Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I formiddag kom hun så, men dejlige elskerinde og nu også elev . Denne gang på min opfordring iført en hellang selskabskjole, hvor som hun havde slidset op i begge sider til højt oppe på låret nøjagtig hvor strømperne dannede deres forførende kontrast til den nøgne hud.

Vi kyssede hinanden sultent og hendes tunge var vild og uregerlig som hos en tyveårig, nyforelsket ung pige. Jeg satte mig på knæ foran hende og løftede op i kjolen og kælede længe for hendes lækre strømpeklædte ben, kyssede det nøgne stykke lår og endte oppe i hendes nybarberede og velduftende fisse. Spontant spredte hun benene og gav efter i knæene, så hun kunne skubbe sine bløde og glinsende skamlæber frem imod min mund og min tunge, som ivrigt bevægede sig rundt i og omkring hendes køn. Snart pressede hun mit hoved mod sit skød og hendes stønnen forlangte orgasme her og nu. I stedet rejste jeg mig og førte hende ind til sofaen, tog kjolen af hende og satte hende overskrævs på min dunkende pik med ryggen til mig.

SEX I DAG?

Jeg havde kopieret en række scener fra diverse PORNOFILM, som jeg nu begyndte forevisningen af. Den første var den klassiske : hun sutter pik, han slikker fisse, de knepper og han fyrer sin ladning af i munden på hende. Den sagde hende ingenting. Den næste var lidt mere varieret og her reagerede hun mærkbart på den mandlige hovedpersons meget flotte og store pik. Hendes muskler i skeden trak sig rytmisk og hårdt sammen og hun stønnede lavmælt. Samme mandlige model var med i den næste, hvor en smuk kvinde slikke og suttede på hans pik og imod alle naturlove fik den helt ned i halsen, så hun endte med at få hans hår i munden. Min skønne elskerinde roterede nu helt ubehersket med underlivet og da jeg gav hendes klitoris en hjælpende hånd kom hun i en voldsom, højlydt og krampagtig orgasme.

Sikken en smuk pik, sagde hun. Aldrig har jeg set en der var så fuldendt og hvor ville jeg ønske at jeg kunne lære at sutte din pik på samme måde som hun kunne.

Jeg satte dvd-afspilleren på pause og nogle minutter sad vi bare og nød følelsen af min nu stenhårde pik i hendes bløde, varme og våde kusse. Den næste scene, hvor to kvinder havde sex, satte igen liv i hendes fisse og hun fortalte, at hun var flov over sin egen reaktion fordi hun altid havde lært, at sex mellem kvinder var moralsk forkasteligt. Som afslutning havde jeg valgt en scene, hvor en midaldrende fyldig kvinde lod sig opvarte og bedække af sin store hanhund. Allerede mens hunden slikkede fisse på kvinden, gik min elskerindes fisse nærmest i krampe og før hundepikken begravede sig mellem kvindens lår havde hun fået en helt ekstrem kraftig orgasme, som udviklede sig til en helt serie.

Bagefter var hun både flov og dybt overrasket over sin egen reaktion. Men jeg bliver jo nødt til at indrømme det, sagde hun. Jeg har aldrig i mit liv været så liderlig og så meget i mine hormoners vold. Jeg var selv voldsomt ophidset over hendes reaktion og bad hende sætte sig ned på gulvet mellem mine ben og sutte mig til udløsning, som blev uventet kraftig og oversprøjtede hendes rynkede ansigt med tyk varm, sperm.

Sammen tog vi et brusebad og spiste en let frokost, inden vi lagde os ind i min seng. I mellemtiden havde jeg været inde på EROTIKMIX og havde printet et par af historierne om kvinders leg med hunde ud og dem læste jeg nu højt for hende. Igen blev hendes øjne helt matte og fjerne og hun stønnede uhæmmet. Spil fisse for mig skat, sagde jeg og hun satte sig halvvejs op med puderne i ryggen og gned sin klit ihærdigt. Efter to historier var hun kommet to gange og var helt udmattet, men ikke mere end at jeg fik lov til at gøre mig færdig i hendes stramme, ville røvhul som hurtigt fik malket mig tom.

Hun var stadig chokeret over sin kraftige reaktion og jeg beroligede hende med, at det bestemt ikke er alle fantasier, der egner sig til at blive omsat til handling. Da vi lidt senere tog afsked ville hun igen sutte pik på mig og selv om mine depoter var helt tomme var synet af hendes ældede ansigt, ømheden og nydelsen i hendes øjne og følelsen af hendes ivrige tunge overalt på pikken nok til at gøre den stenhård endnu engang. Jeg ringer til dig, sagde hun og gik langsomt ud til den ventende taxa. Nu venter jeg bare og håber at hun har lyst til mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.