Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var lige flyttet til København. Jeg skulle studere til ingeniør, og flyttede derfor ind på et kollegium. De første dage var jeg lidt genert. Særligt overfor hende pigen, der boede inde ved siden af. Iben hed hun. 

En dag stod jeg nede i vores fælleskøkken og lavede noget dødssygt pasta, da hun kom ud i køkkenet for ligeledes at lave mad. Hun var ikke så høj, havde mørkt, langt hår, brede hofter og en fyldig, stram barm, som hun forstod at skjule elegant under flot tøj. Nu stod vi altså i køkkenet og sludrede. Side om side ved komfuret. 

SEX I DAG?

Pludselig var en af hendes gryder ved at koge over, og hun rakte ind over komfuret, idet hendes store, tunge bryster berørte min ene arm – i cirka et minut. Var det med vilje? Nød hun det? I hvert fald kunne jeg mærke, at blodet strømmede til min pik, der hurtigt rejste sig. Jeg tog min pasta, gik ind på værelset og måtte spille den af mens jeg havde hende i tankerne, før jeg kunne samle mig om at spise. 

Weekenden efter skulle der være fest på kollegiet. Jeg drak en hel del, fordi jeg var lidt nervøs: Skulle jeg forsøge at score hende i aften? Hun ankom sent til festen. Men da hun mødte op, rettede mange af drengenes blikke sig mod hende. Hun havde nemlig for første gang en stram trøje på, så man rigtigt kunne se hendes bryster. Man kunne også lige ane brystvorterne. Jeg blev både nervøs og liderlig.  

Hun dansede med en masse drenge – men ikke mig. Så sent på aftenen var jeg ved at tænke, nå, det bliver i aften. Men så bød hun mig pludselig op. Vi gik ud på dansegulvet; først til en vild rocksang, så til en stille sang. Vi stod nu helt tæt. Jeg kyssede hende. Hun trak mig helt ind til sig, så hun må have kunnet mærke min dunkende erektion.

 

Så viskede hun noget om, at hun gerne ville se mit værelse. Mit hjerte dunkede og vi listede af. Vi var næppe kommet ind på mit værelse, før hun havde krænget trøjen af og stod i nederdel og en udspilet bh. Jeg tog hurtigt alt tøjet af. Ingen af os sagde noget. Men vi var begge stakåndede.  

Jeg gik hen og lagde mine hænder på hendes bryster – uden på bh’en. Hun lukkede øjnene og lagde hovedet bagover. Så knappede jeg bh’en af og begyndte at kysse hendes bryster. Hendes åndedræt blev tungt og hun tog nederdelen og trusserne af.  

Hun sank ned på knæ og kyssede mit maveskind – og gik længere ned. Hun fnisede lidt, da hun tog et godt tag om mit rejste lem. Så sagde hun mmmmm… inden hun tog den i munden. Det var første gang, jeg har fået et blow job. Og wow sikke en blød, våd og varm fornemmelse. Inden jeg kom lagde hun sig på sengen og sagde: ”Tar’ du lige et kondom på?” 

Jeg var halvt i ekstase og fumlede med gummiet – på kom det dog. Så kiggede hun på mig og sagde: ”Vi tager det bare stille og roligt, der er ikke noget vi skal nå.” Jeg lagde mig oven på hende og hun hjalp min dunkende pik op mellem skamlæberne. Det føltes usigeligt blødt og vådt. Så hviskede hun: ”Kør den op i mig.” Jeg gled roligt ind. Hun gispede som om nogen havde givet hende et elektrisk stød. Jeg begyndte at vugge frem og tilbage oppe i hende. Jeg måtte se hendes fantastiske bryster; de skvulpede i takt med mine bevægelser. 

Langsomt blev tempoet sat op. Jeg var blot forpustet men hun kunne efterhånden ikke holde lydene tilbage. Små klynkende lyde udstødte hun, mens hun ind i mellem sagde mit navn. Jeg blev virkelig tændt af det. Den bløde våde fornemmelse oppe i hendes kusse var ubeskrivelig. Og så var det som om hun blev stadig vådere som minutterne fløj forbi.  

Efter ca. ti minutter strejfede tanken mig, at jeg måske havde ølpik og ikke kunne komme. Men så pludselig kunne jeg mærke, at det trak op til at jeg skulle komme. Iben nærmest skreg nu. Jeg trak mig ud, lagde mig om på ryggen og sagde: ”Sæt dig her,” mens jeg pegede på den tingest, der stod lige op i luften mellem mine ben. 

Først var hun lidt forvirret af, at jeg var holdt op. Som om hun lige skulle vågne af en trance. Så fik hun et liderligt smil om munden og rejste sig op i sengen. Jeg lagde mærke til, at nogle dråber løb ned af hendes inderlår, idet hun stillede sig med en fod på hver sin side af mine hofter. Hun tog i sine patter og gik så ned i hug og lod sine skamlæber berøre mit pikhoved. Hun tirrede mig.  

Så endelig sank hun ned over min fede pik. Vi gav begge et dybt støn og et øjeblik tænkte jeg på om naboen hørte det. Tanken forsvandt dog hurtigt, da hun begyndte sin vilde ridetur. Hun gumpede op og ned på min pik, mens brysterne hoppede og dansede. Jeg rakte hånden op og tog om patterne. De var både vanvittigt bløde og samtidig stramme.  

Pludselig kunne jeg høre på hende, at hun kom. Og det lød så fedt og liderligt at det med det samme kunne mærkes i min pik. Hun kneppede mig meget voldsomt og endelig kom udløsningen. Jeg kunne mærke spermen skyde ud af pikke i seje sprøjt. Og det ved og ved. Det sortnede for mine øjne… 

Ibens bevægelser blev langsommere og hun steg af og lagde sig på ryggen og gispede efter vejret. Jeg tog det usædvanligt fyldte kondom af og vi sagde ingenting. Inden længe sov vi begge.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.