Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone var blevet ledig for første gang i sit liv, hun havde godt nok fået et nyt job stillet i udsigt om 3 måneder men efter en uge hjemme var hun ved at gå op i limningen. Hun er 43 år gammel og har aldrig gået hjemme før. Hun søgte alt og til sidst fik hun tilbudt et vikariat i en bar i byen. Hun havde aldrig været i branchen før og var ikke specielt kendt med hvordan unge mennesker gik i byen. Hun var meget betænkelig men ville give det 14 dage til 3 uger og se om hun kunne finde sig i det. Jeg var ikke ret meget hjemme da jeg arbejder i København. Hun havde været der i 5 dage da jeg kom hjem Onsdag for at hente noget tøj da jeg skulle ud at rejse. Jeg ville lige tage ind og se hvordan hun klarede det inden jeg kørte mod syd. Da jeg kommer ind er der stuvende fuldt og jeg kan se at hun står bag baren, og ser ud som om hun kan lide det, hvilket undre mig. Jeg kan også se at hun har fået en ny anderledes garderobe med ultra kort nederdel, sorte netstrømper og mega høje hæle. Hun har også fået en mærkbar kraftigere makeup med meget lange røde negle og en meget stram bluse der kæmper for at holde til de kæmpe store bryster hun har.

 

Jeg sætter mig nede for enden af baren hvor jeg lige kan se ind imellem to rækker flasker. Jeg får serveret af en af de piger der servere ved bordene. I baren står der en kæmpe stor sort gut som også spiller basketball på byens divisions hold, så han arbejder i den udstrækning han ikke træner.

 

Nu får jeg et chok da jeg ser hun står og læner sig fremover mens hun giver 2 unge gutter en fadøl.

Hun har ikke trusser på inde under nederdelen. Ben den store neger går hen bag hende for at lave et par cocktails og mens han står bag hende får han listet en kæmpe stor sort lang tyk pik ud af sine bukser, stiller sig helt ind til min kone som automatisk spreder benene så han kan få den listet indenfor i hendes ventende fisse. Mens han står og ryster cocktails står han og knepper min kone bag baren og hun fortrækker ikke en mine selv om den kæmpe store sorte tykke pik kører lystigt ind og ud af hendes udspilede skamlæber. Da han er færdig med at ryste cocktails tager han pikken ud, selv om den stadig er stiv som en bjælke, lyner bukserne op og går hen og serverer sine cocktails. I løbet af den næste time knepper han hende i tre omgange og sidste gang står han lige stille et øjeblik mens han pumper sin sæd dybt op i min kones drivende våde fisse, samtidig med at hun har hånden oppe foran munden for ikke at skrige sin orgasme ud i rummet.

 

Jeg drikker ud og kører i bar arrigskab.

 

Da jeg kommer hjem nogle dage senere siger hun til mig at hun ikke vil have det andet job, hun vil blive i baren. En måneds tid senere begynder hun at brække sig om morgenen og så er godt klar over hvad der er galt.

 

Hun bliver nød til at gå til bekendelse og sige at hun har bollet uden om og at hun vil skilles, hvilket jeg er helt med på.

 

Det er hvad ledighed kan føre til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.