Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette skete for mere end 30 år siden, da jeg var en ung mand. Men det står tydeligt i min erindring.

Jeg var, i en alder af 17 år, flyttet hjemmefra og boede nu på et værelse hos et ægtepar (Lars og Hanne), der begge var i midten af 40’erne. Vi talte godt sammen, og mødtes af og til over en kop kaffe eller en øl. Huslejen lød på 800 kr., som jeg betalte hver den første i måneden. Da jeg havde boet til leje i et halvt år, kom jeg en måned til at bruge for mange penge på fest og sjov, og da det blev tid til at betale huslejen, havde jeg ikke pengene. I et par dage forsøgte jeg at undgå mine værtsfolk, men en aften da jeg kom hjem, sad der en seddel på min dør, hvor på der stod, at de gerne ville tale med mig. Der var ingen vej uden om. Jeg måtte gå ind og forklare dem, hvorfor huslejen ikke var blevet betalt til tiden. De kunne godt forstå, at en ung mand kan falde i vandet, men jeg måtte også forstå, at man ikke kan bo gratis til leje. De spurgte om jeg kunne betale inden tre dage. Det kunne jeg ikke, da jeg ikke tjente så mange penge. ”Vi må jo finde en løsning”, sagde Lars. ”Har du selv en god idé”. Det havde jeg ikke, og var så småt ved at indstille mig på, at jeg måtte flytte hjem igen. ”Hanne har et forslag, som du kan tænke over til i morgen”, sagde Lars, mens både ham og Hanne så alvorligt på mig. ”Vi vil gerne sætte huslejen ned til 400 kr. om måneden, såfremt du vil indvillige i en lille spøg. Hvis du vil være vores sexslave én gang om måneden, skal du slippe med halvdelen i husleje”. Jeg havde nær tabt både næse og mund. Jeg sad og ventede på, at de ville knække sammen af grin, og sige, ”…at der tog vi nok fusen på dig”. Men de bevarede den alvorlige mine, og Lars sagde efter en lille pause. ”Nu kan du tænke over vores tilbud til i morgen”. Jeg nikkede og gik ind til mig selv.

SEX I DAG?

Jeg lå det meste af natten og tænkte over situationen. Jeg anede jo ikke, hvad de kunne finde på. Men jeg kunne godt bruge de 400 kr. ekstra om måneden, som jeg kunne spare, og nogle gode oplevelser fik jeg vel også ud af det.

Den næste aften satte vi os ved køkkenbordet, og jeg fortalte dem, at jeg gerne ville tage imod deres tilbud, på den betingelse, at de ikke brændte mig eller gav mig elektrisk stød. ”Sådan set kan du ikke stille betingelser, men det vil vi godt love dig”, sagde Lars. ”Men du skylder jo for sidste måned, så dem må du også afdrage”, sagde han. ”Vi begynder på fredag kl. 20 - præcis”. ”Hvis du udebliver bare én gang uden gyldig grund, vil du blive sagt op med det samme, og må finde dig et andet sted at bo. Er det klart?” ”Ja”, svarede jeg og gik ind til mig selv.

Fredagen kom, og jeg må nok indrømme, at jeg var tem’lig nervøs og spændt, da jeg, præcis kl. 20, bankede på døren til stuen. ”Kom ind” blev der svaret, og jeg åbnede døren og gik ind. Lars og Hanne sad i sofaen og så TV. ”Det er godt at se du er præcis”, sagde Hanne, mens hun drak af et glas vin hun havde stående på bordet. De slukkede TV’et og så på mig og rejste sig fra sofaen og kom hen til mig. Hanne begyndte langsomt at knappe min skjorte op, mens Lars kærtegnede hendes røv uden på bukserne. ”Nu skal vi rigtig hygge os” sagde han og kyssede Hanne. Min skjorte blev krænget af, og Hanne åbnede mine bukser, og lod dem falde ned om anklerne. Lars gav mig et kys i nakken, mens han stak sine hænder ind bag elastikken i mine underbukser og trak dem ned. Jeg stod nu splitter nøgen. Lars kærtegnede min overkrop og kyssede mig på halsen, mens Hanne var gået ned på knæ, hvor hun hev i min pik med den ene hånd og kærtegnede mit røvhul med den anden. Da min pik stod lige ud i luften, slap de begge mig og, smed deres eget tøj. Vi var nu alle tre nøgne. Lars havde en pik på mere end 20 cm. Den var en del større en min. Hanne havde nogle utrolig flotte, store og faste bryster. De var begge glatbarberet omkring kønsdelene. Lars satte sig i sofaen og sagde ”Lad os se, hvad du duer til med munden”. Jeg tøvede, da jeg aldrig havde haft sex med en mand, og kun få gange med en pige, uden den store succes. ”Kom nu i gang”, sagde Hanne og gav mig et klask i røven. Jeg lagde mig på knæ mellem benene på Lars, og tog forsigtigt om hans slappe pik. ”Ja tag du bare fat. Den falder ikke af”, sagde han. Jeg kørte den forsigtig frem og tilbage med hånden og kunne mærke, at den begyndte at røre på sig. Hanne masserede mit røvhul og legede med min pik, der stadig var helt stiv. ”Kom så. Brug tungen og munden”, sagde Lars, og så lod jeg min tunge røre hans pikhoved. Langsomt lod jeg mine læber omslutte han nu godt stive pik, og suttede så godt jeg kunne. Den smagte faktisk ikke så ulækkert, som jeg havde regnet med. Lars lukkede øjnene og begyndte at stønne svagt. Pludselig mærkede jeg noget hårdt ved mit røvhul. Hanne havde taget en påspændingsdildo på, og trængte nu langsomt op i mig, mens jeg suttede og slikkede Lars’ pik og nosser. Hanne pumpede nu dildoen ud og ind i mit røvhul, mens Lars begyndte at vride sig fra side til side i sofaen. Så kom han. Han hold mig fast om nakken, så jeg ikke kunne flytte hovedet, og så sendte han ellers hele sin ladning sperm ind i munden på mig. Jeg slugte alt det jeg kunne, og resten løb ned af hagen på mig. Hanne røvkneppede mig stadig, men trak sig nu ud af mig og tog dildoen af. ”Det gjorde du jo udmærket” sagde Lars, da han havde sundet sig lidt. Hanne kyssede min mund og slikkede resterne af spermen i sig. De skænkede et glas vin til os alle tre, og Hanne sagde, ”at nu trængte vi vist lige til en pause.

