BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter denne kærlighedserklæring til at sutte pik, fik vi os et par glas vin og snakkede frem og tilbage om vores liv. Hun fortalte, at samlivet med manden aldrig havde været specielt spændende hyggeligt og varmt, men aldrig ud til og over grænserne for det borgerlige samleje. Imens lod jeg et par fingre køre op og ned mellem hendes våde skamlæber og strejfede hendes klitoris. Det lyder som om vi skal bytte roller, sagde jeg. Med mig som den erfarne fører og dig som den begærlige elev.

Vil du virkelig det, spurgte hun, med sådan en gammel kone som mig. Det kan du bande på. Der er kun én betingelse: du gør alt hvad jeg vil ha mindst én gang. Hvis det ikke gør dig liderlig eller tilfredsstiller dig, skal du bare sige det, så spørger jeg aldrig mere. Er det en aftale! Som svar tog hun et fast tag omkring min pik og kysede mig dybt og krævende på munden.

SEX I DAG?

Jeg førte hende hen til spisebordet, lagde et tæppe udover det og bed hende lægge sig med spredte ben og røven helt ud til kanten og så fik hun den helt store slikketur. Jeg skiftevis tungekneppede hendes varme, saftige fisse, suttede hendes klitoris og slikkede hendes røvhul. På den måde lykkedes det at holde hende lige på kanten af orgasmen indtil jeg udelukkende koncentrerede mig om at sutte på klitten. Hele hendes lille krop gik i krampe og da jeg bare fortsatte blev det til en helt serie af orgasmer.

Åh Gud hvor var det skønt, sagde hun og jeg ville allerhelst mærke din store pik dybt oppe i mig nu, men jeg er både øm og udmattet.

Hun fik mit telefonnr. Med besked om, at hun kunne ringe, når hun fik lyst til endnu en lektion og det gjorde hun første nytårsdag ved frokosttid. Jeg må se dig i dag, sagde hun. Jeg kan ikke selv tro det, men jeg har været konstant liderligt siden sidst. Jeg er oven i købet begyndt at onanere igen og det har jeg ikke gjort i femogtyve år. Ok, sagde jeg, men i anledning af nytåret vil jeg have følgende: du skal barbere din fisse helt glat og du skal komme i en elegant lille sort kjole, selvsiddende strømper og uden trusser.

To timer senere kom hun og vi var som klistret til hinanden fra det øjeblik hvor hun trådte ind i min entré. Jeg hjalp hende af med pelsen og spurgte om hun var våd og liderlig. Ja, sagde hun stønnende. Mere liderlig end nogensinde. Bevis det, sagde jeg. Hvordan skal jeg bevise det? Du skal løfte din kjole op over hofterne, stikke to fingre i fissen og gi mig besked, når de er godt våde. Hun gjorde som befalet og jeg sagde, Gi mig din hånd og suttede fissesaften af hendes fingre. Ja, sagde jeg. Du er ikke bare liderlig, du er bogstaveligt talt smaskliderlig. Stik fingrene i fissen igen og sut dem så selv rene. Hun gjorde igen som jeg sagde og hendes øjne blev helt slørede af ophidselse. Jeg vendte hende rundt, så hun kunne støtte sig til kommoden og bad hende sprede sine elegante, strømpeklædte ben. Uden pause hamrede jeg pikken op i hende og kneppede hende i lange rytmiske stød indtil det var lige før jeg eksploderede. Vend dig om og sæt dig på knæ foran mig, sagde jeg og bearbejde samtidig pikken med den ene hånd mens jeg med den anden hold hende under hagen. Hun åbnede forventningsfuldt munden og tog imod hele min ladning.

Vi satte os i sofaen og kælede blidt for hinanden og efter et kvarters tid spurgte jeg om hun var klar igen. Ja, sagde hun, bare sig hvad du vil ha. Jeg vil ha din røv, sagde jeg. Jeg vil kysse og slikke og sutte dit sexede lille jomfruelige røvhul og så vil jeg smøre det ind i olie og gennembore din mødom med min liderlige pik. Åh ja, sagde hun, bare det at høre dig sige det får mig næsten til at komme igen. Ta mig i røven min dejlige elsker!

Jeg rejste hende op og fik hende til at læne sig indover sofaen med spredte ben. Hun fik et par puder til at hvile overkroppen på og så var jeg klar. Spred ballerne min skat. Blot dit liderlige røvhul for din elsker. Hun hold lydigt ballerne adskilte og bare synes af hendes velmanicurerede hænder med de røde negle mod røvens hvide kød og den sorte strømpekant fik mig næsten til at komme i utide. Jeg slikkede hende grundigt og smurte hende så ind i olie. Først mellem ballerne og siden med to fingre oppe i røven på hende. Jeg forklarede hende, at hendes ringmuskel ville protestere og trække sig sammen, når den mærkede mit pikhoved presse på, men at hun bare skule lade den gøre det og så forsøge at slappe af.

Efter et kort pres gav hun efter og snart var hele hovedet indenfor i hendes stramme lille jomfrurøv. Jeg bevægede forsigtigt pikken få millimeter ud og ind og sagde, Kom min skat, luk min liderlige pik ind i din dejlige røv, så jeg kan gennempule den for første gang i dit liv.

Ja, stønnede hun, ja, jeg vil mærke dig helt oppe i røven og du skal kneppe mig som en tævehund. Kombinationen af hendes opfordring og hendes vidunderligt stramme røvhul bragte mig hurtigt på kanten af udløsning. Jeg kommer snart min skat. Hvor vil du ha mig? Dybt oppe i røven, ud over ballerne eller i munden? Jeg vil ha dig dybt inde i røven sagde hun to sekunder før jeg sprøjtede alt hvad jeg havde op i hende.

Mætte og tilfredsstillede sov vi sammen et par timer, hvorefter hun tog hjem med løftet om snart at komme igen. Samme aften ringede hun og vi snakkede længe og hun snakkede igen om sin manglende erfaringer og hvor langt hun syntes hun var bagud i forhold til ungdommens frimodige snak om alt muligt, som i hendes ungdom blev betragtet som perverst.

Lad os lave vores helt private forskningsprojekt, foreslog jeg. Jeg finder nogle saftige videofilm, som viser sex i alle variationer og så ser vi dem sammen. Vi gør det på den måde at du sidder overskrævs på min pik, mens vi ser på filmene. Så vil din dejlige fisse afsløre for os begge, hvad der i virkeligheden ophidser dig uden at hverken din opdragelse eller din moral kan fungere som et filter. Den var hun helt med på og vi sluttede med en omgang forventningsfuld telefonsex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.