Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Var lige vendt hjem efter tre måneder på et container skib hvor der var total alkoholforbud så trængte til en god fad , men der var ikke nogen af vennerne der havde fri men tog ind til Aalborg alligevel og smuttede på pub. Der kom jeg hurtigt i snak med et par fyrer og piger i baren og øllet blev til mange , og vi blev enige om at gå videre tænkte ikke nærmere over det da de foreslog noget der hed Club Eden hvis jeg altså turde som de sagde. Vidste ikke hvad det var for et sted så sagde ja og først da vi var på vej ind fik jeg at vide det var et sted for homoseksuelle og bi men gik da med alligevel. Indenfor mødte vi nogen af deres venner og snakken gik ved bordet sad og snakkede med en læderklædt fyr der var int i hvor jeg havde været henne osv. Pludselig spurgte han om jeg havde prøvet med en fyr før og til det kunne jeg kun svare nej og vi snakkede videre om alt muligt. Og når øllet går ind er der jo noget andet der skal ud så gik på toilettet og han fulgt e efter og stod ved siden af mig og fyrede af at han gerne ville prøve at vise mig at mandesex kunne være godt. Lovede at tænke over hans tilbud og vi gik tilbage til bordet og pludselig mærkede jeg en hånd mellem mine ben det var hans og blev hurtig hård. Og så spurgte han om jeg ikke skulle med ham hjem og var jo blevet nys så sagde jo hvorfor ikke så vi brød op til grin fra dem tidligere på aftenen. På vejen hjem til ham fortalte han at han var mest aktiv og dominerende i sengen men at han nok skulle være blid ved mig.

Hjemme hos ham smed vi tøjet og gik i bad hvor han vaskede mig og skyllede mig ud bagi hvorefter jeg blev ført ind i hans stue hvor jeg fik halsbånd og fod og armlænker på. Så satte han en FILM på og sagde han ville være tilbage om lidt da han kom tilbage var han iført et vildt frækt læderdress og havde en mega stådreng på som jeg blev rimelig skræmt af den skulle jo op i mig og han havde også lagt den dominerende tone an så beordrede mig ned på knæ så jeg kunne smage en pik og så måtte jeg ellers bare sutte og sluge da han sprøjtede og fuck hvor var det frækt at prøve. Så blev jeg ført ind i hans soveværelse hvor jeg blev bundet til nogle kroge så jeg stod i et x og han begyndte at sutte mig mens hans fingre legede med mit hul da han kunne mærke jeg nød det fandt han en DILDO frem som jeg fik op gjorde lidt ondt men blev hurtigt godt. Han fortalte at det var den første og mindste da jeg skulle vænnes til så jeg kunne tage ham. Den næste gik også ok men den sidste havde jeg problemer med så blev løsnet og lagt op i hans seng på ryggen og bundet med benene oppe så min røv stak lige i vejret og fik en gag i så jeg ikke ville skrige op så startede han eller men at massere min røv med hans fingre og masser af creme og pludselig gled hans hånd op i mig og så blev det eller dildoen så jeg kunne vænne mig til bol. Kort efter rejste han sig og fjernede gaggen så jeg kunne gøre ham klar og da den stod tog han gummi på og lagde sig ind over mig og pressede stille hans pik op i mig det gjorde ondt men da han var i bund begyndte han stille og roligt at bolle mig i lange seje stød og det blev til ren nydelse og jeg kom i en vild fed orgasme inden han var færdig. Men kan sige at det ikke var sidste gang han bollede mig og besøgte ham flere gange i min ferie både til sm leg og alm sex og har aldrig fortrudt at jeg gik med ham hjem. Man kan jo sige han viste mig min biside og den har jeg haft glæde af mange gange.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.