Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kom tidlig til min plads om søndagen, Hanne smilede og spurgte hvordan min weekend var gået Sus, jeg havde stadig ondt efter min far havde haft hånden oppe i mig, særlig når jeg gik, har du slået dig du går dårlig, ja jeg vrikkede om på min fod, men det er meget bedre nu.

Mandag morgen var som det plejede, Hanne tog på arbejde , og jeg vidste hvad jeg skulle lave, jeg var ude efter noget da jeg mødte Leif, hvorfor vrælte du Sus, jeg har ondt i min fod, nej svarede Leif, du har fået en stor fed pik inden du kom her af en nede i byen, nej svarede jeg, og gik ind. Det varede ikke længe inden Leif kom ind, han gik ind til tlf. jeg vidste ikke hvem han snakkede med.

Da han var færdig med at snakke kom han hen til mig, sagde ingenting, hev mine trusser af, stak noget op i mig kørte rundt i min fisse, jeg stønnede imod min vilje, nu begyndte det at stramme det han havde stukket op fyldte min fisse hel ud, så gik han ud , jeg fortsatte mit arbejde, med det der strammede i min fisse, jeg var så liderlig, bare jeg tog et skridt, der kørte en bil ind i gården, det var min far, nu råbte Leif på mig, kom herud, jeg turde ikke andet.

Hej far, sagde jeg, du går så mærkelig Sus, hvem har givet dig pik i går, ingen svarede jeg, han kom hen til mig løftede min nederdel, hvad fanden har du ingen trusser på, hvem skal knalde dig i dag, i det samme kom en stor bil ind i gården, men far begyndte at gnide min klitoris , jeg stønnede kunne ikke lade være, ud af bilen kom der en sort kraftig mand.

Hej, Sus så kan jeg være her, jeg kendte ikke manden, du sagde du gerne ville have min store sorte pik i din fisse, jeg vil ikke have din pik, jeg kender dig ikke, sagde jeg, lad os gå ind sagde Leif, jeg blev så liderlig når jeg gik, jeg stønnede, Jeg kan høre du er klar, så liderlig som du er, jeg sagde ingenting, Han trak bukserne af Leif trak al mit tøj af, der stod jeg hel nøgen foran tre voksne mænd, den sorte mand havde en kæmpe stor sort pik.

Leif havde lagt et tæppe på køkken bordet, læg dig derop , Leif tog det ud af min fisse, Nu skal du få sort pik min pige, Jeg lå nøgen på bordet med spredte ben den sorte mand havde om mine hofter, pikken mod min fisse, min fisse trak sig sammen jeg var så liderlig efter pik, Han holdt fast i mine hofter og pressede pikken mod min fisse, jeg skreg, av av det gør ondt din pik er så tyk, åh åh hylede jeg, din sorte pik er inde i mig, min fisse trak sig sammen om hans tykke pik, han stønnede, åh Sus din fisse gør mig så vild, han red uhæmmet på mig , det sortnede for mig samtidig med jeg vred mig under ham, jeg var i en stor orgasme, jeg hylede og skreg af liderlighed.

Det varede længe inden han sprøjtede i mig, han ventede lidt inden han trak sig ud, det har jeg aldrig prøvet før med så dejlig en kusse at have min pik i, min pik er øm, hvordan har din fisse det, det gør ondt, da jeg rejste mig op kunne jeg næsten ikke gå, sådan er det når man ikke kan få pik nok , grinede min far.
Næste gang du kommer hjem skal jeg finde nogen til dig, nej far det vil jeg ikke, så kan vi finde nogen her sagde Leif, du vil jo bare have pik hele tiden din liderlige tøs.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.