Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ser hende tit i fitness-centret i Glostrup, hvor jeg kommer tre gange om ugen. Hun er en høj, slank, blond kvinde. Noget ældre end jeg.

Vi har hilst, vi har udvekslet små bemærkninger om dagsformen og oplagtheden, men det er først for nylig, jeg er begyndt at snakke med Nikoline.

SEX I DAG?

Eller Line, som hun bare vil kaldes.

Jeg er Mette. BrunetteMette. Så kan vi jo kalde Line for BlondineLine, for det passer meget godt til os.

Det er ikke så sært, jeg er blevet fanget af den 172 centimeter høje, slanke og lyshårede pige, for jeg kan mægtigt godt lide piger.

Mine jævnlige ophold i Fitness DK bekræfter mig i det. Når jeg ser kvinderne løbe eller steppe og trække i cross-traineren, er det ikke kun dem, der får røde kinder og blive svedige af deres aktivitet.

Jeg kan også tænde på det.

Jeg er kun 19, men mine seksuelle erfaringer har ofte haft med en kvinde at gøre. Jeg har været sammen med syv forskellige kvinder. Ikke faste forhold, men nogle af dem har været gode bolleveninder, og et par af dem har gavmildt haft deres fyr med i sengen. Det har jeg også nydt.

Det er noget helt særligt – kan man kalde det en holdsport? – at skulle have en trekant til at fungere. Foreløbig har jeg kun prøvet det med to piger og en fyr, men man skal udforske verden.

Jeg er en høj, slank kvinde. Lidt lige som Line, bare yngre. Jeg er 177 centimeter høj – uden sko – og vægten svinger stabilt omkring 65-66 kilo takket være min disciplinerede træning. Mine bryster er 75B, så Line har en anelse større bryster. Dem har mine øjne tit leget med. Og min fantasi.

Vi træner begge i tætsiddende, men farvemæssigt afdæmpet tøj. Vi har en udstråling, hvor vi ikke behøver at blinke i rødt og neon.

Mit lange, brune hår når til skulderen, lidt lige som Line, som bare har sit lyse sat op i en hestehale.

På missen har jeg en tynd, mørk streg over revnen. Det har Line også – bare lys. Det bemærkede jeg med det samme, da vi klædte om første gang.

Siden da er vi begyndt at tale lidt mere sammen. Line er sød, selv om hun er meget ældre end mig. Hun fyldte 30 i sommer, og hun taler ikke københavnsk som jeg gør.

Hun er fra Fyn, men da hun blev færdig fra universitetet flyttede hun til København for at komme tættere på jobmulighederne.

Foreløbig bliver det kun til småjobs og vikariater.

Surt for hende.

Jeg er forhåbentligt sikret beskæftigelse, når jeg trækker i den hvide kittel. Jeps, jeg er gået direkte fra gymnasiet på sygeplejeskolen – eller Professionshøjskolen Metropol, som det hedder.

Så om tre et halvt år får jeg nålen. Sygeplejenålen.

Men der bliver nok prikket mange gange i mig inden da.

Det er mandag, jeg er blevet færdig på Rigshospitalet, hvor jeg er i praktik, og ude i Glostrup kan jeg nå en times træning inden aftensmaden. Line og jeg har udvekslet numre – bare nu hvis – og da der ikke er et bestemt mønster i, hvordan vi træner, bliver jeg glædeligt overrasket, da jeg ser, at hun allerede er i gang ved cross-traineren.

Jeg stiller mig ved siden af, og vi finder luft til at tale.

Alle piger, der er mindst lige så meget bi som jeg er, vil på en eller anden måde blive tiltrukket af Line.

Jeg accepterer, at det ikke nødvendigvis er gengældt, men jeg nyder den spænding, der imellem os. Måske er det bare mine mentale og kropslige måleinstrumenter, der registrerer noget, men jeg nyder de psykiske "stød", det giver.

Og lidt fysiske reaktioner.

