Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone er 43 år og ser ret godt ud af sin alder, vi har børn og derfor er det af og til svært at få fred til at dyrke de kødelige lyster. Min kone er indehaver af en lille butik, somme tider henter jeg hende efter arbejde i butikken og når hun har gjort kassen op, så sker det at vi snupper en lille "quickie" i baglokalet. Vi kysser lidt og så tager jeg hende hen over bordet, g-strengen til side og pikken hurtigt ind og ud til vi begge kommer i en lille orgasme, det er frækt og det passer ind i vores hverdag.

Jeg havde i år købt lækkert under tøj g-streng og hofteholder og strømper i bedste kvalitet til min kone i julegave. Min kone plejer ikke at gå med hofteholder, så da hun denne morgen iførte sig julegaven, en kort stram nederdel og spurgte om jeg hentede hende i butikken vidste hvad der var i vente.

SEX I DAG?

Hele dagen glædede jeg mig i forventningen om en lille quickie i baglokalet. Men dagen endte ikke helt som forventet.

I den ejendom butikken ligger i er der i den seneste tid blevet installeret fjernvarme, smedende er nogle flinke fyre og de har lavet mange ekstra ting i butikken mod at de har fået lov til at få en kop kaffe af og til.

Jeg kom ned i butikken lidt efter lukke tid, lukke mig ind, butikken var tom så hun var åbenbart færdig med at gøre kassen op, jeg hørte lyden af noget der skramlede i baglokalet og tænkte fint hun er allerede klar.

Jeg gik mod bagdøren og hørte nu endnu mere skramlen, begyndte at fantasere om at hun måske sad og spillede sin fisse når jeg åbnede døren, for at overraske mig. Jeg åbnede døren og overrasket blev jeg, min kone lå på maven hen over bordet, uden bluse og med nederdelen op over hofterne så man kunne se hendes fine undertøj, bag hende stod den store smede svend med sin pik dybt begravet i min kones fisse, på den anden side af bordet stod den ranglede smedelærling med arbejdsbukserne nede om anklerne og en enormt lang og bleg stiv pik der krummede lidt lige før pikhovedet der var skjult i min kones mund. Smede svenden havde et fast greb i min kones nakke, så lærlingen kunne kneppe hendes mund som han ville. Jeg udbrød forbavset "hvad sker der". Smeden svarede: "ta det roligt, hun har provokeret os hele dagen, bukket sig så vi kunne se hendes trusser og hofteholdere, trukket op i nederdelen, skubbet trusserne til siden så vi kunne se hende glatte fisse når hun bukkede sig lige foran os. så nu giver vi hende lige en lille lærestreg".

Min kone prøvede at sige noget, men smeden holdt hende stadigvæk i nakken og lærlingen kørte pikken længere ind i munden så det blev bare til nogle gurgle lyde. Jeg lænede mig op ad døre og sagde at hvis det var sådan det stod til så var det i orden.

Min kone begyndte at stønne så hun var vist heller ikke helt utilfreds.

Smeden satte tempoet op og jeg kunne se min kones ben begyndte at skælve, hun kommer ret hurtigt, når der er tempo på. Smeden brølede og spermen begyndte at flyde ud af fissen på hende. Han trak sig ud og dirigerede lærlingen om bag ved, stadig væk med et fat tag i nakken på hende pressede han nu sin fedtede pik ind i hendes mund.

Lærlingen begyndte at køre sin lange pik ind i fissen, men efter kort tid sagde smeden, jeg skal sgu ikke have lærlinge sæd blandet med min svende sperm. Du må tage hende i røven. Nu sprællede min kone noget, men smeden holdt fast og lærlingen styrede sin lange pik hen mellem hendes baller, han havde lidt svært ved at ramme det lille stramme hul, med den lange pik. Jeg gik derfor hen til bordet, gav min kone et klask på ballen og greb fat i hendes røv med begge hænder pressede hende ned mod bordet og spredte ballerne, så den unde lærling kunne trænge ind i røven på hende. Han pik var godt fedtet og modstanden fra min kone havde nok ikke været så alvorlig for pikken gled let og ubesværet ind i hende. Han kørte langsomt frem og tilbage, længere og længere ind. Min kone havde sneget sin hånd ned til fissen og hun arbejde grundigt på klitten. Det var et fantastisk syn at se den lange pik glide langsomt helt i bund mellem hendes baller. Hun måtte kunne mærke den helt oppe ved mavesækken, så lang den var. Lærlingen stønnede lidt og der begyndte at sive sæd ud langs med pikken. Men han blev ved med at kneppe hendes røv. Hun begyndte at ryste i en orgasme. Men blev dog afbrudt da smeden sagde jeg vil sgu også kneppe hende i røven, de byttede nu plads igen og min kone måtte slikke den lange lærlinge pik ren (det så nu ikke ud til at de generede hende). Smeden pressede sin noget tykkere pik op i røven, uden de store problemer. Han kom kort efter med et brøl. Lærlingen trak sig lidt til bage og sprøjtede ud over ansigtet på min kone. Smeden kiggede på mig og spurgte, vil du også lige have en tur mens jeg holder hende, jeg rystede på hovedet og sagde det nok ikke var nødvendigt. De trak begge deres bukser op og gled ud af bagdøren. Min kone rejste sig tørrede sæden af ansigtet, smilede og sagde kom her hen skat, jeg gled in i hendes arme hun kyssede mig, hun fumlede ved mit bæltespænde åbnede min bukser og hev min pik frem. Så vendte hun sig om og lænede sig ind over bordet og sagde du må også godt kneppe min røv, jeg ved du så gerne vil. Jeg kneppede hende hurtigt i røven og kom med et brøl, da jeg trak mig ud vendte hun sig om gled ned på knæ og slikkede min pik ren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.