på hver side af hendes hoved og lod pikken falde ned i munden på min kone, hun greb om den med begge hænder og suttede løs, manden gik lidt ned i knæ så mere af den store pik kom ind i hendes mund og jeg kunne se at hun måtte gabe helt op for overhovedet at have den i munden. Efter et stykke tid kunne man se at der begyndte at være lidt mere liv i pikken da han flyttede sig igen hang den ikke helt lige ned. En af mændene begyndte at smøre hele min kones skridt ind i olie og han fingre for svandt da også ind i grotten en gang imellem. Snart var en mand i gang med at føre sin pik ind i hendes fisse mens 3 af mændene stadigvæk skiftedes til at få suttet pik. Hver gang den gamle mand kom med sin kæmpe pik greb min kone den med begge hænder og malkede og masserede den og efterhånden var den ved at stritte pænt ud i luften, den var enorm at se på.

Jeg blev nu puffet ned mod den anden ende mens damen stadigvæk havde et fast greb omkring roden af min pik, og hun sagde nu skal du kneppe hende til hun kommer, jeg pressede min pik ind i mellem min svigerindes opsvulmede og glinsende skamlæber, damen holdt stadig fast om roden indtil pikken var helt inde. Jeg begyndte nu at kneppe min svigerinden med små korte stød og efter ni stød kørte jeg pikken helt i bund, jeg talte nu otte korte stød og så to gange helt i bund, så 7 korte og 3 gange i bund, det er en teknik jeg har erfaring for virker og inden længe vred hun sig kraftigt og kom med voldsomme udbrud hver gang jeg stødte i bund. Hun kom med en række små orgasmer og hun bukkede sig mere og mere sammen, et par af damerne hjalp med at presse hendes ben godt op mod hendes skuldre så jeg kunne komme helt i bund. Inden længe skreg hun en kraftig orgasme ud i lokalet. Hendes krop rystede, jeg var også ved at komme og pludselig mærkede jeg en hånd mellem mine ben bag fra, den greb om pikken og klemte hårdt til hvilket igen forhindrede mig igen i at sprøjte. Jeg blev skubbet om på den anden side af sengen, min svigerinde åbnede villigt munden og grebet om pikken slækkedes og min pik blev nu malket til den sprøjtede ud over min svigerindes ansigt og tunge, hun slikkede villigt pikken ren. En af damerne kom nu hen til sengen med et rulle bord hvor på der lå en stor samling af dildoer, jeg skulle nu finde min svigerindes yndlingsdildo. Jeg satte mig mellem hendes ben og greb en af dildoerne på bordet. Jeg tændte for vibratoren i den og kørte den lidt rund om hendes kusse inden jeg pressede den ind i hendes vidt åbne fisse. Efter et kort stykke tid rystede en af kvinderne på hovedet, det var hende der før havde fat om min pik, hun var tilsyneladende den der styrede mest, hun var omkring 45 slank og med et par pæne store bryster og en velformet røv. Jeg fjernede dildoen og Jeg greb nu en blå stav der bestod af en række kugler der hang sammen jo længere ned mod håndtaget jo større blev kuglerne. Jeg stak den langsomt ind i fissen kvinden rystede igen på hoved og sagde: "måske men ikke der".

