Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var udsendt til at reparer et sommerhus på Samsø. Det var i starten af juli som det år var meget varm, hedt og meget solskin. Jeg arbejde om morgen og igen sent eftermiddag.

Imellem når det var rigtig hed gik jeg ned til stranden fik mig en kølig dukkert, blunde lidt eller kiggede bar på vandet. Det var så en dag, meget varm og jeg svedte, at jeg beslutte at køre til stranden. Gik ned til den menneske tom strand, fandt en plads med god udsigt. Trak af tøjet lagt mig til at slikke sol. Varm og sol fik mine tanker svejfe og drømme om en kvinde med store bar bryster, dejlige hænder og en fisse til at slikke. Mit lem rejste sig ved disse tanker. Jeg var lige ved og falde hen i mit middagssøvn med tanken om hende med de store bryster. Da ved siden af mig begyndte en og synge...

SEX I DAG?

Åbnede øjne og så hende, en kvinde iført en lang omhang som man bruger når man vil klæde sig om uden at andre ser en. Kun hoved stak uden for. Vores øjne mødte hinanden. Hun kiggede lidt op og ned af mig og smilte, da mærkede jeg at min var pik synlig og at den var stiv. Nok fra tanken om pigen med de store brysterne.

Hurtig vendte jeg mig om, men alligevel kigge hen til kvinden, der var noget spænende om hende.. Hun trak omhang af og stå der i ført i en virkelig grøn badedragt, hendes store bryster og brystvorter tegnet sig tydelig under denne badedragt. Hun sprang let og fornøjelig i vandet. Jeg kiggede lidt i nu men faldt da i søvne. Klask ! Noget vådt kold ramte mig, forskrækket vågnede jeg. Og så en grøn badedragt ligge på min mave og lem.  Hej du må da har drømt godt  sagde en kvinde stemme. Jeg åbnede forsigtig øjnene. En kvinde stå ved siden af mig og smilte. Det var hende, med den store omhang.  Du har drømt godt, jeg så det på din krop, din pik stået stiv og rank og jeg syns jeg vil køle dig lidt af. Sagde hun og jeg stammelde en tak, ja værsgo det der ja ikke sket noget skade svaret hun. Hun satte sig ved siden af mig. Trak badedragten væk igen, og kiggede på min pik.  Den er da godt kølet ned kan jeg se sagde hun,  og så er du ved at få solbrand, jeg skulle heller smør dig ind med solcreme  Jeg stammelde ja, ja det må hun da gerne gør, jeg skulle vende mig om, og med sarte finger smurte hun mig ind. Hendes finger masserede min nakke, rykke. Langsom gled fingere længer ned, over balderne, min pik begyndte at rejse sig igen. Hun masseret mellem mine ben, fingere begyndte at lege med mine nosser, gled lidt langs min pik som hun trak i en lidt mere behagelig position.  Nu sker da noget igen  sagde hun men hendes finger nusset lidt min pik. Vend dig til mig  ordret hun, jeg vendte mig om, så hun kunne nu se min pik i sin fulde pragt. Det var lidt, pinligt men alligevel ophidsende. Igen smurte hun creme på mig og fik fingere at spille på min krop. Og fingere gled ned til mit lem, som nu fik en tur med hendes cremet finger. Rytmisk trak hun min pik frem og tilbage mens hun legede med mine nosser og pung. Nu startede hun med to finger at gnide min pikhoved, det blev kraftigere og hurtigere. Jeg stønnede og var lige ved og komme. Hun stoppede, lagt den kolde badedragt over min pik igen ,  den skal lige køles ned igen  sagde hun. Reaktion kom, der var ikke noget man kun køle ned efter al den massere og kælen. Hun løftet hurtig badedragt og så mig sprøjtet i flere omgang mit sperm over hendes badedragt og omhang. Roligt gned hun videre min pikhoved så jeg sprøjtet alt du hvad jeg havde.  Nu må du creme mig ind  sagde og trak omhang af, lagt sig på tæppet. Her lod hun så smuk, med store bryster, brystvorter som strittede og en fisse som glinsede i solen. Mine hænder rystede lidt, smurt jeg hende ind, brysterne gnubbede jeg, nappede hendes strittende brystvorter. Hænderne gled ned til maven og videre til lårene, som jeg kælede på indersiden. Nu søgte fangerne op til lystenshule, fandt hendes skamlæber store, klitten som var stor og strittede frem. Jeg nussede, gnubbede denne klit. Jeg cremet videre hendes ben, føder ja hele kroppen.

Igen fandt mine finger lystens center, gned klitten ladet mine finger spille med hendes skamlæber, nappede lidt. Hun stønnede, øjnene lukket til at nyde min finger spil, så førte hun blødt min hoved ned til hendes bløde fisse, og stønnede  slikke . Jeg suttede skamlæber, tungen gled over klitten, tungen gled in i den fugtige skede. Jeg skiftede tempo, hun stønnede. Jeg kørte langsom med tungen over hele fissen, fingeren gled ind og ud.

Mine tunge slikkede hurtigere og den gled ind og ud, næsen gnubbede på klitten. Så igen med fingeren gik ind og ud ,hurtigere, hurtigere. Og så kom hun en skælven gik gennem hendes krop, en gipsen. Jeg blev ved med at slikke, nusse, finger spil, indtil hun sagde stop. Udmattede lo vi side om side og nusset hinandens krop. Efter et stykke tid løste hun sig fra mig og trak i hendes omhang, står op og  Vi ses i morgen samme tid, samme sted, og for resten jeg hedder Martha sagde det og gik. Vi så os mange gang denne sommer på Samsø.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.