Heldigvis er jeg ikke i overtræning, så sved og stønnen kommer også fra min krop og mund, når der kommer ekstra modstand.

"Vil du ikke med mig hjem og spise", siger jeg og kigger over på Line.

"Ja, altså bare en pizza på vejen og måske et glas vin for at få kroppet tanket op. Jeg er ingen gourmet på en mandag. Heller ikke en mandag," siger jeg og stikker hendes smil.

Line nikker. Jo, gerne. Hun har været til samtale i dag. Det gik ikke specielt godt, så det vil være fint med lidt snak. Det er det værste ved at være ledig. Fraværet af kolleger. Det kan godt blive lidt ensomt, siger hun, inden vi er ved at være færdige.

Det bad nyder jeg ekstra meget.

Altså badet med Line. Jeg kigger i smug på, hvordan hun sæber sine smukke bryster ind, lige piller lidt ved den ene lyserøde vorte – måske sidder der lidt snavs, måske ser hun, jeg kigger – og hendes baller og lille trimmede dusk, der bliver vasket.

"Sikke du kigger," siger Line med et smil. Jeg står ved siden af hende, så det er måske lidt sært, at jeg ikke bare koncentrerer mig om mit eget.

"Du er smuk," siger jeg bare. Helt naturligt. For det er naturligt.

"Tak," siger hun lige så stille.

"Du er også smuk. Og ung". Line griner. Ja, hvornår er man ung og "ikke-ung". Det kan man sikkert få en aften og tre flasker rødvin til at gå med, og jeg, der skal være i plejesektoren, kan sætte det ind i en gerontologisk sammenhæng.

Det siger jeg dog ikke til Line. Jeg vil ikke lyde som en tørvetriller. Det er jeg slet ikke. Så hellere en fisseslikker.

Det siger jeg heller ikke.

Vi køber et par pizzaer hos Toscana Pizzeria og er hurtigt hjemme hos mig.

En flaske rødvin på bordet, mad i maven og så får vi lejlighed til at snakke. Klokken er seks, og vi får hurtigt et par glas. Løsner op. Jeg føler, jeg kender Line godt, men jeg har lyst til at lære mere af hende at kende.

At åbne mig selv op.

Vi taler om løst og fast. Og sex.

Jeg har ingen kæreste. Det har Line heller ikke.

"Jeg har mine dildoer. Dem kommer man langt med," siger jeg.

"Hvor langt", spørger Line udfordrende.

"Tjaaa, hvem ved," siger jeg med et lumsk smil, inden jeg indrømmer, at jeg godt nok ikke har en kæreste, men har et par fyre, jeg ser.

Line er mere afholdende.

"Jeg gider ikke one-night-stands. Har haft min del, og det med løse fyre – nej. Så det er faktisk noget tid siden, jeg har fået sex," siger Line, som heldigvis også forstår at pleje sig selv, når det nu ikke kan være anderledes.

"Hvis jeg læser en fræk historie eller har en chat med en fræk fyr om, hvad han godt kan lide, så tænker jeg på det, når jeg er i seng," siger hun.

Åbent og ærligt.

Det kan jeg lide.

Jeg kan faktisk rigtigt godt lide Line.

"Trænger du aldrig til noget nærhed. Sådan noget fysisk nærhed," spørger jeg. Kigger Line i øjnene.

"Jo, da, men man kan ikke få alt. Man træffer nogle valg, og så må man tage den derfra. Jeg kan da få alt, når det gælder fysisk nærhed, men vil jeg tage alt," spørger hun.

I hendes ord og tryk kan jeg sagtens høre, at hun er kandidat i dansk. Hun kan mere end sin litteraturhistorie. Hun kan reflektere og argumentere.

"Har du lyst til at få massage," flyver det ud af mig.

"Altså ikke bare sådan med at jeg lige trykker dig lidt på skulderen....erotisk massage".