Det kan godt være det ikke var svigerindens yndlingsdildo men hun begyndt at køre underlivet mere og mere rundt, jeg prøvede endnu et par dildoer, den ene var en stor sort DILDO uden vibrator og da jeg pressede den i bund kom der rigtig gang i underlivet, men kvinden rystede igen på hovedet og pegede nu på en hylde under rullebordet hvor der lå en kæmpe dildo, i en størrelse hvor jeg troede at den kun var til pynt. Den var tyk som en vinflaske og formet som en kæmpe pik med blodårer og et hoved. Jeg greb fat i den og kvinden nikkede, indvendigt tænkte jeg det kan hun slet ikke klare. En af de andre kvinder kom med en stor flaske glidecreme og begyndte at gnide kalorius ind hun hældte en ordentlig portion ud over svigerindens fisse gned det godt ind, til svigerindens store fornøjelse. Jeg var nu klar over at de ikke havde mange hæmninger over for hinanden. Jeg begyndte nu langsomt at køre den store dildo op og ned over svigerindens skamlæber, hu begyndte straks at vrikke med røven som for at hjælpe til. Jeg prøvede at manøvrere den ind i hendes fisse. Jeg pressede men der skete intet, det var umuligt. Svigerinden hjalp til med røven og prøvede at kommet til at ligge optimalt. Jeg pressede igen de kom kun lige de yderste cm ind, men jeg kunne høre på svigerinden at hun tændte på det hun stønnede og vrikkede igen med røven, jeg pressede igen forsigtig. Men ingen ting skete, næste gang jeg pressede kom der en hånd til hjælp, det var den beslutsomme kvinde fra før. Hun kiggede mig ind i øjnene og nikkede så pressede hun dildoen hårdt op i fissen på svigerinden med en kraft jeg ikke ville turde. Svigerinden kom med et brøl så jeg blev helt bange fissen gav sig og dildoen kørte en 6-7cm ind i fissen. Svigerinden trak vejret hurtigt og kraftigt og lidt efter slappede hun lidt af igen, hun roterede lidt med røven jeg måtte holde på dildoen for at den ikke skulle glide ud, kvinden tog nu fat igen og pressede endnu engang på dildoen og den gled nu 5-6 cm længere ind, svigerinden lå nu og gispede. Hendes fisse var helt udspilet. Hun stønnede kraftigt, et par af kvinderne begyndt hu at skubbe og trække i hende så hun kom om på maven og lå med brystet på sengen og støttede på knæene med røven i vejret. Røven var spilet ud så man kunne se ind hendes anal. Den beslutsomme kvinde pegede nu på den blå stav med kuglerne og sagde giv hende den bag i. Jeg greb forsigtigt staven og begyndte at lirke den ind i hendes røv. Der var ikke meget plads men så snart den første kugle var inde smuttede den næste hurtigt ind. Jeg mærkede nu en hånd på min pik, det var den beslutsomme, der begyndte og kærtegne min pik hun lænede sig frem og viskede i mit øre: vil du kneppe mig i røven med den her" jeg nikkede. Hun sagde så knep din svigerinde først, så får du mig bag efter. Hun trak den blå ud og førte min pik hen til røven af svigerinden, det var lidt svært at komme til jeg måtte skræve ind over den store dildo, jeg fik med besvær klemt pikken ind i røven på hende. De andre kvinder hjalp nu til og klemte svigerindens bryster og en gned hendes klit, jeg begyndte nu at kneppe hende langsomt i røven det strammede kraftigt om min pik og hver gang jeg stødte frem ramte jeg kæmpedildoen med mit underliv så den blev stødt ind i fissen. Efter ganske få stød brølede min svigerinde en kæmpeorgasme ud i lokalet hun rystede kraftigt over hele kroppen og hun fald slapt ned på sengen. Min pik gled ud og hun lå på sengen mens hendes krop blev ved at komme med nogle efterrystelser. Efter et stykke tid lå hun helt stille, kæmpedildoen lå stadig i hendes fisse.

Den beslutsomme sagde:" så er det min tur, hun skubbede mig ned på gulvet og skrævede ind over mig. Med ryggen mod mig hun styrede pikken mod hendes lille stjerne og den gled overraskende let og ubesværet ind, hun satte sig langsomt ned så jeg kom helt i bund, lænede sig bag over, et par af de andre kvinder kom hurtigt til hjælp og jeg mærkede snart en tunge der slikkede mine nosser og fissen på den beslutsomme.

Inden længe var jeg klar til at komme og det begyndte at trække voldsomt i mine nosser og jeg mærkede at min pik svulmede lidt op. Den beslutsomme havde åbenbart også mærket det og råbte:" jaahh sprøjt mig i røven". Jeg kom med en gevaldig udløsning oppe i hendes røv mens hun red videre på min pik" rejsningen for lod den og jeg gled langsomt ud af hendes stjerne. Min pik blev hurtigt fanget af en mund der slikkede den godt ren, det var ubeskriveligt dejligt og næsten ikke til at holde ud.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.