BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Bonnie klaskede helt sammen.. var som en blanding af herlig gledet og sunket hen.. udstrålende ren nydelse.. Alice.. sukkede veltilfredst og kravlede ud fra kjolen.. kiggede over på mig med et sagligt glimt og slikkede sig om munden.. som nu, kun hun kan..

Hun kunne som altid spotte, at jeg havde min klassiske store bule i buxen.. og med et blik som sagde; Nu er det din tur.. kravlede hun over til mig..

SEX I DAG?

Med vanlig finesse fiskede hun min svajende stiverik fermt ud i det fri.. Lukkede som altid sine store bløde fugtede læber om mit lem.. og begyndte altid med den indledende gumlen som hun ved jeg bare flejner fedest over.. Mmmmm...

Læberne hendes omslutter blidt min pik i, op og nedad glidende bevægelser.. med sjældne bløde og derfor netop xtra intense strejf af hendes pirrende livlige tunge.. Nappende mit rødglødende pikhoved med både fast insisterende læber og tænder rejser min fallos sig til det yderste.... Kvinden min´s tunge er bestemt ikke blevet træt af at "flænse" lystigt løs i Bonnies hungrende missekat.

Bonnie som nu var ved at samle sig lidt og komme til hægterne.. rette sig op, om man så kan sige..

Med et sagligt smil mødte mine og vor gæst´s øjne hinanden.. hurtigt kiggede jeg ned på Alice og da atter op i Bonnies øjne.. vore blikke var indforståede. Bonnie "kvindede" sig op og kravlede om bag min skøges strittende røv.."-UVUHH!!!.." Lød det fra Alice da Bonnies tunge ramte hendes numsehul, så vidt jeg kunne se fra min position.. Jo, den er god nok, tænkte jeg.. hun er sku fræk.. kredser med sin tunge om min darlings numsehul.. pikant.. raffineret og om lidt vil hun finde ud af hvor meget Alice sætter pris på det.. Nemlig vildt meget!

Om lidt var meget kort tid.. for min elskede har bare et eller andet ekstra sensitivt med nummeren.. hun elsker at blive slikket der.. fingret der.. kneppet der.. så straks begyndte hun at rotere hastigere og hastigere med sin bløde velskabte bagdel.. mens små nydelses lyde fandt deres vej over hendes ellers yderst aktive læber..

Velkendt stønnen afslørede med et at Bonnies tunge havde pirket sig sin vej ind og op i selve hullet.. og det åbenbart med højeste tempo.. så højt at min kære helt glemte at koncentrere sig om mit avlslem..

Men hendes fornøjelse varede dog ikke længe for Bonnie krøb op på siden.. snavede min skat og slugte så min pikkert i et stort gab!

Glubskt og grådigt gik hun i gang med den vildeste sutte, slikke blowjobtur.. både jeg og Alice var forbløffede for en kortere stund.

Mine boller fik den store sugetur.. og fra rod til top løb hendes savlvåde tunge..derpå kredsede hun om kransen til mit næsten højlydt dunkende pikhoved.. gurklelyde lød fra hende mens hun slugte mit lem.. igen og igen.. ubarmhjertigt.. og absolut på højde med Alices´s kunnen.. Alice som nu oxe kastede sig ind i kampen.. for min kvinde vil ikke stå i skyggen af nogen.. og der sad jeg så, stadig med et godt glas rødvin i sofastolen.. nu med to mega liderlige kvinder i færd med at "finish me off".

Og sikken en "afgang" jeg fik mig der.. med et klimakserede jeg den fuldstændigt, totalt og absolut!

Men en undertrygt rallen tømte jeg mine mælkehvide væsker ud over de to brunetters ansigter.. I tykke varme klistrede doser.. hvilen gled langsomt ind i mig midt i den rystende tilfredsstillelse.. kvinderne begyndte kyssende, slikkende og snavende at rense hinandens ansigter på skift for mine udspermede klattede sædceller. Et syn for guder.. og som en sådanne følte jeg mig i denne stund.

Jeg bemærkede et "blik sekund" at de smilede indforstået til hinanden.. hmm.. tænkte jeg nærmere.

Så, støttende hinanden op, rejste de sig op.. omfavnede da hinanden hvorpå Alice bød Bonnie sit vin glas.. kort efter havde de på denne lune sommeraften (og endda en uden regn) tændt hver sin smøg.. og var drysset ud på altanen..

Ikke at jeg var straks kampklar men jeg fik da stavlet mig på benene og med en cigaret i den ene hånd og friskophældt vin i den anden joinede jeg dem kort efter.

Et nydeligt, rigtigt rigtigt nydeligt syn var det at at skue dem som de med en kælende hånd om hinandens dejlige kvindemåse, stod er og nyd udsigten over "nybyen" og de evige stjerner.

"Hold op.. det her har jeg altså fantaseret om længe.. lige siden jeg hørte jer bolle første gang.." tilstod Bonnie. Alice spurgte hvornår hun da sidst havde fået noget? Vor elskelige nabo svarede at der ikke havde været nogen siden hendes eksmand.. som blot lavede tyve minutters finten og sidste gang det stod på var næsten et halvt år siden.

"-Jamen det må vi jo så se at få lavet om på" svarede Alice og sendte mig det skumle blik. Hun vidste udmærket at jeg var med på hendes ide.. at få vor vol´sexede nabo som fast elskerinde.

Mine fugtede rødvins læber smagte skiftevist på de to kvinder.. og dem skiftevis på hinanden.. her under tusind af fjerne soles glimtene. Tanken om at få Bonnie som fast elskerinde tændte mig voldsomt.. og ligeså gjorde den samme tanke hos Alice.

Mit lem begyndte atter at røre på sig.. langsomt men altid sikkert.. tømt men ikke tæmmet.

Alice greb fast om mit halvstive lem.. blidt masserende mens vi forsatte vor samtale med Bonnie.

Kort efter listede Min vidunderlige kæreste hendes ynglings pik op i sin mis.. og der stod jeg så og bollede hende med sagte bevægelser mens snakken kørte videre.. Der gik dog ikke lang tid før vor elskerinde spurgte om hun også måtte mærke mig..

Bonnie havde en dejlig blød og sensi kusse.. våd og åben tog hun imod mig.. gled op.. bundede.. fast tag om hendes hofter.. rytme.. movement.. stigende tempo.. strømme af frodighed.. liderlighed.. passion.. absolut begær.. stjerner der kikker.. lysår borte.. Min kvinde som nyder synet af mig.. mig kneppende en af hendes medsøstre.. som så ofte før.. altid med hendes velsignelse..

Stød.. stød på stød.. hårde.. hastige og heftige..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.