Jeg holder vejret. Line kigger på mig. Grunder. Tvivler?

"Ja. Når det nu er dig, og når mine muskler trænger til at blive løsnet op efter vores gode træning, så vil jeg da gerne," siger hun.

"Og jeg tør godt," siger hun.

Jeg drager et lettelsens suk. Så er resten op til mig. Jeg har før prøvet at skulle massere kvinder, hvor jeg gik lidt for hurtigt frem. Hellere langsomt og grundigt og måske skubbe deres grænse end forhastet, så de bliver usikre.

"Du skal have tøjet af," siger jeg så blidt som muligt.

"Det hele," spørger Line og jeg nikker.

"Massage-olien kan plette. Så når jeg lægger et tyndt gummilagen under lagenet her i sengen, er det altså heller ikke fordi, jeg vil have noget kinky leg. Så skal du tisse, så gør det nu. Du kan godt blive noget glat undervejs, og vi skal ikke have faldskader," siger jeg afslappet.

"Det går nok det hele," svarer Line.

Jeg nikker.

Det er kun en times tid siden, jeg har set hende nøgen, men alligevel er det noget særligt nu da hun smider sine jeans, varme sweater og toppen. De knælange nylonstrømper ryger også, inden hun hægter sin lilla bh op og smider trusserne.

Så står hun der.

"Hvad så nu," griner hun.

"Nu smider jeg tøjet. Jeg skal heller ikke fedtes ind i massageolien," siger jeg.

"Du lægger dig bare på maven."

Mit tøj ryger samme vej som Lines. Hen på en stol, og jeg vrikker nøgen ud på badeværelset. Line kigger efter mig og min smukke faste numse. Ikke noget dårligt udgangspunkt.

Jeg sætter mig ved Lines fødder og hælder olie ud på hendes venstre læg. Den til højre for mig. Jeg begynder at smøre hendes læg ind i olie, massage det grundigt ind i hendes hud og lige runde hendes ankel.

Line kommer med nogle suk. Velbehagssuk. Hun fortæller, at det er dejlig. Godt for hendes ømme muskler og hendes velbefindende.

Jeg kigger op over hendes krop. Hendes faste lår, hvælvede numse og hendes ryg. Det lyse hår, der ligger lidt til venstre for hendes hoved, som hun trykker ned i en pude.

Hun retter lidt på sig, og jeg går i gang med hendes højre læg, der også får nogle af mine faste, stryg. Jeg retter mig op, hælder mere olie ud over hendes knæhase og lår, og jeg glider ind over hende. Hendes ene hæl rammer mig i skridtet, og jeg fortsætter – helt bevidst – med at få lidt massage af hendes hæl lige på min lille hårstribe og revnen.

Det kilder i min fisse.

Det er så intimt at være sammen med en kvinde for første gang. Og vi er på en måde sammen, når vi er nøgne på den her måde. Også selv om det ikke behøver at udvikle sig.

Jeg har mit håb, og det fører jeg helt op til underkanten af Lines højre balle. Er tæt på at ramme hendes fisse, men fører mine hænder nedad. Mine tommel- og pegefingre laver det hårde arbejde. Line stønner en smule, selv om noget af lyden forsvinder i puden.

"Det er rart," spørger jeg.

"Mmmmmmmmmm....Meget," siger hun og vipper lidt med hovedet.

Jeg rykker lidt til højre, så jeg kan komme til det bagerste af hendes venstre lår. Hun ligger midt i dobbeltsengen, så der er plads til at bevæge sig omkring, og jeg hælder rigeligt med olie på.

Kæler ikke. Masserer. Bestemt. Målrettet, og mine hænder kører op og ned ad hendes lår. Tættere og tættere på hendes venstre balle. Hun rører lidt på sig. Forsøger at skubbe sig lidt ned. Et signal, måske, men hun behøver ikke være utålmodig.

Jeg rammer hendes balle, og jeg presser min hånd bevidst ind mod hendes fisse. Et øjeblik. Så væk igen.