Da vi havde siddet lidt og nippet til vinen, lænede Hanne sig ind over Lars, og begyndte at slikke hans pik stor og stiv igen. Jeg havde endnu ikke fået udløsning, så min pik rejste sig med det samme, da hun tog fat om den og gned den lidt op og ned.

Da Lars’ pik stod som et spyd igen, sagde Hanne, ”at nu var det hendes tur til at mærke min tunge”. Hun kyssede min mund, og jeg lod min tunge fortsætte fra hendes læber, ned til hendes store faste bryster, der fik en ordentlig omgang, inden jeg fortsatte til hendes våde og varme fisse. Her spillede jeg med min tunge, så hun snart vred og jamrede sig. ”Nu skal du få rigtig mandfolkepik”, sagde Lars, og førte langsomt sin pik op i min røv. Jeg troede mit røvhul skulle sprænges. Men den gled efterhånden helt i bund. Mens jeg slikkede Hanne på livet løs, Kneppede Lars mig nu i røven, så hans nosser klaskede mod mine baller hver gang han støtte i bund. Næsten samtidig kom både Hanne og Lars. Lars trak sig ud af mit røvhul og sendte spermen op over mine baller og ryg. Hanne spændte kroppen som en flitsbue og kom i en sindssyg orgasme, mens hun klemte sine lår fast om hovedet på mig. Lars væltede om på gulvet og Hanne faldt sammen i sofaen. Jeg var lidt skuffet over, at jeg ikke havde fået udløsning. Men efter et lille hvil, sagde Hanne, ”Nåh – kom så med din pik og lad mig mærke dig i min fisse”. Hun spredte benene og jeg kravlede op på hende. Jeg lod min sprængfærdige pik trænge op i Hannes dampende kusse, mens jeg slikkede og bed i hendes spændte brystvorter. Lars lå stadig på gulvet og kiggede på os, mens jeg begyndte at kneppe Hanne. Efter en fem-seks minutter var jeg lige på nippet til at skyde kanonen af i hendes fisse. Men hun stønnede, at hun ville have min sperm i ansigtet og ud over hende patter. Jeg trak mig ud af hende og efter et par hurtige ryk i pikken, sprøjtede jeg min sperm ud over hendes ansigt og bryster. Aldrig havde jeg fået så stor og voldsom orgasme. Jeg blev bare ved med at sprøjte hende til med sperm. Hun slikkede alt det i sig, som hun kunne nå med tungen og fortsatte så med at slikke hendes patter rene for sperm. Vi var alle tre nu helt udmattet, men var enige om, at dette bestemt var en god løsning på mine økonomiske vanskeligheder.

Efter et bad, kravlede jeg i seng, og sov næsten omgående. Jeg blev boende hos Lars og Hanne i godt et år, og fortsatte med at betale halvdelen af huslejen på denne måde. Efterhånden blev det til mere end én gang om måneden, at jeg betalte afdrag. Vi eksperimenterede meget, og fandt hver måned på nye udfordringer både i stuen, køkkenet, soveværelset, haven og et par gange i skoven eller ved stranden.

Men det må I hører mere om en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.