Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne fortælling handler om et tilfældigt møde, som fandt sted for bare to dage siden, da jeg skulle have købt det sidste ind til Nytår. Jeg er 50 år gammel og min kone er for tiden på et længere besøg hos sin søster i Australien. Jeg mødte hende først, da hun ikke kunne frigøre en indkøbsvogn på parkeringspladsen. Jeg gav hende en hånd og fik et strålende varmt smil som tak fra en meget velholdt ca. 70 årig kvinde klædt i en nobel spadseredragt og en kort pels. Det første jeg lagde mærke til var hendes velformede stærke ben i blanke sorte silkestrømper.

Under turen rundt i supermarkedet mødtes vil et par gange og hver gang det samme varme smil. Ved kassen stod vi sammen i kø og min pik begyndte langsom at røre på sig.

SEX I DAG?

Uden at tænke tilbød jeg hende at køre hende hjem med bæreposerne og igen takkede hun varmt ja. Der var en tydelig, næste elektrisk spænding i luften imellem os og jeg bestemte mig for at forføre hende, hvis jeg kunne. I bilen lagde jeg en hånd på hendes lår og hun kvitterede straks med at lægge sin hånd over min.

- Vi kører hjem til mig først, sagde jeg og hun nikkede samstemmende.

Da jeg havde hjulpet hende af med pelsen og før hende ind i stuen, måtte jeg en tur omkring badeværelset, så pikken kun være ren og lækker. Da jeg kom tilbage sod hun med ryggen til og så ud over haven. Jeg gik hen bag hende, tog hende om livet og kysede hendes hals og pressede min stive pik blidt imod hendes dejlige røv. Hun spandt som en kat og førte mine hænder op til sine fyldige bryster, hvis tydelige vorter jeg blidt masserede udenpå skjorteblusen. Efter nogle minutter men tavst kæleri drejede jeg hende rundt og kyssede hendes halvåbne mund og hun overraskede mig med et meget ungdommeligt og liderligt tungekys. Jeg førte hendes hånd ned til min pik, som hun tog om med et dybt suk og et langt blik fra sine varme, liderlige øjne.

Jeg førte hende ind i soveværelset og klædte os begge af, lagde hende ned og lagde mig selv ved siden af hende, men vore tunger kæmpede med hinanden om overtaget. spred benene skat sagde jeg og hun åbnede villigt vejen til sin opstemte fisse. Jeg kyssede hendes bryster og masserede hendes klit nogle minutter og sagde, Er der noget du ikke vil ha for jeg har lyst til det hele med dig?. Lige nu vil jeg bare ha din dejlige pik, men jeg har ikke været sammen med en mand i femten år, så måske skal du være lidt forsigtig. Hvad har du lyst til?

Jeg har lyst til at slikke på dig indtil du kommer i min mund og så vil jeg slikke, sutte, kneppe og pule hele din dejlige krop i timevis

Hendes svar var en dyb stønnen og endnu et langt dybt kys. Jeg lagde mig ned mellem hendes stadig strømpeklædte ben og så for første gang en meget smuk fisse med næsen ingen hårvækst. Hendes skamlæber var opsvulmede, hendes fisse glinsede af væde og hun smagte vidunderligt. Jeg slikkede hende intenst og lod tungen vandre mellem hendes klit og hendes perfekt kegleformede røvhul den perfekte landingsplads for en stiv pik. Første gang jeg slikkede hendes bagerste hult holdt hun vejret et sekund og jeg bed hende om bare at slappe af og nyde det. Jeg nyder det skam sagde hun, Jeg har bare aldrig prøvet det før .

Efter nogle minutter kunne vi begge mærke, at hendes første orgasme var på vej og jeg koncentrerede hele min opmærksomhed omkring hendes klit. Samtidig satte jeg prøvende min tommelfinger mod hendes røvhul. Igen trak hendes krop sig sammen men meget hurtigt slappede hun af og pressede nu aktivt sin røv fremad og lod fingeren glide ind. I samme sekund kom hun i lange bølgende sammentrækninger i hele kroppen.

 

Vi lå lidt sammen og kom til os selv kælede og kyssede blidt, mens min hånd kuplede sig om hendes venusbjerg og to fingre blidt masserede mellemkødet.

Har du tænkt dig at kneppe mig bagi? , spurgte hun. Jeg svarede at det havde jeg tænkt mig, hvis hun selv ville og kunne. Det gør mig meget ophidset, når du gør det med fingeren , sagde hun men du skal vide at jeg er jomfru!

Jeg rullede om på ryggen og fik hende til sætte sig på mig nu ville jeg have fisse og hun ville ha pik. Hun tog langsomt min pik ind i sig og begyndte langsomt at rotere med underlivet og spurgte, om det var godt for mig.

Du skal ikke tænke på mig nu. Du skal bare kneppe mig så meget du vil. Knep mig, rid mig, brug mig, misbrug mig og tænk kun på dig selv.

De næste ti-femten minutter kneppede hun mig mere og mere frigjort og mens jeg kun legede med hendes brystvorter, lykkedes det hende at få to-tre orgasmer, som blev mere og mere inderlige for hver gang. Til sidst sagde hun, at hun var træt og trængte til et hvil og spurgte bekymret til om jeg selv var kommet.

Nej, ikke endnu sagde jeg. Vi har masser af tid og allerførst vil jeg ha at du slikker min pik ren for dine vidunderlige safter. Hun gjorde straks, som jeg havde sagt og jeg glemmer aldrig følelsen af hendes varme tunge, som systematisk slikkede min overspændte pik. De var så godt at jeg bad hende tage den i munden og sutte mig til udløsning. De kan godt være, at hun var jomfru i én forstand, men hun havde tydeligvis suttet pik før og i løbet af få minutter lod jeg den gå i munden på hende. Hun slugte som en selvfølge det hele, smilede til mig og sagde, Jeg elsker bare at sutte pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.