Gentager bevægelsen, og selv om jeg ikke rammer hende lige der, sukker hun. Jeg kan kende en kvinde, der nyder det her.

Jeg har oliebehandlet en del piger i min tid.

"Det er bare så skønt," siger Line, og jeg hælder nu olie ud over hendes ene balle. Jeg hælder alt for meget på. Med vilje. Jeg forsøger ikke at fange den stribe af tynd olie, der løber ned mellem hendes baller og forhåbentlig kilder hendes numse og omegn.

Den anden balle og lænden får også olie, og jeg skubber rundt på hendes kraftige sædemuskler.

Det er rent anatomisk overflødigt, men mine fingre smutter også ind mellem hendes baller.

Ikke for at kærtegne hendes fisse.

Bare for lige at markere, at jeg er her endnu.

I den grad.

Line giver sig og stønner, da jeg rammer hendes fisse. I skyndingen når jeg at mærke, at hun er fugtig og varm. Jeg strejfer hendes bagerste hul, da jeg trækker min hånd tilbage på sporet. Op på det nederste af hendes ryg.

Skuldrene og nakken – og færdig. Jeg har siddet med spredte ben, og jeg ønsker egentlig, at Line ikke bare ligger med hovedet ned i en pude. Hun bør ligge med ansigtet op mod min spændte klit.

Og munden.

"Du skal vende dig om. Jeg henter lige et håndklæde, så du ikke skal ligge og have underlivet blottet," siger jeg.

"Jeg skal også nok gøre mig lidt mere tækkelig," siger jeg og sætter kurs mod badeværelset.

"Det gør ikke noget. Jeg har ikke noget imod at være nøgen. Og at se dig. Tæt på," siger hun og vender sig om.

Hendes bryster hviler tungt ned mod lagenet, da hun er i bevægelse rundt, og hun spreder sine ben for at komme til at dreje rundt.

Mine øjne sluger hendes køn.

"Du har stadig lange blikke...nej, det er ok. Jeg kan da godt forstå dig. Ikke mindst efter det, du har fortalt mig. Og du er også dejlig," siger Line.

Hun afbryder sin bevægelse, og i stedet for at lægge sig ned, rejser hun sig halvt op, lægger armene omkring min hals og giver mig et hurtigt kys.

Så lægger hun sig.

Jeg begynder igen fra hendes bund. Skinnebenene er hurtigt overstået, og så op mod lårene. Jeg får øjenkontakt med hende ind imellem, og jeg kigger på hendes køn. Hun har helt sikkert svulmende læber dernede.

Hendes revne er pæn og fin. Samlede ben.

Det er mere, end man kan sige om mine. Jeg sidder med spredte ben for at få stabilitet i kroppen og lægge kraft bag min handling. Jeg er i gang med Lines venstre lår, og igen kører mine hænder helt op til hendes hofter. Rammer næsten yderste kant af hendes venusbjerg. Men kun næsten.

Olien glider under mine hænder, og jeg associerer det til, om Line også bliver smurt mellem benene. Hun skjuler det godt.

Men lige da jeg begynder på højre lår, sker det. Line fører hendes hånd ned til læberne. Hun presser en langefinger ind i det skjulte og giver et suk fra sig. Jeg bliver så distraheret, at jeg hælder alt for meget olie ud på hendes lår.

Jeg fanger det meste, og smører det ud over hele låret. Rigeligt med olie, som de siger.

Rammer hendes hånd. Giver den et pres. Hjælper til.

Rigeligt olie, som de siger.

Hendes finger bevæger sig hurtigere nu, og den ene hånd får følgeskab af den anden, som koordinerer legen i hendes skød.

Jeg skifter plads. Sætter mig overskrævs på Line. Nu blotter jeg mig for hende. Mere end hun for mig. Min fisse stritter bagud lige ind mod hendes ansigt, og foran mig er hendes højre lår, som jeg masserer, og hendes fisse, som hun masserer.

