Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil her fortælle om en oplevelse jeg havde med min kone for ca. 1 år siden. Vi har været gift i 9 år. Hun er 39 år og jeg er 43 år. Hun hedder Heidi. Vi har et utroligt velfungerende ægteskab og særdeles også sexliv. Både aktiv og tilfredsstillende for begge parter.

Min kone er utroligt velskabt, ca 172 cm høj, slank, en fantastisk lækker røv og et par pæne bryster størrelse C. Hun er fræk og folk vende sig om efter hende på gaden ganske ofte.

SEX I DAG?

Heidi er vild med de fleste blide former for sex og man kan snakke med hende om det meste. Specielt er hun mester i at slikke pik og så er hun vidunderlig at tage bagfra.

En dag efter en omgang dejlig sex, kom vi til at snakke om at have en ekstra person med i sengen. Heidi var ikke vild med at jeg skulle prøve en anden pige, og omvendt ville jeg gerne se en anden mand nyde Heidi og omvendt. Det blev ved snakken indtil en dag hvor Heidi skulle ud med nogle veninder. Hun gjorde sig i stand, og så lækker ud da hun var færdig. Jeg kom til at sige at alle mænd der så hende kun tænkte på at kneppe hende. Hun reagerede med at sige, så lad dem dog!! Jeg sagde at så skulle hun tage en med herhjem, så jeg kunne se på. Det mente hun ikke kunne lade sig gøre da denne mand så ville blive genert. Jeg sagde at jeg da blot kunne gemme mig oppe på vores hems, og derved se og høre hvad der skete, uden selv at blive set. Den var Heidi med på, og vi aftalte at hun skulle snakke lidt højt ved fordøren lidt når hun kom hjem, så jeg kunne nå at gemme mig på hemsen inden de kom ind.

Jeg var spændt og klokken ca 0200 hørte jeg Heidi snakke ved døren. Jeg hørte også en mandsstemme. Jeg skyndte mig op på hemsen, og lagde mig så jeg kunne se ned i stuen og spisestuen uden selv at kunne blive set. Døren gik op, og jeg fik et mindre chok. Heidi havde 2 fyre med hjem. Hvad havde hun dog tænkt sig?? Den ene mand var halvt sort, dvs. med fader og moder af forskellig baggrund. Begge var omkring de 30. Heidi bad dem sætte sig i sofaen mens hun hentede lidt vin. Som sagt så gjort og efter blot et par minutter sad hun mellem dem. Hun spillede meget op til dem og hun havde placeret en hånd på hvert af deres lår. Hun sagde til dem at nu skulle de hygge sig og at de måtte gøre ved hende hvad de vil. Hun startede med at kysse dem og masserer deres pikke uden på bukserne. De trak hendes bluse af og tog BHen af. Hendes dejlige bryster sprang ud, og de begyndte at kysse hvert sit bryst. Heidi stønnede og spredte sin ben. De fik hendes bukser af ligesom trusserne røg samme vej. Nu sad hun helt nøgen mellem disse to unge mænd. Jeg havde selv fået en stor bule i bukserne. Det var utroligt frækt at se hende nyde disse to mænd. Heidi var ekstremt liderlig og jeg vidste jo hvor dejlig hun er at kneppe.

Heidi sagde at hun ville slikke deres pikke. De tog bukserne af, og Heidi gispede noget. Den mørke mand havde en ekstrem stor pik mens den anden var normalt udrustet. Heidi gled ned på knæ foran dem og tog en pik i hver hånd. Hun begyndte at slikke den store pik. Hun kunne ikke have pikhovedet inde i munden. Hun skiftede til at slikke dem til de var hårde og utålmodige. Hun sagde at de nu skulle kneppe hende på skift. Hun gik hen til vores spisebord og lagde sig op på bordet på ryggen med benene ud over kanten. Hun bad den mørke om at stikke hans pik op i hende og den anden trak hun hen til siden, så hun kunne slikke hans pik. Heidi stønnede vildt da pikken gled op i hende. Hun stønnede vildt mens hun sutte og slikkede den andens pik. Hold da helt kæft hvor var det liderligt at se sin kone blive gennemkneppet af 2 mænd på en gang.

Hun bad dem skifte plads mens hun vendte sig om på knæ. Den store pik kom ind i munden og den anden tog hende bagfra. Jeg kunne se hvordan hendes fisse sejlede, og hun slikke den anden pik rundt om hovedet med tungen. Hun stønnede og sagde hele tiden: Knep mig, mer mer mer.!!

Ham som kneppede hende bagfra, stak nu stille sin ene finger op i hendes bagerste hul mens han kneppede hende i fissen. Det elsker Heidi og hun fik sin første orgasme. Manden stoppede dog ikke og Heidi stønnede at hun ville kneppes i røven. Han trak sin pik ud af fissen på hende og lod den stille og roligt glide op i røven. Heidi stønnede mens hun holdt fast i den sorte mands pik. Hun var helt væk. Den sorte sagde at han også ville kneppe Heidi i røven. Mændene byttede plads, men den store pik kunne simpelthen ikke komme op i hendes snævre røv. Så hun måtte nøjes med den i hendes fisse igen. Heidi slikke på den anden pik og man kunne se at han var ved at komme. Hun forsatte til han sprøjtede og hun prøvede at sluge al spermen. Det kunne hun ikke og resten løb ned ad hendes kind.. Hun bad den sorte om også at få hans pik i munden da hun elsker sperm. Hun lagde sig på ryggen med hovedet ud over bordkanten. På den måde kunne den sorte mand presse sin enorme pik ind i munden og e t stykke ned i halsen på Heidi. Hun suttede det bedste hun kunne og pludselig kom han. Hun tog pikken ud af munden og lod spermen sprøjte over hele ansigtet. Sikke et syn. Her lå min kone med to mænd og sperm over det hele. Den hvide mand lagde sig mellem hendes ben og slikkede hendes fisse samtidig med at han havde 4 fingre oppe i hende. Hun skreg at han skulle stikke en finger op i røven på hende også, hvilket han gjorde. Heidi kom i endnu en orgasme.

De satte sig op i stuen igen, nøgne og Heidi sagde tak fordi de ville kneppe hende men at de heller måtte gå nu, da hendes mand kom hjem fra arbejde snart. Hun lovede dem at hun nok skulle anbefale dem til en af hendes veninder der også fantaserede om flere pikke på en gang.

De to mænd gik og Heidi kaldte på mig. Jeg kravlede ned fra mit lille gemmested og inden jeg nåede at sige noget, havde Heidi trukket min pik frem. Hun satte sig på hug foran mig og slikke på min stive pik. Jeg kunne ikke holde mig længe efter dette show, og jeg sprøjtede ud over hele Heidis ansigt og mund. Hun slikkede spermen i sig og slikke min pik helt ren. Hun spurgte: Var det dejligt skat, hvortil jeg kun kunne svare JA.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.