"Du må gerne sprede benene. Jeg er ikke genert," siger jeg.

"Det er jeg heller ikke," siger Line.

"Sænk dig lidt ned mod mig," tilføjer hun, og min fisse nærmer sig hendes mund. Jeg kan mærke det stødvise åndedræt. Hun giver min fisse et lille kys.

En let berøring – men en stor oplevelse. Man glemmer jo aldrig det første kys...

Jeg venter forgæves på mere, men jeg har også andet i tankerne. Massagen er slut, og jeg tørrer hænderne af i lagenet.

Få sex i dag

Så dykker jeg ned – måske lidt overraskende for Line – kysser hendes hænder, der kæler for klit og fisse og fjerner dem.

Hendes velduftende og lidt fedtede lår spreder jeg ud til siden, så jeg kan slikke hende. Hun dufter også godt der - hendes egen smørelse. Jeg kysser hende et par gange blidt, inden jeg begynder at slikke hendes klit.

"Åhhhh BlondineLine," siger jeg, da jeg kysser hendes smalle korte hårstribe.

"BrunetteMette," ler Line, da hun stryger over mine mørke kønshår med en hånd. Kæler lidt for min klit.

Jeg støder utålmodigt imod, men ved også, at det er mig, der er eksperten her.

Hun begyndte måske langsomt med at fugte, men nu kommer væden vældende, og jeg slikker det i mig. Lige som olien løb ned mellem hendes ben før, er det nu fissesafterne, der finder vej mod lagenet.

Lidt spild, men godt der er meget mere, hvor det kommer fra.

Jeg spiller hendes klit og jeg roterer æggende min røv.

"Slik mig. Slik også min fisse," beder jeg med fissesaft om munden. Da jeg sænker mig ned mod hende, kopierer hun mine mundbevægelser, og snart omslutter hun også min klit.

Jeg begynder at bevæge mig frem og tilbage som en slags liderligheds-overløbsventil, og mine bryster gynger over Lines flade mave.

"Du er så dejlig," siger Line, og jeg kan mærke, at hun mener det.

"Kan du lide at få noget bagi," siger jeg og kigger bagud. Smiler.

"Ja altså en DILDO."

"Jeg er vild med at få noget bagi, når chancen byder sig," svarer Line, og jeg hopper halvt af hende for at kunne kigge ind under sengen. Der har jeg en lille gennemsigtig kasse med legetøj.

Line løfter hovedet for at kigge, men jeg skjuler kassen og åbner den. Sidder stadig overskrævs på hende.

Tager en analdildo med en slank, ujævn facon frem og skiller hendes baller.

"Mmmmm," siger hun, da hun mærker, hvor jeg vil hen.

"Men må jeg ikke stå på alle fire. Så kan du bedre komme til."

Naturligvis. Alt for "kunderne", og hun vender sig om og stritter med røven og fissen.

Et skønt tag-selv-bord, men nu står den på bagdel.

Jeg finder også glidecremen og smører den på. Varmer den ved at kører min hånd – formet som en fisse – frem og tilbage. Nu får jeg fedtede hænder igen. Lagenet holder for. Igen.

Jeg presser også lidt creme ud over hendes stjerne, og straks kæler jeg for hende for at varme op.

Jeg sætter forsigtigt dildo-hovedet mod hendes hul, og hun presser imod. Hun er forberedt. Line kaster sin lyse hestehale over til modsatte side, svajer i ryggen og løfter hovedet.

Kigger bagud.

Laver kyssemund og smiler.

Hun glæder sig.

BlondineLine er ikke ene om det. BrunetteMette er også tilfreds, og selv om jeg har givet afkald på stimulansen af mit køn, er det en fornøjelse at presse dildoen op i Line.

Hun sukker, men den har en tilpas form til, at den let glider op.

Det er ujævnhederne, der skal give følelsen. Ikke tykkelsen.

Jeg kan køre dildoen med én hånd, og det er godt.

Min anden bliver nødt til at finde et andet sted hen. Ikke ned til Lines fisse, men ned til min egen.

Min klit får et tryk, så mine lår næsten bliver som gele.

Dildoen smutter ind og ud, jeg kæler for min klit og stikker også en finger op. Roder i plastikkassen og finder en dildo, der lige passer til mig nu og her. Begynder at kneppe mig selv – samtidig med, at jeg kører dildoen i Line.

Nu stønner jeg højst, men Line er også påvirket, og hun lægger sig ned på albuerne, stritter mere med måsen og frigiver en hånd, som hun fører ind mellem sine ben.

"Jeg vil have orgasme nu," stønner hun.

"Giv mig dildoen langt, langt op. Og hurtigt," siger hun og begynder at kæle for sig selv.

Hun opdager hvad jeg laver.

"Har du ikke en til," siger hun, og jeg nikker.

Jeg har udstyret, og jeg rækker hende endnu en dildo i normalstørrelse.

Hun tager den og fører den ned mod sig selv. Forsøger lidt klodset at ramme. Jeg slipper den anale, som sidder godt, hvor den er, og hjælper med at lirke fisse-dildoen ind i hende.

Hun presser den ind. Der er kamp om pladsen, så jeg kører blidt. Hun bliver fyldt ud, og hun stønner rigtig højt nu.

"Knep mig, knep mig," siger hun og sætter fart i sin egen dildo.

Jeg fortsætter med at kneppe mig selv – og hende - og der er smaskelyde fra to yngre fisser.

"Jeg kommer snart," siger Line og trækker dildoen ud. Den lys-beige "fyr" bliver erstattet af hendes fingre, der gnubber klitten i et rasende tempo, og jeg hører hendes åndedræt ændre karakter.

Dildoen forsvinder og fra min fisse. Jeg vil også gnide mig til orgasme. Det bliver ikke svært, og da jeg hører Line suk og støn og kramper i kroppen, kommer jeg. Helt naturligt. Sådan da.

Lidt hjælp har der været, men mest af alt en brunette og en blondine, der har hygget sig.

Jeg kigger på klokken. Halv otte. Dejligt. Vi har været i gang i halvanden time, men tiden er suset af sted.

Telefonen summer netop da jeg slanger mig op, giver Line et kys og gør klar til, at vi skal lægge os og slappe af.

Modvilligt fortsætter jeg hen til bordet. Det er en uskik at tjekke telefon. Både under og efter sex.

"Mathias", står der i displayet, og inden jeg trykker samtalen ind, slå et lyn ned i mig.

"Hejsa. Hej. Det er Mette," siger jeg. Ret unødvendigt. Han ved vel, hvem han ringer til.

"Hej søde," siger Mathias.

"Vi står hernede på gaden – Tue og jeg. Vi har da læsegruppe i aften, ikke. Her klokken halv otte," siger han. Halvt spørgende, men mere konstaterende.

"Jo, jo, jo," siger jeg, mens min hjerne siger "nej, nej, nej". Jeg tænker "fuck, fuck, fuck".

Og tænker lidt videre.

"Din ringeklokke virker vist ikke," siger Mathias.

Det er jeg ikke klar over, men jeg ringer jo heller aldrig på hos mig selv.

"Øjeblik. Dørtelefonen er i stykker. Jeg kommer ned og låser op."

"Massagen er forbi," smiler jeg til Line og slår ud med armene.

"Men trøst dig med, at der kommer to sygepleje-studerende, der er rigtigt, rigtigt, søde," siger hun.

Vi hopper i tøjet. Let dansende.

Mette flyver ud ad sin hoveddør med et smil og en forventningsfuld bemærkning:

"Du skal endelig ikke gå. Det bliver en kort læsegruppe, og vi har altid plads til flere, hvis det skulle trække ud."

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.